-
Χρόνια πολλά και από εμένα.
Σού εύχομαι να αξιωθείς κάποτε να οδηγήσεις ένα 106 rallye (το 1.3 κατά προτίμηση) !!!
Η έστω, να συνοδηγήσεις με κάποιον που να ξέρει να το χειρίζεται!
Σίγουρα θα αναθεωρήσεις ορισμένες από τις απόψεις σου...!Πολύχρονος!
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Χρόνια πολλά και από εμένα.
Σού εύχομαι να αξιωθείς κάποτε να οδηγήσεις ένα 106 rallye (το 1.3 κατά προτίμηση) !!!
Η έστω, να συνοδηγήσεις με κάποιον που να ξέρει να το χειρίζεται!
Σίγουρα θα αναθεωρήσεις ορισμένες από τις απόψεις σου...!Πολύχρονος!
Τακ ευχαριστω για τις ευχες.
Οσο για το Ραλι. Δεν αμφισβητω αυτα που λες εσυ και αλλοι. Αν και δεν εχω οδηγησει Ραλι, εχω οδηγησει αλλα παρομοια στην...αλλη...ζωη μου (στην Ελλαδα). Καταλαβαινω πανω κατω τι εννοειτε. Αρα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα αναθεωρησης των αποψεων μου για το θεμα.
Αυτο που ειμαι σιγουρος οτι εσυ και αλλοι δεν καταλαβενετε ειναι οταν εγω και αλλοι που ζουν εδω στις ΗΠΑ/Καναδα αποκαλουμε αυτοκινητα οπως το Ραλι, 'φτηνες λυσεις'. Και γιαυτο I am turning the table εδω και σου λεω: μακαρι να αξιωθεις να οδηγησεις αυτοκινητα τα οποια ειναι απογορευτικα στην Ελλαδα λογο κυβισμου και οικονομικης καταστασης γενικως για να δεις τι εννουμε εμεις οταν αναφερομαστε σε αυτο το θεμα.
Τελος παντων, ευχαριστω ξανα για τις ευχες Τακ.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Γαβριήλ, το είδες το θέμα 'American Dream. H άλλη όψη του νομίσματος'; Κάνε κάποιο σχόλιο για το άρθρο.Εχω κανει σχολια ηδη εκει. Εκτος εαν μιλας για καποιο αλλο αρθρο.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Γαβριήλ, το είδες το θέμα 'American Dream. H άλλη όψη του νομίσματος'; Κάνε κάποιο σχόλιο για το άρθρο.
Εχω κανει σχολια ηδη εκει. Εκτος εαν μιλας για καποιο αλλο αρθρο.
Ναι Γαβριήλ μιλάω για το άρθρο της Ημερησίας που πρόσθεσα στο τέλος αυτού του thread. Διάβασέ το
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Γαβριήλ, το είδες το θέμα 'American Dream. H άλλη όψη του νομίσματος'; Κάνε κάποιο σχόλιο για το άρθρο.
Ναι Γαβριήλ μιλάω για το άρθρο της Ημερησίας που πρόσθεσα στο τέλος αυτού του thread. Διάβασέ το
Sorry syele δεν καταλαβαινω για πιο αρθρο μιλας. Γινετε να βαλεις λινκ? Σορρυ φιλε.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Sorry syele δεν καταλαβαινω για πιο αρθρο μιλας. Γινετε να βαλεις λινκ? Σορρυ φιλε.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=1004&start=240
Κάτω-κάτω
-
Αν και καθυστερημένα λίγο, χρόνια σου πολλά κι από μένα!
Και στο τιμόνι της καινούριας CL να τα γιορτάσεις!
-
Χρόνια πολλά και καλά.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου ευχηθώ 'ό,τι επιθυμείς'. -
Ρε παιδια πλάκα κανετε; 5 χρονια εχουν περασει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
5 χρονια εχουν περασει..Δεν είναι 29 Φλεβάρη γεννημένος ρε
-
???????????????
-
η φαση ειναι ζητα νι
-
οτι επιθυμεις να το παθεις
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
οτι επιθυμεις να το παθειςΝα του σκάσουν μύτη οι λίμπεραλ στο σπίτι του;;