-
τέλος του μήνα κυκλοφορεί και το wrc 4. θα έχει το 307 και το φετινό μίτσου, και διάφορες καινοτομίες για παιχνίδι online. ελπίζω να μοιάζει περισσότερο με το wrc 2, παρά με το 3...
-
ΕΙΣΤΕ ΤΟΙΧΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΙΣΤΑΙΣΟΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ MAIL STH SONY ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ P.C
-
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ NFS UNDERGROUND 2 ΑΛΕΙΘΕΥΕΙ
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ NFS UNDERGROUND 2 ΑΛΕΙΘΕΥΕΙΝαι. Εδώ είναι το επίσημο site
-
πατε στο gametrailers.com και κατεβατε το trailer του WRC4 μιλαμε το παιχνιδι σκωτονει απο αποψη πιστων κοσμου και γραφικων θα ελεγα.ο κοσμος ειναι χυμα σε κατι στροφες κουνανε τα χερια τους πωρομενοι και τραβιουνται προς τα πισω και αλλοι βγαζουν φωτο!θεικο οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτο το τομεα.εχω να δω τετοια απεικονιση κοσμου απο το sega rally.εχει και τη μεγαλη γεφυρα στην ισπανια που ειχε κανει το θεικο ο Panizi με τις δυο σβουρες! υπαρχει ομως ενα μεγαλο αλλα!τι GAMEPLAY εχει???? αν ειναι σα τα αλλα... αστο καλυτερα.αν και λενε οτι εχουν φτιαξει καινουργιο μοντελο φυσικης.για να δουμε!8ελω γραφικα wrc4 με pyshics richard burns και να ειναι για pc πολα ζηταω???γιατι να μην ειμουν producer σε καποια εταιρεια... αχ αδικη ζωη!
-
tazz, ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ 3 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ 2 ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟ PS2 ΕΙΧΕ ΣΕ DEMO WRC 2 ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ WRC 3, ΕΠΑΙΞΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ 2 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 3. ΜΕΤΑ ΕΠΑΙΞΑ ΤΟ 3 ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ 4 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ RALLY. ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ WRC, ΜΕΡΙΚΑ S1600 ΚΑΙ ΚΑΤΙ GROUP N.
-
τα κορυφαιοτερα γραφικα που υπαρχουν για ραλλυ ειναι φυσικα απο το επερχομενο gran turismo 4.ειδα trailer να μπαινει κοματια μια lancia s4 και δεν μπορω να πιστεψω πως το απαισιο playstation2 μπορει και βγαζει τετια γραφικα τετια απιστευτη κινηση.μιλαμε για τα ΓΡΑΦΙΚΑ την απολυτη αληθοφανεια τι αντανακλασεις και τι να πω αλλο.βεβαια ποτε δεν χωνεψα το gameplay του.επισης ειδα και με subaru impreza και ειναι τελειο.
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_ ... k4_gp.html
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
πατε στο gametrailers.com και κατεβατε το trailer του WRC4 μιλαμε το παιχνιδι σκωτονει απο αποψη πιστων κοσμου και γραφικων θα ελεγα.ο κοσμος ειναι χυμα σε κατι στροφες κουνανε τα χερια τους πωρομενοι και τραβιουνται προς τα πισω και αλλοι βγαζουν φωτο!θεικο οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτο το τομεα.εχω να δω τετοια απεικονιση κοσμου απο το sega rally.εχει και τη μεγαλη γεφυρα στην ισπανια που ειχε κανει το θεικο ο Panizi με τις δυο σβουρες! υπαρχει ομως ενα μεγαλο αλλα!τι GAMEPLAY εχει???? αν ειναι σα τα αλλα... αστο καλυτερα.αν και λενε οτι εχουν φτιαξει καινουργιο μοντελο φυσικης.για να δουμε!8ελω γραφικα wrc4 με pyshics richard burns και να ειναι για pc πολα ζηταω???γιατι να μην ειμουν producer σε καποια εταιρεια... αχ αδικη ζωη!κατ' αρχάς, η γέφυρα (αλήθεια πώς λέγεται η ειδική; ) υπήρχε και στο wrc 3, και ήταν Η στροφή για παντιλίκι . ακόμα, ο κόσμος που μπαίνει μέσα στις ειδικές υπάρχει και στο καινούργιο gran turismo, μόνο που από gameplay το gt (τουλάχιστον το prologue) είναι κλάφ΄τα.
χτες συνειδητοποίησα τι λείπει από το rbr για να γίνει πιο ρεαλιστικό: θα μπορούσαν άραγε να βάλουν και τα αργοπορημένα αυτοκίνητα μέσα στην ειδική, και να τα προσπερνάς, όπως γίνεται και στην πραγματικότητα;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
κατ' αρχάς, η γέφυρα (αλήθεια πώς λέγεται η ειδική; )Viladrau στην κλασσική κατεύθυνση (η φουρκέτα αριστερή ανηφόρα) και St. Julia ανάποδα. Ο δρόμος πάνω στη γέφυρα είναι ο αυτοκινητόδρομος που συνδέει τη Girona και τη Lloret de Mar με το Vic (όπου το Service Park του αγώνα)
-
ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ VILLAGE ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ PLAY ΜΕ WRC 4 ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ 307 ΚΑΙ XSARA ΤΟ 307 ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ MARLBORO ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΟΘΕΙ ΛΙΓΟ . ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΥ$$$$$$$$$$$$$$ΜΕΝΟΥΣ ΤΟ NFS UNTERGROUND ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΜΑΤΑ
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ VILLAGE ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ PLAY ΜΕ WRC 4 ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ 307 ΚΑΙ XSARA ΤΟ 307 ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ MARLBOROΓενικα,σε ολα τα παιχνιδια απαγορευονται οι διαφημισεις καπνου πανω στα αυτοκινητα.Κατι παρομοιο συμβαινει και στο F12004,με το μονοθεσιο της Ferrari.
Aληθεια,ξερει κανεις ποτε κυκλοφορει το Grand Turismo 4 και το WRC4;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Aληθεια,ξερει κανεις ποτε κυκλοφορει το Grand Turismo 4 και το WRC4;Το Gran Tourismo θα κυκλοφορίσει τελικά το 1ο τρίμηνο του 2005 εξ' αιτίας των καθυστερήσεων της διαδικασίας localization του τίτλου.
Μάλιστα θα κυκλοφορίσει χωρίς το online τμήμα του. Αργότερα θα κυκλοφορήσει και η online έκδοση.Το WRC4 αναμένεται το Νοέμβριο (το πότε ακριβώς δε ξέρω) όπως αρχικά αναμενόταν και το Gran Tourismo 4.
-
Πριν λιγο εμαθα,οτι εχει κυκλοφορησει το WRC4....!!
Τρεχω αμεσως να παω να το παρω..... -
Πριν λιγο εμαθα,οτι εχει κυκλοφορησει το WRC4....!!στο εξωτερικό κυκλοφορεί ήδη, και οι κριτικές σε διάφορα sites είναι διθυραμβικές. είναι ήδη διαθέσιμο από το play.com, το αγγλικό amazon κ.λπ.
εγώ πάντως την παραγγελία μου την έκανα
-
Πριν λιγο εμαθα,οτι εχει κυκλοφορησει το WRC4....!!
Τρεχω αμεσως να παω να το παρω.....Βασικά εγώ κοίταξα το Official Uk Playstation Magazine για να δω πότε κυκλοφορεί. οΎτως η άλλως είμαστε σχεδόν στον Νοέμβριο.
Πες μας εντυπώσεις όταν το παίξεις!!!
-
Pedia tin deftera perno sta xeria mou to WRC 4!!!
Exo akousi oti einai poli kalo!!Ipomoni kai tha doume !!!:)
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
εγώ πάντως την παραγγελία μου την έκανα
Και'γω επισης.....
Αυριο πρωι πρωι ειναι στα χερια μου..... -
Αντε άντε!
Μη παραλείψετε να ενημερώσετε και εμάς!!!
Ελπίζω να μη σας χάσουμε! -
λοιπόν, το wrc4 ήρθε στα χέρια μου νωρίτερα απ' ό,τι υπολόγιζα. οι πρώτες εντυπώσεις είναι ανάμικτες: σαφώς και είναι το καλύτερο της σειράς wrc, τόσο από physics engine όσο και από άποψη γραφικών (τα οποία πλέον είναι επιπέδου gran turismo, ό,τι καλύτερο έχω δει στο ps2, σε rallying παιχνίδι). υπάρχουν όλα τα wrc αυτοκίνητα της φετινής χρονιάς (συμπεριλαμβανομένου του φάμπια και του μίτσου), καθώς και τα s1600 (πρόλαβα να δω το κλιό και το ίγκνις).
το gameplay είναι σαφώς λιγότερο arcade από τα προηγούμενα της σειράς, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο δύσκολο-λεπτομερές όσο το rbr. οι περισσότερες ειδικές είναι πολύ φαρδιές -καλό αυτό, γιατί μπορείς να διπλώσεις το αυτοκίνητο πολύ πριν τη στροφή- και γενικά συγχωρεί τα λάθη (το damage engine είναι σαφώς πιο επιεικές σε σχέση με το rbr). παρ' όλα αυτά, είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό, ο ήχος είναι πολύ βελτιωμένος (αν και το 307 -τετρατάχυτο!- ακούγεται λίγο σαν αμερικάνικο stock car), και το μόνο μου πρόβλημα είναι τα pace notes - ή εγώ οδηγάω πολύ γρήγορα (χλωμό το κόβω) ή ο συνοδηγός αργεί να μου διαβάσει. είναι όντως λίγο σπάσιμο να έχεις μπει ήδη στη φουρκέτα, να συνειδητοποιείς ότι έπρεπε να είχες φρενάρει 20 μέτρα νωρίτερα, και εκείνη ακριβώς τη στιγμή να ακούς τον συνοδηγό να στη διαβάζει - κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται τουλάχιστον μία σημείωση μπροστά
από τις ειδικές που έχω τρέξει μέχρι τώρα, μου έκανε εντύπωση η σουηδία, που είναι η φετινή σουηδία που παρακολουθήσαμε (δηλ. λίγα χιόνια, πολλές λάσπες και πάγος), και το μόντε, με τα τούνελ του και τις υψομετρικές διαφορές.
άντε, καλά ξενύχτια
-
Αν και το εχω το παιχνιδι μια εβδομαδα σχεδον,δεν βιαστηκα να βγαλω τα συμπερασματα,για το αν ειναι καλο ή οχι.....
Υστερα λοιπον απο το ''ξεκοκκαλισμα'' του παιχνιδιου αυτες τις μερες,εχω μεινει με τις καλυτερες εντυπωσεις,αφου τα παντα ειναι πολυ προσεγμενα και μαλιστα με πολυ μεγαλη βελτιωση απο τον προκατοχο του,το WRC3...
Σιγουρα απο τα θετικα,ειναι οτι εχει ολες τις χωρες διαθεσιμες,χωρις να χρειαζεται να ξεκλιδωσεις μερικες απο αυτες,οπως γινοτανε στο 3.Αισθητη αλλαγη υπαρχει και στο gameplay,το οποιο ειναι σαφως βελτιωμενο και σ'αυτον τον τομεα.
Εν κατακλειδει και τα γραφικα ειναι πολυ καλα,αλλα δεν εχει και καποια μεγαλη διαφορα με το 3.
WRC Games