-
GTA έγραψε:
Σήμερα το 2003 μήπως τιο ερώτημα είναι εκτός πραγματικότητας;
Ολα δείχνουν ίδια, από εκεί και πέρα όμως η διαφορά που δεν είναι θέμα λεπτομέρειας μόνο, (όπως θέλουν να την εμφανίζουν), έχει να κάνει και με το κόστος...Ακριβως ο λογος της πρκλησης μου σε ολους εδω για αποδειξη της υπαρξης εθνικιστικων σχολων. Αν και η απαντηση ειναι πολυ πιο πολυπλοκη απο το παραπανω (εαν αναλυθει). Η βαση ομως ειναι αυτη που εγραψες
ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΑΛΦΑ ΚΑΙ G60 ΓΙΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ!
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
ΥΓ...Χωρίς κουτσομπολίστικη διάθεση... Βάλτε μικρά ονόματα σαν υπογραφές και πείτε ηλικίες... με ξέρετε δεν σας ξέρω και νοιώθω κάπως...Το μικρο μου ονομα ειναι το screen-name μου στο φορουμ. Ξερεις και το επιθετο μου και αλλα... Την ηλικια μου την ξερεις επισης αλλα θα την βαλω στην υπογραφη, ετσι, for the record.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Είμαι 21 ετών.Τωρα εξηγουντε πολλα. Μην το παρεις στραβα. Και εγω οταν ειμουν 21 ειχα καποιες διαφορετικες αποψεις για την αυτοκινηση απο οτι 10 χρονια μετα. Σημερα δηλαδη.
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Εν τέλει μετά τη μπόρα έρχεται ηρεμία και πέφτουν ωραίες ιδέες...
Ισως ήρθε η ώρα για μία συνάντηση όλων των Φορουμάδων στη Λαμία με την ευκαιρία μίας εκδήλωσης με ολίγον γκάζι...
Να το δούμε...
ΣΧΣυνδυασμος σημειων απο αλλο τοπικ με αυτο: Φανταζεσαι ποσο επικοδομητικη θα ηταν η υπαρξη μιας βιντεοκαμερας σε μια τετοια συναντηση και uploading μερους του βιντεο στο http://www.4troxoi.gr ή καπου αλλου, για τους υπολοιπους του φορουμ εδω? Food for thought.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Ακόμα και η Ναόμι με τους 300 (μιά απλή καρέρα-2, 996 του 97 Δεκ ήταν...)
Επιτέλους, μάθαμε ποιο είναι η Ναόμι. Δεν το έχεις τώρα Στράτη;
Βλεπεις ΣΧ? Δεν το ειπα πουθενα
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Επιμένω επί της ουσίας και προτείνω καφέ για κουβέντα τις επόμενες ημέρες...
Μέχρι τότε...
το 7αρι πάει αέρα και προσφέρει ευχαρίστηση με πολύ λιγότερα χρήματα... Αν όμως, λέμε αν τα είχαμε τα χρήματα δεν τείθεται θέμα... Βαδίζουν αλλοιώς τα κουπέ από το Τσουφενχ... Ακόμα και η Ναόμι με τους 300 (μιά απλή καρέρα-2, 996 του 97 Δεκ ήταν...) που μένει πίσω από 7 αρια και Sti αφήνει άλλες γεύσεις. ισως μάλιστα η διαφορά είναι ανάλογη του κόστους...
Σκαιλάιν τώρα! Απαιχτο... το 1ης, το 2ης το 3ης γενιάς και όλα... αλλά πούντο; Θεωρητικό είναι! Στην αγγλία αν και ίσως...
RS6 δεν ε΄χω δοκιμάσει... Σαν κονσεπτ το θεωρώ υπερβολή... Λατρεύω το S3 και βέβαια μία οποιαδήποτε Μ3. Είτε του 85, είτε του 2005... Εχουν άποψη... Αντέχουν στο χρόνο...
Στους 4Τ Φεβρ θα βρείτε S3vsWRX-5θυρο, ωραίο κομμάτι! Αλλος θα πάρει το ένα, άλλος το άλλο... Εν τέλει....
ΣΧΥΓ...Χωρίς κουτσομπολίστικη διάθεση... Βάλτε μικρά ονόματα σαν υπογραφές και πείτε ηλικίες... με ξέρετε δεν σας ξέρω και νοιώθω κάπως...
Tι γνώμη έχεις για το Εvo 8;
Επίσης στα αμερικάνικα περιοδικά λένε ότι το F1 κιβώτιο της Μαζεράτι είναι αργό (όπως επίσης είναι και αυτό στην 147 Selespeed). H ερωτηση μου είναι, αυτό της Μαζεράτι δεν είναι το ίδιο με αυτό της Μόντενα; Φαντάζομαι ότι τα έχεις οδηγήσει και τα δύο.Ειμαι 99% σιγουρος οτι το αυτο του Μαζερατι ειναι 100% ομοιο με αυτο του Μοντενα.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ερώτηση και μην αρχίσετε να πυροβολείτε όλοι μαζί γιατί άφησα το κράνος στο γραφείο...
Σήμερα το 2003 μήπως τιο ερώτημα είναι εκτός πραγματικότητας;
Ολα δείχνουν ίδια, από εκεί και πέρα όμως η διαφορά που δεν είναι θέμα λεπτομέρειας μόνο, (όπως θέλουν να την εμφανίζουν), έχει να κάνει και με το κόστος...
Στην κορυφή, σε όλα τα επίπεδα δεν νομίζω πως ο ΕυρωπαΊος παίζεται! Είναι αλλού... Απλά, σε άλλες χώρες της Ευρώπης και όχι εδώ που πουλάνε τις φτερούγες λες και είναι Μ3 και RS6 στη χώρα τους, οι ιάπωνες προσφέρουν ευχαρίστηση και ποίότητα σε τμή ευκαιρίας...
Κάθεσαι στο τιμόνι και δημιουργείς όταν για να κάνεις το ίδιο με έναν καλό Ευρωπάιο θέλεις εκεί που γεννιέται τα διπλά ή και τα τριπλά...
Και προσοχή... Αναφερόμαστε σε αυτοκίνητα από την Αμερική και την Ιαπωνία που έρχονται στην Ευρώπη η και για κατασκευές που περιορίζονται στην εγχώρια παραγωγή... Τότε μπερδεύει αλλάζει το πράγμα...
Φιλικά
ΣΧ(αγαπώ τα Ιταλικά όπως οι Αλφα και τα άλλα τα ακατανόμαστα, μου αρέσουν τα γερμανικά με άποψη όπως τα Αουντι και τα ΒΜW, έφαγα τη ζωή μου με τα γιαπωνέζικά και δεν μετανοώ, είμαι, άσχετος με τα made in USA-sorry Gavril, nikos k.λπ- αλλά και από ότι διαβάζω τίποτα δεν με προκαλεί ώστε να θέλω να μάθω... αν και αυτό δεν ταιριάζει αφού λογω της δουλειάς μου πρέπει να είμαι ενημερωμένος για όλα)
Ειναι δυσκολο να τραβηξουμε γραμμες μεταξυ Αμερικανικη/Ιαπωνικη/Ευρωπαικη αυτοκινητοβιομηχανια και ο λογος ειναι οτι τα ορια/συνορα εχουν σχεδον πεσει η πεφτουν πολυ προσεχως. Υπαρχουν πλατφορμες που παραγονται για ολο τον κοσμο και αλλες που εστιαζονται στο γεωγραφικο χωρο.
Και φυσικα υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν οπαδοι, φανατικοι και μη, λογικοι και οχι, συναισθηματικοι και οχι. Μπορουμε να μιλαμε για μηνες για το ειναι το πιο καλο τι μας εκφραζει και τι θεωρουμε ασχετο. Τα Ερωπαικα αυτοκινητα εχουν μια χροια που δεν την βρισκουμε πουθενα αλλου. Αυτο νομιζω ειναι και το μυστικο. Το μαρκετινγ με τις διαφημισεις το εκμεταλευεται για να προωθησει τις πωλησεις. Μακαρι να λεγαμε οτι ολοι τα αγοραζουνε γιατι ξερουν απο που ερχονται και τι σημαονουν αλλα αυτο ειναι αληθινο μονο κατα ενα ποσοστο. Τα Ιαπωνικα εχουν διαφορες οψεις και προσωπα. Εχουν την τοπικη αγορα, την ευρωπαικη αγορα και φσικα την Αμερικανικη αγορα. Οποτε πρεπει να διαλεξουν και να παραγουν αυτοκινητα για ολες αυτες. Δεν εχουν την χροια των ευρωπαιων (Μιας BMW, Mercedes, Porsche αλλα σιγα σιγα βγαινουν με παιχτες που συναγωνιζονται). Αλλα πρεπει να καταλαβουμε οτι μονο τελευταια εριξαν τα ματια τους σε αυτη την αγορα. Οποτε ειναι αργα στο παιχνιδι αλλα ξερουμε οτι μαθαινουν γρηγορα (ασχετα αν μερικοι φωναζουν για αντιγραφη ).
Οι Αμερικανοι ειναι αλλη φαρα. Εχουν την μεγαλυτερη αγορα στο εσωτερικο. Λογω διαμορφωσης της χωρας, μεγεθους και νοοτροπιας εχουν αναπτυξει την αυτοκινηστικη βιομηχανια σε αλλες κατευθυνσεις. Τα SUV ειναι το κλασικο παραδειγμα. Αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι το κοινο στην Αμερικη εχχει την μεγαλυτερη καταναλωτικη δυναμη στον κοσμο και ολοι οι κατασκευαστες το εχουν καταλαβει αυτο.
Κακως η καλως εχουν βλεπουν που ειναι οι πωλησεις και λιγωτερο ο συναισθηματισμος. Δεν ξερω γιατι αλλα οταν κανουν συγκριτικα τεστ για σπορ αυτοκινητα παντα βλεπεις το Corvette, Mustang SVT Cobra και to Viper. Παντα ηθελα και εγω να βαζανε μεσα και ενα δυο Γερμανους και ισως ενα Γιαπωνεζο. Δηλαδη δεν θα ηταν ασχημα να βλεπαμε ενα τεστ μεταξυ τα αμερικανικα και μια 911 τουρμπο, ενα Μ3, το NSX, το Skyline. Αλλα βεβαια ποιος θα ενδιαφεροτανε για τετοιο τρελλο συνδιασμο. Πολυ λιγο ενδιαφερον στην Ελλαδα και οχι πολυ εδιαφερον στην Αμερικη. Αλλα ποιος ξερει. (Ρε Γαβριηλ, Αγη τι λετε να ανοιξουμε μια ανεξαρτητη δοκιμαστικη εταιρια και να δινουμε τα αρθρα σε γνωστα περιοδικα; Ποιος ξερει μπορει να δημοσιευσουν και κανενα )
Φιλικα
Νικος
Μπραβο στο κουραγιο σου ΝΙκο να γραψεις το παραπανω κατεβατο ως μια σταγονα στον ωκεανο της πραγματικοτητας στην αυτοκινηση
'εδω και εκει'. Εαν δεν ηταν για την παρουσια του ΣΧ ειμαι σιγουρος οτι το παραπανω ποστ δεν θα ειχε γραυθει. Αρχισα να απογοητευομαι με το φορουμ, πρεπει να ομολογησω. -
Ο χρήστης Imprezas έγραψε:
Ωραία λοιπόν, αλλά όταν κάποτε βγει στην παραγωγή Impreza με ποτηροθήκες και άνετη ανάρτηση για να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά στο ταξίδι τους απο Αριζόνα προς Αλαμπάμα, τότε να δω τι θα μου πεις
NO WAY ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ IMPREZA ΠΟΥ ΛΕΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ SUBARU HELLAS! KAI ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ!
Απο την άλλη, η ανάγκη για άνεση είναι προνόμιο μόνο των Αμερικανών?
Ε ΝΑΙ. ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ (ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ). ΚΑΙ Η ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Θεωρείς την πισίνα σε ένα αυτοκίνητο στοιχείο ανέσεως, ή στοιχείο τρέλας?
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!
Και η Ένζο είναι απλησίαστη λόγω κυβικών. Εσύ θα προτιμούσες Βάιπερ ή Κορβέτ απο την κούκλα? Και για να μημε πας σε μονοπάτια περί τιμής αγοράς, τι θα προτιμούσες την καλλίφωνη και κουκλάρα Μόντενα ή την 'ατσούμπαλη' και απρόσωπη Βάιπερ?
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ!
ΑΝ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΒΑΙΠΕΡ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ). ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΑΙΠΕΡ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ!Φιλε Impreza ετοιμασου για διαδηλωση. Τα WRX εχουν οχι μια αλλα δυο ποτηροθηκες τωρα.
Νικος
-
Ο χρήστης babis έγραψε:
Η Ευρώπη κακά τα ψέμματα δείχνει το δρόμο και οι άλλοι (japs) ακολουθούν (και όλο και πιο συχνά ξεπερνούν). Η νέα τρέλλα μάλλον θα είναι SUV υπερεπιδόσεων (στυλ Cayenne turbo)για να (ξανα)τρέχουν οι Ιάπωνες να τους (ξανα)ξεπεράσουν.Προβλέπω σε 5 χρόνια να γίνεται η αντίστοιχη κουβέντα για αυτά τα 'περίεργα' οχήματα που εδώ στην Ελλάδα θα είναι 'χαμηλωμένα', με ελευθέρας εξαγωγή,αεροτομή στυλ WRX 330 και μπλε ledακια στα πιτσιλιστίρια και θα κυνηγιούνται με type-r,RS κλπ κλπ στους δρόμους του 2ου ποδιού της Χαλκιδικής!!!!Η Ευρωπη δηχνει τον δρομο. Αυτο τι σημενει? Και ποιανουν δρομο δηχνει?
-
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΑΛΦΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ WRC ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, (KAI MH MOY ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ' ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ') ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗ ΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ....ΠΙΣΙΝΑ!
Δεν αναφερόμουν 'προσωπικά' στο Impreza, αλλά γενικά στην αμερικανική νοοτροπία περί αυτοκίνησης. Καμμία σχέση με ειρωνία απέναντι στο όπλο. Το έχω ξαναγράψει, τα όπλα τα σέβομαι...Αυτό που με 'απογειώνει' έίναι η λογική των Αμερικανών του τύπου 'ε, καλά και τί έγινε αν έχει και πισίνα, αφού τελικά θα είναι φθηνότερο μας συμφέρει'
Μια και εισαι 'απογειώμενος' ετοιμασου για ανωμαλη προσγειωση:
Απο τους τεχνολογικα υπαναπτυκτους Αμερικανους
Νικος
ΥΓ: τελευταια φορα που ασχολουμαι με τις δημοσευσεις σου
Οπως ειπα. Εχεις πολυ περισσοτερη υπομονη απο μενα.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Δεν αναφερόμουν 'προσωπικά' στο Impreza, αλλά γενικά στην αμερικανική νοοτροπία περί αυτοκίνησης. Καμμία σχέση με ειρωνία απέναντι στο όπλο. Το έχω ξαναγράψει, τα όπλα τα σέβομαι...Αυτό που με 'απογειώνει' έίναι η λογική των Αμερικανών του τύπου 'ε, καλά και τί έγινε αν έχει και πισίνα, αφού τελικά θα είναι φθηνότερο μας συμφέρει'
Πως θα ήθελες να είναι η αμερικανική νοοτροπία για τα αυτοκίνητα;
Εισαι σοβαρος? Τον ρωτας πως θα επρεπε να ειναι, οταν ειναι περα απο οφθαλμοφανες οτι δεν εχει ιδεα το πως ειναι? Εσυ κι αν εχεις υπομονη
-
Μην αναφέρεσαι αδιάκοπα επί προσωπικού...εκτίθεσαι...
-
Ωραία λοιπόν, αλλά όταν κάποτε βγει στην παραγωγή Impreza με ποτηροθήκες και άνετη ανάρτηση για να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά στο ταξίδι τους απο Αριζόνα προς Αλαμπάμα, τότε να δω τι θα μου πεις
NO WAY ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ IMPREZA ΠΟΥ ΛΕΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ SUBARU HELLAS! KAI ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ!
Απο την άλλη, η ανάγκη για άνεση είναι προνόμιο μόνο των Αμερικανών?
Ε ΝΑΙ. ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ (ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ). ΚΑΙ Η ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Θεωρείς την πισίνα σε ένα αυτοκίνητο στοιχείο ανέσεως, ή στοιχείο τρέλας?
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!
Και η Ένζο είναι απλησίαστη λόγω κυβικών. Εσύ θα προτιμούσες Βάιπερ ή Κορβέτ απο την κούκλα? Και για να μημε πας σε μονοπάτια περί τιμής αγοράς, τι θα προτιμούσες την καλλίφωνη και κουκλάρα Μόντενα ή την 'ατσούμπαλη' και απρόσωπη Βάιπερ?
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ!
ΑΝ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΒΑΙΠΕΡ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ). ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΑΙΠΕΡ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ!Φιλε Impreza ετοιμασου για διαδηλωση. Τα WRX εχουν οχι μια αλλα δυο ποτηροθηκες τωρα.
Νικος
Πεστου οτι και η αναρτηση ειναι αρκετα ανετη για την κατηγορια.
-
Αν όμως, λέμε αν τα είχαμε τα χρήματα δεν τείθεται θέμα... Βαδίζουν αλλοιώς τα κουπέ από το Τσουφενχ...
[list:3pugoyt2] [/list:u:3pugoyt2]>Λατρεύω το S3 και βέβαια μία οποιαδήποτε Μ3. Είτε του 85, είτε του 2005... Εχουν άποψη... Αντέχουν στο χρόνο...
[list:3pugoyt2] [/list:u:3pugoyt2]>Στην κορυφή, σε όλα τα επίπεδα δεν νομίζω πως ο ΕυρωπαΊος παίζεται! Είναι αλλού
[list:3pugoyt2] [/list:u:3pugoyt2][list:3pugoyt2]Προς γνωσην και συμορφωση [/list:u:3pugoyt2][list:3pugoyt2]Και μη κανετε οτι εχετε στραβισμο και δε τα βλεπεται [/list:u:3pugoyt2]>ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!
[list:3pugoyt2]Αμα εισαι μαγκας....δουλεψε το σε καθημερινη βαση overboost [/list:u:3pugoyt2][list:3pugoyt2]H γρια εχει.....καμποσα αλογακια[/list:u:3pugoyt2][list:3pugoyt2]Απο κοντα [/list:u:3pugoyt2]>ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΑΛΦΑ ΚΑΙ G60 ΓΙΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ
[list:3pugoyt2]Οι αποριες.......Ανωθεν [/list:u:3pugoyt2]
-
Φιλε Impreza ετοιμασου για διαδηλωση. Τα WRX εχουν οχι μια αλλα δυο ποτηροθηκες τωρα.
ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΑΝ. -
G60 MH ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ(ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΕΤΣΙ;). ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΟΥΝ ΙΤΑΛΟΦΙΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ FERRARI!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ Μ3 ΚΑΙ S3 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ 'ΜΟΥΡΛΑ'. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ SKYLINE KAI TA IMPREZA ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Α ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΙΑ, ΕΙΠΑΜΕ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟ! -
KΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! -
KΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ![list:1bqco0mo]Καλα εε, τη θες τη βιταμινα σου [/list:u:1bqco0mo][list:1bqco0mo]Δεν αντεχεις [/list:u:1bqco0mo][list:1bqco0mo]Ειναι βλεπεις οργανικο το προβλημα [/list:u:1bqco0mo]
-
-
Ο χρήστης Imprezas έγραψε:
Φιλε Impreza ετοιμασου για διαδηλωση. Τα WRX εχουν οχι μια αλλα δυο ποτηροθηκες τωρα.
ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΑΝ.Να και οι ποτηροθηκες:
Nikos
ΙΑΠΩΝΙΑ vs ΕΥΡΩΠΗ vs USA