-
Μετά από ένα ψάξιμο που έκανα σήμερα το πρωί για τις προβλέψεις μου στο rally Κύπρου, είδα με έκπληξη ότι δεν είχα παίξει για το rally Ακρόπολις
Η έκπληξη μου έχει να κάνει με το ότι είμαι 1000% σίγουρος ότι είχα προβλέψει και για αυτό το rally, όμως φαίνεται ότι ο 'δαίμων' όχι του τυπογραφείου αλλά των PC για κάποιο λόγο δεν έλαβε την συμμετοχή μου.
Μετά από αυτό η άνοδος σε καλύτερη θέση θεωρείται αδύνατη! -
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΥΠΡΟΥ!!!
http://www.4troxoi.gr/contest/peugeot/total_points.phpΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤ ΡΑΛΛΥ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ 8 ΠΡΩΤΟΙ (10, ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ)!!!
ΕΛΠΙΖΩ **ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ **ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ!!!
-
H βαθμολογια των φορουμαδων μετα ΚΑΙ το Κυπρου....
subaruclas 64
nikoswrc_01 57
Xanthakos_Marios 57
mini 5-8 54
IONIKOS 52
-------(30)-------
Yannis-CRC 51
S3 51
og2002gr 50
cmarin 50
nikoswrc 50
CYPRUS.WRC 49
-------(100)-------
gio_lam 47
takinen 46
AudiS3 45
CDL 44
Christos M 44
-------(200)-------
syele 43
koulis1 43
Jarno T 43
Euripides 42
glf 42
PINATSIS KYRIAKOS 42
-------(300)-------
GeorgeTabs 39
harriswrc 37
thvarveris 35
NormalEna 35'ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ' ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΗΝ 30ΑΔΑ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ syele ΠΟΥ (Ξ)ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΟΝ PINATSIS_KYRIAKOS.AN ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΕΙΛΤΕ PM.
-
Vriskome stin 76 thesi !!!
3 molis points apo tin 30adaAnevenoume arga kai stathera !!!
Gia na doume ti tha gini kai stin Germania !!!! An ta kataferoume na mpoume stin 30ada!!Panizzi VS Loeb !!!!! Anamenete skliri maxi
-
O μ.ο ήταν γύρω στο 4 αφού έμεινα στην ίδια θέση με 4π μόνο.
Καλή επιτυχία στους φορουμάδες του κλήρώνονται για Φιλανδία!
-
Είναι εύκολο να μάθουμε πόσοι και ποιοί από τους 100 πρώτους παίζουν με ταχυδρομείο, πόσοι μέσω Ιντερνετ και πόσοι με φαξ;
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ syele ΠΟΥ (Ξ)ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΟΝ PINATSIS_KYRIAKOS.
Την πατησα και εγω σαν τον Στελιο.Αλλα μου εγινε μαθημα απο εδω και εμπρος θα ψηφιζω νωρις-νωρις.
-
Και εγώ είμαι με έναν αγώνα λιγότερο
Εϊχα χάσει το Ακρόπολις, το οποίο έφερε βατά αποτελέσματα. -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Εϊχα χάσει το Ακρόπολις, το οποίο έφερε βατά αποτελέσματα.1ος Μαρτιν
2ος Σαινζ
7ος Πανιζι
8ος ΜακΡει οχι και τοσο βατα... -
Πράγματι του Ακρόπολις δεν είναι και τόσο βατά!
Τι να πω που εγώ ξέχασα τη Ν.Ζηλανδία?
Ειδικά η τριάδα εκεί (1.Gronholm,2.Burns,3.Solberg) μπορεί να θεωρηθεί αρκετά προβλέψιμη....
Ακόμα στο 90% των συμμετοχών μου βάζω Makinen, Auriol, Gardermeister....
Καλά να πάθω όμως γιατί πάντα το άφηνα τελευταία στιγμή! -
Δεν γνωρίζω αν έχει ήδη συζητηθεί, αλλά πιστεύω πως το έπαθλο του διαγωνισμού του επόμενου χρόνου θα πρέπει να είναι το 206 RC!!! Πιστεύω πως οι περισσότεροι θα συμφωνήσετε! (Μακάρι και οι 4Τ με την Lion Hellas!)
Έτσι και γίνει έτσι, θα γίνει πανικός! θα παίζω με 10 διαφορετικά ονόματα (γονείς,γιαγιαδες,παππούδες,θείοι/ες κ.λ.π.!)!!!! -
εληφθει..
(αν βρουμε τρόπο ώστε να ανανεωθεί γενικότερα ο διαγωνισμός, με περισσότερες συμμετοχές κ.λπ, θα τους πείσουμε...)
ΣΧ
-
Ξέρει κανείς ποιός είναι ο υπεύθυνος από το περιοδικό για το διαγωνσιμό Peugeot 2003. Εάν υπάρχει κάποιο e-mail θα με βοηθούσε μιας και το contest@4troxoi.gr εδώ και πολύ καιρό δεν δείχνει να λειτουργεί.
Ευχαριστώ πολύ
Argir
Argiris01@yahoo.gr -
Πως πήγατε στο Γερμανίας? Εγώ σταθερά στους 8, βρίσκω το νικητή και άλλους 5 στην οχτάδα αλλά κανένα στη σωστή θέση. Δε μου κάνει το χατίρι η τύχη, να πετύχω έστω κι έναν στη θέση του. Το ίδιο έχει γίνει σε 3 απ τους 4 τελευταίους αγώνες .
-
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
Πως πήγατε στο Γερμανίας?Πατωσαμε! 4 ποντοι και πλεον ο τελικος απομακρυνεται.
-
Ακομη 7 βαθμοι στο σακουλι...(Τριποντο απο Loeb και αλλοι 4 σε λάθος θεση.).
Μην απελπιζεστε περιμενετε να δουμε ποσο πηγε ο ΜΟ και βλεπουμε ποσο κοντα ειναι/δεν ειναι ο τελικος.
Ο Panizzi έκαψε πολλους αν και οι ελάχιστες εγκαταλειψεις ανεβασαν την βαθμολογια... -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ακομη 7 βαθμοι στο σακουλι...(Τριποντο απο Loeb και αλλοι 4 σε λάθος θεση.)ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΡΕ ΟΡΕΣΤΗ.....
Μην απελπιζεστε περιμενετε να δουμε ποσο πηγε ο ΜΟ και βλεπουμε ποσο κοντα ειναι/δεν ειναι ο τελικος.
ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΓΩΝΕΣ(ΙΣΩΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑ)!
Ο Panizzi έκαψε πολλους αν και οι ελάχιστες εγκαταλειψεις ανεβασαν την βαθμολογια...
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ...........ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΔΙΑΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟΣ!
-
Εγώ είχα την καλύτερη επίδοση μέχρι τώρα. Βρήκα τους 4 πρώτους με τις θέσεις τους!! και παραλίγο να είχα σε σωστή θέση και Duval, Solberg!
Μάζεψα 15 βαθμούς ! -
Ego ti na po gia tin tixi re pedia ??
6 vathmous apo 6 odigous pou mpikan stin oktada se lathos thesi!!! -
Ο χρήστης glf έγραψε:
Εγώ είχα την καλύτερη επίδοση μέχρι τώρα. Βρήκα τους 4 πρώτους με τις θέσεις τους!! και παραλίγο να είχα σε σωστή θέση και Duval, Solberg!
Μάζεψα 15 βαθμούς !Φοβερός!!!!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003