-
SPITFIRE
-
-
-
Τι λετε για καφε κυριακη μεσημερι παραλια η καπου αλλου?
-
-
-
Να το αγαπημένο μου αυτοκίνητο
http://www.hig.se/~mnf/pages/min amazon.jpg -
Σωστός ο Λεωνίδας.
Υπέροχη αμαζόνα δίπορτη... πανέμορφες κλασσικές γραμμές-φόβος και τρόμος στα ιστορικά ράλλυ!!...κάτι μου λέει ότι θα σου αρέσει και αυτό:
http://eur.i1.yimg.com/eur.yimg.com/i/uk/aut/volvo3.jpg -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Έξω από το συνεργείο, σε πολύ πρώιμο στάδιο ολικής ανακατασκευής, είδα αυτό:Μμμμμμ... British made μυρίζει....
[URL=http://img20.imageshack.us/my.php?image=img06033017183hp.jpg][/URL]Triumph TR4, γυμνό, κατόπιν αμμοβολής...
Ειναι αυτονόητο βέβαια ότι ό,τι βοήθεια και να χρειαστει ο ιδιοκτήτης του TR4, είμαστε στη διάθεση του.
Να μήν μιλήσω για τεχνικές συμβουλές και επτώσεις σε ανταλλακτικά που θα έχει μέσω του κλαμπ.
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Να μήν μιλήσω για τεχνικές συμβουλές και επτώσεις σε ανταλλακτικά που θα έχει μέσω του κλαμπ.Και την καινούργια Hot-line ψυχολογικής υποστήριξης 'αναπαλαιωτές σε απόγνωση':
801-10-SAVEYOURTRIUMPHαπό τη γνωστή TriumphphoneHellas 15euro/min
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Να μήν μιλήσω για τεχνικές συμβουλές και επτώσεις σε ανταλλακτικά που θα έχει μέσω του κλαμπ.
Και την καινούργια Hot-line ψυχολογικής υποστήριξης 'αναπαλαιωτές σε απόγνωση':
801-10-SAVEYOURTRIUMPH
από τη γνωστή TriumphphoneHellas 15euro/minΓια τεχνικες συμβουλες πιέστε '1'
Για χρηματοδότηση μεσω τραπέζης με το προνομιακό επιτόκιο που σας προσφέρει το 'TRIUMPH-o-δάνειο' πιέστε '2'
Για ιδέες πως να σκοτώσετε το φαναρτζή σας πιέστε '3' -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Για τεχνικες συμβουλες πιέστε '1'
Για χρηματοδότηση μεσω τραπέζης με το προνομιακό επιτόκιο που σας προσφέρει το 'TRIUMPH-o-δάνειο' πιέστε '2'
Για ιδέες πως να σκοτώσετε το φαναρτζή σας πιέστε '3'Είδατε την πιο πάνω φωτογραφία και μετά είδατε την καρότσα-με-τους-στόκους σας και θέλετε να τις κόψετε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται;
Πιέστε 4 να σας αποτρέψουμε!Τι θα γίνει με αυτόν τον καφέ...μόνο σε tr4 καφέ θα βλέπουμε;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Είδατε την πιο πάνω φωτογραφία και μετά είδατε την καρότσα-με-τους-στόκους σας και θέλετε να τις κόψετε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται;
Πιέστε 4 να σας αποτρέψουμε!Θέλετε να ξεκινήσετε ανακατασκευή στο TR4 της φωοτογραφιας?
Πιέστε 5 για να σας δώσουμε κουράγιο -
Για τον D-Jet με αγάπη:
Porsche Diesel Typ' Super 329'
-
'Οργώνουν' από τότε τα Porsche!!
Αυτό είναι το μεγάλο!!
Βρήκα το μικρό (junior_ίδιο στη φάτσα αλλά πιο μικρούλι) στον Ασπρόπυργο σε ένα χωράφι!!!! Απίστευτο;;;
Δεν είναι κούκλα, όμως; -
Το παραπάνω να γίνει κρυφό αρχείο για τους alfisti. Σκαραβαίους τις ανεβάζουν, τρακτέρ θα τις κατεβάζουν τις καημένες τις Porsche.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το παραπάνω να γίνει κρυφό αρχείο για τους alfisti. Σκαραβαίους τις ανεβάζουν, τρακτέρ θα τις κατεβάζουν τις καημένες τις Porsche.Θες να αρχίσω να ανεβάζω τίποτε κλασσικές 'λαμποργκίνι';
Ο μπάρμπας μου έχει μια στο κτήμα....ή μήπως καμιά αλφα 1900Μ; 'Η καμιά πυροσβεστική αντλία εγγλέζικη με 'σπορ' κινητήρα;
Και στο κάτω κάτω δεν έχουν τίποτα κακό τα τρακτεράκια (εγώ τα βρίσκω και πανέμορφα, καμπυλάτα στο 50ies look...) -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Χθες το απόγευμα πήγα να δώ εξάδελφό μου που έχει φανοποιείο-βαφείο.
Ετοιμάζει για αγώνα αυτό:
...............
πές του να το βάψει άσπρο...
Λεύκό,μέ μπλέ φιλέτα στούς μαρσιπιέδες
Και να βάλει τα κλασικά φουσκώματα στα φτερά...
Τα φουσκώματα-αεραγωγούς νομίζω πως τα έχει ήδη σε ασφάλτινη version, έστω και fake...
Μερικές ακόμα πρόχειρες λήψεις (ανάμεσα από εργαλεία κ.α.)
Το χρώμα θα αποφασίσει ο ιδιοκτήτης, υιός γνωστού εκδότη, με δράση στο χώρο του ειδικού τύπου, και ιδιοκτήτης Elise 300 περίπου ίππων σε πράσινο ανοιχτό χρώμα χαμαιλέοντα (κάτι σαν περλέ)...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το χρώμα θα αποφασίσει ο ιδιοκτήτης, υιός γνωστού εκδότη, με δράση στο χώρο του ειδικού τύπου, και ιδιοκτήτης Elise 300 περίπου ίππων σε πράσινο ανοιχτό χρώμα χαμαιλέοντα (κάτι σαν περλέ)...
Κατάλαβα... ροζ πουά θα το κάνει το δύσμοιρο αυτοκινητάκι...
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ