-
Σαν πολύ ροκ δεν έπεσε στο φορουμ?
Συνήθως ακούω ραδιόφωνο, ελληνικά ή ξενα charts και φυσικά trance
-
This post is deleted! -
Ουστ! Ροκόσκυλα!!!!
-
Απο Ελληνικα, Ροκιες, Ραπ, Χιπ Χοπ, βλαχοκαομποικα, αραβοελληνικους αμανεδες, σκυλαδικα. Τα δυο τελευταια τα βαζω ειδικα στα φαναρια που κατεβαζω ολα τα παρθυρα και ενταση καργα και να δεις πως με κοιτανε οι τυπαδες με τα φορτηγα και τα 'μινι βαν'
Οταν οδηγω το Impreza και εχει πολλα στροφιλικια δεν εχει μουσικη, απλως ακους σφυριγματα τουρμπινας, κατεβασιες που φερνουν ηχους συμφωνικους που μοιραζονται μεταξυ μηχανης μποξερ τετρακυλινδρης, βρυχησμους εξατμισης και ουρλιαχτα ελαστικων... Και φαντασου το απολαμβανω αυτο οχι στην κινηση και στα φαναρια αλλα στις ερημιες και στα αγριωματα.Ν.
-
Σα δε ντρεπομαστε λιγο εμεις οι παλιοροκαδες!!
Εμεις που σπειρουμε το πανικο στους παντες οι αλητες, οι αναρχικοι, οι πρεζακιδες, οι σατανιστες, οι 'τα σπαμε ολα', οι αντιχριστοι, οι διαβολεμενοι, οι μαυροι μαγοι, οι απλυτοι, οι βρωμιαριδες, οι αξυριστοι, οι παρακατιανοι, οι ανικανοι, οι ζητιανοι...
Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ...
-
Έχω ένα ειδικό CD που το βάζω για να οδηγώ ήρεμα:
Tafelmusic - Masterpieces of the Baroque -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Σα δε ντρεπομαστε λιγο εμεις οι παλιοροκαδες!!Εμεις που σπειρουμε το πανικο στους παντες οι αλητες, οι αναρχικοι, οι πρεζακιδες, οι σατανιστες, οι 'τα σπαμε ολα', οι αντιχριστοι, οι διαβολεμενοι, οι μαυροι μαγοι, οι απλυτοι, οι βρωμιαριδες, οι αξυριστοι, οι παρακατιανοι, οι ανικανοι, οι ζητιανοι...
Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ...
Αλήθεια, όλοι έχετε πετύχει τα γραφικά ατομάκια που περνούν έξω από καφετέριες με ανοιχτά παράθυρα και το ηχοσύστημα (πολλές φορές ακριβότερο από το υπόλοιπο αυτοκίνητο) στο τέρμα και τις χαμηλές συχνότητες που εκπέμπονται από τα υπογούφερ μεγέθους ...κομοδίνου να φαίνονται ικανές να κονιορτοποιήσουν οστά. Έχετε προσέξει τι μουσική ακούν; Μπιτιές, Βισοβανδήδες, σκυλάδικα κτλ.
Δεν έχω όμως πετύχει ποτέ κάποιον τέτοιο που να ακούει ροκ παρ'ό,τι υποτίθεται πως η ροκ 'ακούγεται δυνατά'. Πώς το εξηγείτε αυτό;
-
Πιστευω οτι ειναι πολυ απλο το θεμα! Ολοι αυτοι που ακουνε τι 'μοδισια' μουσικη ειναι μοδατοι ανθρωποι και επιδιξιες χωρις προσωπικο γουστο και την ικανοτητα της επιλογης και χωρις να εχουν να δωσουν κατι ψυχικο παρα μονο υλικο(φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις)
Ο rockas ομως δεν εχει να 'κερδισει' τιποτα αν περασει εξω απο καφετερια της Γλυφαδας και τσιριζει απο μεσα ο Μεγιστος Alice!
O Rockas ακουει τη μουσικη για παρτη του και για κανεναν αλλον, ακουει επειδη γουσταρει!(φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις). -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν έχω όμως πετύχει ποτέ κάποιον τέτοιο που να ακούει ροκ παρ'ό,τι υποτίθεται πως η ροκ 'ακούγεται δυνατά'. Πώς το εξηγείτε αυτό;Εύκολα. Οι συνηδητοποιημένοι δεν ακούνε μουσική για να εντυπωσιάσουν, αλλά για να την ευχαριστηθούν. Θα ακούσουν τη ροκιά τους τέρμα, αλλά μέσα στο όχημα και στην τέλεια διαδρομή...
Βέβαια, εγώ έχω ακούσει αρκετούς ροκάδες-μεταλλάδες να επιδεικνύουν τα ηχεία του αυτοκινήτου τους...
Αλλά να ακούμε ροκ... Σατανική μουσική Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε
-
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ & ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ HARDROCKER ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ 105,5 ROCK (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ CD ΣΤΟ CD-PLAYER. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ... NA ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΑΝΕΤΑ....
-
και ροκ και ξεσσαλονικη!!!
τρελαινομαι! -
Ο χρήστης axios έγραψε:
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ & ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ HARDROCKER ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ 105,5 ROCK (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ CD ΣΤΟ CD-PLAYER. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ... NA ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΑΝΕΤΑ....'Οταν βγήκε το 1 το Rocky ήμουν 55 χρονών...
οταν βγήκε το 2 το Rocky ήμουν 65 χρονών...
όταν βγήκε το 3 το Rocky είχα φτάσει πια τα 75...
Οταν βγήκε το 1055 το Rocky ξανάνιωσα 20 χρονών!!!'Κορυφαίο σποτάκι!
-
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ,ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΑΝ 'ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ'ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ROCK?
ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ RAVE-TRANS ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ Η 'ΡΕΤΣΙΝΙΑ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ? -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ,ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΑΝ 'ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ'ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ROCK?
ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ RAVE-TRANS ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ Η 'ΡΕΤΣΙΝΙΑ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ?ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΥΠΟΥ RAVE-TRANS ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η 'ΡΕΤΣΙΝΙΑ' ΤΩΝ DRUGS. ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ROCK ΚΑΙ LSD 'Η ΧΑΣΙΣ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΠΟΥ RAVE ΚΑΙ ΧΑΠΑΚΙΑ (ΠΑΕΙ Η ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΙ ΕΔΩ!! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ !!
-
Oraio kai to rock alla tipota kalitero apo ena oraio skiladiko..
Lepa, Makis, Stanisi (ti vandi kai #@%$^)
Kai gia pio kirila vazoume Stelio
-
Οπως πολυ σωστα ειπωθηκε, καθε ωρα θελει και την αναλογη μουσικη.
Το πρωι λοιπον πηγαινοντας για το γραφειο, Αλεξιου,Γαλανη ,Κοτσιρας,
Πρωτοψαλτη κλπ με προδιαθετουν για μια ηρεμη ημερα.
Τις βραδυνες ωρες αν παμε βολτα τοτε ο Μαργαριτης,η Μαριω,Πολυ Πανου,
και μερικοι ακομη κανουν δευτερη φωνη στην αγριοφωναρα μου.
Στις εκδρομες πολυ συχνα ακουγεται απο τα μεγαφωνα του αυτοκινητου αναλαφρη κλασσικη μουσικη.Επιστημονικες ερευνες εδειξαν οτι ο Verdi δεινει 15 χιλιομετρα μεγαλυτερη Μ.Ω.Ταχυτητα. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στις εκδρομες πολυ συχνα ακουγεται απο τα μεγαφωνα του αυτοκινητου αναλαφρη κλασσικη μουσικη.Επιστημονικες ερευνες εδειξαν οτι ο Verdi δεινει 15 χιλιομετρα μεγαλυτερη Μ.Ω.Ταχυτητα.Εγώ αντίστοιχα αποφεύγω να ακούω γρήγορο rock/metal όταν πρέπει να οδηγώ ήρεμα γιατί με κάνει να πηγαίνω παντού με τις πόρτες. Για καθημερινή οδήγηση προτιμώ πιο 'ατμοσφαιρικά' ακούσματα, συνήθως ροκ μπαλάντες, ψυχεδέλεια ή gothic/dark.
-
Υπαρχει ενα τραγουδι Bitaki - trance ξερω γω τωρα τι ειδος ειναι αυτο που λεγετε καπως Dj visage- Formula 1 (καπως ετσι) που εχει στην αρχη και μεσα στο τραγουδι μονο ηχο, πραγματικο ηχο απο τη Ferrari του Michael!! Anρωτιεμαι πως και ακομα καποιο απο αυτα τα ψωνια με τα 1000+Watt ηχεια και τα 5 woofer δεν εχει κατσει να γραψει να ακουγεται μονο αυτος ο ηχος(να κανει loop δηλαδη) να το βαζει τερμα και να περναει απο τις καφετεριες και να ψαρωνει τους παντες (και καλα) !!
-
Ο χρήστης axios έγραψε:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ !!Χεχεχεχεχε... Το όνειρό μου είναι να περάσω μπροστά από θεούσους/θεούσες με το Stairway to heaven των Led Zeppelin ΤΕΡΜΑ
Επίσης, πέρα από τα κλασσικά ροκ (Led Zeppelin, Queen, Deep purple, κτλ) ακούω καλά Ελληνικά (Κατσιμίχα, τα παλιά του Βασίλη - του Παπακωνσταντίνου - λίγο από Κότσιρα, Ιωαννίδη, Μητροπάνο, Νταλάρα, κυρίως τα παλιά του), αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την Μπέλλου και τον Μπυθικώτση και τα καλά του Σαββόπουλου...Άμα είμαι σε κίνηση ακούω Χάρυ Κλυνν ή Πανούση για να περνάει ευχάριστα η ώρα (αλλιώς τα νεύρα γίνονται ).
Σε κάθε περίπτωση εάν είμαι μόνος, η μουσική είναι αρκετά δυνατά (όχι τόσο που να ενοχλεί τους άλλους βέβαια) και συνοδεύεται από την βελούδινη φωνή μου, που έχει παρομοιαστεί πλειστάκις με αυτή του γαϊδάρου που αναζητά ταίρι, ενώ αν έχω επιβάτες συνήθως μιλάω μαζί τους και δεν πολυακούω μουσική...
Το πρωί για τη δουλειά, καμιά εκπομπή που να μιλάνε, για να μου κάνουν παρέα, αρκεί να μην λένε μαλ#%$^%.
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Υπαρχει ενα τραγουδι Bitaki - trance ξερω γω τωρα τι ειδος ειναι αυτο που λεγετε καπως Dj visage- Formula 1 (καπως ετσι) που εχει στην αρχη και μεσα στο τραγουδι μονο ηχο, πραγματικο ηχο απο τη Ferrari του Michael!!Κουμπάρε, τι νέα από τον 'ύμνο στην Alfasud';
Μήπως να έβαζες ένα link;
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ