-
Αν και οι γνώσεις μου στον Ελληνικό κινηματογράφο είναι ελλιπείς επειδή έζησα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου χωρίς τηλεόραση, έχω γύρω στα 120 DVD με ελληνικές ταινίες από τον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, που όμως δεν έχω δει και δεν ξέρω τι έχουν μέσα από το υλικό που μας ενδιαφέρει. Το κακό είναι ότι δεν ξέρω πώς να κόψω κομμάτια τους και να κάνω μία επιλογή με φάσεις με αυτοκίνητα....
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Να ψάξουμε να βρούμε και ποιανού είναι το μπεεμβέ στην ταινία με την Βλαχοπούλου γιατι κανένας από τους παλιούς που έχω ρωτήσει δεν θυμάται. Σίγουρα δεν είναι του Γκάλλο (μετέπειτα ως τώρα, Κορομπίλη).Πώς λέγεται η ταινία με τη Βλαχοπούλου μήπως την έχω;
-
Ούτε που θυμάμαι!! Άτιμο αλτσχάιμερ!!
Ωπ, κάτσε , νομίζω, 'μια τρελή σαραντάρα'!! -
Θα το ψάξω....
-
Ούτε που θυμάμαι!! Άτιμο αλτσχάιμερ!!
Ωπ, κάτσε , νομίζω, 'μια τρελή σαραντάρα'!!ναι ναι και η αφισσα της ταινιας την εχει φορωντας ενα λευκο κρανος με μαυρη ριγα μου φαινεται...
-
NIGA για να κόψεις τα κομμάτια θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα σαν το Pinnacle ή αντίστοιχο.
-
Freeware είναι αυτό; μπορώ να το κατεβάσω από το internet;
-
Στην 'Κατάχρηση Εξουσίας' με τον Κούρκουλο,
και στον 'Πανικό' με τον Γαλανό, το 2002 είναι του Σπύρου Τσινιβίδη και στην δεύτερη στην καταδίωξη στο Σύνταγμα, το περιπολικό είναι η Αμαζόνα του Ψύχα.
Κανέις δεν ανέφερε βέβαια το απόσπασμα της ταινίας με την Βλαχοπούλου, τον Μπάρκουλη και το πράσινο άσπρο ti . Αλήθεια, ποιανού το bmw ήταν αυτό?στην καταχρηση εξουσιας το περιπολικο ειναι datsuna 140J με το κλουβι η σε αλλη ταινια?
Ητανε στην ''εξοδο κινδύνου'!
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?p=23825#23825
Έχει ξαναγραφτεί πιο πάνω! Οδηγούσε ο Μοσχούς το 140J.
-
-
Ο Μέγας Τσινιβίδης!!!!!
-
H Λιβανού δεν έβγαλε κουβέντα σ'όλη τη σκηνή!
-
Όχι, το Pinnacle Studio είναι πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και χρειάζεται δουλειά για να το μάθει κανείς. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο ελαφρύτερο σε freeware.
-
με την Βλαχοπούλου, τον Μπάρκουλη και το πράσινο άσπρο ti
Στην τρελή σαραντάρα ο Μπάρκουλης είχε ένα roadster. Η BMW ti ήταν στο Ζητείται επειγόντως γαμπρός...
Η οποία και έμεινε τελικά... -
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Προ καιρού χάζευα στην τηλεόραση τη 'Σωφερίνα' (για να δω τις αντίκες! - μέχρι εκεί έχω φτάσει!).Καλά αυτό το κάνω κι εγώ (κι οι περισσότεροί μας φαντάζομαι! )
Η απόλυτη ταινία βέβαια είναι το Trafic του Ζακ Τατί (1971), η υπόθεση κινείται γύρω απο ένα 4L Fourgon μετατροπή σε τροχόσπιτο το οποίο πρέπει να πάει απο την Ολλανδία στη Γενεύη,και στο δρόμο συμβαίνουν διάφορα. Η ουσία της ταινίας είναι να δείξει την κυριαρχία του αυτοκινήτου στη ζωή του Ευρωπαίου της εποχής εκείνης...φανταστείτε τί παλιατζούρες παρελαύνουν!
Επίσης υπάρχει μία ελληνική ταινία του 1988, με τον τίτλο Ξενία (ή Ξένια???) και πρωταγωνίστρια τη Θέμις Μπαζάκα η οποία έχει κίτρινο 4L , γνωρίζει κάποιον (δε θυμάμαι ποιός) ο οποίος μόλις έχει μείνει με την Αμαζόνα και αποφασίζουν να πάνε στην Ισπανία με το 4L Ε ρε γούστα! Δυστυχώς την ταινία δεν έχω καταφέρει να τη βρώ ακόμη ίσως να μην έχει κυκλοφορήσει ούτε σε βίντεο -
Ξένια ε; πρέπει να τη βρούμε αυτή.
Το Βαλκανιζατέρ το είδα δύο φορές για να χαζεύω το Peugeot 404.
Μία πρόσφατη ταινία με τον Καφετζόπουλο που γυρνούσαν στην Θεσσαλία-Μακεδονία με μία DS πώς την λένε;
-
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ...
θα πάρω πέτρα!
(και κάτι παραπάνω! )
6.9 σε μεγάλα κέφια! -
Σήμερα πήγα να ζητήσω το παλιό italian job αλλά δεν το είχε...
-
Έχεις καμία ιδέα πού να ψάξουμε?
Τη θυμάμαι αυτήν με τον Καφετζόπουλο, δε θυμάμαι τίτλο όμως. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ...
θα πάρω πέτρα!
(και κάτι παραπάνω! )
6.9 σε μεγάλα κέφια!ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕ(Σ)
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ