-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ειναι το γεγονος του χειμωνα...!!!
Ο Schumi δοκιμασε σημερα στο Mugello μια Ducati Desmosedici...!!!
http://www.corriere.it/Primo_Piano/Sport/2005/10_Ottobre/24/schumacher.shtmlπλάκα έχει!
-
Knockout qualifying for 2006
Επεξήγηση: ΕΔΩ!!! -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Επεξήγηση: ΕΔΩ!!!μου αρέσει
edit: As an added twist, an element of suspense and pit strategy remains entwined in the new format. In the first two 15-minute sessions, cars may run any fuel load and drivers knocked out after those sessions may refuel ahead of the race. χμμμ
-
I LIKE IT AHA-AHA
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Επεξήγηση: ΕΔΩ!!!μου αρέσει
edit: As an added twist, an element of suspense and pit strategy remains entwined in the new format. In the first two 15-minute sessions, cars may run any fuel load and drivers knocked out after those sessions may refuel ahead of the race. χμμμ
Ρε 12 λαπς κλασικά........
-
Μόλις δύο χρόνια μετά την επανεμφάνισή του στο πρόγραμμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, η πίστα του Βελγίου, το Σπα, αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και από το πιο αγαπημένο γκραν πρι των οδηγών κινδυνεύει να γίνει... 'αείμνηστο'.
Η κυβέρνηση του Βαλούν δεν έδωσε τα απαιτούμενα 15 εκατομμύρια ευρώ στους διοργανωτές προκειμένου να πληρώσουν τον Μπέρνι Έκλστοουν για τον αγώνα του 2005 ενώ σε αυτό ήρθε να προστεθεί και η χαμηλή πώληση των εισιτηρίων.Από τη στιγμή που η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου η οποία έχει το μεγαλύτερο ποσοστό της πίστας δήλωσε πως δεν θα υποστηρίξει τον αγώνα του 2006, το Βέλγιο αναγκάστηκε να προχωρήσει παραπάνω και να ζητήσει ξανά βοήθεια από τους κυβερνώντες το κρατίδιο οι οποίοι σε συνάντηση που θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου θα αποφασίσουν τις τελικές κινήσεις τους.
Ο διοργανωτής του αγώνα Ντιντιέ Ντεφορνί ανακοίνωσε την πτώχευση λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του προγράμματος για το 2006 όπου το Σπα στις 17 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει γκραν πρι.
sportime.gr -
Παντως η μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι η FIA στους κανονισμους που θα εφαρμοσει απο το 2006,θα απαγορευσει στους μηχανικους των ομαδων να πανηγυριζουν ανεβαινοντας στα καγκελα,επειδη θεωρει πως ειναι επικυνδυνο...
Ρε τι αλλο θα ακουσουμε με αυτους τους μαλακες που μπλεξαμε... -
Ανακοινωθηκε και το νεο προγραμμα για του χρονου...
http://f1.racing-live.com/f1/en/headlines/news/detail/051026160520.shtml -
Παντως η μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι η FIA στους κανονισμους που θα εφαρμοσει απο το 2006,θα απαγορευσει στους μηχανικους των ομαδων να πανηγυριζουν ανεβαινοντας στα καγκελα,επειδη θεωρει πως ειναι επικυνδυνο...
Ρε τι αλλο θα ακουσουμε με αυτους τους μαλακες που μπλεξαμε...Κάτσε, γιατί θα τα χαλάσουμε τώρα!!!!
Δηλαδή εννοείς πως ΔΕΝ είναι επικίνδυνο;;;
Μα μπορεί να τους φύγει πόντος από το καλσόν!!!!!!! Είναι και άφλεκτο, οπότε ακριβό!!!
Όχι μόνο ασφάλεια λοιπόν, αλλά και** περιορισμός του κόστους** με αυτόν τον ΣΟΦΟ κανονισμό!!!
-
Ρε τι αλλο θα ακουσουμε με αυτους τους μαλακες που μπλεξαμε...Eγω βλεπω οτι η FIA αντι να κατσει να βγαλει κανα κανονισμο που θα αυξησει το θεαμα, καθεται και βγαζει κανονισμους για καθε κουλαμαρα που προκυπτει. Οποτε Whats next? Το Βάθρο του νικητη δεν θα ειναι ψιλοτερο απο τα άλλα μην σκονταψει και πέσει??
-
Αυτος ο κανονισμος που σκαρφιστηκαν για τα δοκιμαστικα σκετο καραγκιοζιλικι...
-
Το νέο σύστημα δοκιμαστικών είναι καλό (σαφώς καλύτερο από το φετινό), αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι κόλλημα είναι αυτό με αυτά τα μ^*@&%!^$*α τα καύσιμα; Τόσο δύσκολο είναι να μας αφήσουν να δούμε 'καθαρά' δοκιμαστικά; ΕΛΕΟΣ πια με αυτή τη στρατηγική. Τι δουλειά έχουν τα καύσιμα στα δοκιμαστικά; Τι σκ**α προσφέρουν;
Κατά τα άλλα πως βλέπετε την επαναφορά των αλλαγών ελαστικών; Εμένα μου φέρνει σε κάτι σαν 'καναμέ λαλακία, sorry'.
Αν αποφασίσουν καμιά φορά ας μας το πούνε. Κάθε χρόνο διαφορετικό σπορ παρακολουθούμε! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εμένα μου φέρνει σε κάτι σαν 'καναμέ λαλακία, sorry'.Αν αποφασίσουν καμιά φορά ας μας το πούνε. Κάθε χρόνο διαφορετικό σπορ παρακολουθούμε!
πεστα χρυσόστομε...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
ΕΛΕΟΣ πια με αυτή τη στρατηγική. Τι δουλειά έχουν τα καύσιμα στα δοκιμαστικά; Τι σκ**α προσφέρουν;Σου λεει ετσι και βγει παλι καμια Ferrari λχ. που σαρωνει τα παντα στο περασμα της 2 τροποι υπαρχουν να μην παιρνουν συνεχεια front row: Ή να τους τυχει μ@λ@κια στον ενα γυρο, ή να ειναι αλλος ελαφρυτερος. Το 1ο τωρα που ηρθε καπως ο συναγωνισμος στα ισια το καταργησαν, για το 2ο κρατανε μια πισινη μη γινει καμια στραβη και τρεχουνε να αλλαζουνε παλι κανονισμους...
Κουσουρια περασμενων ετων. Ε ρε με αυτους που εχουμε μπλεξει...(Copyright Fanis χεχε)
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Κατά τα άλλα πως βλέπετε την επαναφορά των αλλαγών ελαστικών; Εμένα μου φέρνει σε κάτι σαν 'καναμέ λαλακία, sorry'.Ε δεν ηξεραν βλεπεις οτι η Ferrari θα πατωσει!!! Αν του χρονου ξαναπιασει κορυφη πού ξερεις πιθανον να ξανακαταργηθουν!!!
-
http://formula-1.updatesport.com/news/a ... /view.html
Τιμή και δόξα στον Γερμανό που πήγαινε πάντοτε με το πλάι -
Χτες που λετε εκει που γυρνουσα απο τα ψωνια κατα τις 11 το πρωι,ξαφνικα ενω περνουσα μπροστα απο το πλακοστρωτο στην παραλια της Θεσσαλονικης τι να δω.........Ενα φορτηγο της Johnnie Walker ανεβασμενο πανω στο πλακοστρωτο και διπλα ενα stand της Johnnie Walker γεματο με κατι καυλιτσες ντυμενες στα κοκκινα και λιγο πιο διπλα η(εννοειται εξω απο το stand) πανω σε μια ραπμα η mp4-20.Τι ηθελα και το ειδα,10 η ωρα το βραδυ πηγα στο σπιτι.Καθομουν και το χαζευα ευτυχως που ειχα και την ψηφιακη μαζι μου γιατι τετοια ευκαιρια δεν πιστευω να μου ξανατυχει!
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Χτες που λετε εκει που γυρνουσα απο τα ψωνια κατα τις 11 το πρωι,ξαφνικα ενω περνουσα μπροστα απο το πλακοστρωτο στην παραλια της Θεσσαλονικης τι να δω.........Ενα φορτηγο της Johnnie Walker ανεβασμενο πανω στο πλακοστρωτο και διπλα ενα stand της Johnnie Walker γεματο με κατι καυλιτσες ντυμενες στα κοκκινα και λιγο πιο διπλα η(εννοειται εξω απο το stand) πανω σε μια ραπμα η mp4-20.Τι ηθελα και το ειδα,10 η ωρα το βραδυ πηγα στο σπιτι.Καθομουν και το χαζευα ευτυχως που ειχα και την ψηφιακη μαζι μου γιατι τετοια ευκαιρια δεν πιστευω να μου ξανατυχει!Εμείς το στείλαμε, για να αλλαξοπιστήσουν οι... άπιστοι!
ΥΓ. Περιμένουμε τις φωτό (σε thumbs please )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εμείς το στείλαμε, για να αλλαξοπιστήσουν οι... άπιστοι!
ΥΓ. Περιμένουμε τις φωτό (σε thumbs please )Χικ.... Χικκκ... καλαμε γάλε το Γουεστ χικ,,, μαμηστερο αμαξι,,, χικ... και εχει και κάτι τραγουδιάρες πρώτες πανω... χικκ.... Ναι ρε σου χικ... λεω και μαμώ τα πρωταθλήματα θα πάρουμε χικκκ,,,,.....
-
Φαντασου να εβλεπε και την R25 τι θα ειχε γινει... κανονικη απαγωγη...
Εγω παντως πριν απο 1 μηνα περιπου ειχα την ευκαιρια να δω απο πολυ κοντα την F2004 σε ενα πρατηριο Shell στην Πατρα...
Formula 1 - Διάφορα νέα