-
αντε να βαλουμε και κανα χρονο απο το ντεμο!!!
φιλανδια:2.23.47
-
γιατί όταν 2κλικάρω το CMR4 Demo Installer v7.exe που έχει μέσα το zipάκι μου βγάζει το μήνυμα 'bad CRC 62e8ce42 (should be 9c63143d)' και δε συνεχίζει το extract;
-
μαλλον κατεβασες κατεστραμεο αρχειο. 2 απριλιου βγαινει αν μπορεις να περιμενεις
-
Χρόνους από το demo του CM4 κανείς;
USA: 2.58
JAPAN: 3.20
FINLAND: 2.16 -
Το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ καλό. Έχει τα γραφικά του 3 και το menu του 2. Ότι ακριβώς περιμέναμε δηλαδή.
Ισως να γνωρίζετε οτι υπάρχει ένα site (http://www.bhmotorsports.com), στο οποίο υπάρχει ένα είδος διαγωνισμού όπου ο καθένας μπορεί να περάσει τους χρόνους του, και να συγκριθεί με χρήστες από όλο τον κόσμο.
Οι Ελληνες είμαστε εκεί μόνο 5, ενώ για παράδειγμα οι Πολωνοί είναι 153!!! Μπείτε όσοι από εσάς θέλετε για να κάνουμε την παρουσία μας αισθητή και να έχουμε και μια καλή κόντρα μεταξύ μας!!! -
Επεξα το CM4 σε playstation 2
καλό αλλα πολύ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Ελάχιστα ρεαλιστικό...
Προτιμώ WRC 3! -
Ο χρήστης Akis έγραψε:
Προτιμώ WRC 3!Αν σου φαίνεται το 3 πιο ρεαλιστικό τότε το 4 πρέπει να μοιάζει με OUTRUN ή το Nitro που έπεζα στην Amiga του φίλου μου
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αν σου φαίνεται το 3 πιο ρεαλιστικό τότε το 4 πρέπει να μοιάζει με OUTRUN ή το Nitro που έπεζα στην Amiga του φίλου μου
Aλλο παιχνίδι είναι το Colin Mcrae 4 και άλλο το WRC 3
το wrc 3 distixos den vgainei gia pc alla μόνο για playstation2
-
Ο χρήστης Akis έγραψε:
Αν σου φαίνεται το 3 πιο ρεαλιστικό τότε το 4 πρέπει να μοιάζει με OUTRUN ή το Nitro που έπεζα στην Amiga του φίλου μου
Aλλο παιχνίδι είναι το Colin Mcrae 4 και άλλο το WRC 3
το wrc 3 distixos den vgainei gia pc alla μόνο για playstation2
Ωωωπ σόρρυ.
Νόμιζα για το CMR3 ότι έλεγες...
-
ελεος ρε παιδια τι σχεση εχει η μουφα wrc3 με το κολιν?ενταξει το μονο καλο ειναι οτι εχει τα παντα επισημα οδηγους αμαξια χωρες.τι να το κανω ομως οταν εχει απαισιο gameplay??δεν συγκρινεται με το κολιν 4 μη τρελαθουμε τελειως...
-
Ο χρήστης Akis έγραψε:
Προτιμώ WRC 3!λοιπόν, για ρεαλισμό δεν μπορώ να μιλήσω, δεν έχω οδηγήσει αυτοκίνητο wrc, και ούτε με βλέπω να οδηγάω σε αυτή τη ζωή
όμως το wrc3 νομίζω ότι υπολείπεται πολύ απέναντι στο cmr4, όσον αφορά αυτό που προσλαμβάνουμε ως ρεαλισμό. το wrc3 έχει πολύ arcade feeling για τα γούστα μου, το cmr4 φέρνει περισσότερο προς το simulation, και ειδικά σε σχέση με το cmr3 είναι πολλά βήματα μπροστά.
btw, 21 μαϊου κυκλοφορεί το richard burns rally. πάλι ξενύχτια προβλέπονται. μέχρι τότε, επειδή τελείωσα και το cmr4 και το wrc3, έχω ξαναπιάσει το gt3
-
Εχει δοκιμάσει κανένας από εσάς νά παίξει τό CMR4 μέ τά κουμπιά τού υπολογιστή;
-
Αντρεα εγω τα παιζω ολα με κουμπια.Α & Ζ ειναι γκαζι φρενο Πανω βελος & κατω βελος ειναι αλλαγες ταχυτητων Και δειξι & αριστερο βελος παω δεξια αριστερα.Με βολευει σε ολα τα ραλακια μεχρι αποκτησεως τιμονιερας.
-
Αν το CM4 είναι ρεαλιστικό τότε θα γίνω οδηγος αγώνων
Τελοσπάντων γούστα είναι αυτά...
-
Μόλις άνοιξα τήν σαμπάνια!!!
102 βαθμοί,έναντι 100 τού δευτέρου!!! -
Έχετε βρει κανένα crack για PC?
-
Οι τελευταίες δημοσιεύσεις μεταφέρονται στους Ελληνικούς Αγώνες!
-
απ' ό,τι φαίνεται, η κυκλοφορία του richard burns rally πήρε αναβολή, αλλά στα βουνά κονόμησα δωράκι το GT4 prologue. αν και δεν τρελαίνομαι με παιχνίδια τύπου GT, η σειρά gran tourismo είχε πολύ καλά rally sections (ειδικά στο 3), και αδημονούσα για τη συνέχεια. το συμπέρασμα μάλλον είναι όμως ότι το cmr4 έθεσε ψηλά τον πήχυ. έχουμε και λέμε λοιπόν:
- μόνο μία χωμάτινη πίστα στο gt4, με ωραία γραφικά μεν, αλλά οι σχεδιαστές ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι τα rally γίνονται σε ειδικές διαδρομές και όχι σε σιρκουί, και εν πάσει περιπτώσει, αν ήθελαν τόσο πολύ να χρησιμοποιήσουν το φορμάτ των σιρκουί, ας το έκαναν παραλληλοδρόμιο-super special stage, όπως και στα wrc και cmr.
- ελάχιστα wrc cars (παλιό φόκους, διάφορα ιμπρέζα και έβο, και ιντεγκράλε - πού πήγαν τα peugeot, τα citroen, τα skoda κ.λπ.; )
- τα αυτοκίνητα ΔΕΝ συμπεριφέρονται σαν τετρακίνητα - η παραμικρή διόρθωση στις ευθείες σε στέλνει στα συρματοπλέγματα, το drift είναι πολύ δύσκολο, και τα αυτοκίνητα υποστρέφουν απελπιστικά, θυμίζοντας περισσότερο fwd.
- απλώς ανύπαρκτο damage engine - τα αυτοκίνητα δεν σπάνε, δεν χαλάνε, ούτε καν λερώνονται από το χώμα!
- πολύ μέτριος ήχος περιβάλλοντος. δεν ακούς τις πέτρες να σκάνε στην ποδιά του αυτοκινήτου, όπως στο cmr, ενώ στο ντριφτάρισμα (ή σε αυτό που μοιάζει με ντριφτάρισμα) ακούγεται ένα μυστήριο 'διαστημικό' εφέ, που δεν έχει καμία σχέση με λάστιχο πάνω σε χώμα.
κατά τα άλλα, το παιχνιδάκι είναι μια χαρά, υπάρχει μια πολύ ωραία, στενή πίστα στα δρομάκια μιας ιταλικής πόλης, με ανηφόρες, κατηφόρες και περίεργες κλίσεις (συνολικά υπάρχουν πέντε πίστες στο παιχνίδι), και αν εξαιρέσει κανείς την απογοήτευση από το rally section, συνολικά πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση του gt3.
το γιατί η sony ζητάει από τους αγοραστές να επενδύσουν σε ένα ημιτελές προϊόν (το πλήρες gt4 θα κυκλοφορήσει τον νοέμβριο) και να κάνουν game testing πληρώνοντας, είναι ένα άλλο ζήτημα...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
- απλώς ανύπαρκτο damage engine - τα αυτοκίνητα δεν σπάνε, δεν χαλάνε, ούτε καν λερώνονται από το χώμα!
Αυτό είναι το χειρότερο απ'όλα, και ο λόγος που ποτέ δε μού άρεσε κανένα από τα GT και παρεμφερή παιχνίδια.
Μπορείς απλά να οδηγάς σαν τρελός, πηγαίνοντας από το ένα κιγκλίδωμα στον άλλο φράκτη, και πάνω στα πεζοδρόμια, και να μην κάνει καμμία διαφορά. Το βρίσκω τελείως χαζό!
Αν μη τι άλλο, κρίμα η δουλειά που έχει γίνει για τα ωραία, ρεαλιστικά γραφικά, αν το gameplay του είναι τόσο βαρετό.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μπορείς απλά να οδηγάς σαν τρελός, πηγαίνοντας από το ένα κιγκλίδωμα στον άλλο φράκτη, και πάνω στα πεζοδρόμια, και να μην κάνει καμμία διαφορά. Το βρίσκω τελείως χαζό!
προφανώς κατάλαβαν το λάθος τους, και στο gt4 όταν συγκρούεσαι με φράκτες, μπαριέρες κ.λπ., μπαίνει αυτόματα κόφτης στα 50 χαω και τρως κάποια δευτερόλεπτα καπέλο. και πάλι όμως δεν αλλάζει κάτι, γιατί αν έχεις αυτοκίνητο με ικανή ιπποδύναμη, επιταχύνεις μετά την ποινή και τους περνάς όλους σαν σταματημένους, αφού εκτός από την ποινή δεν έχεις καμία μηχανική βλάβη.
WRC Games