-
Από μια πρώτη ματιά που έριξα πρέπει να πήρα 10 πόντους.Για την πλάκα παίζω μόνο πλέον.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Από μια πρώτη ματιά που έριξα πρέπει να πήρα 10 πόντους.Για την πλάκα παίζω μόνο πλέον.Πια πλακα με 10 ποντους;
Καλα καλα αμα προκυψει κανενα αμαξακι εσυ μην το παρεις.πες τους δεν το θελω για πλακα επαιζα!!! -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Από μια πρώτη ματιά που έριξα πρέπει να πήρα 10 πόντους.Για την πλάκα παίζω μόνο πλέον.
Πια πλακα με 10 ποντους;
Καλα καλα αμα προκυψει κανενα αμαξακι εσυ μην το παρεις.πες τους δεν το θελω για πλακα επαιζα!!!Έχω χάσει ολόκληρο αγώνα , το Ακρόπολις, το οποίο ενώ είχα καταθέσει ηλεκτρονικά την συμετοχή μου, ο 'δαίμων' των PC έβαλε το χέρι του και δεν μέτρησε.Όχι ότι θα έπαιρνα πολλούς βαθμούς εκεί, αλλά κάτι ήταν κι' αυτό.Πάντως το rally Γερμανίας με 'πάει' γιατί και πέρυσι είχα πάρει 9 πόντους, και από εκεί άρχισε η ανάκαμψή μου για την συμετοχή μου στον τελικό.Φέτος λίγο δύσκολο.
-
ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...
**ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ 30ΑΔΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 64 ΑΠΟ 52 **!!! 12 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕ 7-8...
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ 30 ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 35 ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ!
19 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΗΡΑΝ 12 ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 15 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ 64 ΠΟΝΤΟΥΣ!!!
15 ΣΤΟΥΣ 17 ΠΟΥ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 64...ΠΗΡΑΝ 12 ΠΟΝΤΟΥΣ...ΠΑΡΑΞΕΝΟ! -
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ..................... !!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΔΑ ΜΙΛΑΩ.........
ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΗΡΑ 7 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ! ΚΙ ΟΜΩΣ Ο Μ.Ο. ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΩ(100η ΘΕΣΗ)!
ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
15 ΣΤΟΥΣ 17 ΠΟΥ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 64...ΠΗΡΑΝ 12 ΠΟΝΤΟΥΣ...ΠΑΡΑΞΕΝΟ!Xαρη, το εψαξα λιγο παραπανω για να λυσω την απορια σου.
Κανοντας μια ερευνα στα συγκεκριμενα ατομα διαπιστωσα οτι υπαρχει μια ομαδα 14 ατομων που παιζει απο την αρχη τις ιδιες προβλεψεις σε ολους τους αγωνες! Οποτε αν μπει ενας στην 30αδα θα μπουνε και οι υπολοιποι 13. Με λιγα λογια αν πανε αυτοι οι 14 τελικο εχουν κατα ~50% το 206 δικο τους. Τελικα ολοι στην Ελλαδα προσπαθουν να βρουνε τροπους για να κανουν κομπινες!
Και οι 14 ειναι σε καθε περιπτωση ΝΟΜΙΜΟΙ, αλλα αν απο του χρονου ακολουθησουν κι αλλοι το παραδειγμα τους η κληρωση θα ειναι περιττη. -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Κανοντας μια ερευνα στα συγκεκριμενα ατομα διαπιστωσα οτι υπαρχει μια ομαδα 14 ατομων που παιζει απο την αρχη τις ιδιες προβλεψεις σε ολους τους αγωνες! Οποτε αν μπει ενας στην 30αδα θα μπουνε και οι υπολοιποι 13. Με λιγα λογια αν πανε αυτοι οι 14 τελικο εχουν κατα ~50% το 206 δικο τους. Τελικα ολοι στην Ελλαδα προσπαθουν να βρουνε τροπους για να κανουν κομπινες!
Και οι 14 ειναι σε καθε περιπτωση ΝΟΜΙΜΟΙ, αλλα αν απο του χρονου ακολουθησουν κι αλλοι το παραδειγμα τους η κληρωση θα ειναι περιττη.Kαλα τι αστεια ειναι παλι αυτα?Απο ποτε εχουμε και συνεταιρικες συμμετοχες?Δηλαδη τι τελικους ονειρευομαστε εμεις οταν εχουμε ενα οργανωμενο εγκλημα να αντιμετωπισουμε?...παλευουμε για μια θεση στην 16αδα πλεον...
Καληνυχτα δηλαδη. -
Pedia sorry pou to leo ala kati den paei kala !!
Kati vromaei stin oli ipothesi!! -
Αυτό που δεν αντέχω εγώ, είναι ότι κάποιοι 'έξυπνοι' γελάνε με μας τους υπόλοιπους ρομαντικούς 'βλάκες'!
-
Μήπως από εσάς που ασχολειστε με τα στατιστικά (harris&YCRC) μπορείτε να βγάλετε και κάποιο ιστορικό για τις προβλέψεις των προφητών από τα διάφορα μαντεία ανά την Ελλάδα? Μήπως οι μαντικές τους ικανότητες έχουν μειωθεί κάπως τον τελευταίο καιρό?
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Κανοντας μια ερευνα στα συγκεκριμενα ατομα διαπιστωσα οτι υπαρχει μια ομαδα 14 ατομων που παιζει απο την αρχη τις ιδιες προβλεψεις σε ολους τους αγωνες! Οποτε αν μπει ενας στην 30αδα θα μπουνε και οι υπολοιποι 13. Με λιγα λογια αν πανε αυτοι οι 14 τελικο εχουν κατα ~50% το 206 δικο τους.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 14 ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΒΕΒΑΙΑ), ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...
ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ 30...ΕΧΕΙ 50% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ...ΑΥΤΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ... -
Εγώ πάντως με την 11άδα που πήρα ήλπιζα σε άνοδο, αλλά τώρα που λέτε ότι οι 30 πρώτοι έφυγαν με ...12, τι να πω! Και του χρόνου με υγεία!
-
Εγώ πάλι έπεσα 30 ( ) θέσεις με τους 7π....
-
και γω από θέση 227 πήγα με τη μια στην 92 !!!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
και γω από θέση 227 πήγα με τη μια στην 92 !!!Α, εσύ με πέρασες, από την 70τόσο πήγα 100τόσο
Nίκο, η 15αρα μπορεί να είναι και ρεκόρ του φόρουμ. -
Ο χρήστης filandos έγραψε:
Μήπως από εσάς που ασχολειστε με τα στατιστικά (harris&YCRC) μπορείτε να βγάλετε και κάποιο ιστορικό για τις προβλέψεις των προφητών από τα διάφορα μαντεία ανά την Ελλάδα? Μήπως οι μαντικές τους ικανότητες έχουν μειωθεί κάπως τον τελευταίο καιρό?Οι μαντικες ικανοτητες εχουν μειωθει με τα νεα μετρα που πηραν οι 4ΤΡΟΧΟΙ, φιλε 'Φιλανδε'. Ωστοσο πολλοι ειναι αυτοι που προσπαθουν με καθε τροπο να κερδισουν το αυτοκινητο. Ετσι σκαρφιζονται διαφορες ιδεες για να φτασουν σ'αυτο τον στοχο.
Το περιοδικο (ειμαι βεβαιος πως) γνωριζει ολους τους 'εξυπνους' που παιρνουν μερος στο διαγωνισμο, αλλα δυστυχως δεν μπορει να κανει απολυτως τιποτα. Η ευρηματικοτητα ορισμενων ειναι πραγματικα για σεμιναριο! Και σε ολη αυτη την ιστορια, 'χαμενοι' ειναι το 95% των παικτων, που παιζουν για το χαβαλε τους. Δυστυχως υπαρχει ενα 5% (και λιγοτερο) που χαλαει ολη την εικονα και αναγκαζει το περιοδικο σε ενεργειες που αδικουν πολλους νομιμους παικτες.
Αναγκαστικα πριν 3 μηνες, αλλαξε η ημερομηνια αποστολης των γραμματων, για να μην κλεβουν καποιοι που ειχαν 'μεσο' στα ΕΛΤΑ. Μαζι με τους 'εξυπνους' ομως αδικηθηκαν ΟΛΟΙ αυτοι που παιζαν νομιμως την τελευταια ημερα αποστολης.
Τωρα παρουσιαζεται ενα αλλο 'προβλημα', και οι υπευθυνοι παλι πρεπει να σπασουν το κεφαλι τους και να βρουνε λυση επειδη καποιοι βλεπουν το διαγωνισμο ως κομπινα! -
Γιάννη κ.λπ... σκεφτείτε ιδέες για το διαγωνισμό του 2004... σε επίπεδο αξιοπιστίας, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη πως το περιοδικό θα παίζει πάντα το ρόλο του και δεν υπάρχει περίπτωση να έρχονται δηλώσεις μόνο μέσο ιντερνετ...
Με την ευκαιρία... Μίλαγα με Κουκ, Στέλιο κ.λπ... αλλα δεν καταλήξαμε! Μήπως με την τροπή που έχει πάρει το Πρωτάθλημα θα είχε ενδιαφέρον να στήναμε μία ψηφοφορία για το ποιός θα είναι ο πρωταθλητής? Προτείνω να τη βάλουμε στο Ράλι τζι αρ την επομένη της Φινλανδίας εκτός αν θέλετε να το κάνει ο Σωκ ή ο ΜΜ άμεσα οπότε παίζει και η Φινλανδία... Τεχνικά όμως πως θα γίνει? Θα ξαναψηφίζουμε μετά από κάθε αγώνα, η μία και εξω ?
Δεν τολμώ να προτείνω δώρο ή δώρα γιατί θα μου τα χώσετε πάλι περί εμπορευματοποίησης κ.λπ... -))
Το ίδιο μπορεί να γίνει και για την Φορμουλα 1... Τι λεει ο πολμαν, ο φιζικο και οι άλλοι όπως ο migf1?
Κώστα, Γιάννη, Χάρι, εσεις προεδρείο τι λέτε?
ΠΑΜΕ?Tα λέμε!
Στρ
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γιάννη κ.λπ... σκεφτείτε ιδέες για το διαγωνισμό του 2004... σε επίπεδο αξιοπιστίας, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη πως το περιοδικό θα παίζει πάντα το ρόλο του και δεν υπάρχει περίπτωση να έρχονται δηλώσεις μόνο μέσο ιντερνετ...Στρ
Στρατη, εγω θα επαναλαβω μια προταση που ειχα κανει στο παρελθον προς το παρον και αν σκεφτω κατι καλυτερο στο μελλον θα το γραψω.
Λοιπον...
Σε καθε τευχος θα υπαρχει ενας μοναδικος κωδικος με τον οποιο θα μπορεις να παιζεις μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Δηλαδη οταν παει καποιος να δηλωσει συμμετοχη σε καποιο αγωνα θα πρεπει να δινει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και αυτον τον αριθμο. Με αυτο τον τροπο δεν θα μπορουν να παιζουν οικογενειες ολοκληρες, εκτος κι αν αγοραζουν 5-10 τευχη μαζι οποτε no problem. Επισης με αυτο τον τροπο θα ειμαστε(εισαστε) σιγουροι πως ο νικητης(οι νικητες) θα ειναι αναγνωστης των 4Τ και οχι καποιος που δεν αγοραζει το περιοδικο. Οπως και να το κανουμε ειναι ασχημο να δινουμε εμεις οι αναγνωστες 63,60ευρω το χρονο και να κερδιζει καποιος που δεν δινει δραχμη.
*Εννοειτε πως οταν εχει 2 αγωνες τον ιδιο μηνα θα μπαινουν 2 κωδικοι σε καθε τευχος.Για τα ΕΛΤΑ τωρα, δεν νομιζω πως μπορουμε να δωσουμε λυση. Δεν ειμαστε αρμοδιοι .
Αυτα προς το παρον.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γιάννη κ.λπ... σκεφτείτε ιδέες για το διαγωνισμό του 2004... σε επίπεδο αξιοπιστίας, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη πως το περιοδικό θα παίζει πάντα το ρόλο του και δεν υπάρχει περίπτωση να έρχονται δηλώσεις μόνο μέσο ιντερνετ...Τραβωντας παντως την προθεσμια πιο πισω υπηρξαν βελτιωσεις στο παλιο προβλημα...Τωρα οσον αφορα το νεο μαλλον θα πρεπει να το σκεφτουμε πολυ.
Γιαννη υπάρχουν ατομα που αγοραζουν 4Τ χωρις να παιζουν στον διαγωνισμο και ετσι μπορουν να 'δωριζουν' τους κωδικους τους.Και παλι θα υποχρεώνονται να παιζουν μονο μεσω ΙNTERNET.
Μήπως με την τροπή που έχει πάρει το Πρωτάθλημα θα είχε ενδιαφέρον να στήναμε μία ψηφοφορία για το ποιός θα είναι ο πρωταθλητής? Προτείνω να τη βάλουμε στο Ράλι τζι αρ την επομένη της Φινλανδίας εκτός αν θέλετε να το κάνει ο Σωκ ή ο ΜΜ άμεσα οπότε παίζει και η Φινλανδία... Τεχνικά όμως πως θα γίνει? Θα ξαναψηφίζουμε μετά από κάθε αγώνα, η μία και εξω ?
Δεν τολμώ να προτείνω δώρο ή δώρα γιατί θα μου τα χώσετε πάλι περί εμπορευματοποίησης κ.λπ... -))
Το ίδιο μπορεί να γίνει και για την Φορμουλα 1...
ΠΑΜΕ?
Tα λέμε!
ΣτρΚαλη ιδεα η ψηφοφορια (ποτε δεν ειναι αργα ετσι;).
Προτεινω να γινεται μια και εξω,πριν το Φιλανδιας για να εχει περισσοτερο ενδιαφερον!!
Για τα δωρα ελπιζω οτι τα ξεπερασαμε τα προβληματα νεοτητας!!Μια απλη συνδρομη ισως να ειναι αρκετη!
ΠΑΜΕ! -
το να υπάρχει κωδικός είναι καλή ιδέα, αλλά υποθέτω πως θα αυξάνει το κοστος για το περιοδικο. Πιστεύω πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται τα ελτά, αλλά να γίνει συμφωνία με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας (αν χρειαστεί) και να ψηφίζουμε μέσω SMS οπότε κανείς δεν θα μπορεί να κλέβει, αλλά θα παίζουν και περισσότεροι που δεν έχουν το χρόνο να αγοράζουν φακέλους και γραμματόσημα(δεν υπάρχουν και στα περίπτερα τα άτιμα, και πρέπει να στήνεσαι στην ουρά ).Και προχωρώντας το παραπέρα, αν δεν θέλουμε να παίζουν οι..άσχετοι, το όνομα κάθε οδηγού να αντιστοιχεί σε ένα νούμερο, που θα είναι διαφορετικό σε κάθε αγώνα, ώστε να πρέπει να αγοράζεται το περιοδικό κάθε μήνα για να βλέπει ο άλλος την αντιστοίχιση
Με 10,5 εκ. κινητά στην ελλάδα, όλοι θα μπορούν να παίζουν
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003