-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Να και μια φωτογραφία της Bristol 401 του φίλου μου σε φιλικό κήπο που πλέον κυκλοφορεί αρκετά τακτικά στην Αθήνα και όχι μόνον.....μέχρι τη Θήβα έφτασε η χάρη της και αναμένεται συνέχεια!Μήπως μένει Μαρούσι και το επίθετο του έχει το ΠΑΠΑ-******** ????
Για να δούμε, πόσο μικρός είναι ο κόσμος!!
-
Είχε ποτέ κανείς παλιό Ανατολικής προέλευσης; Και εννοώ Wartburg, Trabant, Polski, Moschvic, Skoda Target κλπ;;;
Από την οικογένειά μου πέρασε ένα Skoda Target που το αγόρασε καινούργιο ο πατέρας μου στις αρχές της δεκαετίας του 80. Αν δε θυμάστε ποιό λέω, ήταν αυτό με τη μηχανή στο πίσω μέρος, πίσω από τον πίσω άξονα, το καραυπερστροφικό και τόσο αυτό οικονομικό αμαξάκι!
Δεν ξέρω πώς, αλλά μου ήρθε τώρα να αναφερθώ σε αυτά τα πάμφθηνα και παράξενα ανατολικά αμαξάκια. Πολλοί συμπατριώτες μας είχαν βολευτεί στα δύσκολα χρόνια του 70-80 με αυτά...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
.....Bristol 401 του φίλου μου σε φιλικό κήπο....Μήπως μένει Μαρούσι και το επίθετο του έχει το ΠΑΠΑ-******** ????
Για να δούμε, πόσο μικρός είναι ο κόσμος!!Ο κόσμος είναι μικρός και εγώ νομίζω ότι το βλέπω συχνά το αυτοκίνητό σου....! Πάντως για το φίλο μου: όχι Μαρούσι, ναι Παπα- αλλά με περισσότερα *!
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή μαζί με καμιά δεκαριά άλλα της ίδιας μάρκας βρίσκονται στην Πελοπόννησο μάλλον προς Μάνη. Από ότι έμαθα έχουν μείνει πολλοί με το στόμα ανοιχτό όταν τα βλέπουν όλα μαζί! Νομίζω την Κυριακή θα περάσουν από Αίγιο απέναντι και θα πάνε στην Αράχωβα και τη Δευτέρα Καρπενήσι ενώ μετά πιάνουν δυτικές ακτές.
Σχετικά με τη DS να μου το θυμίζεις Krusenstern... χθές μιλούσα και το ξέχασα....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ο κόσμος είναι μικρός και εγώ νομίζω ότι το βλέπω συχνά το αυτοκίνητό σου....! Πάντως για το φίλο μου: όχι Μαρούσι, ναι Παπα- αλλά με περισσότερα *!Οκ, τα ** ήταν τυχαία σε αριθμό!
Για να δούμε λοιπόν πόσο μικρός είναι ο κόσμος, η μητέρα του φίλου σου με την μητέρα μου, ήταν συμμαθήτριες και τα λέγανε εχθές!!
Της έλεγε ότι ο γιος της έχει μία Bristol κλπ κλπ
Μου είπε την ιστορία και τον διάλογο κουφάθηκα!!! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ο κόσμος είναι μικρός και εγώ νομίζω ότι το βλέπω συχνά το αυτοκίνητό σου....! Πάντως για το φίλο μου: όχι Μαρούσι, ναι Παπα- αλλά με περισσότερα *!
Οκ, τα ** ήταν τυχαία σε αριθμό!
Για να δούμε λοιπόν πόσο μικρός είναι ο κόσμος, η μητέρα του φίλου σου με την μητέρα μου, ήταν συμμαθήτριες και τα λέγανε εχθές!!Δεν νομίζω να υπάρχουν κι άλλες Bristol (ή οι άλλες που έχει κάποιος μάλλον δεν είναι κυκλοφορήσιμες) οπότε..... μήπως είναι παντρεμένη με γιατρό και η κόρη της πήγαινε στο ίδιο σχολείο αλλά όχι ο γιος της, έχει 2 εγγονούς και μία εγγονή και το προγαμιαίο της επίθετό της έχει σχέση με τσιγάρα και πριν από 10 μέρες περίπου ήταν στο εξωτερικό?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ο κόσμος είναι μικρός και εγώ νομίζω ότι το βλέπω συχνά το αυτοκίνητό σου....! Πάντως για το φίλο μου: όχι Μαρούσι, ναι Παπα- αλλά με περισσότερα *!
Οκ, τα ** ήταν τυχαία σε αριθμό!
Για να δούμε λοιπόν πόσο μικρός είναι ο κόσμος, η μητέρα του φίλου σου με την μητέρα μου, ήταν συμμαθήτριες και τα λέγανε εχθές!!Δεν νομίζω να υπάρχουν κι άλλες Bristol (ή οι άλλες που έχει κάποιος μάλλον δεν είναι κυκλοφορήσιμες) οπότε..... μήπως **είναι παντρεμένη με γιατρό **και η κόρη της πήγαινε στο ίδιο σχολείο αλλά όχι ο γιος της, έχει 2 εγγονούς και μία εγγονή και **το προγαμιαίο της επίθετό της έχει σχέση με τσιγάρα **και πριν από 10 μέρες περίπου ήταν στο εξωτερικό?
ΆΑαααακριβώς!!
Εξάλου και το ΠΑΠΑ*** που συμφωνήσαμε αρκεί !Πολύ μικρός ο κόσμος λοιπόν!
-
Δεν ανοίγετε ένα quiz thread να ξεχαρμανιάσετε?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σχετικά με τη DS να μου το θυμίζεις Krusenstern... χθές μιλούσα και το ξέχασα....σε παρακαλώ κάνε μια κρούση να ξέρουμε, αν το αμάξι είναι σε καλή κατάσταση ΤΟ ΘΕΛΩ!!!
Σπύρος
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δεν ανοίγετε ένα quiz thread να ξεχαρμανιάσετε????
Όντως θα μπορούσαμε να τα είχαμε πει μέσω pm
Sorry! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δεν ανοίγετε ένα quiz thread να ξεχαρμανιάσετε?
???
Όντως θα μπορούσαμε να τα είχαμε πει μέσω pm
Sorry!Τι ζητάς συγνώμη βρε? Μια χαρά τα λέγατε, εγώ έκανα πλάκα!
-
Οι πρώτες 5 φωτό από την εκδρομή των Bristol ανά την Ελλάδα εμφανίστηκαν και τις έβαλα εκεί.... Aν αποκτήσω κι άλλες θα τις βάλω στο ίδιο άλμπουμ.
http://www.imagestation.com/album/?id=4286736547
User id: papaonyx, password: papaonyx
-
τελικά φίλε Onyx έχουμε κανένα νέο με την DS??? για να μην κουράζουμε το φόρουμ, στείλε μέιλ αν έχεις τίποτα. Ευχαριστώ.
Σπύρος Krusenstern@pathfinder.gr
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τελικά φίλε Onyx έχουμε κανένα νέο με την DS??? για να μην κουράζουμε το φόρουμ, στείλε μέιλ αν έχεις τίποτα. Ευχαριστώ.Σπύρος Krusenstern@pathfinder.gr
Πόσα δίνεις για DS? (Ανεξάρτητα της ειδικής περίπτωσης που λέμε τώρα)
-
δεν έχω ιδέα πόσο θα ήταν ένα καλό ποσό φίλε Κώστα. Εσύ ως κλασικός σιτροενάκιας μπορείς να βοηθήσεις καθόλου??? ξέρεις να πουλιέται καμία? Υπόψιν θα ήθελα το αμάξι να είναι τουλάχιστον λειτουργικό, όχι να το χτίσω απ'την αρχή.
Σπύρος
ΕDIT: 2 μοντέλα μ'ενδιαφέρουν περισσότερο, DS και Alfa 75. Καμία σχέση το ένα με το άλλο, αλλά κολλήματα είναι αυτά, τι να κάνουμε... Όποιος έχει καμιά πρόταση να την ακούσω. Ευχαριστώ.
-
δεν έχω ιδέα πόσο θα ήταν ένα καλό ποσό φίλε Κώστα. Εσύ ως κλασικός σιτροενάκιας μπορείς να βοηθήσεις καθόλου??? ξέρεις να πουλιέται καμία? Υπόψιν θα ήθελα το αμάξι να είναι τουλάχιστον λειτουργικό, όχι να το χτίσω απ'την αρχή.Δεν έχω ακούσει για κάποιο DS να πουλιέται...
Όμως αν θες να το έχεις έτοιμο και να μην ασχοληθείς καθόλου...υπολόγισε 2.000.000 για πλάκα... -
να σου πω υπολόγιζα γύρω στο πεντοχίλιαρο, οπότε δεν θα τα χαλάσουμε για ένα χιλιάρικο... αν βρεις κάτι εδώ είμαστε. Η κάτι σε...Αλφα 75 επίσης
Σπύρος
-
να σου πω υπολόγιζα γύρω στο πεντοχίλιαρο, οπότε δεν θα τα χαλάσουμε για ένα χιλιάρικο... αν βρεις κάτι εδώ είμαστε. Η κάτι σε...Αλφα 75 επίσηςΣπύρος
Αααα τα δίνεις??
Οκ ότι ακούσω σου λέω...Για κοίτα λίγο Citroen forum για 2 Ami που ξέρω...
-
δε μ'αρέσει το Αμί
Σπύρος
-
δε μ'αρέσει το ΑμίΣπύρος
Δεκτό!
-
Πιθανόν θα μπορείτε να με βοήθησετε κάποιοι απο εσάς που έχετε ασχοληθεί με αναπαλαίωση μιας και το θέμα θα σας έχει συμβεί.
Λοιπόν το θέμα είναι πως επαναφέρουμε την γυαλάδα σε θαμπωμένα νίκελ. Έχει κανείς υπόψιν του κάποιον τρόπο, ή καποια ουσία κτλ.
Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος ήξερε.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ