-
Ο χρήστης papadakn έγραψε:
Dystyxws den mporesa na ethw sto meeting ...peite nea kai antypwseis pls!!!
Clio V6 den se exw xehasei gia ta aytokollhta. Apla prepei na kanonisoume thn epomenh fora pou tha erthw athina na brethoume na sou dwsw kai ta xrhamata!(posa eyra einai?). Mallon tha eimai athina thn epomenh deytera. Opote mporeis briskomaste. THANKS!To αυτοκολλητο σου σε περιμενει don't worry.8 Ευρα μονο για σενα. Στο meeting ολα ηταν παρα πολυ καλα.Οποτε θελεις παρε με τηλ.για να συναντηθουμε.
Μπες στο dragster.gr και θα δεις αποψεις για το πως περασαμε και απο τα αλλα παιδια.Εχει ειδικο topic για τα Renault.
See you. -
Ο χρήστης clioman έγραψε:
Kosta ego mphka apo thn douleia k tis eida kanonika opote to pc sou exei kapoio provlhma k oxi to site...
Oi ypoloipoi tis eidate xoris provlhma? Entyposeis?
Γεια σου βρε προεδρε με τα ωραια σου
Ουτε επαγγελματιας δεν θα εκανε τετοια δουλεια παντως.OK! OK! Σβήνονται όλες οι απουσίες του αντιπρόεδρου!!!
Mα δεν εχω απουσιες εγω...
Τωρα που το ξανασκεφτομαι θα μπορουσε οι φωτογραφιες να ηταν λιγο καλυτερες
Αντε βρε δεν θα σε τιμωρισω τωρα.Στα Μεγαρα ομως..... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Mα δεν εχω απουσιες εγω...
Τωρα που το ξανασκεφτομαι θα μπορουσε οι φωτογραφιες να ηταν λιγο καλυτερες
Αντε βρε δεν θα σε τιμωρισω τωρα.Στα Μεγαρα ομως.....Πρόεδρος δεν είμαι; Αμα θέλω σου βάζω απουσίες...
Στα Μέγαρα θα πάρω το αίμα μου πίσω!!!!!!!!!!
-
Χαιρετώ όλους τους Renaultκηδες Απ' ότι κατάλαβα καλά περάσατε το Σάββατο. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων Στην επόμενη συνάντηση θα είμαι σίγουρα παρών Άντε το επόμενο meeting να είναι ή track day ή touring!!!
Βαγγέλη όταν συναντηθούμε να μου φέρεις και εμένα το αυτοκόλλητο...
ΥΓ. Πήρα απουσία; Αν ναι, σβήνεται; -
Ο χρήστης PERIBIN έγραψε:
ΥΓ. Πήρα απουσία; Αν ναι, σβήνεται;...OXI!!!!!
Alla me kati parapano kati kanoume...
Periklh perimeno neotera gia to thema tou site mas...
-
re paidai ti tha ginei sta megara kai pote???gia enhmerwste!!
-
Στα Μεγαρα θα γινει κατι παρα πολυ καλο
Λεμε να νοικιασουμε τη πιστα και να κανουμε ενα meeting αλλα το θεμα ειναι να μαζευτουμε πολλοι και μαλλον θα υπαρχουν και εκπληξεις του στυλ Elia.Οσοι θελουν θα μπορουν να βαλουν τα αυτοκινητα τους στη πιστα αλλα πρεπει πρωτα να οργανωθουμε.Θα ενημερωθειτε ολοι πολυ πριν γινει αυτο το meeting...
Το Σαββατο το πρωι θα ερθεις στην Αυτοκινηση????-θα εχουμε δωρεαν εισοδο.Αν εισαι μεσα σιγουρα πες το μου για να σου παρω μια προσκληση. -
Πιθανοτατα δεν θα ειμαι Αθηνα το ερχομενο σ/κ οποτε μην μου κρατησεις προσκληση. Οσο για την πιστα δηλωνω απο τωρα συμμετοχη (καλα ντε μην βαρατε ...απλα βιαζομαι λιγο ) Το tfrc ποτε περιπου θε επανελθει?
-
Ο χρήστης papadakn έγραψε:
Πιθανοτατα δεν θα ειμαι Αθηνα το ερχομενο σ/κ οποτε μην μου κρατησεις προσκληση. Οσο για την πιστα δηλωνω απο τωρα συμμετοχη (καλα ντε μην βαρατε ...απλα βιαζομαι λιγο ) Το tfrc ποτε περιπου θε επανελθει?Eπανηλθε αλλα κανε και μια βολτα απο το http://www.dragster.gr ειμαστε πολλοι εκει πλεον και εχει ξεχωριστο forum για τα Renault μας.....
See you there.
Πεμπτο Renault meeting(προς ολους τους κατοχους Renault...)