-
kala to 205 paei FETES telios..den mazeuete me tipota.alpanex ontos to patch den elise kai tipota to timoni me ti anadrasi ine telios lathos i aisthisi mia sfigei mia einai telios xalaro...moufes pou ine i korifea aisthisi tou colin 2 sti timoniera?pu otan kanis anapodo timoni to timoni xalaroni kai otan pia i rodes gatzosoun kai pali sfigei.poooooooorosi! ante na doume to martio ti tha ginei etsi kai exei pali asimbatotites tha ti !@#$#$ tis codemasters
-
πάντως το CMR4 και το WRC II Extreme που παίζω αυτόν τον καιρό(τους τελευταίους 3 μήνες ασταμάτητα με Gran Turismo 3 για να σπάει η μονοτονία) μπορώ να πώ πως αφενός το cmr αν και είναι απλά 3 με διαφορετικές πίστες (άλλες απο 3 ανάποδες, άλλες απο 2 κτλ.) είναι πολύ απολαυστικό παιχνιδάκι και περνάει η ώρα ευχάριστα χωρίς να θέλει ιδιαίτερη προσαρμογή. Απεναντίας το WRC είναι δυσκολο παιχνίδι και θέλει προσαρμογή. Αλλά μιλάμε για τεράστια διαφορά εάν παιχτει με τιμονιέρα όπου μπορώ να πώ οτι γίνεται απολαυστικό
Τώρα εναγωνίως περιμένω WRC 3, Richard Burns Rally(μιλάνε για καθαρό simulation) και οπωσδήποτε το GT4...
...πολύ καλή επένδυση το ps2 τελικά...! -
συμφωνώ απολύτως με αυτά που ανέφερες για τους κραδασμούς fabiawrc.
αναμένουμε εναγωνίως το 4. Ελπίζω να μας αποζημιώσει..... -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Τώρα εναγωνίως περιμένω WRC 3, Richard Burns Rally(μιλάνε για καθαρό simulation) και οπωσδήποτε το GT4...
...πολύ καλή επένδυση το ps2 τελικά...!καλή επένδυση το ps2, όντως, αλλά επ'ουδενί και το wrc3, το οποίο έπαιξα το σαββατοκύριακο (βιάστηκα και το αγόρασα, χωρίς να διαβάσω τις κριτικές στο amazon πρώτα). εν ολίγοις, τα γραφικά είναι σαφώς χειρότερα από το 2 (θυμάμαι ότι όταν πρωτόπαιξα το wrc2, στις πρώτες ειδικές του μόντε κάρλο φοβόμουν στις φουρκέτες μη φύγω σε κανέναν γκρεμό, ενώ στις κατηφορικές λύσσαγα όταν τις έβλεπα να απλώνονται στον ορίζοντα, γύρω από το βουνό, και πάταγα γκάζι με μανία. στο 3 τα πάντα μοιάζουν με γραφικά και όχι με την πραγματικότητα). επίσης, η αίσθηση της ταχύτητας είναι κατά κάποιον τρόπο πιο 'πολιτισμένη', δηλαδή είσαι στην κατηφόρα με 160, και νομίζεις ότι βολτάρεις με το πάσο σου. άλλα αρνητικά: τα αυτοκίνητα ΔΕΝ φρενάρουν, ΔΕΝ γυρίζουν (τουλάχιστον όχι όπως στο CMR), ο συνοδηγός σού διαβάζει εγκαίρως μεν, πολύ χαμηλόφωνα και αδιάφορα δε (και χωρίς αποστάσεις - φουρκέτα; στα πόσα; στα 50 ή στα 300; ) και οι μπαριέρες είναι ακόμα...μαγνητικές (λιγότερο πάντως από το 2). στα θετικά: μεγάλες ειδικές (επιτέλους!), ενδιαφέροντα μπόνους αυτοκίνητα (ξεχωρίζουν το 406 κουπέ και το μίτσου πατζέρο) και πολύ καλή παρουσίαση (με μουσική primal scream, παρακαλώ), αλλά αυτά δεν αρκούν, σωστά;
-
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΚΟΛΙΝ 4 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ SUBARU ΣΕ ΜΙΑ ΕΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ PS2 ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΙΝ 4.
-
εχω λιωσει να το φοναζω συνεχεια:δεν υπαρχει καλυτερο rally game εκτος απο το colin 4.η σειρα wrc 3 γοητευει με τα original cars kai drivers με τα απιστευτα replay χανει ομως στο πιο σημαντικο το πως αισθανεσαι το αυτοκινητο.ναι το 4 εχει αυτη την απολαυση.δεν υπαρχει συγκριση με αλλο παιχνιδι ραλλυ.περιμενουμε βεβαια και το richard burns rally αλλα αμφιβαλω αν θα φτασει την αισθηση του 4
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
καλή επένδυση το ps2, όντως, αλλά επ'ουδενί και το wrc3, το οποίο έπαιξα το σαββατοκύριακο (βιάστηκα και το αγόρασα, χωρίς να διαβάσω τις κριτικές στο amazon πρώτα). εν ολίγοις, τα γραφικά είναι σαφώς χειρότερα από το 2 (θυμάμαι ότι όταν πρωτόπαιξα το wrc2, στις πρώτες ειδικές του μόντε κάρλο φοβόμουν στις φουρκέτες μη φύγω σε κανέναν γκρεμό, ενώ στις κατηφορικές λύσσαγα όταν τις έβλεπα να απλώνονται στον ορίζοντα, γύρω από το βουνό, και πάταγα γκάζι με μανία. στο 3 τα πάντα μοιάζουν με γραφικά και όχι με την πραγματικότητα). επίσης, η αίσθηση της ταχύτητας είναι κατά κάποιον τρόπο πιο 'πολιτισμένη', δηλαδή είσαι στην κατηφόρα με 160, και νομίζεις ότι βολτάρεις με το πάσο σου. άλλα αρνητικά: τα αυτοκίνητα ΔΕΝ φρενάρουν, ΔΕΝ γυρίζουν (τουλάχιστον όχι όπως στο CMR), ο συνοδηγός σού διαβάζει εγκαίρως μεν, πολύ χαμηλόφωνα και αδιάφορα δε (και χωρίς αποστάσεις - φουρκέτα; στα πόσα; στα 50 ή στα 300; ) και οι μπαριέρες είναι ακόμα...μαγνητικές (λιγότερο πάντως από το 2). στα θετικά: μεγάλες ειδικές (επιτέλους!), ενδιαφέροντα μπόνους αυτοκίνητα (ξεχωρίζουν το 406 κουπέ και το μίτσου πατζέρο) και πολύ καλή παρουσίαση (με μουσική primal scream, παρακαλώ), αλλά αυτά δεν αρκούν, σωστά;[/quote]
Σεβαστή η άποψή σου, όμως νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο στην κριτική του 3 σε δύο σημεία:
1ον: Τα γραφικά έχουν μοναδική λεπτομέρεια. Μερικές φορές χαζεύω τα κτίρια και τον κόσμο αντί το δρόμο και τέτοιο πράγμα δεν περίμενα ποτέ από έναν επεξεργαστή 290 Mhz. Το αυτοκίνητο δεν πάει και τόσο αργά (εκτός αν επεμβαίνεις εσύ).
2ον: Από τη μικρή εμπειρία που έχω με αγωνιστικό στο χώμα, σου λέω ότι το 3 είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα από το 2 (αγάπη μου χειρόφρενο). Μόνη ένσταση το απότομο grip στα ελαστικά κατά την πλαγιολίσθηση (το δοκίμασα με καινούργια).
Νομίζω ότι το 3 έχει επιρροές από Cmr +όλα τα υπέρ της σειράς μέχρι τώρα. -
ομολογώ ότι η πρώτη μου κριτική ήταν κάπως βιαστική και αυστηρή (ίσως επειδή περίμενα περισσότερα; ) κάπου διάβασα ότι στην ανάπτυξη του wrc 3, και ειδικά στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, συνέβαλε και ο duvall, πράγμα που καταλογίζω στα υπέρ του παιχνιδιού. ακόμα, όσα περισσότερα χιλιόμετρα κάνεις με το ίδιο αυτοκίνητο, οι μηχανικοί το εξελίσσουν (για παράδειγμα το 206 μου μετά από 400 χιλιόμετρα ειδικών δεν έχει καμία σχέση με εκείνο της πρώτης ειδικής, τόσο σε επιδόσεις όσο και σε συμπεριφορά) τα γραφικά όντως έχουν εκπληκτική λεπτομέρεια (μέχρι και διαφημίσεις της EKO θα δεις στις ειδικές του ακρόπολις!), αλλά κάτι με χαλάει στις υφές, σε σχέση με το 2 πάντα. πάντως, όσο περισσότερο παίζεις, τόσο σε επιβραβεύει περισσότερο, ειδικά όταν μαθαίνεις να το γλυστράς, στοιχείο βασικό για να μην το αφήσεις στην άκρη. πάντως, οι ρυθμίσεις των αυτοκινήτων εξακολουθούν να μου φαίνονται απελπιστικά λίγες (μακρύ-κοντό κιβώτιο, σκληρότητα αναρτήσεων, και κατανομή φρένων - που τη ρυθμίζω πάντα μπροστά, και υπακούει πιο άμεσα).
-
Πρώτες εντυπώσεις από το Colin McRae 3 για PC:
Θετικά:
Τα τοπία και τα υπέροχα απανωτά γιάμπς στην Αυστραλία
Στη Σουηδία η υπέροχη παγωμένη υπερειδική και ο τύπος που κάνει mobile ski δίπλα σου. Ακόμη τα αμείλκτα snowbanks.
Τα ποτάμια που ακούγονται δεξιά και αριστερά στις ειδικές της Αυστραλίας
Τα πολύ βελτιωμένα replay με τον οδηγό να αλλάζει ταχύτητες
Άλλη φάση να τρέχεις με Lancia 037 και Audi Quattro S1
Οι νυχτερινές υπερειδικές
Οι φαρδύτεροι δρόμοι γενικώς και η διαφορετική ποιότητα ασφάλτου μέσα στην ίδια ειδική.
Στην άσφαλτο είναι γενικά πιο εύκολο από το 2Αρνητικά:
Δεν μπορείς να ρυθμίσεις την κάμερα πάνω κάτω
Οι πολύ στενές και δύσκολες ειδικές της Σουηδίας
Τα σπασίματα που κάνει το παιχνίδι παρότι έχει μπει το update.
Championship τρέχεις μόνο σαν Colin McRae με Focus.
Η απουσία του Σαφάρι
Η διακοσμητική παρουσία αυτοκινήτων της Peugeot, υπάρχει μόνο ένα 206 για τον πλοηγό!!! -
maverick κατεβασες τα αμαξια του κολιν4 για το 3?γιατι το 3 δεν εχει 206 και s1?το 3 δεν ειναι τιποτα μπροστα στο 4 ας ελπισουμε να κανει καλη μεταφορα
-
Κατέβασα ένα σωρό αμάξια, αλλά όταν τα έβαλα έγινε κάποιο μπέρδεμα και εκεί που λέει το παιχνίδι Μetro 6R4 εμφανίζεται Audi Quattro S1.
Δεν ξέρω ποιός είναι ο μηχανισμός με τον οποίο προσθέτεις αυτοκίνητα...
Με απλό copy γίνεται μπέρδεμα....Επίσης να προσθέσω ότι το οδηγικό μοντέλο έχει αλλάξει σε σχέση με το Colin McRae 2 όπου οι ατέέιωτες πλαγιολισθήσεις ήταν πολύ εύκολες.
Τώρα τα αυτοκίνητα είναι πολύ πιο δυσκολοδήγητα και γυρνάνε με το παραμικρό. -
σημερα επαιξα το wrc 3 σε ενα φιλο μου.εχει ενα σωρο καλουδια ολα τα νεα αμαξια που τρεχουν στο προταθλημα του 2003.εχει και το ΦΑΜΠΙΑ!οι ειδικες ειναι ατελειωτες!ωραιες με πολυ λεπτομερεια.ειμουν ωστοσο σιγουρος οτι το gameplay του δεν θα το εχουν βελτιωσει.και ετσι ηταν.βεβαια ειναι καλυτερο απο τις υπολοιπες σειρες wrc.ΚΑΙ ΠΑΛΙ COLIN 4 ειναι το κορυφαιο ραλλυ.μπορει να μην εχει ολα αυτα τα επισημα χαιρεσε να το παιζεις ομως.και για εμας τους ακρως πορωμενους αυτο μετραει..σωστα?
-
ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ WRC3, ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ CMR4. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΔΟΥΛΡΨΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ EXTREME ΑΜΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ...
-
Ο χρήστης maverick έγραψε:
Πρώτες εντυπώσεις από το Colin McRae 3 για PC:Θετικά:
Τα τοπία και τα υπέροχα απανωτά γιάμπς στην Αυστραλία
Στη Σουηδία η υπέροχη παγωμένη υπερειδική και ο τύπος που κάνει mobile ski δίπλα σου. Ακόμη τα αμείλκτα snowbanks.
Τα ποτάμια που ακούγονται δεξιά και αριστερά στις ειδικές της Αυστραλίας
Τα πολύ βελτιωμένα replay με τον οδηγό να αλλάζει ταχύτητες
Άλλη φάση να τρέχεις με Lancia 037 και Audi Quattro S1
Οι νυχτερινές υπερειδικές
Οι φαρδύτεροι δρόμοι γενικώς και η διαφορετική ποιότητα ασφάλτου μέσα στην ίδια ειδική.
Στην άσφαλτο είναι γενικά πιο εύκολο από το 2Αρνητικά:
Δεν μπορείς να ρυθμίσεις την κάμερα πάνω κάτω
Οι πολύ στενές και δύσκολες ειδικές της Σουηδίας
Τα σπασίματα που κάνει το παιχνίδι παρότι έχει μπει το update.
Championship τρέχεις μόνο σαν Colin McRae με Focus.
Η απουσία του Σαφάρι
Η διακοσμητική παρουσία αυτοκινήτων της Peugeot, υπάρχει μόνο ένα 206 για τον πλοηγό!!!Εμενα γιατι δεν μου αρεσε και πολυ το cmr3?? Τα μεγαλυτερα προβληματα ειναι η καμερα και η απουσια ποικιλιας ενω και η ενημερωση για την βαθμολογια λειπει και ενοχλει...
-
Ο χρήστης Peugeot-άκιας έγραψε:
ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ WRC3, ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ CMR4. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΔΟΥΛΡΨΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ EXTREME ΑΜΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ...Μπορεί να μου πει κάποιος πως επεμβαίνεις στα χειριστίρια στο WRC 3.
Εχω τιμόνι αλλά δεν αλλάζουν οι ταχύτητες απο τον λεβιέ αλλά μόνο απο συγκεκριμένα κουμπιά.
Ξέρει κανείς?????? -
og 2002 πεξε το 4 και ελα πες μου!ασε το 3 ξεχασετο
-
Ελπιζω να αξιζει το 4 γιατι απογοητευτικα με το 3...
Εχει βγει ομως σε pc?Γιατι στο web της πολης ακομα δεν ηρθε...
Αρε αθανατο το Colin McRae Rally 2!! -
ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ PS2, ΚΑΙ WRC3 KAI CMR4.
WRC3 ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ? ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΡΟΦΩΝ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ CMR2. ΗΧΟΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ CMR3-4, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΓΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΩ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ CMR4, ΗΧΟΣ ΧΑΛΙΑ, ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΡΟΦΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΓΚΡΕΜΙΔΙΑ, ΣΤΕΝΗ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΦΙΛΑΝΔΙΑ? ΔΕΝ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΒΟΥΡΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΒΡΑΧΟ.
ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΩΝ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΟ ΤΟΥ SUBARU
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 3, ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ STAGE INFO, ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ.
WRC3 7,5 KAI CMR4 9 -
DEGGMAN, ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ, ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΣΤΑ ΣΥΝ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ EXTREME. ΣΤΑ ΜΕΙΟΝ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.
-
ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΕΜΤΗ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΩ. ΚΑΛΑ ΓΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, CUT ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΒΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ , DONT CUT ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΛΑΝΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ, JUMP ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΣΙΜΟ ΠΟΥ ΙΣΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΡΘΕ.
WRC Games