-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
AlfaRomeo μια διευκρινηση. Το κομπλεξικος πηγε σε σενα. Το γελοιο πηγε σε αυτα που ειπες. Αλλα δεν νομιζω να αλλαζει το γενικο νοημα.
Καλησπέρα Γαβριήλ. Νομίζω οτι απόψε έχεις ξεπεράσει κάθε όριο λογικής. Είναι φανερό οτι έχεις χάσει την ψυχραιμία σου. Δεν κάνει καλό αυτό, στο έχω ξαναπεί. Παραφέρεσαι και τελικά οδηγείσαι χωρίς τη θέλησή σου σε αποτελέσματα απαξιωτικά για σένα και σε καμμιά περίπτωση ευνοικά. Τέλος πάντων, εγώ τουλάχιστον σου έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία να βελτιώσουμε το κλίμα, αλλά εσύ δε δέχτηκες. Για το αν εγώ είμαι κομπλεξικός όπως λες άσε να το κρίνουν άλλοι...Ρώτα και το κοινό του φόρουμ... Σε έχουν λυντσάρει όλοι, δεν το κατάλαβες αγόρι μου...? Τέλος πάντων, δείχνεις αμετανόητος τουλάχιστον... Αυτό που έχω εγώ να πώ είναι είναι οτι και πάλι σε δέχομαι σαν συνομιλητή μου, παρά τα λόγια που έχεις εκστομίσει εναντίον μου... Αυτή η κίνησή μου ελπίζω να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη και τότε ίσως να καταλάβεις αν είμαι κομπλεξικός ή όχι...Θα μπορούσα να σου φερθώ όπως μου φέρθηκες...,άτιμα, με πισώπλατα μαχαιρώματα, με την τακτική του 'βρίζω γιατί δεν έχω επιχείρήματα'. Δεν το κάνω φίλε μου γιατί δεν είναι στο χαρακτήρα μου, δε μπορώ, δε μου βγαίνει, πως το λένε...? Θα μπορουσα να σου φερθώ τουλάχιστον με τον τρόπο που σου αξίζει και σου αναλογεί, δεν το κάνω γιατι θα υποβαθμίσω τον εαυτό μου, δε θα υποβαθμίσω εσένα. Θα μπορούσα να σε αντιμετωπίσω όπως ακριβώς με αντιμετώπισες, με πρόθεση νε με υποβαθμίσεις, αλλά στο τέλος ξέρεις φίλε μου τι κατάφερες? Να υποβαθμίσεις εσύ ο ίδος τον εαυτό σου. Είναι το χειρότερο που μπορόύσες να κάνεις γι'αυτόν. Είναι άσχημο να μην έχουν οι άλλοι την πρόθεση να σε υποβαθμίσουν και εσύ σαν 'απόδοση δικαιοσύνης' στον ίδιο σου τον εαυτό να τον γελοιοποιείς, να τον φτύνεις, να τον υποβιβάζεις. Ξανασκέψου το...δεν είναι ωραίο να αντιμάχεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό... . Μάθε να αγωνίζεσαι για τη γνώμη σου με το συνομιλητή σου, μην αναλώνεσαι σε ανούσιους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, πάρε παράδειγμα απο τους σοφούς αρχαίους Έλληνες οι οποίοι μιλούσαν πάντα με επιχειρήματα και ποτέ με πισώπλατα μαχαιρώματα. Είναι περίεργο ρε φίλε να στα λέει αυτά ένας άνθρωπος 21 ετών, 10 ολόκληρα χρόνια μικρότερός σου, δεν είναι...? Κι όμως δεν είναι και γι'αυτό ευχαριστώ την οικογένειά μου που με προίκισε με αυτές τις αξίες. Δεν θα σου πω αυτό που περιμένεις να σου πω. Δε θα σου πω οτι αυτές οι αξίες δεν πιάνουν μία στην Αμερική. Και δε θα στο πω γιατί όσοι τις έχουν αυτές τις αξίες, τις διαφυλλάσουν σαν το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο και ούτε 1000 χρόνια ζωής στην Αμερική και σε κάθε Αμερική δεν είναι ικανά να του τις αφαιρέσουν. Αυτά είχα να σου πω, παραμένεις συνομιλητής μου και θα χαρώ να γίνουμε οι καλύτεροι φίλοι
AlfaRomeo καποτε ισως καταλαβεις οτι εγω αποκαλοντας εσε κομπλεξικο σημερα, ισως σου εκανε καλο (οσον αφορα το θεμα του αυτοκινητου). Εαν σε σμπρωξει αυτος ο χαρακτηρισμος μου να μαθεις περισσοτερα για την ιστορια του αυτοκινητου και για την αληθεια της αυτοκινησης στις ΗΠΑ σημερα, τοτε κατι καλο βγηκε απο ολη την ιστορια. Αν ομως σταματησεις και κολησεις στα παραπανω, με τους Αρχαιους Ελληνες και την κυρα-Μαρια απενταντι με τα σεντονια στο παρθυρο, τοτε ειναι σαν να μην σε αποκαλεσα τιποτε. Και στις 2 περιπτωσεις εγω δεν χανω, στην μια εσυ κερδιζεις και εγω χαιρομε.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
AlfaRomeo καποτε ισως καταλαβεις οτι εγω αποκαλοντας εσε κομπλεξικο σημερα, ισως σου εκανε καλο (οσον αφορα το θεμα του αυτοκινητου). Εαν σε σμπρωξει αυτος ο χαρακτηρισμος μου να μαθεις περισσοτερα για την ιστορια του αυτοκινητου και για την αληθεια της αυτοκινησης στις ΗΠΑ σημερα, τοτε κατι καλο βγηκε απο ολη την ιστορια. Αν ομως σταματησεις και κολησεις στα παραπανω, με τους Αρχαιους Ελληνες και την κυρα-Μαρια απενταντι με τα σεντονια στο παρθυρο, τοτε ειναι σαν να μην σε αποκαλεσα τιποτε. Και στις 2 περιπτωσεις εγω δεν χανω, στην μια εσυ κερδιζεις και εγω χαιρομε.Αστο βρε Γαβριήλ, μην το ψάχνεις, μην το παιδεύεις, μην το βασανίζεις...Και το κυριότερο άσε τους δήθεν ηρωισμούς. Δεν περνάνε πια απο εσένα. Έχεις δώσει δείγμα γραφής εδώ μέσα, μην πέφτεις άλλο έχεις σχεδόν πιάσει πάτο... Όσον αφορά την ιστορία του αυτοκινήτου....τι να πώ, δεν είσαι ούτε καν ο τελευταίος που θα ζητούσα 'διαφώτιση'. Τώρα για την αυτοκίνηση στις ΗΠΑ στο έχω ξαναπεί, δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι...σιχαίνομαι, ναι σιχαίνομαι τη νοοτροπία των Αμερικανών στο θέμα Αυτοκίνηση, δικαίωμά μου δεν είναι...? Επιπλέον γνωρίζω τόσα για την Αυτοκίνηση στις ΗΠΑ όσο αρκεί να γνωρίσει κάποιος ώστε να τη σιχαθεί. Το λέω ωμά βέβαια, αλλά τι να κάνουμε, την ειλικρίνειά μου δεν την ξεπουλάω με τίποτα, ούτε με ΟΥΑΝ ΜΙΛΙΟΝ ΝΤΟΛΑΡΣ, που λέτε και σεις στο Αμέρικα...Γεια χαρά...
-
Μονο και μονο που γραφεις 'σιχαίνομαι, ναι σιχαίνομαι τη νοοτροπία των Αμερικανών στο θέμα', αποδηκνυεις:
-
Δεν εισαι πραγματικος φιλος της αυτοκινησης (αλλα πορωμενος με ενα κομματι της μονο)
-
Τα ποσα εχεις να μαθεις ακομη
Μεχρι τοτε, για αρχη...διαβασε το παρακατω και ψαχνω για ακομη ενα....ανεμεινε.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... ight=camry
-
-
Αλφα διαβασε και αυτο. Μαλιστα αυτο πρεπει να το διαβασεις πριν το προηγουμενο λινκ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... highlight=
-
Μην κάνεις τον κόπο να ψάξεις για δεύτερο λινκ, δεν διάβασα ούτε το πρώτο....Σου είπα, έχω μάθει για την αυτοκίνηση στην Αμερική, τόσα όσα είναι ερκετά για να τη σιχαθώ... Ξεκαθαρα πράγματα. Και γιατί τη σιχάθηκα? Γιατί δεν είναι ικανή να με συγκινήσει, δεν είναι ικανή να με κάνει να ονειρεύομαι, δεν είναι ικανή να με κάνει να δω την αυτοκίνηση γενικά διαφορετικά, δεν ήταν, δεν είναι και δε θα είναι ποτέ ικανή να με κερδίσει. Αυτά που με έχουν κερδίσει φίλε μου καλέ και αγαπημένε, είναι η εξέλιξη στην τεχνολογία που έχει επέλθει λόγω της ιστορίας που έχουν γράψει μερικές (δεν μου αρέσει καθόλου η λέξη 'διάφορες' όταν τη χρησιμοποιώ για κάτι ιερό και δεν τη χρησιμοποιώ εδώ), απο τις φίρμες (δεν μου αρέσει καθόλου η λέξη αυτοκινητοβιομηχανίες όταν τη χρησιμοποιώ για κάτι ιερό και δεν τη χρησιμοποιώ εδώ) που έχουν γεμίσει τα όνειρά μου, που έχουν γεμίσει τη ζωή μου. Με έχουν κερδίσει οι Φερράρι, οι Άλφα Ρομέο και οι Πόρσε (είδες?δεν είμαι κολλημένος...) στους υπέροχους αγώνες Τάργκα Φλόριο (δεν είναι καινούργια είδος πίτσας) με εκείνους τους υπέροχους οδηγούς (Vaccarella, Scarfiotti....) πίσω απο το τιμόνι να γεμίζουν τα όνειρά μου. Με έχει κερδίσει αυτό το ατέλειωτο πλήθος αγνών οπαδών της Φερραρι, να προσπαθεί έστω να ξεκλέψει μια ματιά απο την κούκλα (ο τέλειος χαρακτηρισμός για οποιαδήποτε Φερραρι, και κράτα τα ουδέτερα γένη για την πάρτη σου), να πανηγυρίσει μαζί με τους οδηγούς και τους μηχανικούς της ομάδας ακόμη μία νίκη. Με έχει κερδίσει ο ιερέας της εκκλησίας του Μαρανέλλο που σε κάθε νίκη της 'Ιταλίδας' χτυπάει ρυθμικά την καμπάνα, έτσι από πάθος και μόνο. Με έχει κερδίσει η ζωή και η ιστορία του Ένζο Φερραρι ο οποίος σε ηλικία 17 ετών και βλέποντας τον εαυτό του απέναντι στην τραγωδία που λέγεται θάνατος πατέρα και αδελφου, δεν τα παράτησε και δημιούργησε ένα θρύλο, μια φλόγα (και όχι μια εταιρεία-σιχαμένη λέξη όταν χρησιμοποιείται απερίβλεπτα, σαν το περίστροφο), ένα όραμα που πήρε ένα λαό και τον οδήγησε σε ένα όνειρο που μένει ακόμη και σήμερα ζωντανό. Με έχει κερδίσει το οτι ένα πάθος με οδήγησε σε ένα δρόμο, με έκανε να αγαπήσω ένα δρόμο, τον οποίο δεν θα είχα γνωρίσει ποτέ αν δεν ήμουν ερωτευμένος με τη θεά, μου καθόρισε το μέλλον μου, μου είπε εσύ θα γίνεις μηχανολόγος μηχανικός, με την προοπτική κάποτε να περιποιήσαι τις θεές, γιατί δεν μπορείς να ζήσεις μακριά τους και τα κατάφερε, σπουδάζω μηχανολόγος και έχω την προοπτική αυτή...
Δεν με έχει κερδίσει η Αμερικανικη ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, δεν με έχουν κερδίσει αυτά τα άψυχα, χωρίς δυνάτότητα επικοινωνίας αυτοκίνητα, αυτοκίνητα τα οποία έχουν φτιαχτεί μόνο και μόνο για να γεμίσει η τσέπη του boss ωραιότατα ντόλαρς. Δεν με έχει κερδίσει η τεχνολογια των αμερικάνικων αυτοκινήτων, όταν ακόμη και αγωνιστικά αυτοκίνητα του πρωταθλήματος Νάσκαρ χρησιμοποιούν καρμπιρατέρ για την τροφοδοσία των κινητήρων τους...όταν ο μεταβλητός χρονισμός εκκεντροφόρων ή βαλβίδων, άμεσος ψεκασμός καυσίμου κ.α. δεν περιλαμβάνονται στα τεχνολογικά επιτεύγματα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας... Δεν με έχει κερδίσει τίποτα όσον αφορά την αμερικανική αυτοκίνηση γιατί δεν έχει να μου προσφέρει ούτε το 10% αυτών που ζητάω εγώ για να είμαι ευχαριστημένος απο την αυτοκίνηση που διάλεξα... Και αυτά όχι μόνο μου τα προσφέρει η 'Ιταλίδα' (κυρίως αυτή), αλλά μου τα έχει μετετρέψει η ίδια πλέον σε ανάγκες...Γεια χαρά...[/b]
-
Η πλακα ειναι οτι αναφερεσε στην ΗΠΑμερικανικη αυτοκινητοβιομηχανια και την χαρακτηριζεις σαν να την ξερεις απο εξω και ανακατωτα και κατα την ιδια στιγμη αυτοι οι χαρακτηρισμοι σου, δειχνουν οφθαλμοφανεστατα ποσο 100% ασχετος με αυτην εισαι. Αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που κανεις κατι τετοιο. Και αλλοι εδω το ιδιο. Κανενα προβλημα. Ας τα διαβασουν αλλοι τα λινκς. Ή και κανενας. Οπως ειπα, εγω λεφτα δεν κανω απο τον τομεα.
-
Σου εξηγώ για άλλη μια φορά, δεν ξέρω πολλά περί ειπασουπαμουπεςαμερικανική βιομηχανία, γιατί δεν χρειάζεται και ούτε θέλω να μάθω περισσότερα. Απο αυτά τα λίγα που έμαθα έβγαλα τα συμπεράσματά μου. Αυτά τα λίγα ήταν ικανά για να τις σιχαθώ αυτές τις 'ντολαρογόνες φάμπρικες'
-
Σου εξηγώ για άλλη μια φορά, δεν ξέρω πολλά περί ειπασουπαμουπεςαμερικανική βιομηχανία, γιατί δεν χρειάζεται και ούτε θέλω να μάθω περισσότερα. Απο αυτά τα λίγα που έμαθα έβγαλα τα συμπεράσματά μου. Αυτά τα λίγα ήταν ικανά για να τις σιχαθώ αυτές τις 'ντολαρογόνες φάμπρικες'To Pontiac που έχει βαλει ο Γαβριήλ εδώ δεν σου αρέσει;
Και τα Corvette, TrailBlazer, Cadillac, Viper έχουν κάποια επιτυχία στην Ελληνική αγορά. Δεν προβληματίζεσαι ότι σε ορισμένους έλληνες αρέσουν; -
Σου εξηγώ για άλλη μια φορά, δεν ξέρω πολλά περί ειπασουπαμουπεςαμερικανική βιομηχανία, γιατί δεν χρειάζεται και ούτε θέλω να μάθω περισσότερα. Απο αυτά τα λίγα που έμαθα έβγαλα τα συμπεράσματά μου. Αυτά τα λίγα ήταν ικανά για να τις σιχαθώ αυτές τις 'ντολαρογόνες φάμπρικες'Ομολογεις οτι δεν ξερεις πολλα μεν, αλλα εχεις καταληξει οτι δεν χρειαζεται να ξερεις περισσοτερα. Wow! Τελεια λογικη
Και ακομη μια φορα, εαν εισουν πραγματικος car enthusiast δεν θα σιχενοσουν κανενα κομματι της αυτοκινησης. Ολα εχουν την ομορφια τους και ειναι αξια προσοχης και σεβασμου. Τετοιου ειδους συμπεριφορα ειναι καθαρα κομπλεξικη. Αλλα δεν λεω τιποτε νεο με αυτο.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
To Pontiac που έχει βαλει ο Γαβριήλ εδώ δεν σου αρέσει;
Και τα Corvette, TrailBlazer, Cadillac, Viper έχουν κάποια επιτυχία στην Ελληνική αγορά. Δεν προβληματίζεσαι ότι σε ορισμένους έλληνες αρέσουν;Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν από καμμία άποψη. Γιατί να προβληματιστώ, τι είμαστε οι Έλληνες, προγραμματιζόμενα ρομποτάκια, χωρίς άποψη, κινούμενα με τη δύναμη των $? Πρέπει να έχουμε όλοι την ίδια άποψη?
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Σου εξηγώ για άλλη μια φορά, δεν ξέρω πολλά περί ειπασουπαμουπεςαμερικανική βιομηχανία, γιατί δεν χρειάζεται και ούτε θέλω να μάθω περισσότερα. Απο αυτά τα λίγα που έμαθα έβγαλα τα συμπεράσματά μου. Αυτά τα λίγα ήταν ικανά για να τις σιχαθώ αυτές τις 'ντολαρογόνες φάμπρικες'
Και τα Corvette, TrailBlazer, Cadillac, Viper έχουν κάποια επιτυχία στην Ελληνική αγορά. Δεν προβληματίζεσαι ότι σε ορισμένους έλληνες αρέσουν;Δεν υπαρχει καν θεμα Ελληνικης αγορα εδω. Η Ευρωπαικη γενικως ειναι πιο σχετικη νομιζω.
-
Και τα Corvette, TrailBlazer, Cadillac, Viper έχουν κάποια επιτυχία στην Ελληνική αγορά. Δεν προβληματίζεσαι ότι σε ορισμένους έλληνες αρέσουν;Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν από καμμία άποψη. Γιατί να προβληματιστώ, τι είμαστε οι Έλληνες, προγραμματιζόμενα ρομποτάκια, χωρίς άποψη, κινούμενα με τη δύναμη των $? Πρέπει να έχουμε όλοι την ίδια άποψη?
Μιλας για $$$ και εισαι φανταικος της Φερραρι και ΠΟρσε. Ποσο υποκριτης εισαι? Βλεπεις τι γραφεις?
-
Μείνε εκεί στον κόσμο που σου έχουν πουλήσει Γαβριήλ. Γενικά στον κόσμο σου...Δεν ταιριάζει άλλο σχόλια καλύτερα εδώ. Και σε παρακαλώ άφησε αυτά τα ψευτικα γελάκια. Το ξέρεις πως τα ειρωνικά αυτά γελάκια βγαίνουν απο το πληκτρολόγιό σου, όχι άπό την ψυχή σου...
-
Και τα Corvette, TrailBlazer, Cadillac, Viper έχουν κάποια επιτυχία στην Ελληνική αγορά. Δεν προβληματίζεσαι ότι σε ορισμένους έλληνες αρέσουν;Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν από καμμία άποψη. Γιατί να προβληματιστώ, τι είμαστε οι Έλληνες, προγραμματιζόμενα ρομποτάκια, χωρίς άποψη, κινούμενα με τη δύναμη των $?
Μπορεί να είναι και έτσι (αν και ακούγεται αρκετά αρνητικό για τους συμπατριώτες μας και για το περιβάλλον σου) αλλά μπορεί οι άνθρωποι να εκτιμούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των αμερικάνικων αυτοκινήτων (μέγεθος, ροπή, αυτόματο κιβώτιο, ανθεκτικότητα κλπ).
-
Μείνε εκεί στον κόσμο που σου έχουν πουλήσει Γαβριήλ. Γενικά στον κόσμο σου...Δεν ταιριάζει άλλο σχόλια καλύτερα εδώ. Και σε παρακαλώ άφησε αυτά τα ψευτικα γελάκια. Το ξέρεις πως τα ειρωνικά αυτά γελάκια βγαίνουν απο το πληκτρολόγιό σου, όχι άπό την ψυχή σου...ΟΚ Αλφα.
-
Σου εξηγώ και πάλι Αγη. Δεν είμαστε κλώνοι. Έχουμε διαφορετικές απόψεις. Αυτό μας διαφοροποιεί. Καλά κάνουν οι συμπατριώτες μου και τα εκτιμούν, εγώ δεν τα εκτιμώ...
-
Σου εξηγώ και πάλι Αγη. Δεν είμαστε κλώνοι. Έχουμε διαφορετικές απόψεις. Αυτό μας διαφοροποιεί. Καλά κάνουν οι συμπατριώτες μου και τα εκτιμούν, εγώ δεν τα εκτιμώ...Σαν νεος άνθρωπος θα πρέπει να δεις το ιντερνετ σαν ευκαιρεία να μαθεις για τον κόσμο γύρω σου (μέσα και τα αμερικάνικα αυτοκίνητα) και όχι ένα μέρος να εκφράζεις απόλυτες απόψεις.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Σου εξηγώ και πάλι Αγη. Δεν είμαστε κλώνοι. Έχουμε διαφορετικές απόψεις. Αυτό μας διαφοροποιεί. Καλά κάνουν οι συμπατριώτες μου και τα εκτιμούν, εγώ δεν τα εκτιμώ...
Σαν νεος άνθρωπος θα πρέπει να δεις το ιντερνετ σαν ευκαιρεία να μαθεις για τον κόσμο γύρω σου (μέσα και τα αμερικάνικα αυτοκίνητα) και όχι ένα μέρος να εκφράζεις απόλυτες απόψεις.
Ακριβως να πω θα ειναι λιγο.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Σαν νεος άνθρωπος θα πρέπει να δεις το ιντερνετ σαν ευκαιρεία να μαθεις για τον κόσμο γύρω σου (μέσα και τα αμερικάνικα αυτοκίνητα) και όχι ένα μέρος να εκφράζεις απόλυτες απόψεις.Ακριβως να πω θα ειναι λιγο.
Και ποιοι είστε εσείς (με την καλή έννοια η φράση ΠΑΝΤΑ) που θα μου καθορίσετε τις απόψεις μου. Έχω έχω βρει άλλους δάσκαλους στη ζωή μου για να μου διδάσκουν πράγματα επί τα θέματα της αυτοκίνησης. Αυτοί δεν έχουν σχέση με εσάς
-
Σαν νεος άνθρωπος θα πρέπει να δεις το ιντερνετ σαν ευκαιρεία να μαθεις για τον κόσμο γύρω σου (μέσα και τα αμερικάνικα αυτοκίνητα) και όχι ένα μέρος να εκφράζεις απόλυτες απόψεις.
Ακριβως να πω θα ειναι λιγο.
Και ποιοι είστε εσείς (με την καλή έννοια η φράση ΠΑΝΤΑ) που θα μου καθορίσετε τις απόψεις μου. Έχω έχω βρει άλλους δάσκαλους στη ζωή μου για να μου διδάσκουν πράγματα επί τα θέματα της αυτοκίνησης. Αυτοί δεν έχουν σχέση με εσάς
Hello! Βλεπεις τι διαβαζεις? Απο το Ιντερνετ να μαθεις εγραψε, οχι απο εμας.
21 ειπες οτι εισαι ετσι? Διοτι γραφεις σαν 15.
Προς 4 Τροχοι: Σας προκαλω...