-
Για νατο παιξεις πρεπει τουλαχιστον να εχεις P3 το λιγοτερο στα 1000 και καρτα γραφικων 64MB,θελει επισης 3Giga ελευθερο χωρο στο σκληρο,και να εχεις direct x9 .Εγω πηρα το original και παιζει τελεια.Αν δεν μπορεις να αναβαθμισεις το pc σου παρε καλυτερα ps2 γιατι τον Νοεμβρη βγαινει και το cmr4(koita codemasters.com/cmr 04)που απο οτι λενε οσοι το ειδαν στην διεθνη εκθεση Ε3 στο Las Vegas ειναι απαιχτο.
-
Μετά από αρκετές αλλαγές στους drivers το cmr3 [pc] παίζει όπως αναμενόταν!!!! **ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!! **
-
ρε παιδιά μια και έχετε το γνήσιο, ρίξτε μια ματιά..έχω AMD1700+, WIN'98, κάρτα γραφικών TNT2 32MB, RAM 128 τί λέει το κουτί;τί θέλει τέλος πάντων
-
H CODEMASTERS προτείνει
- WINDOWS 98/ME/2000/XP
- Directx 9
- Pentium 3/4 or Athlon >1.4 Ghz
- 512mb RAM
- Graphic Card 64mb [Υποστηριζόμενη]
- Sound Card συμβατή με Directx 9
- 3.5 Gb τουλάχιστον χώρο στο σκληρό και 500 mb ελέυθερο μετά την εγκατάσταση
Το δικό μου σύστημα που επιτέλους έτρεξε το CMR3 περιλαμβάνει:
- WINDOWS XP PRO.SP1
- Directx9a
- Pentium 4 1.8 Ghz
- 512mb RAM
- Κάρτα γραφικών Nvidia Geforce 2 Ti 64mb
- Kάρτα Ήχου Soundblaster 5.1
- Σκληρός 80Gb
- Microsoft Force feedback wheel
-
απαιτήσεις, όχι αστεία
σε ευχαριστώ -
Παιδια κατεβαστε DirectX 9.0 .Μονο ετσι θα παιξει.Για οσους εχετε ΤΝΤ2 καρτα γραφικων επιφυλλασομαι καθως ειναι αρκετα παλια καρτα και δεν ξερω αν θα παιξει.Το παιχνιδι εχει οντως τρελλες απαιτησεις.Αν το προβλημα ειναι η καρτα γραφικων με καμια 50αρια ευρω μπορειτε να το λυσετε με καμια αξιοπρεπη GeForce4 440 MX.Σε αυτα τα λεφτα κυμαινονται περιπου(δειτε και εδω http://www.mgmanager.gr ).επισης τα 128 RAM ισως και να ειναι λιγα(!) αλλα μαλλον θα τρεξει και με αυτα.
-
den mporo na po oti exi treles apetisis.an kapios exi palio cpu opos p3 sta 667-800 alla exi kali karta opos geforce 3-4 ti(500,4200.4600 klp)pezi mia xara to pexnidi.an exis p4 sta 1.8 kai mou exis tin tnt e pou na pexei.ego exo p3 667 geforce 4 ti 4200(128mb)ola high alla me draw distance 5 paei sfera.exo provlima ston ixo otan trakaro den akouo to mpam kai ta tzamia.oute i timoniera pezi.apo karta ixou exo tin sounblaster 1024 live player
-
den mporo na po oti exi treles apetisis.an kapios exi palio cpu opos p3 sta 667-800 alla exi kali karta opos geforce 3-4 ti(500,4200.4600 klp)pezi mia xara to pexnidi.an exis p4 sta 1.8 kai mou exis tin tnt e pou na pexei.ego exo p3 667 geforce 4 ti 4200(128mb)ola high alla me draw distance 5 paei sfera.to pio vari rally game ine to ralisport chalenge to opio einai oti pio korifeo iparxi se grafika gia pexnidi rally kamia sxesi me to mcray.ela omos pou to gameplay ine gia ta mpaza.exo provlima ston ixo otan trakaro den akouo to mpam kai ta tzamia.oute i timoniera pezi.apo karta ixou exo tin sounblaster 1024 live player.sta asfaltina komatia to gameplay ine telios xeftila mpeno me 170 kai krataei les kai pao me 30.pseftia.sto xoma omos ine apolausi!!!anipomono na do me ti timoniera pos tha ine kai epitelous na lithoun ola ta provlimata na ftiaxo auto pou sas elega
-
Το CMR3 δεν ειναι απλα ενα παιχνιδι οδηγησης ειναι ο απολυτος εξωμιοτης ραλλυ. Απο οτι εχω ακουσει εχει πολυ πιο πολλες καιρικες καταστασεις και επισης εχει και περισσοτερα εφε καταστροφης. Ανυπομονω να ερθει Τρικαλα να το παρω κατευθειαν....
-
nick kanis megalo lathos oti ine o apolitos exomiotis rally.to mono pou exomioni kala ine i katastrofes tou amaxiou(xezantari to lastixo,feugoun i rodes kapo portes to amaxi tsalakonete me leptomeria feugoun ftera klp)otan omos to pexis stin asfalto tha apogoiteutis.den ine exomiotis otan mpenis me 180 sti strofi kai to amaxi den paei pouthena oute glistraei oute afinei grames apo ta lastixa sto dromo.ama prosthesis oti sto championship pezis mono me to focus kai oti an thes na pexis mia pista memonomena den ri8mizeis to amax.ntaxi ta grafika tou ine poli omorfa(to amaxi ine apo 13000 polygona)alla i codemasters katalave oti to pexnidi ine psilopatata kai idi etimazei to 4.ma kai olos o kosmos exi apogoiteuti.perimene kati poli kalitero.idika sto gameplay.
-
ΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟ **GREECE **[CMR3 PC]
SUPER FOCUS WRC 02
1.**GHARDHIKI ** 03:24.23
2.**SPERKHIAS ** 02:54.48
3.**RENTINA ** 03:18.74
4.**FOURNA ** 03:04.78
5.KALESMENO 03:18.74
6.**MAKRAKOMI ** 03:48.19
7.**LEFKAS SS **01:25.59ΤΙ ΛΕΤΕ ? ΔΙΟΡΓΑΝΩNOΥΜΕ ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΡΟΥΜΑΔΩΝ CMR3?
-
simfono kali idea!alla pio timio tha ine na mpenoume sto site tis codemasters sto hall of fame giati ama leme tous xronous edo o kathenas mpori na vali oti xrono theli eno me tous kodikous sto site den ginete klepsia.an kai pezi kai eki na ginete klepsia giati kapioi xronoi ine ipervolika kato.den mpori px na pezis telia na kanis 2 lepta kai 50 deutera kai o allos na to exi to xrono ena lepto kato!den ginete!!!
-
Όντως δίκιο έχεις!!!!Οι χρόνοι στο HALL OF FAME των πρώτων είναι απο υπερβολικά καλοί ως ύποπτοι
Αλλά όμως θα μπορούσαμε να τους δημοσιεύουμε και εδώ τους δικούς μας χρόνους θεωρόντας ότι αφού θα είναι ** ΚΑΙ **δημοσιευμένοι στο επίσημο site θα είναι κατά κάποιο τρόπο έγκυροιΗ σκέψη μου είναι να μαζευτούν οι χρόνοι σε ένα topic για να μπορεί να υπάρξει εύκολη σύγκριση και ανταλλαγή απόψεων και αυτό γιατί στο site της CODEMASTERS οι χρόνοι είναι σκόρπιοι και η κατάταξη είναι σε παγκόσμιο επίπεδο.
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι ομοιδεάτες εδώ μέσα!!!! -
Μόλις σήμερα παρέλαβα κι εγώ το παιχνίδι και ομολογώ πως δεν ενθουσιάστηκα!!!
Το περίμενα πολύ καλύτερο. Κύριως σε ότι έχει να κάνει με το gameplay. Οταν το παίζεις σου δίνεται η εντύπωση ότι το αυτοκίνητο δεν πατάει στο έδαφος αλλά περιστρέφεται στον αέρα γύρω από έναν κεντρικό άξονα. Καθόλου ρεαλιστική συμπεριφορά δηλαδή όταν στρίβει!
Τέλος πάντων!Να και κάποιοι χρόνοι μου στις 3 πρώτες ειδικές στην Ελλάδα. Μόνο αυτές πρόλαβα να παίξω.
GARDIKI: 03:18:98
SPERHIAS: 02:45:43
RENTINA: 03:04:55Αυτά για την ώρα.
-
Πράγματι υπάρχει μια ασάφεια στο τιμόνι ειδικά στις στροφές!!
Ίσως χρεάζεται κάποιο patch αναβάθμισης από την codemasters !!KAI ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!
-
Ρέ παιδιά,ξέρει κανείς άν μπορούμε νά τό κάνουμε νά μήν κουνάει;
Επαιξα δύο-τρείς ειδικές,καί τά μάτια μου δέν βλέπουν τίποτα σωστά!!!
Επίσεις,υπάρχει τρόπος νά ρυθμίσουμε τό πληκτρολόγιο(δέν έχω τιμονιέρα )νά στρίβει ομαλότερα; -
Ο χρήστης nikoswrc_01 έγραψε:
Μόλις σήμερα παρέλαβα κι εγώ το παιχνίδι και ομολογώ πως δεν ενθουσιάστηκα!!!
Το περίμενα πολύ καλύτερο. Κύριως σε ότι έχει να κάνει με το gameplay. Οταν το παίζεις σου δίνεται η εντύπωση ότι το αυτοκίνητο δεν πατάει στο έδαφος αλλά περιστρέφεται στον αέρα γύρω από έναν κεντρικό άξονα. Καθόλου ρεαλιστική συμπεριφορά δηλαδή όταν στρίβει!
Τέλος πάντων!Πρόταση:
Δοκίμαστε το WRC2 για Playstation2. Κορυφαίο gameplay. Δεν υπάρχει η αίσθηση του ενός άξονα γύρω από τον οποίο στρέφεται το αυτοκίνητο αλλά αντίθετα νομίζεις ότι έχεις να κοντρολάρεις κανονικά ένα αμάξι με δύο κινητήριους άξονες. Από την άλλη, το παιχνίδι χάνει πολύ στον ηχητικό τομέα..... -
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ DRIVERS ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΧΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΕΤΙΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ DIRECT 9. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ) ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ. ΜΕ ΤΟ JOYSTIK KATI ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΧΑΝΩ.
ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΚΑΖΙΑ (ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ FOCUS RS TOY 2001. AKOMA ENA KAΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΒΟ ΤΟ 7 ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑΞΑΚΙ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.[/quote] -
e oxi kai to wrc 2 kalitero apo to mcray mi trela8oume.to colin3 sto xoma mono metraei stin asfalto ine xalia.prosexate stin arxi otan xekinaei to pexnidi lei oti otan to pexnidi ine piratiko to gameplay xalaei proodeutika!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
prosexate stin arxi otan xekinaei to pexnidi lei oti otan to pexnidi ine piratiko to gameplay xalaei proodeutika!Δεν ειμαι και σιγουρος αλλα αυτο μου φαινεται κατι σαν 'ο φοβος φυλαει τα ερημα'.................Αν το καταφερανε κατι τετοιο (εκτος του οτι θα εχει ηδη βγει patch) τους βγαζω το καπελο........
WRC Games