-
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΗΤΟ
ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ 'ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ' ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ Η' ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ ?
ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ : ΔΕΚΑΕΤΙΑ 60', 70',ΑΡΧΕΣ 80' ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ FIAT 500 ... , BΑΤΡΑΧΟΣ, 2CV, CORTINA, MINI,ALFA,LANCIA......... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ!
ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΑ 4ΤΡΑΤΡΟΧΙΤΕΣΕΥΤΗΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2003 ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
Υ.Γ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ...
ΟΧΙ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΙΟΤΟ -
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΗΤΟ
ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ 'ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ' ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ Η' ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ ?
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ FIAT 500 ... , BΑΤΡΑΧΟΣ, 2CV, CORTINA, MINI,ALFA,LANCIA......... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ!
ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΑ 4ΤΡΑΤΡΟΧΙΤΕΣΕΥΤΗΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2003 ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΟΧΙ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΙΟΤΟ -
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΗΤΟ
ΟΧΙ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΙΟΤΟ -
FIAT REGATA 1300 MODEL 1985 150000.TI LES;KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
FIAT REGATA 1300 MODEL 1985 150000.TI LES;KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΑ !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΕ ΝΤΙΖΑΙΝ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ κ.α...
σε ευχαριστω και πάλι
x-con -
Εγώ ψάχνω Alfa Romeo Veloce 2000 του '72! Υπέροχη! Μου έχει κολλήσει απο μικρό παιδί (5-6 χρόνων) όταν την είχα δει να βγαίνει με τις πάντες απο διασταύρωση και όπως καταλαβαίνετε απο τότε κόλλησα!
-
θα σου πρότεινα ένα σκαθάρι. Τι του λείπει;
-
dijon,
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΕΙΧΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ..
ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΘΑΡΙ ...ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ , ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ 'ΝΕΥΡΟ' ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΜΠΑΡΜΠΡΙΖ..ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ..
ΣΑΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ FIAT 500 ...ANTE BΡΕΣ ΤΟ...
ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ cortina ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΨΑΞΙΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ , Η ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ... -
Ο χρήστης x-con έγραψε:
dijon,
... ΨΑΞΙΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ , Η ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ...Προς ενημέρωση το παραπάνω κόλπο πιάνει και έχεις επαφή με τον ιδιοκτήτη του ονείρου σου. Το έχει κάνει γνωστός μου και ... δεν έχασε
τώρα εάν ξέρει κανείς τίποτα για καμία DS ας ενημερώσει
-
Επειδή έχω ασχοληθεί (σχετικό είναι αυτό) με τα παλιά αυτοκίνητα έχω να πω τα εξής
Καταρχήν δεν είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να βρει κάποιος ένα μοντέλο που ψάχνει.
Η λύση είναι μία και όχι τόσο δύσκολη απλά θέλει χρόνο (δύσκολο για κάποιους όμως!) και λέγεται γνωριμίες και προσπάθειες για επαφέςΟ χρήστης scientist έγραψε:
dijon,
... ΨΑΞΙΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ , Η ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ...Προς ενημέρωση το παραπάνω κόλπο πιάνει και έχεις επαφή με τον ιδιοκτήτη του ονείρου σου. Το έχει κάνει γνωστός μου και ... δεν έχασε
Από τις καλύτερες λύσεις!
Με αυτό τον τρόπο αυτή τη στιγμή έχω μιλήσει πολύ φιλικά με 4 κατόχους Fiat X 1/9 (Όταν μου είχε κολλήσει να το πάρω) και άλλους 5 κατόχους Citroen Ami 8 (Ψάχνω για 2ο για ανταλλακτικά!)
Αλλά ακόμα καλύτερη λύση??
Τα αρκετά Club που υπάρχουν.
Θέλεις Fiat 500? Τι καλύτερο από το fiat 500 club !
Θέλεις Triumph? Πας για καφέ στο Triumph club!
Και ως μέλος εγώ του 2cv club (Ακόμα δεν υπάρχει Ami club !!) να σου πω ότι υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ αγγελίες για 2cv !!!!Σωστά λοιπόν !?!?
Τώρα από τιμές τα μόνα παλιά που ξέρω για τιμές (σε δρχ) είναι :
Fiat X 1/9 από 600.000 μέχρι 2.000.000 !!!
2cv από 50.000 δρχ !!! μέχρι 1.900.000 δρχ (σαν καινούργιο από ανακατασκεύη) !!!
DS μέχρι 2.500.000 (Απλά μαγικό θέαμα...ακόμα και με A/C )
SM μέχρι 7.000.000 δρχ (...)
Triumph από 2.500.000 δρχ (παλιά αγγελία)
Και ίσως να ξεχνάω κάτι... -
ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΠΑΛΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ , ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ ΠΡΟΧΕΙΡΩΣ .. ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 'ΕΙΔΙΚΟ' ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ...ΘΑ ΠΕΙΤΕ ,¨ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ? ΣΕ ΠΙΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?' Κ.Α.
π.χ.#1 FIAT 500 '71 ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΑΚΙΝΗΤΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ...3,000 EUR , PIΞE MIA MATIA http://www.fiat500classics.co.uk ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΜΕΣ / ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ..
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
ΣΕ ΜΙΑ GTV ΑΦΗΣΑ ΧΑΡΤΑΚΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .. -
Γεια χαρα σε ολους! πρωτο post στο forum (απορω γιατι δει ειχα ποτε γραφτει...) και παμε με τις συστασεις πρωτα. Ονομαζομαι Αριστοτελης Βασιλακος (Αρης αρκει χεχε) και ζω εδω και 12 χρονια στην Ιταλια. 4τροχοι απο 15 χρονων και...καταλαβαινετε
Για το 8εμα classic cars... πως ειναι τα πραγματα στην ελλαδα για εισαγωγη μεταχειρησμενου; Γιατι για παραδειγμα στην Ιταλια μπορει κανεις να βρει Fiat500 me 500-1000 euro, citroen DS με 9-10 000 καινουργια! κλπ κλπ. Εγω ο ιδιος κυνηγαω μια Μ3 πρωτης γενιας και σιγουρα μεχρι το καλοκαιρι 8α την εχω βρει οπως την 8ελω.
Τελος παντων το 8εμα ειναι οτι καποια classics αυτοκινητα ειναι διαχρονικα και σαν σχημα και σαν επιδοσεις και σαν συμπεριφορα και πολυ λιγα εχουν να ζηλεψουν απο αλλα μοντερνα. Ειναι κριμα που συνη8ως ο κοσμος τα αποκαλει 'σακαρακες'...
Y.Γ. βρε παιδια πως βαζω τονο οταν γραφω...
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Y.Γ. βρε παιδια πως βαζω τονο οταν γραφω...Καλωσήρθες!!
Για τόνο πατάς το κουμπί δεξιά από το γράμμα Λ, το αφήνεις και μετά πατάς το φωνήεν που θες να τονιστεί.Για διαλυτικά, όταν πατάς το κουμπί αυτό να έχεις κρατημένο και το Shift, ενώ για τόνο ΚΑΙ διαλυτικά (πχ Μαΐου) κρατάς πατημένο το δεξί ALT (ALT GR) και πάλι το ίδιο κουμπί.
-
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ 2ΦΟΡΕΣ
-
[quote='Aristotelis']
Για το 8εμα classic cars... πως ειναι τα πραγματα στην ελλαδα για εισαγωγη μεταχειρησμενου;
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΑΡΗΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡ ?
Υ.Γ. ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η GTV, ΕΛΕΙΠΕ..
ΑΡΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ... -
Υπάρχει LANCIA β στην Ιθάκης και Γ'Σεπτεμβρίου με αυτοκόλλητο εγκαταλελειμμένου!!
Τι λες?
-
ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ (ΑΠ'ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ- ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΑΛΛΙΩΣ .... Η ΠΛΕΟΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ 'ΥΠΗΡΕΣΙΑ' ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΛΑΦΥΡΟ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.. ΘΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ -
Ο χρήστης x-con έγραψε:
ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ (ΑΠ'ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ- ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΑΛΛΙΩΣ .... Η ΠΛΕΟΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ 'ΥΠΗΡΕΣΙΑ' ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΛΑΦΥΡΟ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.. ΘΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩΠινακίδες δεν υπάρχουν αλλά δοκίμασε να αφήσεις χαρτάκι!
Είναι ωραίο αυτοκίνητο και εξωτερικά μια χαρά και θα είναι κρίμα να πάει σε καμία αποθήκη και αυτό... -
Τι θα λέγατε για Datsun 1200 του 71? Έίναι σε μέτρια κατάσταση αλλά πλήρως λειτουργικό. Το έχω οδηγήσει 1 χρόνο την περίοδο 2000-2001. Ξέρω, δεν είναι συλεκτικό, αλλά περιέργως το βλέπω πολύ ιδιαίτερα και μπορώ να πώ οτι μου φαίνεται και όμορφούτσικο. Βεβαίως η άποψή μου δεν είναι αντικειμενική. Ήταν του παππού μου και το κληρονόμησα κατα κάποιο τρόπο.
Τι να αξίζει σημερα?
-
alitheia yparxei kanas tropos nomimos h mesw 'parathyrou' (oxi tou eyaggelatou) na pareis kapio parathmeno xwris na xreiasteis ton idiokthth? edw yparxei ena 127 fiat me abarth look....den xerw an einai gnhsio.... egw ithela mia alfa junior alla den me afhne o pateras mou....eixa vrei mia me pwlhthrio sthn lagoumitzh & hlia hliou ston n.kosmo
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ