-
Πόσοι έχουμε Alfa Romeo εδώ?
-
-
-
good timing!
μόλις μιλούσα με τον αντιπρόσωπο της Alfa.Περιμένω το 147 μου το Γενάρη με το άνοιγμα του υπουργείου μεταφορών.
Είχα κάνει ένα topic '1,6 εδώ και τώρα!',είχα βρει ένα καλό μεταχειρισμένο,αλλά επειτα από κάποια σκέψη θα το πάρω καινούργιο.Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ με μικροπροβλήματα και sorry σε όσους βοήθησαν και δεν είχατε νέα μου πάνω σ' αυτό.Θα κάνω ένα review μόλις κλείσω μήνα μαζί του.
τα λέμε.
-
Kαλως ήρθατε....λοιπόν στο forum υπάρχουν 13 Alfa Romeo από τις οποίες 5 είναι 147 1.6, 1 φίλος από Κύπρο έχει την 147 2.0 selespeed, 3 με 156, 3 με 145/146 και 1 με sprint.
Ότι θελετε για 147 ρωτήστε, υπήρχαν τουλάχιστον άλλα 3 θέματα παλαιότερα που έχω γράψει αρκετά.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Kαλως ήρθατε....λοιπόν στο forum υπάρχουν 13 Alfa Romeo από τις οποίες 5 είναι 147 1.6, 1 φίλος από Κύπρο έχει την 147 2.0 selespeed, 3 με 156, 3 με 145/146 και 1 με sprint.Ότι θελετε για 147 ρωτήστε, υπήρχαν τουλάχιστον άλλα 3 θέματα παλαιότερα που έχω γράψει αρκετά.
Και πάλι....Α ΡΕ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΙ!!!!....
-
Mου φαίνεται ότι είμαστε φακελωμένοι. Όποιος μπορεί όμως ας φακελώσει και την τρέλα μας!!! Πάντα ρομαντικοί, πάντα διαφορετικοί από τους άλλους. Cuore Sportivo...
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Mου φαίνεται ότι είμαστε φακελωμένοι. Όποιος μπορεί όμως ας φακελώσει και την τρέλα μας!!! Πάντα ρομαντικοί, πάντα διαφορετικοί από τους άλλους. Cuore Sportivo...Το λιγότερο φακέλωμα που μπορούσε να γίνει θα ήταν από εμένα. Μόνο με τα nicknames του forum. Απλά μαζευω εδώ και μερικούς μήνες τα αυτόκίνητα των μελών και βγάζω κάποια στατιστικούλια.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=962
Δεν βάζεις και την δική σου Alfa που δεν την έχουμε καταχωρήσει? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και πάλι....Α ΡΕ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΙ!!!!....
Θα έπρεπε κάποιος να ανοιξει θέμα με τα επαγγέλματα μας. Να βγάλουμε άλλα στιτιστικά από εκεί.
-
Είμαι νέο μέλος εδώ ...γι' αυτό και ρώτησα.
Εγώ έχω ένα 146 1.4 16V.
Το forum του alfaowner.com το έχετε δει? -
Ο χρήστης Grand Tourismo έγραψε:
Είμαι νέο μέλος εδώ ...γι' αυτό και ρώτησα.
Εγώ έχω ένα 146 1.4 16V.
Το forum του alfaowner.com το έχετε δει?Bέβαια και το ξέρω. Είναι πολύ καλό για προβλήματα. Έχω γράψει κατα καιρούς. Επίσης και το http://www.alfisti.net/. Το πρόβλημα είναι ότι τοκαλό κομμάτι του φόρουμ είναι στα γερμανικά. Έχει και ένα αγγλικό αλλά γράφουν λίγοι.
-
ΠΑΡΩΩΝ!!!Ευτυχεστατος ιδιοκτητης μιας 147,120αλογα εδω και εναμιση χρονο.
ο Κυριος αλφιστα εχει μια 147 120αλογα επισης,κοκκινη αλλα 5πορτη... γογο?εσενα εδω,με τον αλλο τον στεφανο ανταλλασα pm στο alfaowner,πηραμε λιγο διαφορετικους δρομους μου φαινεται...
-
Καλώς τα παιδια! Διαβάστε στο τεύχος Δεκεμβρίου των 4Τ την πολύ ωραία εμπειρία με την 147 GTA. Σε 10 μέρες έχω κλείσει και ημερήσιο test drive με την 147 2.0 selespeed, όποτε θα γράψω και από εκεί τις ιδιαίτερες εμπειρίες του ηλεκτρονικου παιχνιδιού......αυτόματου επιλογέα ήθελα να πω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλώς τα παιδια! Διαβάστε στο τεύχος Δεκεμβρίου των 4Τ την πολύ ωραία εμπειρία με την 147 GTA. Σε 10 μέρες έχω κλείσει και ημερήσιο test drive με την 147 2.0 selespeed, όποτε θα γράψω και από εκεί τις ιδιαίτερες εμπειρίες του ηλεκτρονικου παιχνιδιού......αυτόματου επιλογέα ήθελα να πω.Kαλά, που το βρήκες το αυτοκίνητο; Όταν ήμουν στην Ελλάδα όλοι μου λέγανε ότι δεν υπάρχει για τεστ-ντραιβ.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Καλώς τα παιδια! Διαβάστε στο τεύχος Δεκεμβρίου των 4Τ την πολύ ωραία εμπειρία με την 147 GTA. Σε 10 μέρες έχω κλείσει και ημερήσιο test drive με την 147 2.0 selespeed, όποτε θα γράψω και από εκεί τις ιδιαίτερες εμπειρίες του ηλεκτρονικου παιχνιδιού......αυτόματου επιλογέα ήθελα να πω.
Kαλά, που το βρήκες το αυτοκίνητο; Όταν ήμουν στην Ελλάδα όλοι μου λέγανε ότι δεν υπάρχει για τεστ-ντραιβ.
Θα υπάρχει σε 10 ημέρες στην Alfa Romeo Κοντέλης (Κηφισσός).
-
A146 1.4,paliotera A33 1.2 kai alfasud
-
146 1.4 boxer.
-
Αλλος ένας ευτυχής ιδιοκτήτης μιας Giulia 1600 Nuova
Επί τη ευκαιρία, μήπως ξέρετε κάναν μερακλή μάστορα που να ασχολείται με ol'school alfa romeo ; ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Επί τη ευκαιρία, μήπως ξέρετε κάναν μερακλή μάστορα που να ασχολείται με ol'school alfa romeo ; ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πολύ καλός είναι ο Ζεμπερλίγκος στη Μεταμόρφωση.
Έχεις μήπως υπόψη σου αν πωλείται καμμιά Veloce δίλιτρη? Όχι σε πολύ καλή κατάσταση, να αγοράζεται, καταλαβαίνεις... -
Οσο κι αν φαίνεται περίεργο όσες έχω δεί στις αγγελίες είναι απο 4.000 ευρώ και πάνω!!! Πρέπει νάναι όμως στην πένα και σίγουρα ανακατασκευασμένες...
Alfa Romeo