-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Το ειπαν βασικα, ολοιδιος θα ειναι αλλα δε θα πρεπει να φαινεται πουθενα ειτε το ονομα, ειτε το εμπορικο σημα των Ιαπωνων.
Γιατί αυτό? Φοβούνται κακή διαφήμιση?
Όχι. Για να φαίνεται το όνομα της Toyota πάνω στην Jordan πρέπει η Toyota να πληρώσει γι' αυτό.
Ο Jordan τους αγόρασε τους κινητήρες, εάν η Toyota θέλει να αναγράφονται τα λογότυπά της πρέπει να πληρώσει γι' αυτό.
Όπως ακριβώς έκανε η Ford.Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Περρισότερο ειρωνικά το είπα. Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Το ειπαν βασικα, ολοιδιος θα ειναι αλλα δε θα πρεπει να φαινεται πουθενα ειτε το ονομα, ειτε το εμπορικο σημα των Ιαπωνων.
Γιατί αυτό? Φοβούνται κακή διαφήμιση?
Όχι. Για να φαίνεται το όνομα της Toyota πάνω στην Jordan πρέπει η Toyota να πληρώσει γι' αυτό.
Ο Jordan τους αγόρασε τους κινητήρες, εάν η Toyota θέλει να αναγράφονται τα λογότυπά της πρέπει να πληρώσει γι' αυτό.
Όπως ακριβώς έκανε η Ford.Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Περρισότερο ειρωνικά το είπα. Ευχαριστώ!
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι δεν θα εμφανίζονται τα λογότυπα της
Toyota στην Jordan. Μιλάμε για συμφωνία με πελατιακούς κινητήρες των
10 εκατ. $ υποτίθεται. Δεν συζητούμε αυτή τη στιγμή για την συμφωνία
της Sauber με τη Ferrari των 50+ εκατ $. Μάλλον θα έλεγα ότι η Toyota
δεν πολύ-καίγεται να βάλει τα σήματα της στην Jordan και όχι το αντίθετο
καθώς ο Jordan έχει και πολύ χώρο στο μονοθέσιο...... -
Ειναι στους ορους της συμφωνιας Χρηστο, δεν επιτρεπεται απο την Jordan καμια αναφορα στο ονομα και το σημα της Toyota
-
Φημες θελουν την Honda να σκοπευει να αγορασει το 40% απο τις μετοχες της BAR.Πολυ πιθανο ειναι απο το 2006 οπου θα αποχωρησει η BAT,η Ιαπωνικη εταιρια να αγορασει το πλειοψηφικο πακετο της ομαδας.Κατι παρομοιο απ'οτι φαινεται θα συμβει και μεταξυ της McLaren και της Mercedes,αφου ηδη η γερμανικη εταιρια κατεχει το 40% της ομαδας.
Επισης φημες θελουν τον Coulthard,να δοκιμαζει για τη Renault,ενω ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα βρισκεται το 2006 στην Dubai F1...
-
Και επισημα πλεον,η Honda κατεχει το 45% των μετοχων της BAR...
Απο το 2006 θα πρεπει να περιμενουμε και την πληρη εξαγορα απο την Ιαπωνικη εταιρια.
Επισης ο Albers θα δοκιμασει για λογαριασμο της Jordan,ενω και ο Fisico θα βρεθει την Τεταρτη στη Βαρκελωνη πισω απο το τιμονι της R24. -
Να προσθέσω ότι φεύγει και ο Richards o οποίος θα παραμείνει σε ρόλο συμβουλευτικό μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. αντικαταστάτης του θα είναι ο 'Nick Fry άνθρωπος του Richards που είχε έρθει στην BAR - Honda φεύγοντας από την Prodrive το 2002. '(από rally.gr).
-
Στις 31 Ιανουαριου,η BMW Williams θα παρουσιασει τη νεα FW27.
Ο Christian Klien θα ειναι και επισημα ο ενας απο τους δυο πιλοτους της RedBull Racing για το 2005.
-
Σημερα ανακοινωθηκε οτι η Imola,θα βρισκεται στο καλενταρι του παγκοσμιου πρωταθληματος,μεχρι και το 2009!
Ετσι απ'οτι φαινεται Magny-Cours και Silverstone,φευγουν απο του χρονου... -
Πανηγύρια!!!!
Άντε, γιατί η Μόντσα αν και 45 λεπτά από το σπίτι μου είναι πανάκριβη και δε λέει για αγώνα...Όμως θα έχουν 2 αγώνες στην Ιταλία, ή θα φύγει η Μόντσα;;
-
Πραγματικα,σημερα οι ειδησεις ''τρεχουν''...
Σημερα αργα το απογευμα,επιβεβαιωθηκε η φημη πως ο Marc Gene θα βρεθει στη Ferrari στη θεση του δοκιμαστη.Μαλιστα απο αυριο,πιανει δουλεια στο Montmelo,για λογαριασμο της Scuderia. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Όμως θα έχουν 2 αγώνες στην Ιταλία, ή θα φύγει η Μόντσα;;Και στη Γερμανία έχουν 2 Grand Prix. Η άποψή μου για το θέμα είναι πως κανονικά θα πρέπει το Nurburgring να πάψει να ονομάζεται ευρωπα'ι'κό Grand Prix, αλλά να αποτελεί το GP της Γερμανίας και τον τίτλο αυτό (ευρωπα'ι'κό GP) να τον πάρει η Imola και συνεπώς το Hockenheim να αφαιρεθεί από το καλεντάρι μιας και μετά τις αλλαγές που υπέστει τα τελευταία χρόνια έχασε το χαρακτήρα που είχε σαν πίστα.
-
Μπορει να εχασε χαρακτηρα το Hock αλλα τουλαχιστον επιτρεπει προσπερασματα, ενω στο Nurburgring οποτε γινεται ενα ανοιγουν σαμπανιες
ΥΓ Η Monza δεν παει πουθενα, χωρις τον ναο δε γινεται πρωταθλημα.
-
Η Formula1 χρειάζεται πίστες με χαρακτήρα και η Monza είναι μία από αυτές. Πέρα του ότι είναι και έδρα της Ferrari και οι tifosi δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα έχει και το χαρακτήρα της πιο γρήγορης πίστας του πρωταθλήματος ενώ είναι και ιστορικός αγώνας. Το νέο Hockenheim μου αρέσει σαν χάραξη και δεν έχει δώσει βαρετούς αγώνες αλλά σαν να έγινε 'κοινός θνητος'. Δεν είναι πια και τόσο ιδιαίτερος αγώνας.
-
Και με τις 3 παραπάνω δημοσιεύσεις συμφωνώ απόλυτα!!
Με λίγα λόγια:
- Φωτιά να μας κάψει αν βγάλουμε εκτός την Μόντσα.
- Φωτιά ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ που χαλάσαμε το παλιό Χόκενχαϊμ.
- Το καινούριο Χόκενχαϊμ είναι πιο θεαματικό αγωνιστικά από το μικρό Νίρμπουργκρινγκ, αλλά κάθε φορά που το βλέπω με πιάνουν τα κλάμματα ενθυμούμενος το καλό μακρύ Χόκενχαϊμ. Ευτυχώς έχω σώσει τον τελευταίο εκεί αγώνα, αν και θα ήθελα και τον προτελευταίο που ήταν πιο θεαματικός...
- Η Ίμολα είναι καλύτερη από το Νίρμπουργκρινγκ, και είναι και ο πιο προσιτός/εύκολος αγώνας για παρακολούθηση για εμάς τους Έλληνες, οπότε καλά θα κάνει να παραμείνει.
-
Ρε παιδιά,έχετε απόλυτο δίκιο σχετικά με το Hockenheim.Το παλιό ήταν αυτό που λέμε 'το κάτι παραπάνω' αν και το καινούργιο δεν είναι και άσχημο.Όσον αφορά το Nurburgring,σεν έχετε δίκιο,είναι μια πίστα που έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και εμένα-τουλάχιστον- μου ξυπνάει όμορφα και ευχάριστα συναισθήματα.Έχει όλα τα είδη στροφών,έχουν γίνει συναρπαστικοι αγώνες εκεί (π.χ. 1999,2000,20001),οι οπαδοί δημιουργούν καλή ατμόσφαιρα ενώ προσπεράσεις γίνονται, ιδιαίτερα στην πρώτη στροφή στη φουρκέτα.Anyway,μια πρόταση που-το ξέρω-θα σπεύσετε να την βγάλετε off εξαιτίας του ότι δεν είναι υλοποιήσιμη (το ξέρω και εγώ ότι ισχύει αυτό) αλλά εγώ θα ήθελα μια φορά έστω να το δώ στη ζωή μου.Είναι να δώ αγώνα φόρμουλα 1 με τα σημερινά μονοθέσια στο παλιό Nurburgring.Στη θρυλικότερη πίστα όλων των εποχών,το Nordschleife,το ΜΥΘΟ.Πιστεύω πως αν γίνει αυτό ,θα ξυπνήσουν συναισθήματα σε όλους μας που ίσως δεν έχουμε φανταστεί ότι υπάρχουν μέσα μας.Βέβαια,κάτι τέτοιο ΔΕΝ γίνεται και ΔΕΝ πρόκειται να αποφασιστεί ποτέ για πολλούς και διαφόρους λόγους.
-
According to sources Renault only managed to get 890bhp from its V10 at the end of the 2004, but expects to start the season with at least 940bhp from the new engine. This would compare well with the main opposition, as currently only Toyota, Honda, Ferrari and BMW were in that range with their 2004 engines.
Αντε να δουμε
-
Τι γινετε ρε παιδια τελικα;
Ολοι οι πιλοτοι της F1,μολις φευγουν απ'αυτη πανε κατ'ευθειαν στο DTM...
Αυτο το λεω,διοτι εκτος απο τον Hakkinen που θα οδηγει του χρονου για λογαριασμο της Mercedes,στο γερμανικο πρωταθλημα τουρισμου αλλος ενας παλιος γνωριμος,ο Allan McNish,γνωστος απο την θητεια του στην ΤΟΥΟΤΑ το 2002,θα βρεθει του χρονου στην Audi.
Ετσι λοιπον του χρονου θα εχουμε τους Alesi,Frentzen,Hakkinen και McNish...KOΛΑΣΗ......!!! -
Ωραία λοιπόν, ανυπομονώ και εγώ να φύγει από τη Formula1 ο γερμαναράς
μήπως και θυμηθούμε τίποτα από τα παλιά! -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
μήπως και θυμηθούμε τίποτα από τα παλιά!Δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασει μετα απο το τελος της θητειας του στην F1,στο DTM o Schumi.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
μήπως και θυμηθούμε τίποτα από τα παλιά!Δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασει μετα απο το τελος της θητειας του στην F1,στο DTM o Schumi.
Λές;
Δεν το πολυνομίζω...
Καταρχήν πλέον έχει στενούς δεσμούς με το Γκρούπο που δεν συμμετέχει στο θεσμό.
Δεύτερον πώς να σταθεί ο μισθός του σε τουρισμού;
Τρίτον αν είναι να πάει εκεί (και να ρισκάρει να φάει ξύλο...) χαλαρά κάθεται άλλη μια χρονιά Φ1 (έστω και να τις φάει) και να πάρει όσα λεφτά θα έπαιρνε στο τουρισμού όλα τα επόμενα χρόνια, και να ωθήσει λίγο ακόμα τα ρεκόρ του (όλο και κάτι θα κάνει )
Τέταρτον πιο πιθανό τον βλέπω σε οργανωτική θέση στα όρθια άλογα.
Formula 1 - Διάφορα νέα