-
επαγγελματιας ειναι παντος οτι και αν γινει.
Ακομα και αν παει στη wiliams θα δωσει το 100%
Απο την αλλη εγω βλεπω τον Ροζμπεργκ να τρεχει σε κανα 2 αγωνες φετος και αν πηθει να περνει μια θεση το 2006, εκτος και αν μηλησουν οι χορηγοι και ζητησουν το μπατον στη wiliams για το 2006.Τοτε μονο αν πληρωσει η μαμα Χοντα αλαζουν τα πραγματα.
-
Ακόμα είναι πρόωρο για να έχει κανείς πληρη και σαφή εικόνα για τις ομάδες του χρόνου. Οι κανονισμοί αλλάζουν και μέσα στη χρονιά (δύο κατατακτήριοι γύροι - ένας μετά π.χ.). Ο Φρανκ Γουϊλλιαμς ως πολύ έμπειρος στον χώρο (άρα και ξερό κεφάλι...) κάτι θα ξέρει για να μένει αμετακίνητος στην πρόθεση του να εντάξει τον Τζέϊσον στην ομάδα του. Θα του φέρει χρήματα, απαραίτητη δημοσιότητα και είναι και από τους πρωτοκλασάτους στην Φόρμουλα Ένα. Θαρρώ ότι όποιος και να ήταν στην θέση του θα τον ήθελε στην ομάδα.
-
Τι περαστικά στον Χάιντφελντ ρε παιδιά;;;
Δε θα του τα σούρει κανείς που κρέμασε την ομάδα του και το πόσο καραγκιόζης ερασιτέχνης είναι που πήγε και τραυματίστηκε;;
Μόνο αν σε λένε Μοντόγια σου αξίζουν φάσκελα;;;;
(να ξεκαθαρίσω για όσους δεν είναι συντονισμένοι, πως εγώ δεν κατηγορώ κανέναν από τους δύο!!! shit happens... )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είναι απορίας άξιο μάλιστα πως θέλει να αποκτήσει έναν οδηγό που δεν θέλει να έρθει στη Γουίλιαμς, στερώντας από κάποιον νέο και ταλαντούχο 'πιλότο' την ευκαιρία να κεθιερωθεί στο χώρο.
sportime...αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ......τόσο βλάκας είναι ο Φρανκ..
Παντως και ο Μπατον, τι να πω; Πως τα καταφερνει να ειναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην ομαδα που δεν θελει; Θελει προσπαθεια αυτο
-
Για τον Heidfeld παρεπτιτοντως εκφραστηκαν αμφιβολιες και για το κατα ποσο ειχε προβλημα υγιας στο Βελγιο (το RTL ελεγε οτι δεν ειχε) αλλα και για το κατα ποσο πραγματικα τραυματιστηκε τωρα.
Απο οτι φαινεται παιζεται κρυφτουλι Williams, BMW για το που θα τρεχει ο Γερμανος το 06
-
Ρε παιδια, τι καραγκιοζης ειναι αυτος ο Χαιντφελντ; Τοσο ανευθυνος πια, κρεμασε την ομαδα στο τελος της σεζον; Και τι παπαριες δικαιολογιες ειναι αυτες για το πως εγινε το ατυχημα; Αφου ολοι ξερουμε οτι το επαθε κανοντας parapente και bunjee jumping (στο playstation), και τραυματιστηκε στον ωμο (επειδη εβαζε πολυ δυναμη στο joystick). Τοσο ερασιτεχνης πια; Και τον πληρωνει αυτον τον μαλακα η ομαδα του; Ημαρτον...
Αλλα ξερω εγω, αυτος ο Μοντογιας φταιει. Παει και κανει ολες τις μαλακιες πρωτος, δεν τον πειραζει κανεις, βλεπουν και τα υπολοιπα παιδια και παρασυρονται. Γιατι δεν καθονται στον καναπε τους να βλεπουν TV; Αι σιχτιρ πια. Συγχιστηκα.Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τι περαστικά στον Χάιντφελντ ρε παιδιά;;;Δε θα του τα σούρει κανείς που κρέμασε την ομάδα του και το πόσο καραγκιόζης ερασιτέχνης είναι που πήγε και τραυματίστηκε;;
(να ξεκαθαρίσω για όσους δεν είναι συντονισμένοι, πως εγώ δεν κατηγορώ κανέναν από τους δύο!!! shit happens... )
ok τωρα;
-
Στα σοβαρά, δύο λόγοι που ο Heidfeld δεν κράζεται:
1ον: Δεν είναι συναρπαστικός τυπάς σαν τον Μontoya
2ον: Η ομάδα δεν παίζει κανένα ρόλο στο πρωτάθλημα.
Φαντάζεστε να πάθαινε τίποτα τέτοιο ο Alonso τι θα άκουγε; -
Για πρωτη φορα χθες στο Silverstone η McLaren δοκιμασε τον 1ο V8 της...πισω απο την πλατη του De la Rosa...
Ο Ισπανος συμπληρωσε 38 γυρους και μαζεψε πολυτιμα δεδομενα...οσον αφορα την εξελιξη του,με καλυτερο χρονο στο 1.24.477
Οι δοκιμες συνεχιζονται και σημερα. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τι περαστικά στον Χάιντφελντ ρε παιδιά;;;Δε θα του τα σούρει κανείς που κρέμασε την ομάδα του και το πόσο καραγκιόζης ερασιτέχνης είναι που πήγε και τραυματίστηκε;;
Συγγνώμη που δεν είμαστε on-line 24 ώρες το 24ωρο.
Απλά, η ομάδα του Heidfeld δεν διεκδικεί τίποτα (μα τίποτα όμως )
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τι περαστικά στον Χάιντφελντ ρε παιδιά;;;
Δε θα του τα σούρει κανείς που κρέμασε την ομάδα του και το πόσο καραγκιόζης ερασιτέχνης είναι που πήγε και τραυματίστηκε;;
Συγγνώμη που δεν είμαστε on-line 24 ώρες το 24ωρο.
Απλά, η ομάδα του Heidfeld δεν διεκδικεί τίποτα (μα τίποτα όμως )
Ούτε εγώ είμαι μονίμως ονλάιν, αλλά πέραν από εσένα που λές πως δεν μπήκες κανείς δεν έσουρε τίποτα στον Χάιντφελντ! Κανείς δεν μπήκε;
Δε νομίζω!!Σωστό πως η ομάδα του δε διεκδικεί τίποτα, αλλά θα μπορούσε κανείς να πει πως με κάτι τέτοιες βλακείες φτάνει να μην διεκδικεί... Αλλοίμονο, Γουίλιαμς οδηγεί, όχι... Πρόστ!!!
Να πω μια κακία;;;
Πλάκα πλάκα ο βλάξ πήγε και τραυματίστηκε, και αναγκάστηκαν να βάλουν τον Πιτσαδορ-όνια που εμβόλισε τον Μόντυ και μας έκανε τα νεύρα κορδ-όνια!!
Ο Νικ δεν θα έκανε τέτοια μάπα ούτε μετά από μπιρ-όνια!!!
Αλλά πήγε και τραυματίστηκε!!! -
Ύστερα από πάρα πολλά χρόνια η ομάδα της Μινάρντι θα αναγκαστεί να φύγει από την έδρα της στην Ιταλία και να μετακομίσει στην Αγγλία όπως αποκάλυψε ο αθλητικός σύμβουλος της Ρεντ Μπουλ Χέλμουτ Μάρκο. Να αναφερθεί πως πριν από μερικές ημέρες η εταιρεία του ισοτονικού ποτού αγόρασε την ιταλική ομάδα του Πολ Στόνταρτ.
Ο Αυστριακός πρώην οδηγός στη Φόρμουλα 1 ανέφερε στο Autosport πως η Μινάρντι δεν θα εδρεύει στη Φαέντσα στις αρχές του 2008 αλλά στην Αγγλία. 'Είναι σίγουρο πως η Ρεντ Μπουλ με τη Μινάρντι θα είναι στην ίδια τοποθεσία. Δεν μπορούμε να μετακομίσουμε από την Αγγλία όπου βρίσκεται η αεροδυναμική σήραγγα', τόνισε ο Μάρκο βάζοντας τέλος στις επιθυμίες του Πολ Στόνταρτ. Ποιες ήταν αυτές;
Πούλησε την εταιρεία του με τον όρο πως το μέλλον των εργαζομένων θα ήταν εξασφαλισμένο. Κάτι τέτοιο όπως φαίνεται δεν είναι εφικτό από το 2008 και έπειτα καθώς ο Μάρκο ανέφερε πως οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στο ίδιο... σπίτι.
sportime -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πλάκα πλάκα ο βλάξ πήγε και τραυματίστηκε, και αναγκάστηκαν να βάλουν τον Πιτσαδορ-όνια που εμβόλισε τον Μόντυ και μας έκανε τα νεύρα κορδ-όνια!!
Ο Νικ δεν θα έκανε τέτοια μάπα ούτε μετά από μπιρ-όνια!!!
Αλλά πήγε και τραυματίστηκε!!!Είδες πως συνομοτεί όλο το σύμπαν υπέρ της Renault;
-
O Heidfeld θα βρισκεται για τα επομενα 3 χρονια στην BMW!
O Pizzonia και επισημα θα βρεθει στην Βραζιλια,ενω υπαρχει περιπτωση σε Ιαπωνια -Κινα να δουμε τον Rosberg... -
ολε και 2ος Φιλανδός.. και ας έρθει και o Κόβαλαϊνεν να τα σαρώσουν όλα
-
Στην παραδοχή πως η κακή παρουσία της Ferrari αυτή τη σεζόν οφείλεται στην ανεπαρκή βελτίωση των σασί της ομάδας αλλά και τα προβλήματα στην συνεργασία της με την Bridgestone, προχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της «σκουντερία», Ross Brawn. Παρά το γεγονός πως στη διάρκεια της σεζόν, οι υπεύθυνοι της ιταλικής ομάδας έριξαν το βάρος της φετινής αποτυχίας στην εταιρεία ελαστικών, ήρθε η εξομολόγηση του Βρετανού παράγοντα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
'Συγκριτικά με το τι πετύχαμε πέρσι, η αεροδυναμική παρουσία του φετινού αυτοκινήτου δεν ήταν η αναμενόμενη. Δεν εξελίξαμε την παρουσία του περσινού αυτοκινήτου, αλλά από ότι καταλάβαμε οι άλλες ομάδες έφτασαν στο επίπεδο της περσινής χρονιάς. Οι αλλαγές στους κανονισμούς ήταν τόσο μαζικές, που ήταν δύσκολο να κερδίσουμε εκ νέου ότι χάσαμε', τόνισε χαρακτηριστικά ο Ross Brawn. Ο Βρετανός τεχνικός διευθυντής της Ferrari θεωρεί πως η F2005 έκανε βήματα μπροστά όσον αφορά τις επιδόσεις του αυτοκινήτου στο φρενάρισμα, όμως, δεν μπόρεσε να βελτιώσει τα μειονεκτήματα της αεροδυναμικής. -
Αν και ο Keke Rosberg είναι Φιλανδός, o Νico πολιτογραφείται ως Γερμανός (όντας γεννημένος στη Γερμανία).
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Στην παραδοχή πως η κακή παρουσία της Ferrari αυτή τη σεζόν οφείλεται στην ανεπαρκή βελτίωση των σασί της ομάδας αλλά και τα προβλήματα στην συνεργασία της με την Bridgestone, προχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της «σκουντερία», Ross Brawn. Παρά το γεγονός πως στη διάρκεια της σεζόν, οι υπεύθυνοι της ιταλικής ομάδας έριξαν το βάρος της φετινής αποτυχίας στην εταιρεία ελαστικών, ήρθε η εξομολόγηση του Βρετανού παράγοντα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
'Συγκριτικά με το τι πετύχαμε πέρσι, η αεροδυναμική παρουσία του φετινού αυτοκινήτου δεν ήταν η αναμενόμενη. Δεν εξελίξαμε την παρουσία του περσινού αυτοκινήτου, αλλά από ότι καταλάβαμε οι άλλες ομάδες έφτασαν στο επίπεδο της περσινής χρονιάς. Οι αλλαγές στους κανονισμούς ήταν τόσο μαζικές, που ήταν δύσκολο να κερδίσουμε εκ νέου ότι χάσαμε', τόνισε χαρακτηριστικά ο Ross Brawn. Ο Βρετανός τεχνικός διευθυντής της Ferrari θεωρεί πως η F2005 έκανε βήματα μπροστά όσον αφορά τις επιδόσεις του αυτοκινήτου στο φρενάρισμα, όμως, δεν μπόρεσε να βελτιώσει τα μειονεκτήματα της αεροδυναμικής.Να τα ακούνε κάποιες... ψυχές που τους έφταιγαν μονάχα τα λάστιχα (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε... έτσι φίλε mschumacher; )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Να τα ακούνε κάποιες... ψυχές που τους έφταιγαν μονάχα τα λάστιχα (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε... έτσι φίλε mschumacher; )
προφανώς τα λάστιχα παίζουν το σημαντικότερο ρόλο στην επίδοση των μονοθεσίων οπότε και επιμένω πως τα φετινά αποτελέσματα οφείλονται κατά κύριο λόγο στη μικρή εξέλιξη που είχαν τα Bridgestone κάτι το λογικό αφού είχαν 1 μόνο ομάδα για αυτή την εξέλιξη.
να συμπληρώσω επίσης ότι χωρίς σημαντικές αλλαγές στην αεροδυναμική του μονοθεσίου, το μονοθέσιο έδειχνε ανταγωνιστικό πχ στην Ιμολα ή ακόμα και στο Indy παρόλο που δε το είδαμε αυτό ποτέ να συμβαίνει στη πράξη ενώ σε άλλες πίστες έτρωγε γύρο. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα που έχει η Φεράρι οφείλονται αποκλειστικά στα ελαστικά.
Ο Ρος είχε δηλώσει ότι το μονοθέσιο δε φταίει για τη φθορά των ελαστικών, όπως επίσης στο αγώνα της Τουρκίας είχαν πει ότι έμειναν άφωνοι από την απόδοση των μονοθεσίων τους αφού στο simulation έβλεπαν διαφορετικά πράγματα, άρα αυτή η 'διαφορά' είχε να κάνει με τη συμπεριφορά των ελαστικών με τη πίστα της Τουρκίας.
-
Προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρεις από τον... Μπρον
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρεις από τον... Μπρονο Ρος δεν είπε ότι φταίνε μόνο τα ελαστικά αν και αυτό έλεγε στην αρχή. Απλά λέει ότι έχει μερίδιο και η Φεράρι. Αν είναι έτσι... τώρα το κατάλαβαν? Και γιατί έκαναν τη δήλωση τώρα? Εγώ απλά λέω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο το έχουν τα ελαστικά εξηγώντας τους λόγους οι οποίοι φυσικά είναι προσωπικές απόψεις και δε σημαίνει ότι έχω δίκιο ή ξέρω κάτι παραπάνω από τον Ρος.
Formula 1 - Διάφορα νέα