-
Tο σχόλιο '... η Corolla και το Astra έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι' αφορά τις ρεπρίζ των Astra και Corolla σε σχέση με το Megane και όχι σε σχέση με το Golf. Για αυτό άλλωστε υπάρχει το σχόλιο 'Aπό εκεί και πέρα' στην αρχή της συγκεκριμένης πρότασης.
Όντως η διαφορά στα 120-140 με 5η είναι 1,6 δλ.!XA
-
Ο χρήστης apostol έγραψε:
Tο σχόλιο '... η Corolla και το Astra έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι' αφορά τις ρεπρίζ των Astra και Corolla σε σχέση με το Megane και όχι σε σχέση με το Golf. Για αυτό άλλωστε υπάρχει το σχόλιο 'Aπό εκεί και πέρα' στην αρχή της συγκεκριμένης πρότασης.
Όντως η διαφορά στα 120-140 με 5η είναι 1,6 δλ.!XA
Εφόσον είναι έτσι, απλώς παρανόησα. Θεώρησα ότι το 'Από εκεί και πέρα...' εννοεί 'πέρα από τις χαμηλές στροφές', γιατί στην ακριβώς προηγούμενη πρόταση αναφέρεται ότι το Golf καταφέρνει να προηγηθεί των άλλων αυτοκινήτων στις ρεπρίζ με πολύ χαμηλές στροφές λειτουργίας του κινητήρα. Από τις ρεπρίζ με 5η προκύπτει ότι προηγείται και στις μεσαίες (προς υψηλές) στροφές.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, θα συνεχίσω να κάνω πλάκα σε ένα φίλο μου, που έχει Corolla, ισχυριζόμενος ότι το αμάξι του δεν είναι πιο γρήγορο στις ρεπρίζ από το Golf 1.4.
-
Logike πρέπει να προσέξουμε ομως πριν κάτι. Διαφορετικές τιμές δίνει για παράδειγμα η Toyota Ελλάδας για τη ροπή του Corolla 1.4 και διαφορετικές η Toyota Iταλίας.
Πρέπει να μας διευκρινήσουν από το περιοδικό ποιες τιμές βάζουν για να βοηθήσουμε.
Οσον αφορά τους εξοπλισμούς είναι δίκοπο μαχαίρι. Εγώ πήγα σε αντιπρόσωπο της Toyota για την Corolla όπου μου έδινε δωρεάν το ραδιοκασετόφωνο. Μετά από 2 μήνες που ξαναπήγα το χρέωνε. Πιάσε το αβγό και κούρευτο... -
Ο χρήστης Goe έγραψε:
Ερωτηση οι τιμές στο Internet ανανεώνονται και αυτές άμεσσα;Απαντάω εγώ στο ερώτημά μου... στο site αργούν να ενημερωθούν τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά.
Για παράδειγμα το νέο Cordoba& το νέο Accent δεν έχουν ακόμα περαστεί. Υπάρχει το παλιό.
Ισως τεχνικά έχει διαδικασία... -
1 νεο λαθος στο τευχος Δεκεμβριου βρηκα σημερα ενω διαβαζα το αρθρο για το Daiuatsu YRV Turbo.
Στην σελιδα 124 γραφει οτι η ροπη ειναι 17,3 χλγμ. Στον πινακα στο τελος του αρθρου σελιδα 126, γραφει οτι ειναι 12,9 στις 2.800 σαλ.
-
Ο χρήστης Goe έγραψε:
Logike πρέπει να προσέξουμε ομως πριν κάτι. Διαφορετικές τιμές δίνει για παράδειγμα η Toyota Ελλάδας για τη ροπή του Corolla 1.4 και διαφορετικές η Toyota Iταλίας.
Πρέπει να μας διευκρινήσουν από το περιοδικό ποιες τιμές βάζουν για να βοηθήσουμε.Δεν ξέρω τι γίνεται με το Corolla 1.4, αλλά το 1.6 αποκλείεται να έχει 17kgm ροπής!
Οσον αφορά τους εξοπλισμούς είναι δίκοπο μαχαίρι. Εγώ πήγα σε αντιπρόσωπο της Toyota για την Corolla όπου μου έδινε δωρεάν το ραδιοκασετόφωνο. Μετά από 2 μήνες που ξαναπήγα το χρέωνε. Πιάσε το αβγό και κούρευτο...
Δεν έχεις άδικο. Γι' αυτό έγραψα μόνο για τη συγκεκριμένη έκδoση του Almera, για το οποίο η διαφορά είναι σημαντική.
Προς τα μελη του 4 Τροχοι: Τευχος Δεκ. - Ερωτηση και Λαθακια