-
Στρατη που εισαι,ακους?
Κανε κατι αν μπορεις! -
Καλημέρα,
να ρωτήσω κάτι τους υπεύθυνους του διαγωνισμού? Τους βαθμούς που έχει πάρει φέτος είναι από 1 ή και από τους 2 αγώνες? Αν είναι από ένα δηλαδή τι να πώ, μάλλον τον υπερτίμησα, τελικά δεν έχει κανένα όριο. Το ρωτάω γιατί πέρσυ γινόταν κάτι ανάλογο με γράμματα που δεν προλάβαιναν (και πως να ...προλάβουν άλλωστε...) να φτάσουν. Θυμάστε τι λέγαμε περί αδυνάτου πρόβλεψης ολόσωστης οχτάδας? Να'ναι καλά και κάποιος που μας δείχνει ότι είναι δυνατόν... -
ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΥΒΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ!!!
-
Συγνωμη αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποσα περιθωρια για αμφιβολιες εχουμε.
Φυσικα δεν εχω κανενα προβλημα εγω προσωπικα, καθως πρωτη φορα παιζω και ευχαριστημενος θα ειμαι και μεσα στους 500, και εξαλλου ο αυτοσκοπος ειναι η διασκεδαση(οχι πως δε θα δεχτω να μου δωσουν το αυτοκινητο...).
Αλλα δεν ανεχομαι να παιζω με ανισους ορους.
Σ
υνοψιζω τι με προβληματιζεϊ:1ος χαλαρα στο WRC με 8 βαθμολογουμενος αγωνες (στους υπολοιπους δεν συμμετειχε ή πηρε 0. Δηλαδη ο τυπος ειναι η ολα ή τιποτα) και 47 συνολο.Δηλαδη οποτε επαιρνε βαθμους επιανει 6αρι (2/3 του ποντιουμ)
1ος στη F1 (δεν συμμετεχω δεν ενδιαφερομαι αλλα αυτο ειναι εντυπωσιακο)
Παιζει μεσω ΕΛΤΑ οπου γινεται αλλοιωση ημερομηνιας α ν ε τ ο τ α τ α.
Γιατι δεν παιζει μεσω Internet;Ειναι πιο βολικο ,γρηγορο,ξεκουραστο. Και να δεν εχει Internet πως μπορει και ειναι τοσο ενημερωμενος και ευστοχος??Μονο απο περιοδικα και τηλεοραση?Τα περσινα 4 σ υ ν ε χ ο μ ε ν α 9αρια (ιδιως Σαφαρι με Rovanpera-Radstrom)
'Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια....'περισσοτερα θα μαθουμε φετος... γιατι συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συντομη.
Ε
ιναι αδικο να απαγορευτει το παιξιμο μεσω ταχυδρομιου καθως δεν ειναι ολοι τυχεροι να εχουν Internet. Αλλα μηπως πρεπει να στενεψουν τα χρονικα περιθωρια? ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.Οσα γραμματα φτασουν μετα να ειναι εκπροθεσμα.Να προσεξουν να στελνουν πιο νωρις οσοι παιζουν μεσω ταχυδρμιου. -
Ρε παιδιά, ας μη βιαστούμε να καταδικάσουμε κάποιον. Κάποιες (ομολογουμένως εντυπωσιακές) ενδείξεις δεν αρκούν για την καταδίκη του. Κρατήστε και μια πισινή θέλω να πω. Μπορεί ο τύπος αυτός να είναι ΑΣΤΕΡΙ! Πώς να το κάνουμε δηλαδή!
Μία λύση εγώ βλέπω: Το deadline για την ψηφοφορία να λίγει 5-6 μέρες πριν τον αγώνα, πχ το Σάββατο πριν την Παρασκευή του αγώνα, και για το ταχυδρομείο και για μας από internet. Έτσι, άντε και μια βδομάδα να κάνει να φτάσει το γράμμα, δε θα μπορεί κάποιος να το στείλει με λαδιά, γνωρίζοντας τα αποτελέσματα, τη Δευτέρα μετά τον αγώνα και αυτό να φτάσει εγκαίρως. Θα μου πείτε είναι πολύ νωρίς για να ποντάρουμε. Τι να κάνουμε όμως! Τουλάχιστον να παίζουμε με ίσους όρους έτσι;
-
Τι κάνατε στην Τουρκία;
Εγώ τσίμπησα 8 πόντους, χάρη σε Burns κυρίως και τώρα ανεβαίνω στους 21. Όχι άσχημα. Σεις; -
6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ!
-
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. 3ΤΟΣ ΑΝΤΙ 4ΤΟΣ -
Ε?
-
Για όλα όσα προαναφέρθηκαν, αλλά και για πρακτικούς λόγους (ταχύτητα αποτελεσμάτων), από το Ράλι Αργεντινής και μετά αλλάζει το καθεστώς ψηφοφορίας μέσω επιστολών.
Η αλλαγή θα γίνει από το Ράλι Αργεντινής και μετά, για τεχνικούς λόγους, αφού το κουπόνι συμμετοχής για το Ράλι Ν. Ζηλανδίας βρίσκεται στο τεύχος των 4Τροχων Μαρτίου πού κυκλοφορεί ήδη.
Συγκεκριμένα, όσοι από τους αναγνώστες επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Peugeot μέσω ΕΛ.ΤΑ. θα πρέπει να στέλνουν τα γράμματα με τις προβλέψεις τους μία εβδομάδα νωρίτερα απ' ότι ισχύει μέχρι τώρα.
Π.χ. για το Ράλι Αργεντινής ενώ η καταληκτική ημερομηνία αποστολής μέσω e-mail και fax θα είναι η Τετάρτη 7 Μαίου για τα γράμματα θα είναι η προηγούμενη Τετάρτη 30 Απριλίου.
Περισσότερα θα βρείτε στο τεύχος των 4Τροχών Απριλίου
-
Σωστό!!!
Για να δούμε και στην εφαρμογή... -
Αν οι μέσω ταχυδρομείου (s-mail ) ψήφοι 'κρίνονται' με βάση την ημερομηνία αποστολής, πως θα αποφευχθούν φαινόμενα σαν αυτά που καταγγέλθηκαν ?
Γιατί δε βάζετε 'να έχουν φτάσει στο περιοδικό μέχρι και την εκκίνηση του αγώνα'. Οποιος χρησιμοποιεί το ταχυδρομείο να φροντίζει να ψηφίζει νωρίς (αν δεν έχει εμπιστοσύνη στα ΕΛΤΑ ας το στέλνει με courrier ) για να είναι έγκυρη η ψήφος του.
-
Γιατί τότε Νάσσο μπορεί να κατηγορηθούμε εμείς, ότι είχαμε το κουπόνι και το κρύψαμε...
Στρ -
Για το ίδιο μπορείτε να κατηγορηθείτε και αν έρχεται το κουπόνι 15 μέρες μετά, δεν βλέπω διαφορά.
Επιπλέον, ήδη υπάρχει θέμα με την ημερομηνία αποστολής, αλλάζοντάς την δεν βλέπω τι θα βελτιώσετε σε σχέση με το ήδη διαπιστωμένο θέμα. Δηλαδή, προκειμένου να μην κατηγορηθείτε στο μέλλον, δεν κάνετε κάτι ουσιώδες για κάτι που ήδη συμβαίνει ?
Και στο κάτω-κάτω, όποιος έχει πρόβλημα, και δεν εμπιστεύεται τους 4Τ, ας μην συμμετάσχει. Ή ας στείλει συστημένο ή με courier το κουπόνι του.
-
Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αν ισχύσει να στέλνουν μια βδομάδα πριν την εκκίνηση του αγώνα όσοι παίζουν με ΕΛΤΑ, θα ισχυριστούν (και δίκαια) ότι αδικούνται. Γιατί απλά δεν θα μπορούν να ενημερώνονται μέχρι τελευταία στιγμή για εξελίξεις. Βέβαια απ' την άλλη όσοι ενημερώνονται με τα τελευταία νέα, το κάνουν από το ιντερνετ, οπότε συμμετέχουν από εκεί. Μπλέξιμο ...
-
Αφού η ψηφοφορία μέσω ΕΛΤΑ έχει τόσα προβλήματα, γιατί δεν την σταματάτε;
Εναλλακτικές;
Τηλεφωνική ψηφοφορία και SMS. Η τηλεφωνική ψηφοφορία να είναι σε αστικό αριθμό και μπορεί πριν τη δήλωση συμμετοχής να παίζεται για λίγα sec διαφημιστικό μύνημα => κέρδος
Τα SMS επίσης αφήνουν κέρδος...
Why not? Λίγος εκσυγχρονισμός (παρεξηγημένη λέξη) ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. -
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ ΕΙΝΑΙ
http://www.4troxoi.gr/contest/peugeot/total_points.phpΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΕΛΤΑ...) ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΥΣ 43 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ 16 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ!
ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΚΟΥ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ (ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΣΕΡΡΩΝ) ΕΧΕΙ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 6ΑΔΑ!!!!!!!!ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΜΕ 16 ΠΟΝΤΟΥΣ??? ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 43 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ...
-
Συγχαρητήρια στον κ.Πανταζή για το μεγάλο ταλέντο που έχει να προβλέπει εκ των υστέρων.Πραγματικά παγκόσμιο φαινόμενο απάτης και προστυχιάς.Το ίδιο ισχύει και για την παρέα από τον Ροδόβιλο Σερρών που παει να ανακυρηχθεί το χωριό με τους περισσότερους μάντες στον πλανήτη.
ΕΠΕΙΓΌΝΤΩΣ ΜΑΖΕΨΤΕΣ ΤΟΥΣ
-
ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΣΕΡΡΩΝ - To χωριό του WRC....
-
Λοιπον αυτο το αισχος πρεπει να σταματησει!
Καντε κατι,και αν δεν μπορειτε εσεις δωστε μου το τηλ. του Συμεωνιδη να του πω δυο λογακια οπως του αρμοζει
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003