-
Γίνε πιο σαφής
[list:rm6kwbrv]Πιστεψε με καταλαβες ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ απο αυτα που νομιζεις Για αλλους χτηπησε η καμπανα.Ριξε το post μια ματια ακομα μηπως εγω καπου διατυπωσα κατι λαθος!! [/list:u:rm6kwbrv]
-
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΙ'ΟΧΙ ΤΟ RAM Ή ΤΟ PCMAGAZINE! .ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΤΟ PLAYBOY,MEN,FORBES K.Τ.Λ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ SUPERCARS ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛ-ΜΟΥΡ CARS!
-
Ερώτηση και μην αρχίσετε να πυροβολείτε όλοι μαζί γιατί άφησα το κράνος στο γραφείο...
Σήμερα το 2003 μήπως τιο ερώτημα είναι εκτός πραγματικότητας;
Ολα δείχνουν ίδια, από εκεί και πέρα όμως η διαφορά που δεν είναι θέμα λεπτομέρειας μόνο, (όπως θέλουν να την εμφανίζουν), έχει να κάνει και με το κόστος...
Στην κορυφή, σε όλα τα επίπεδα δεν νομίζω πως ο ΕυρωπαΊος παίζεται! Είναι αλλού... Απλά, σε άλλες χώρες της Ευρώπης και όχι εδώ που πουλάνε τις φτερούγες λες και είναι Μ3 και RS6 στη χώρα τους, οι ιάπωνες προσφέρουν ευχαρίστηση και ποίότητα σε τμή ευκαιρίας...
Κάθεσαι στο τιμόνι και δημιουργείς όταν για να κάνεις το ίδιο με έναν καλό Ευρωπάιο θέλεις εκεί που γεννιέται τα διπλά ή και τα τριπλά...
Και προσοχή... Αναφερόμαστε σε αυτοκίνητα από την Αμερική και την Ιαπωνία που έρχονται στην Ευρώπη η και για κατασκευές που περιορίζονται στην εγχώρια παραγωγή... Τότε μπερδεύει αλλάζει το πράγμα...
Φιλικά
ΣΧ(αγαπώ τα Ιταλικά όπως οι Αλφα και τα άλλα τα ακατανόμαστα, μου αρέσουν τα γερμανικά με άποψη όπως τα Αουντι και τα ΒΜW, έφαγα τη ζωή μου με τα γιαπωνέζικά και δεν μετανοώ, είμαι, άσχετος με τα made in USA-sorry Gavril, nikos k.λπ- αλλά και από ότι διαβάζω τίποτα δεν με προκαλεί ώστε να θέλω να μάθω... αν και αυτό δεν ταιριάζει αφού λογω της δουλειάς μου πρέπει να είμαι ενημερωμένος για όλα)
-
Ερώτηση και μην αρχίσετε να πυροβολείτε όλοι μαζί γιατί άφησα το κράνος στο γραφείο...
Σήμερα το 2003 μήπως τιο ερώτημα είναι εκτός πραγματικότητας;
Ολα δείχνουν ίδια, από εκεί και πέρα όμως η διαφορά που δεν είναι θέμα λεπτομέρειας μόνο, (όπως θέλουν να την εμφανίζουν), έχει να κάνει και με το κόστος...
Στην κορυφή, σε όλα τα επίπεδα δεν νομίζω πως ο ΕυρωπαΊος παίζεται! Είναι αλλού... Απλά, σε άλλες χώρες της Ευρώπης και όχι εδώ που πουλάνε τις φτερούγες λες και είναι Μ3 και RS6 στη χώρα τους, οι ιάπωνες προσφέρουν ευχαρίστηση και ποίότητα σε τμή ευκαιρίας...
Κάθεσαι στο τιμόνι και δημιουργείς όταν για να κάνεις το ίδιο με έναν καλό Ευρωπάιο θέλεις εκεί που γεννιέται τα διπλά ή και τα τριπλά...
Και προσοχή... Αναφερόμαστε σε αυτοκίνητα από την Αμερική και την Ιαπωνία που έρχονται στην Ευρώπη η και για κατασκευές που περιορίζονται στην εγχώρια παραγωγή... Τότε μπερδεύει αλλάζει το πράγμα...
Φιλικά
ΣΧ(αγαπώ τα Ιταλικά όπως οι Αλφα και τα άλλα τα ακατανόμαστα, μου αρέσουν τα γερμανικά με άποψη όπως τα Αουντι και τα ΒΜW, έφαγα τη ζωή μου με τα γιαπωνέζικά και δεν μετανοώ, είμαι, άσχετος με τα made in USA-sorry Gavril, nikos k.λπ- αλλά και από ότι διαβάζω τίποτα δεν με προκαλεί ώστε να θέλω να μάθω... αν και αυτό δεν ταιριάζει αφού λογω της δουλειάς μου πρέπει να είμαι ενημερωμένος για όλα)
[list:f4aidmbg]Αντε βρε δασκαλε!!!!!!!!! Πεστα.Αυτο δε λεμε?Ανεξαρτητως κοστους ποιος κατασκευαζει ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.Απο χιλιαρια μεχρι supercars.Οταν καποιου δε του φτανουν τα λεφτα ομως να εινα εις γνωση του οτι παει να βαλει το κεφαλι στον 'τρουβα' [/list:u:f4aidmbg]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Πιστεψε με καταλαβες ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ απο αυτα που νομιζεις Για αλλους χτηπησε η καμπανα.Ριξε το post μια ματια ακομα μηπως εγω καπου διατυπωσα κατι λαθος!!Εγώ μίλησα για Ομερτά, εγώ είπα οτι δεν συμμετέχω, επομένως σε μένα απευθύνονταν και τα σχόλιά σου περί σιωπής και ήττας...μη με τραλλάνεις...
-
Θοδωρή...
για το θεό!
Αρπάζεσαι με παλικάρι που έχετε την ίδια τρέλλα!
εχουμε το πρόβλημα επικοινωνίας με τους USA που ενώ είναι καλών προθέσεων και εξαιρετικοί επιστήμονες δεν μας πιάνουν αφού καμιά φορά εμείς επικοινωνούμε κωδικοποιημένα. Ας μην ανοίγουμε μέτωπα...
Ιδια μα ακριβώς ίδια τρέλλα ακουβαλάτε με τον G60... Τα διάβασα όλα με προσοχή!
Μόνο αγάπη και καλή πρόθεση διακρίνω...
Εσύ, ο Ιμπρέζας, ο G και άλλοι τα ίδια λέτε!
Ας μην χάνουμε το χιούμορ μας...
Βάλε μερικά μαν του μαν to man (X3 δηλαδή σε σχέση με τις 3 σχολές...) να δούμε τι παίζει με αντίστοιχο κόστος σε αντίστοιχη κατηγορία...Πάμε πιό ουσιαστικά λέει
ΣΧ -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Ας μην ανοίγουμε μέτωπα...Εάν είναι να χειροτερέψω τα πράγματα τότε δέχομαι να συμμετάσχω. Άλλωστε ο λόγος για τον οποίο δήλωσα οτι δεν θα συμμετείχα ήταν διότι δεν ενέκρινα το θέμα του topic, γιατί σίγουρα ανοίγει μέτωπα... Θα τα ξαναπώ και ας χτυπάνε στον τοίχο ορισμένες φορές...
-
Αρπάζεσαι με παλικάρι που έχετε την ίδια τρέλλα!
Μόνο αγάπη και καλή πρόθεση διακρίνω...[list:3f4x47gm]O εξερετος GTA με καλυψε πληρως Ν ασαι καλα Στρατη, με γλυτωσες απο Quote και μπερδεματα Φιλε μου AlfaRomeo σιγουρα με παρεξηγησες!Το να μη θες να επεμβεις φυσικα ειναι δικαιωμα σου(αν και σε παροτρυνα.Δε σε εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο.)ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα υπολυπα δεν αφορουν εσενα Επενεβηκα γιατι εβλεπα μια μαζα ανθρωπων να συκοφαντουν με μισος τα ιερα τερατα της ιστοριας.Απλα καποιοι που θεωρουν τον ΕΝΑΝ τρελο, πρεπει να ξεχωριζουν την ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ απ τα ΚΙΝΗΤΑ ΨΥΓΕΙΑ Το λεω και παλι εχεις δικαιωμα να εκφραζεις τη αποψη σου!![/list:u:3f4x47gm]>Εσύ, ο Ιμπρέζας, ο G και άλλοι τα ίδια λέτε!
[list:3f4x47gm]Ααααααααχχχχχχχχχ αυτος ο imprezas ΑΑΑχχχ ρε κακομοιρη ............ανοιξες το λακο με τα φιδια [/list:u:3f4x47gm][list:3f4x47gm]ΥΓ.Φιλε AlfaRomeo δες ξανα τα ποστ και θα καταλαβεις οτι καπου με αδικεις Δεν ισχυει τιποτα απ οσα καταλαβες [/list:u:3f4x47gm]
-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΧΡΕΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑΤΖΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΙΤΑΛΙΚΟΣ!!
Τσαμπα τις πηρα τις ασπιρινες?
ΡΕ G60 TEΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΑΩ!!! (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ)
Απο που εισαι ρε θηριο? Ελα να δεις, που θα πιουμε και καφε
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ
ΩΩχχχ!!Αρχιζει να με πρηζεται η χολη
Ξερεις τι μου δυμιζει αυτοκινητο με τρια διαφορικα?WILLISΕΜ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ 3 ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ 4ΚΙΝΗΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ΑΣΕ ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΝ HALDEX ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ!
Aρχιζεις βλεπω να συμορφωνεσαι με τις ισχυουσες διαταξεις
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ! Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΠΕΘΑΝΕ, ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ!
Γιατι ρε συ με βριζεις?
ΕΜΑ ΠΙΑ!
ΑΚΡΙΒΩΣ.Πολεμικη μηχανη.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!Ενα RS6 η μια Μ3 τα κανουν ΟΛΑ
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ; ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ TO RS6 Η ΤΟ Μ3 KANOYN ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ SKYLINE. ΑΛΛΟΣΤΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΞΥΛΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ SPOR COUPE ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η Μ3!
Ε αυτο τωρα δεν ειναι ιεροσυλια? Για μαμισιο skyline το βλεπω χλωμο
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ EVO7, ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ(ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ) ΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΕΝΑ EVO ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΡ'ΟΤΙ Η GT2 ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΧΡΗΜΑΤΑ.Το χρημα ναι μεν βοηθαει τις ομαδες να ανπτυξουν τεχνολογια και να ειναι ποιο ευελικτες αλλα αν βαλεις το πακτωλο χρηματων στη θεση του μονοθεσιου θε νομιζω ουτε καν να παρει ........μπρος Η toyota μηπως δεν ειναι οικονομικη δυναμη?Εχουν ξοδεψει του κερατα τα λεφτα και ακομα με.............μοτοσυκλετα τρεχουν Αν η γκλαβα δεν κατεβαζει ιδεες και γενικα δεν εισαι μηχανολογος ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ
ΑΧ... ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΛΑΒΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΧ ΕΦΤΑΣΑΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΓΚΛΑΒΕΣ;
Μεχρι ποιο πανω ΠΕΡΙΦΗΜΑ Εδω ομως αισθανθηνκα λιγο ασχημα και δε νομιζω οτι ειναι σωστο να μη συμετεχουν σε μια συζητηση ακομα και θεωριτικα'αντιπαλοι'.Απλα οταν υπαρχει διαφωνια με τεκμηριωμενες αποψεις η συζητηση ειναι ομορφη!!Το στυλ.......Αυτο που σου λεω εγω ΡΕΕΕ..........τ ακουςςςς?Ειναι αστα να πανε!!!Εφοσον ανοιξε πληγη..................ολλοι μαζι στον αγωνα Αιντε και τον φαγαμε τον γαιδαρο
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΣΧΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ TOPIC ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ (ΣΥΜΠΑΘΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ) ΑΛΦΑ. ΑΝΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ(ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ) ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ.
ΣΤΡΑΤΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ-ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΣ!!! -
Λοιπόν περασμένα ξεχασμένα, ξεκινάμε απο την αρχή σαν να μη συνέβη τίποτα!
-
Επιμένω επί της ουσίας και προτείνω καφέ για κουβέντα τις επόμενες ημέρες...
Μέχρι τότε...
το 7αρι πάει αέρα και προσφέρει ευχαρίστηση με πολύ λιγότερα χρήματα... Αν όμως, λέμε αν τα είχαμε τα χρήματα δεν τείθεται θέμα... Βαδίζουν αλλοιώς τα κουπέ από το Τσουφενχ... Ακόμα και η Ναόμι με τους 300 (μιά απλή καρέρα-2, 996 του 97 Δεκ ήταν...) που μένει πίσω από 7 αρια και Sti αφήνει άλλες γεύσεις. ισως μάλιστα η διαφορά είναι ανάλογη του κόστους...
Σκαιλάιν τώρα! Απαιχτο... το 1ης, το 2ης το 3ης γενιάς και όλα... αλλά πούντο; Θεωρητικό είναι! Στην αγγλία αν και ίσως...
RS6 δεν ε΄χω δοκιμάσει... Σαν κονσεπτ το θεωρώ υπερβολή... Λατρεύω το S3 και βέβαια μία οποιαδήποτε Μ3. Είτε του 85, είτε του 2005... Εχουν άποψη... Αντέχουν στο χρόνο...
Στους 4Τ Φεβρ θα βρείτε S3vsWRX-5θυρο, ωραίο κομμάτι! Αλλος θα πάρει το ένα, άλλος το άλλο... Εν τέλει....
ΣΧΥΓ...Χωρίς κουτσομπολίστικη διάθεση... Βάλτε μικρά ονόματα σαν υπογραφές και πείτε ηλικίες... με ξέρετε δεν σας ξέρω και νοιώθω κάπως...
-
Λοιπόν περασμένα ξεχασμένα, ξεκινάμε απο την αρχή σαν να μη συνέβη τίποτα
[list:2zktap5d]Αντε να σε χαρω [/list:u:2zktap5d][list:2zktap5d]impreza φυλαξου!Ερχεται καταιγιδα [/list:u:2zktap5d][list:2zktap5d]Λιγα msc υπομονη [/list:u:2zktap5d][list:2zktap5d]Το ακους το βουητο?Περιμενε...ερχεται [/list:u:2zktap5d]
-
[list:1eurrhdj]Στρατη θα μου δωσεις μεγαλη χαρα να σε γνωρισω κι απο κοντα Αν και ειμαι απο Κατερινη δωσε το ΟΚ και εγινε!!Και φυσικα μαζι με τα αλλα παιδια [/list:u:1eurrhdj][list:1eurrhdj]ιμπρεζα στην πριζα εσυ [/list:u:1eurrhdj][list:1eurrhdj]Την ομπρελα παραμασχαλα και περιμενε την....μπορα [/list:u:1eurrhdj]
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Επιμένω επί της ουσίας και προτείνω καφέ για κουβέντα τις επόμενες ημέρες...Ζητώ ειλικρινά συγνώμη αν έφερα ανακατωσούρα, οι προθέσεις μου ήταν αντιδιαμετρικά αντίθετες, αλλά το κακό είναι οτι όταν εμπλέκεται στην ιστορία το πάθος τότε είμαι απόλυτος...
ΥΓ...Χωρίς κουτσομπολίστικη διάθεση... Βάλτε μικρά ονόματα σαν υπογραφές και πείτε ηλικίες... με ξέρετε δεν σας ξέρω και νοιώθω κάπως...
Δεν πρέπει να με θυμάστε... Ήμουν στο πρώτο 'Προβλέψτε', είχαμε βγάλει φωτογραφία με τον Στράτο Φωτεινέλλη, και με είχατε πάει 'βόλτα' (καμμία σχέση με βόλτα, αν συγκρίνω κιόλας. Ναι είχα κάνει 2 βόλτες , η δεύτερη βόλτα με άλλο οδηγό). Είμαι 21 ετών. Θα έβαζα την εν λόγω φωτ. αλλά δεν ξέρω πως μπαίνει φοτωγραφία δικιά μας σκαναρισμένη και όχι απο το Internet.
-
Εν τέλει μετά τη μπόρα έρχεται ηρεμία και πέφτουν ωραίες ιδέες...
Ισως ήρθε η ώρα για μία συνάντηση όλων των Φορουμάδων στη Λαμία με την ευκαιρία μίας εκδήλωσης με ολίγον γκάζι...
Να το δούμε...
ΣΧ -
Λοιπόν περασμένα ξεχασμένα, ξεκινάμε απο την αρχή σαν να μη συνέβη τίποτα!
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ! ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ!
impreza φυλαξου!Ερχεται καταιγιδα
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ! ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ!
Επιμένω επί της ουσίας και προτείνω καφέ για κουβέντα τις επόμενες ημέρες...
ΜΕΣΑ ΔΑΣΚΑΛΕ!
ΥΓ...Χωρίς κουτσομπολίστικη διάθεση... Βάλτε μικρά ονόματα σαν υπογραφές και πείτε ηλικίες... με ξέρετε δεν σας ξέρω και νοιώθω κάπως...
ΜΙΧΑΛΗΣ 33 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΟΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 4Τ ΑΠΟ ΤΟ 1976 (ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΜΑΘΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ!)
-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΧΡΕΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑΤΖΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΙΤΑΛΙΚΟΣ!!
[list:15e90h6p]Να επερνες Riello ρε συ, Γερμανικο [/list:u:15e90h6p][list:15e90h6p]ας προσεχες[/list:u:15e90h6p][list:15e90h6p]Σοβαρα τωρα,οι ιταλοι παιδια σε βιομηχανικους εξοπλισμους και μηχανηματα ΔΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ Ακομα και σε κυαστηρες εργοστασιακων μοναδων ειναι απαιχτοι [/list:u:15e90h6p]>ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ
[list:15e90h6p]Απ Κατερινη ειμαι, αλλα ερχομαι σχετικα συχνα Αθηνα.Βλεπεις με το G ειναι 2,5 ωρες υποθεση [/list:u:15e90h6p][list:15e90h6p]Ωχ βλεπω να φορτωνει ο Στρατης [/list:u:15e90h6p]>ΕΜ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ 3 ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ 4ΚΙΝΗΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ΑΣΕ ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΝ HALDEX ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ
[list:15e90h6p]Ειπαμε το Haldex δεν πεζεται. Παλι θα τα λεμε? [/list:u:15e90h6p]>Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ; ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ TO RS6 Η ΤΟ Μ3 KANOYN ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ SKYLINE. ΑΛΛΟΣΤΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΞΥΛΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ SPOR COUPE ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η Μ3!
[list:15e90h6p]Εσυ ξερεις καμια λιμουζινα supercar απο Ασια μερια? Αν ναι αντε να τη συγκρινουμε με Μ3 [/list:u:15e90h6p]>ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ EVO7, ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ(ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ) ΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΕΝΑ EVO ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΡ'ΟΤΙ Η GT2 ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΧΡΗΜΑΤΑ.
[list:15e90h6p]Ειπε ρε συ ο Στρατης τετοιο πραγμα? [/list:u:15e90h6p][list:15e90h6p]Τς τς τς τς!Απα απα απα ...παει χαλασε ο κοσμος [/list:u:15e90h6p][list:15e90h6p]Εμ γι αυτο θα ερθει η συντελεια [/list:u:15e90h6p]>ΑΧ... ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΛΑΒΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΧ ΕΦΤΑΣΑΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΓΚΛΑΒΕΣ;
[list:15e90h6p]ΘΑΥΜΑ!!ΠΑΙΔΙΑ ΘΑΥΜΑΑΑΑ!!![/list:u:15e90h6p][list:15e90h6p]Συμφωνουμε απολυτα!! [/list:u:15e90h6p][list:15e90h6p]Καμια αλλη χωρα ομως δε το εχει τοσο συστημα οσο οι αμερικανοι!!Ακομα και οι ιαπωνες που θεωρω οτι αντιγραφουν το παλευουν μονοι τους!!Οταν καποτε γινει σε μεγαλο βαθμο αυτο(δε λεμε τωρα ενα εργοστασιο να εχει ξενο σχεδιαστη πχ)τοτε θα χαθει και η κουλτουρα και σχολη παραγωγης!!Ακομα ομως και με τα λεφτα η toyota στην F1 δε τα καταφερε [/list:u:15e90h6p][list:15e90h6p]Μακης 33 απο Κατερινη[/list:u:15e90h6p][list:15e90h6p]Ρε impreza.......του 69 εισαι κι εσυ?[/list:u:15e90h6p][list:15e90h6p]Κοιτα να δεις που θα βγουμε και συμπεθερια [/list:u:15e90h6p][list:15e90h6p]Δε καταλαβες καλα....να σε εχω να με πρηζεις τη χολη [/list:u:15e90h6p][list:15e90h6p]ΑΑ μη χερεσαι δε τελειωσα [/list:u:15e90h6p]
-
![](file://C:\911gt2_1_8x6.jpg)[list:2fzhmd7d]![](file://C:\911gt2_2_8x6.jpg)[/list:u:2fzhmd7d]![](file://C:\911gt2_8_8x6.jpg)[/list]
-
[list:1k1hf1vc]Φιλε μου impreza, το ξερω......συγκινηθηκες [/list:u:1k1hf1vc][list:1k1hf1vc]Ανακαλυψες ξανα το .......παθος Ενιωσες ριγος!![/list:u:1k1hf1vc][list:1k1hf1vc]Ισως ....δεν αισθανεσαι και καλα [/list:u:1k1hf1vc][list:1k1hf1vc]Μη πας στο φαρμακειο [/list:u:1k1hf1vc][list:1k1hf1vc]Δε γινεσαι καλα με χαπια [/list:u:1k1hf1vc][list:1k1hf1vc]Απλα μη βλεπεις το μονιτορ για κανα 2ωρο [/list:u:1k1hf1vc][list:1k1hf1vc]Θα το εμπεδωσεις μονο σου απο .........ενστικτο και ολα θα αλλαξουν!!!![/list:u:1k1hf1vc][list:1k1hf1vc]τιποτα δε θα ειναι οπως πριν [/list:u:1k1hf1vc][list:1k1hf1vc]Και μαζι θα αναφωνησουμε........viva Germany [/list:u:1k1hf1vc]
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Ακόμα και η Ναόμι με τους 300 (μιά απλή καρέρα-2, 996 του 97 Δεκ ήταν...)Επιτέλους, μάθαμε ποιο είναι η Ναόμι. Δεν το έχεις τώρα Στράτη;
ΙΑΠΩΝΙΑ vs ΕΥΡΩΠΗ vs USA