-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα μοτέρ του ήταν Ferrari πάντως.Μαλλον θα ηθελε να ειναι FERRARI
κάτι σαν τα Seicento Sporting που κάποιοι βάζουν το σηματακι Scuderia Ferrari? ή μερικά Scoda, που κάποιοι βγάζουν το στρογγυλό σηματάκι από το πίσω καπώ και βάζουν αυτό της VW
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Τα μοτέρ του ήταν Ferrari πάντως.
Μαλλον θα ηθελε να ειναι FERRARI
κάτι σαν τα Seicento Sporting που κάποιοι βάζουν το σηματακι Scuderia Ferrari? ή μερικά Scoda, που κάποιοι βγάζουν το στρογγυλό σηματάκι από το πίσω καπώ και βάζουν αυτό της VW
σωστοοοος
ειμαι και εγω κακουλης
-
τέλος λοιπόν με τις κακιούλες
ας γυρίσουμε στα δικά μας πάλι...
Συζητούσα χθες με το φίλο μου το Γιώργο (είχαμε τρέξει μαζί στο περυσινό Acropolis) και σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά τη συμμετοχή μας σε κάποιο regularity του εξωτερικού
Κοιτάζω αυτό http://www.rallyedesalpes.com/index.php?id=437&language=3 αλλά δεν νομίζω να το προλαβαίνουμε για φέτος -τόσο από ημερομηνίες, όσο και από χρήματα ...
Ψάχνω αν υπάρχει επίσης κάποιο regulairty στο Monte Carlo... καμμιά ιδέα?
Νάσος
*ΥΓ: Μην ρωτήσετε 'Με τί αμάξι?' Εννοείται... *
-
Ξέρω κάποιους που παλιότερα κάθε χρόνο οργανώναν δικό τους φιλικό 'αγώνα' παρεΐστικο, 5-10 αυτοκίνητα. Μαζευόντουσαν στην Ελβετία (που έμεναν κάποιοι) από όπου ξεκίναγαν και κατέληγε στο Μονακό για την F1. Οι διαδρομές ήταν μυστικές και μη προκαθορισμένες (κάθε χρόνο έπρεπε να γίνει διερεύνηση κλπ)! Κάθε συμμετέχων ελάμβανε χάρτη της επριοχής και φάκελο με cheat ώστε αν έχει αργήσει/χαθεί να προλάβει να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο χάνοντας όμως βαθμούς! Πρώτα υπήρχε ελεγχόμενη διαδρομή για να γίνουν υπολογισμοί ακρίβειας των ταχυμέτρων και των καταναλώσεων για υπολογισμό του σκορ στα επόμενα στάδια. Μετά υπήρχαν διάφορα στάδια σε μορφή κυνήγι θησαυρού ή μικρότερης απόστασης ή μικρότερης κατανάλωσης ή ακρίβειας χρόνου άφιξης. Τα πληρώματα ήταν πολυεθνικά αλλά ο βασικός κορμός ήταν Έλληνες. Αυτοκίνητα κάθε είδους, βασικά τα καθημερινά τους αλλά δεν ήταν τα τυπικά καθημερινά που έχουμε στην Ελλάδα... (άλλα παλιά, άλλα γρήγορα κλπ) Κάθε βράδυ διανυκτέρευση σε παλάτια της νότιας Γαλλίας και χλιδάτο φαγοπότι. Δεν έχω πάει αλλά έχω δει φωτό, καλά περνάγανε. Νομίζω το κάνουν ακόμα αλλά ίσως όχι τόσο οργανωμένα και μάλλον για να βρεθούν το προηγούμενο ΣΚ στο Μονακό, αυτό των αγώνων κλασικών αυτοκινήτων και όχι F1.
Ο φίλος μας με την Bristol (η παρέα του το έκανε αυτό) μάλλον είναι κάπου προς το Μονακό τώρα.... Αφού τον ξέρεις ρώτα τον, όταν γυρίσει αρχές Ιουνίου, αν έγινε όπως παλιά, ίσως έχει ξεφτίσει και έχει χάσει τον ανταγωνιστικό του χαρακτήρα κι έχει γίνει πιο εκδρομικό. Υποθέτω ότι του χρόνου αν θέλεις θα μπορείς να πας κι εσύ... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ξέρω κάποιους που παλιότερα κάθε χρόνο οργανώναν δικό τους φιλικό 'αγώνα' παρεΐστικο, 5-10 αυτοκίνητα. Μαζευόντουσαν στην Ελβετία (που έμεναν κάποιοι) από όπου ξεκίναγαν και κατέληγε στο Μονακό για την F1. Οι διαδρομές ήταν μυστικές και μη προκαθορισμένες (κάθε χρόνο έπρεπε να γίνει διερεύνηση κλπ)! Κάθε συμμετέχων ελάμβανε χάρτη της επριοχής και φάκελο με cheat ώστε αν έχει αργήσει/χαθεί να προλάβει να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο χάνοντας όμως βαθμούς! Πρώτα υπήρχε ελεγχόμενη διαδρομή για να γίνουν υπολογισμοί ακρίβειας των ταχυμέτρων και των καταναλώσεων για υπολογισμό του σκορ στα επόμενα στάδια. Μετά υπήρχαν διάφορα στάδια σε μορφή κυνήγι θησαυρού ή μικρότερης απόστασης ή μικρότερης κατανάλωσης ή ακρίβειας χρόνου άφιξης. Τα πληρώματα ήταν πολυεθνικά αλλά ο βασικός κορμός ήταν Έλληνες. Αυτοκίνητα κάθε είδους, βασικά τα καθημερινά τους αλλά δεν ήταν τα τυπικά καθημερινά που έχουμε στην Ελλάδα... (άλλα παλιά, άλλα γρήγορα κλπ) Κάθε βράδυ διανυκτέρευση σε παλάτια της νότιας Γαλλίας και χλιδάτο φαγοπότι. Δεν έχω πάει αλλά έχω δει φωτό, καλά περνάγανε. Νομίζω το κάνουν ακόμα αλλά ίσως όχι τόσο οργανωμένα και μάλλον για να βρεθούν το προηγούμενο ΣΚ στο Μονακό, αυτό των αγώνων κλασικών αυτοκινήτων και όχι F1.
Ο φίλος μας με την Bristol (η παρέα του το έκανε αυτό) μάλλον είναι κάπου προς το Μονακό τώρα.... Αφού τον ξέρεις ρώτα τον, όταν γυρίσει αρχές Ιουνίου, αν έγινε όπως παλιά, ίσως έχει ξεφτίσει και έχει χάσει τον ανταγωνιστικό του χαρακτήρα κι έχει γίνει πιο εκδρομικό. Υποθέτω ότι του χρόνου αν θέλεις θα μπορείς να πας κι εσύ...http://users.forthnet.gr/ath/theopapa/smr.html
Ενδιαφέρον! -
το θέμα είναι ότι τα έξοδα είναι τόσα πολλά, που επιβάλλεται να συνεισφέρει όικονομικά κάποιος χορηγός (έστω και μερικώς)...
έτσι λοιπόν πρέπει να διαλέξουμε κάποιο ράλλυ διεθνούς φήμης και προβολής
-
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Κι αυτός ο Κώστας, τα μισά του ποσταρίσματα είναι με... λινκς στα Γαλλικάχα χα χα
ναι μπας και θυμηθείς ότι είναι regularite και όχι το ξενέρωτο regularity
-
RALLY MONTE-CARLO HISTORIQUE
μερικές φωτό από το φετινό event
[url]http://www.acm.mc/rmch/2006/redac_galeries_2006.php[/url]
-
Όσον αφορά το Fiat Dino πράγματι ο κινητήρας ήταν ο ίδιος V6 2λιτρος και αργότερα 2.4 που φόραγαν και οι 206/246GT αλλά και οι Lancia Stratos βέβαια Παρότι μικρός και 'μόλις' 6κύλινδρος ΔΕΝ προέρχεται από την Fiat αλλά από τις αγωνιστικές Ferrari 206S!
-
-
-
μιλάμε για τρομερή δουλειά ο τύπος
τόσο από φωτογραφικής άποψης, όσο και από κατασκευής της ιστοσελίδα
-
τη νο.61 την είδες?
-
-
Μου φαίνεται πως θα βάλω τα κλάμματα...
-
Απίστευτη!!!!!!