-
-
Ρε σεις, ακόμη δεν κατάλαβα, ποιά ομάδα είναι;
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ρε σεις, ακόμη δεν κατάλαβα, ποιά ομάδα είναι;Ρε συ Βασιλη εχει ενα σηματακι επανω. Λεει ΒΜW!
(αυτην την εχω να κανει να μεγενθυνεται )
-
Έλα ντε δεν κουλαθήκαμε τελείως! Ένα σηματάκι που δεν ξεχωρίζεις αν είναι BMW... στα δικά μου μάτια
Για τιμωρία θα με βοηθήσεις με τα αποτελέσματα του WRC! Τιιιι; Δεν θέλεις να βγεις πρώτη; Κρίμα...
-
-
Τώρα κάτι γίνεται!
Πήρες 10 πονταλάκια... - copyrights - kouk
-
10??? ουαου!!! Εχω κι αλλες να στις στειλω??
-
Γιατί, τί το νόμισες εδώ;;;
Δώστα όταν γυρίσω την πλάτη.
-
-
Ωραια τα λέει ο Πετρος-συμπατριωτάκι (του Βασίλη)!
κρατάω αυτό:
Q: Is MP4-21 an evolution or a new car?
PP: “It is a new car, but in terms of its basic concept it is evolved (with less than 10 percent carry-over parts) from the MP4-20 fundamentals.” -
'H ΜcLaren θα αναγκαστεί να διεξάγει τις δοκιμές της μέχρι την εμφάνιση του καινούριου της μονοθεσίου της με δεκακύλινδρους κινητήρες της Mercedes'! rally.gr link - Jerez, ημέρα 2η: Ο de la Rosa στην κορυφή
-
Το ενδεχόμενο τα αδέρφια Σουμάχερ να αγωνιστούν στην ίδια ομάδα και συγκεκριμένα στην Τογιότα το 2007 άφησε ανοικτό ο μάνατζερ του Μίχαελ Βίλι Βέμπερ, πηγαίνοντας αντίθετα με το... ρεύμα της γερμανικής εφημερίδας Bild που κάνει λόγο πως κατά 99% ο μεγάλος αδερφός θα ολοκληρώσει την καριέρα του στη Φεράρι.
'Θα πρέπει να αφήσουμε 1% πιθανότητα ανοικτή. Στη Φόρμουλα 1 πάντα υπάρχουν εκπλήξεις. Τη στιγμή που η Μακ Λάρεν συμφώνησε με τον Αλόνσο για το 2007, υπάρχει πάντα το μεγάλο όνομα στην αγορά. Όταν αρχίσει η σεζόν θα επανεξετάσουμε την κατάσταση', ήταν τα λόγια του Βέμπερ, που προσθέτει στο όνομα του Κίμι Ραϊκόνεν, αυτό του πελάτη του για υποψήφιο οδηγό στην Τογιότα.
Το συμβόλαιο του Γερμανού οδηγού λήγει στο τέλος του 2006, αλλά η απόφαση για το αν θα συνεχίσει ή όχι θα γνωστοποιηθεί το καλοκαίρι. Πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της Φεράρι Λούκα Ντι Μοντετζέμολο είχε τονίσει πως ο Σουμάχερ είναι το μέλλον της ομάδας και σίγουρα θα του προσφέρει πολλά έως ότου γίνει γνωστή η πολυπόθητη απόφαση.
sportimeoλοι στην τογιοτα θα πανε??
-
Αυτα ειναι αηδιες Ηλεκτρα...
-
Κράτα και καμιά πισινή ρε Φάνη!
Δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα... -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Κράτα και καμιά πισινή ρε Φάνη!
Δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα...Τον εχουμε μαθει τοσα χρονια Βασιλη τον Weber...
-
Το λέω γιατί η Τογιότα φαίνεται αποφασισμένη να πετύχει, οπότε λογικό είναι να 'κολλάει' σε πολλές φήμες.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Αυτα ειναι αηδιες Ηλεκτρα...Φανη δεν τα ειπα εγω ρε συ, εγω ετοιμα τα βρηκα... (γιατι σε ειδα λιγο εκνευρισμενο, μην φαμε και καμια αναποδη για τις δηλωσεις του Βιλι )
-
Κάπου είχα διαβάσει πως θα τον σχόλαγαν τον Βίλλι...
-
-
2 μήνες πιο μπροστά;
Δεν φαίνεται καλά.
Όποιος το θέλει και ασχολείται εύκολα το βρίσκει.
Formula 1 - Διάφορα νέα