-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Φήμες, πάντως αναφέρουν ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον οι ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ συμμετοχες απ ότι φέτος στα S1600Βρε Παυλο, δε σου εμαθαν οταν ησουν μικροτερος οτι ποτε δεν πεταμε μια τετοια δηλωση και μετα σφυραμε αδιαφορα σε ενα γκρουπ απο κουτσομποληδες;
Θα μας δωσεις κανα hint;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Φήμες, πάντως αναφέρουν ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον οι ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ συμμετοχες απ ότι φέτος στα S1600
Βρε Παυλο, δε σου εμαθαν οταν ησουν μικροτερος οτι ποτε δεν πεταμε μια τετοια δηλωση και μετα σφυραμε αδιαφορα σε ενα γκρουπ απο κουτσομποληδες;
Θα μας δωσεις κανα hint;
CLIO, POLO, PUNTO, PUMA, CORSA, 106... τα σίγουρα!!!! Παίζονται και άλλα. Τωρα 1, 2 απο το καθένα δεν ξέρω θα σε γελάσω!!!! Απο οδηγούς τώρα αφηστε την φαντασια σας να οργιάσει
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
CLIO, POLO, PUNTO, PUMA, CORSA, 106... τα σίγουρα!!!!
Μηπως δεν σκεπαστηκες καλα το βραδυ??
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
CLIO, POLO, PUNTO, PUMA, CORSA, 106... τα σίγουρα!!!!
Μηπως δεν σκεπαστηκες καλα το βραδυ??
Αγγελε οι πληροφορίες μου είναι ασφαλεις!!!!! Οσο για τα σκεπάσματα μην ανησυχείς με προσέχουν καλά!!
-
Ε, πρόεδρος είναι, κανονίζει...
(θα μάθει, που θα πάει...)
Σ -
Το σεντερ φορ σε σκεπάζει ή η συγγενής αυτής;
Για να ονειρεύεσαι έτσι, κάτι καλό θα σου έχει λάχει... Ε, πρόεδρε;
ΣΧ -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Το σεντερ φορ σε σκεπάζει ή η συγγενής αυτής;
Για να ονειρεύεσαι έτσι, κάτι καλό θα σου έχει λάχει... Ε, πρόεδρε;
ΣΧΕχουμε και εμεις τα τυχερα μας!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ: Ζηλευεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Τα νιάτα σου, ναι!
Την ομορφιά σου; Μμμμ, θέλει κουβέντα!
Ε, ΑγγελεΖ;
Πάει chat το κάναμε
Θα μας βάλει χέρι ο Χρηστάρας ότι παιδιαρίζουμε...
Χάσαμε και τον γιατρό... Ανέβαλε την σωτηρία του αθλήματος, μέσω χειρουργικής επέμβασης.
ΣΧ -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Τα νιάτα σου, ναι!
Ε, ΑγγελεΖ;
Πάει chat το κάναμε
ΣΧΕλάτε το Σάββατο για ποτο και όλο και κανα κοκκαλάκι θα περισέψει!!!! Και την Κυριακή κατευθείαν Μέγαρα και μετα σφάιρα Λεωφόρο!!!
-
Σάββατο είναι του Αγίου Ιβάν. Θα με διαγράψει η κουμπάρα.
Κυριακή μέγαρο και μετά εκεί!
ΣΧ(προσευχήσου να κοιμήθηκε ο Αναγνωστόπουλος, αλλοιώς να βάλουμε κράνη)
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
ΟΚ!
Χρονια πολλα να χαιρεσε τον Κουμπάρο και τον αδερφό!!!!
Η συνέχεια την Κυριακη απο κοντά!!ΥΓ: Αλήθεια Αγγελε Τρίτη ή Τετάρτη παίζετε την άλλη εβδομάδα΄΄
-
Η αληθεια ειναι οτι ειχαμε καποια ατυχη αποτελεσματα φετος στην Ευρωπη. Θα την βρει την ακρη ο προεδρος, που θα παει.... Κυριακη μεγαρο.
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Τα νιάτα σου, ναι!
Ε, ΑγγελεΖ;
Πάει chat το κάναμε
Θα μας βάλει χέρι ο Χρηστάρας ότι παιδιαρίζουμε...
Χάσαμε και τον γιατρό... Ανέβαλε την σωτηρία του αθλήματος, μέσω χειρουργικής επέμβασης.
ΣΧ'............ καταπιάνονται σωστά ή λάθος ένα τόσο σοβαρό θέμα, θεωρώ επιπόλαια την όποια παρέμβαση σχόλιο που έχει να κάνει με παγωτά και διαδρόμους... Πιστεύω πως οι αγώνες έχουν όμορφες στιγμές. Η εικόνα που βγάζουμε προς τα νέα παιδιά δεν είναι η καλύτερη... ' να σου πω σελιδα και θεμα να το ψαξεις?
...δασκαλε που διδασκες!!!! στην εφερα
πλακα κανω εχουν γελιο αυτα, οσο για τον προεδρο πληροφοριες που εχω λενε οτι του χρειαζεται υπνος! (....ακου 6 το πρωι!!...)
-
Κατσε καλά γιατι έχω ράμματα για τη γούνα σου!!!!!!!!!
Λαοπλάνε!!!!! -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
ΒΡΕ ΜΠΑΓΑΣΙΔΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ , ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ .
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ? ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ Ε MAIL EIXA TΥΨΕΙΣ . -
Eτοιμάζει αντεπίθεση... Εσωσε τους ελληνικούς αγώνες θα ασχοληθεί με το παγκόσμιο...
Τον τσιγκλάω να τα πάρει να μας τα χώσει...
Ασχετο. Ρεσ ύ αυτή η ΒΜW μία δεν πάει... Σαν 316. Την κόβει ο καταλύτης. Πάντως είναι πάμφτηνη... Ευκαιρία! Είναι και βαρύς δεν΄έχει και άλογα... Αστα...
Αύριο; Τιιι προβλέπεις; Θα γίνει καμιά κόντρα της προκοπής;
Στρ -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Eτοιμάζει αντεπίθεση... Εσωσε τους ελληνικούς αγώνες θα ασχοληθεί με το παγκόσμιο...
Τον τσιγκλάω να τα πάρει να μας τα χώσει...
Ασχετο. Ρεσ ύ αυτή η ΒΜW μία δεν πάει... Σαν 316. Την κόβει ο καταλύτης. Πάντως είναι πάμφτηνη... Ευκαιρία! Είναι και βαρύς δεν΄έχει και άλογα... Αστα...
Αύριο; Τιιι προβλέπεις; Θα γίνει καμιά κόντρα της προκοπής;
ΣτρΔεν ξερω τι λετε για την BMW παντως το ΤΡΑΚΤΕΡ!!!!!!! (ναι ΤΡΑΚΤΕΡ)
που οδηγει εκει στο Καπανδριτι και ροπες εχει και απο βαρος δεν καταλαβαινει -
Σωστό! Λες εκεί να εμπνέεται;
καλό βράδι Biliasb
Στρ -
Παρασκευη 13 Δεκεμβριου ληγει η ψηφοφορια.Μεχρι τωρα εχουμε ισοπαλια!
Κλεινω την ψηφοφορια με δικη μου πρωτοβουλια γιατι απο εκτιμηση μου εχουμε ψηφισει σχεδον ολοι οι τακτικοι φορουμαδες των ελληνικων αγωνων.
Οποτε καλο θα ηταν να βγουν τα αποτελεσματα και να προλαβει και ο Στρατης να τα βαλει στο rally xs οπως ειχε πει.
Αληθεια Στρατη,ελπιζω να μην εχει κλεισει η υλη -
Βγάλτα εσύ και εδώ είμαστε!
ΣΧ(το νου σου Μαθιέ)
Ο καλύτερος συνδυασμός του 2002