-
gavriil1, συγχαρητήρια!!
Είσαι ο πρώτος που χιλιάζει τις δημοσιεύσεις!!!
Άντε, και στις 10.000!Αύριο λογικά θα περάσω και τον kouk στις δημοσιεύσεις, παίρνοντας μια θέση στο βάθρο. Μετά πιστεύω πως θα γίνει μάχη με τον harriswrc για το ποιός θα κόψει δεύτερος το 'νήμα' των 1000! (Είμαι σε μειονεκτική θέση αριθμητικά, αλλά πλεονεκτώ στην πάρλα! )
-
Καλά εκεί στην Καλιφόρνια είστε εντελώς τρελοί! Απ' ότι ξέρω και διόρθωσέ με Νίκο αν κάνω λάθος, απαγορεύεται το κάπνισμα και στο δρόμο εφόσον βρίσκεσαι εντός 5 ή 10 μέτρων από κάποιο κτίριο!!! Ε, Είστε τρελοί.
Επίσης, με την ευκαιρία θα ήθελα να πώ ότι στις ΗΠΑ η νομοθεσία ανά πολιτεία, είναι από πολύ καλή έως πολύ γελοία. Αν δεν είμαι παραπληροφορημένος, υπάρχει νομοθεσία σε κάποιο state που απαγορεύει να παντρευτείς την πεθερά σου!!! This is your idea of useless legislation
Και τέλος για να σταματήσουμε τα περί Ελλάδος - ΗΠΑ σας λέω ότι και από ίδια πείρα αλλά και από άλλους, ότι η καλύτερη ζωή είναι Μαιος με Οκτώβριο στην Ελλάδα και από Νοέμβριο έως Απρίλιο στις ΗΠΑ. Just perfect.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αν δεν είμαι παραπληροφορημένος, υπάρχει νομοθεσία σε κάποιο state που απαγορεύει να παντρευτείς την πεθερά σου!!! This is your idea of useless legislationΔεν σου απαγορεύει όμως να την σκοτώσεις!!
Βρε άκου που σου λέω! Καλύτερα να μπορείς να την ξεφορτωθείς και (σε περίπτωση που είσαι γκάου) να σου απαγορεύουν να την παντρευτείς!!
Αυτό δεν είναι κοινωνική πολιτική, αυτό είναι κοινωνική νομοθεσία!!! Να ζήσει ο πεθεροφάγος νομοθέτης!!
(μάλλον ο γιός του πήγε να κάνει τίποτα κουλό! )
-
Διακόπτω την συζήτηση που άνοιξε για να ικανοποιήσω την περιέργεια του Γαβριήλ
Για τους ξενέρωτους Άγγλους τι να πώ κι εγω μπορέι να τους έχω χαρακτηρίσει ετσι κάποια στιγμη ίσως και εσύ όπως και τους Γερμανους δουλευταράδες αλλά ξεροκέφαλους τους Έλληνες κουτοπόνηρους και ούτω καθ' εξής συμφωνώ οτι αυτές οι γενικεύσεις είναι μάλλον χαζές και με βάση προσωπικές εμπειρίες μου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά από την στιγμή που το άρθρο είναι ενυπόγραφο ο συντάκτης του αναλαμβάνει τις ευθύνες των όσων γράφει.Επίσης ένα άρθρο μπορεί να βγάζει και αρνητικά εκτός από θετικά συναισθήματα και νομίζω αυτό είναι που λέω είναι πόλύ λογικό. Σημειωτέον οτι πολύ Βρετανοί δημοσιγράφοι αρνούνται να παραδεχτούν οτι η F1 δεν είναι πλέον το κορυφαίο υπεραυτοκίνητο δείγμα οτι και οι 'ξενέρωτοι Άγγλοι' έχουν συναισθήματα.
Σε ότι αφορά τώρα το μάρκετινγκ συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που γράφεις απλά έχω μια απορία που νομίζω οτιμπορείς να μου την λυσεις.
Ποιοι έδωσαν την εντολη για την παραγωγή εκείνων των αστείων πολυτελών πικ-απ της Λινκλον και της Κάντιλακ που πάτωσαν κυριολεκτικά και άν δεν κάνω λάθος διακόπηκε η παραγωγή τους?Νομίζω οτι ήταν τα τμήματα μάρκετινγκ των εταιρειών αν κάνω λάθος διόρθωσε με τα οποία πίστεψαν οτι μετά τα πολυτελή SUV ήρθε η ώρα των πολυτελών πικ απ για τους 'αγροτες του Κολωνακίου' των ΗΠΑ.Ισώς λοιπόν κάποιες φορές (όχι πάντα και όχι επίτηδες) αυτοι οι άνθρωποι να μην βλέπουν καθαρά και να μην δρούν πάντα προς όφελος του καταναλωτή -
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Δεν μπορεις να νιωθεις την ασφαλεια της ποιοτητας της ιατρικη περιθαλψης που παρεχου οι ΗΠΑ
Δεν είχα γράψει ούτε μια γραμμή σήμερα στο forum (και είχα αρχίσει να ανησυχώ ), αλλά η φράση αυτή μου δίνει την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι (με υπονοούμενο). Είναι ίδιο το οικονομικό τίμημα που πληρώνουν οι πολίτες σε ΗΠΑ και Ελλάδα, όσο αφορά την ιατρική τους περίθαλψη; Τι αντιμετώπιση έχουν οι άνεργοι στις ΗΠΑ από το υγειονομικό σύστημα της χώρας; Είναι δυνατόν να υπάρξει κοινωνική πολιτική στον τομέα της δημόσιας υγείας από ένα σύστημα υγείας που λειτουργεί με αμιγώς ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια;
ΥΓ 1: Έτσι κι αλλιώς είμαστε εκτός θέματος, οπότε ας παραμείνω κι εγώ σε αυτό το κλίμα. Προς θεού να μην θεωρηθεί ότι πολιτικοποιώ την κουβέντα.
ΥΓ 2: Δε με πειράζει να μην απαντηθούν τα ερωτημάτα. Αφενός είναι λίγο-πολύ ρητορικά, αφετέρου παραξεφεύγουμε από το θέμα (το οποίο ποιο ήταν; )Οι ανεργοι που μολις απολυθηκαν απο την δουλεια τους εχουν μια εκλογη που λεγεται COBRA. Με αυτο μπορεις να διατηρησεις την ιατροφαρμακευτικη σου περιθαλψη για 18 μηνες. αλλα πρεπει να πληρωσεις. Και οι τιμες συνηθως ειναι αλμυρες.
Αν τωρα παραμενεις ανεργος για μηνες και χρονια τοτε υπαρχει προβλημα. Δεν θα εχεις επισημη περιθαλψη. Αλλα βεβαια εχουν μερικες free clinics που μπορεις να βρεις περιθαλψη. Αν εχεις προβλημα σοβαρο αμεσως πηγαινεις το 'emergency room'.
Nikos
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ερωτηση: Πρέπει να είσαι 21 οπωσδήποτε, ή στο σπίτι σου επιτρέπεται και σε μικρότερη ηλικία;
Μα άδεια (ή και με παρουσία) των γονιών σου επιτρέπεται να πιείς σε μικρότερες ηλικίες;Στο σπιτι σου εαν εισαι κατω απο 21, οι γονεις ειναι υπευθεινοι για σενα. Ναι, μπορεις να πιεις αλκοολ εαν εισαι κατω απο 21 ενω οι γονεις ειναι παρον.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Καλά εκεί στην Καλιφόρνια είστε εντελώς τρελοί! Απ' ότι ξέρω και διόρθωσέ με Νίκο αν κάνω λάθος, απαγορεύεται το κάπνισμα και στο δρόμο εφόσον βρίσκεσαι εντός 5 ή 10 μέτρων από κάποιο κτίριο!!! Ε, Είστε τρελοί.Επίσης, με την ευκαιρία θα ήθελα να πώ ότι στις ΗΠΑ η νομοθεσία ανά πολιτεία, είναι από πολύ καλή έως πολύ γελοία. Αν δεν είμαι παραπληροφορημένος, υπάρχει νομοθεσία σε κάποιο state που απαγορεύει να παντρευτείς την πεθερά σου!!! This is your idea of useless legislation
Και τέλος για να σταματήσουμε τα περί Ελλάδος - ΗΠΑ σας λέω ότι και από ίδια πείρα αλλά και από άλλους, ότι η καλύτερη ζωή είναι Μαιος με Οκτώβριο στην Ελλάδα και από Νοέμβριο έως Απρίλιο στις ΗΠΑ. Just perfect.
Το εχω δει αυτο σε πορτες νοσοκομειων. Το τι συμβαινει ειναι οτι το κτιριο ειναι smoke free και ανοιγεις την πορτα να βγεις και ειναι 5-10 νοματαιοι καπνιζουν. Οποτε ειναι ενα νεφος. Αλλα κατα τα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο πολυ αυστηρα.
Υπαρχει μια ταση να κανουμε overregulate στην Καλιφορνια (και σε καποιο ποσοστο στις ΗΠΑ). Οι λογοι ειναι πολλοι και διαφοροι. Ο ποιο γνωστος ειναι liability αλλα υπαρχουν και αλλοι).
Νικος
-
gavriil1, συγχαρητήρια!!
Είσαι ο πρώτος που χιλιάζει τις δημοσιεύσεις!!!
Άντε, και στις 10.000!Αύριο λογικά θα περάσω και τον kouk στις δημοσιεύσεις, παίρνοντας μια θέση στο βάθρο. Μετά πιστεύω πως θα γίνει μάχη με τον harriswrc για το ποιός θα κόψει δεύτερος το 'νήμα' των 1000! (Είμαι σε μειονεκτική θέση αριθμητικά, αλλά πλεονεκτώ στην πάρλα! )
Δεν νιωθω απαρετητα περηφανος για αυτο.
-
Αν δεν είμαι παραπληροφορημένος, υπάρχει νομοθεσία σε κάποιο state που απαγορεύει να παντρευτείς την πεθερά σου!!! This is your idea of useless legislation
Δεν σου απαγορεύει όμως να την σκοτώσεις!!
Βρε άκου που σου λέω! Καλύτερα να μπορείς να την ξεφορτωθείς και (σε περίπτωση που είσαι γκάου) να σου απαγορεύουν να την παντρευτείς!!
Αυτό δεν είναι κοινωνική πολιτική, αυτό είναι κοινωνική νομοθεσία!!! Να ζήσει ο πεθεροφάγος νομοθέτης!!
(μάλλον ο γιός του πήγε να κάνει τίποτα κουλό! )
Δεν ειπα παραπανω οτι πολλες φορες ειμαστε overregulated;
τι γκαου; Αντε με τη στρατιωτικη αργκω
Νικος
-
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Είναι ίδιο το οικονομικό τίμημα που πληρώνουν οι πολίτες σε ΗΠΑ και Ελλάδα, όσο αφορά την ιατρική τους περίθαλψη;
Δεν εχω ιδεα. Εαν επρεπε να μαντεψω ομως θα ελεγα οτι στις ΗΠΑ πληρωνουν περισσοτερο απο την Ελλαδα. Ομως οι μισθοι ειναι μεγαλυτεροι.
Τι αντιμετώπιση έχουν οι άνεργοι στις ΗΠΑ από το υγειονομικό σύστημα της χώρας;
Αυτο που δεν καταλαβενεται στην Ελλαδα ειναι οτι η ανεργια εδω στις ΗΠΑ ειναι σχεδον ανυπαρκτη. Εαν δεν μπορεις να 'γυρνας μπιφτεκια με την σπατουλα σε Μακντοναλντς για $10 την ωρα, τοτε σου αξιζει να εισαι ανεργος αλλα και αστεγος' ειναι η φιλοσοφια μου. Ακομη και τωρα μεσα στην χειροτερη οικονομικη κριση των τελευταιων 70 ετων, η ανεργια στις ΗΠΑ ειναι 5.7%. Σημειωτεων οτι 3.5% ισουτε με 0 στην πραγματικοτητα. Αρα ο κοσμος δουλευει. Αρα ο κοσμος εχει ασφαλεια υγειας.
Είναι δυνατόν να υπάρξει κοινωνική πολιτική στον τομέα της δημόσιας υγείας από ένα σύστημα υγείας που λειτουργεί με αμιγώς ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια;
Ναι. Υπαρχει εδω και λειτουργει μια χαρα. Καλυτερα απο της Ελλαδος.
Αναλυση του συστηματος υγειας της Ελλαδος και ΗΠΑ δεν χρειαζετε να κανουμε. Αυτο που μετραει, το bottom line δηλαδη, ειναι οτι οταν θα ερθει η ωρα να χρειαστεις περιθαλψη, οι πιθανοτητες ειναι οτι εδω θα εχεις πολυ υψηλοτερης ποιοτητας απο οτι αυτη της Ελλαδος. Και αυτο ηταν το νοημα μου.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Η αλλιως, βαζοντας τα και τα 2 μαζι, η καλυτερη ζωη ειναι 12 μηνες στο Σαν Ντιεγκο και αλλα διαφορα μερη με τον καιρο της Ελλαδος.
-
Καλα μιλαμε εχετε φυγει εντελως εκτος θεματος. Αυτο εδωσε και την ευκαιρια στον Σ.Χ. να 'ξεγλυστρησει'.
Παντως Στρατη, ειμαι αναγνωστης του περιοδικου για περιπου 13 χρονια και φοβαμαι πολυ οτι ο φιλος απο την Αμερικη εχει δικιο στα σχολια του. Κακως, πολυ κακως δεν εμεινες στη συζητηση, εστω και αν στο τελος δεν ειχες τι να απαντησεις.
Εδω ειναι ενα 'δημοσιο' βημα συζητησης. Αν δεν μπορεις (μπορειτε) να δωσετε απαντησεις στο κοινο του περιοδικου, τοτε να το κλεισουμε το μαγαζι και να αγοραζουμε κανα playboy....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για τους ξενέρωτους Άγγλους τι να πώ κι εγω μπορέι να τους έχω χαρακτηρίσει ετσι κάποια στιγμη ίσως και εσύ όπως και τους Γερμανους δουλευταράδες αλλά ξεροκέφαλους τους Έλληνες κουτοπόνηρους και ούτω καθ' εξής συμφωνώ οτι αυτές οι γενικεύσεις είναι μάλλον χαζές και με βάση προσωπικές εμπειρίες μου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά από την στιγμή που το άρθρο είναι ενυπόγραφο ο συντάκτης του αναλαμβάνει τις ευθύνες των όσων γράφει.
Και αυτο τι σημαινει? Οτι δεν μπορω εγω να βγω και να κανω κριτικη πανω σε αυτο, απο την στιγμη που συμφωνεις οτι η δηλωσεις αυτες ειναι 'χαζες' οπως λες? Επηδει υπογραφει το αρθρο καλυπτετε απο κριτικη σαν αυτη που εκανα?
Και μαλιστα, να εβγαινε ο ΣΧ να το εγραφε αυτο που εγραψες εσυ, θα ηταν πιο σεβαστο απο αυτα που εγραψε (μαλλον απο αυτα που αρνηθηκα να γραψει). Εντελως απαραδεκτο. Εβαλε την ταμπελα 'η συζητηση δεν θα παει πουθενα και ολα ειναι υποκειμενικα', οταν σε αυτο το σημειο υπαρχει σωστο ή λαθος (το εαν οι Αγγλοι ειναι ξενερωτοι, κτλ). Αρα? Ποιος εχει παραπανω δικιο και ποιος πρεπει να λυπατε?
Επίσης ένα άρθρο μπορεί να βγάζει και αρνητικά εκτός από θετικά συναισθήματα και νομίζω αυτό είναι που λέω είναι πόλύ λογικό.
Γιατι ειναι λογικο? Ποιος ο λογος για αρνητικους συναισθηματισμους?
Σε ότι αφορά τώρα το μάρκετινγκ συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που γράφεις απλά έχω μια απορία που νομίζω οτιμπορείς να μου την λυσεις.
Ποιοι έδωσαν την εντολη για την παραγωγή εκείνων των αστείων πολυτελών πικ-απ της Λινκλον και της Κάντιλακ που πάτωσαν κυριολεκτικά και άν δεν κάνω λάθος διακόπηκε η παραγωγή τους?Νομίζω οτι ήταν τα τμήματα μάρκετινγκ των εταιρειών αν κάνω λάθος διόρθωσε με τα οποία πίστεψαν οτι μετά τα πολυτελή SUV ήρθε η ώρα των πολυτελών πικ απ για τους 'αγροτες του Κολωνακίου' των ΗΠΑ.Ισώς λοιπόν κάποιες φορές (όχι πάντα και όχι επίτηδες) αυτοι οι άνθρωποι να μην βλέπουν καθαρά και να μην δρούν πάντα προς όφελος του καταναλωτήΜιλας για το Blackwood. Ναι ετσι εγινε. Διεκοπη η παραγωγη του διοτι δεν πουλησε καθολου καλα. Και ναι φτενε οι κυριοι του τμηματος μαρκετινγ της Φορντ. Και οπως εγραψα μεσα στο πρωτο μυνημα αυτου του θρεντ, 'κανουν οι του μαρκετινγκ λαθος? Βεβαιως. Τις πιο πολλες φορες ομως ειναι σωστοι και στο τελος ειναι περισσοτερο θετικο το εργο τους απο αρνητικο γενικως'. Αρα?
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Δεν μπορεις να νιωθεις την ασφαλεια της ποιοτητας της ιατρικη περιθαλψης που παρεχου οι ΗΠΑ
Δεν είχα γράψει ούτε μια γραμμή σήμερα στο forum (και είχα αρχίσει να ανησυχώ ), αλλά η φράση αυτή μου δίνει την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι (με υπονοούμενο). Είναι ίδιο το οικονομικό τίμημα που πληρώνουν οι πολίτες σε ΗΠΑ και Ελλάδα, όσο αφορά την ιατρική τους περίθαλψη; Τι αντιμετώπιση έχουν οι άνεργοι στις ΗΠΑ από το υγειονομικό σύστημα της χώρας; Είναι δυνατόν να υπάρξει κοινωνική πολιτική στον τομέα της δημόσιας υγείας από ένα σύστημα υγείας που λειτουργεί με αμιγώς ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια;
ΥΓ 1: Έτσι κι αλλιώς είμαστε εκτός θέματος, οπότε ας παραμείνω κι εγώ σε αυτό το κλίμα. Προς θεού να μην θεωρηθεί ότι πολιτικοποιώ την κουβέντα.
ΥΓ 2: Δε με πειράζει να μην απαντηθούν τα ερωτημάτα. Αφενός είναι λίγο-πολύ ρητορικά, αφετέρου παραξεφεύγουμε από το θέμα (το οποίο ποιο ήταν; )Οι ανεργοι που μολις απολυθηκαν απο την δουλεια τους εχουν μια εκλογη που λεγεται COBRA. Με αυτο μπορεις να διατηρησεις την ιατροφαρμακευτικη σου περιθαλψη για 18 μηνες. αλλα πρεπει να πληρωσεις. Και οι τιμες συνηθως ειναι αλμυρες.
Αν τωρα παραμενεις ανεργος για μηνες και χρονια τοτε υπαρχει προβλημα. Δεν θα εχεις επισημη περιθαλψη. Αλλα βεβαια εχουν μερικες free clinics που μπορεις να βρεις περιθαλψη. Αν εχεις προβλημα σοβαρο αμεσως πηγαινεις το 'emergency room'.
Nikos
Με προλαβες
COBRA= Consolidated Omnibus Budget Reconciliation Act
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καλα μιλαμε εχετε φυγει εντελως εκτος θεματος. Αυτο εδωσε και την ευκαιρια στον Σ.Χ. να 'ξεγλυστρησει'.Παντως Στρατη, ειμαι αναγνωστης του περιοδικου για περιπου 13 χρονια και φοβαμαι πολυ οτι ο φιλος απο την Αμερικη εχει δικιο στα σχολια του. Κακως, πολυ κακως δεν εμεινες στη συζητηση, εστω και αν στο τελος δεν ειχες τι να απαντησεις.
Εδω ειναι ενα 'δημοσιο' βημα συζητησης. Αν δεν μπορεις (μπορειτε) να δωσετε απαντησεις στο κοινο του περιοδικου, τοτε να το κλεισουμε το μαγαζι και να αγοραζουμε κανα playboy....
Ευχαριστω Σπυρο. Και συμφωνω μαζι σου 100%. Ειμουν της εντυπωσης οτι ο πυρηνας των ανρθωπων του περιοδικου δεν θα σταματουσαν την παρουσια τους σε πολιτισμενη συζητηση ποτε, ειδικα οταν μιλαμε για αρθρα που αυτοι εγραψαν. Αρχιζω να ξαναεξεταζω το τι νομιζω για τους κυριους αυτους...
Μηπως αγαπαμε το περιοδικο περισσοτερο απο τους κυριους του περιοδικου? Χμμμμ
-
το στυλ του περιοδικου εχει αλλαξει προς το χειροτερο, δε ξερω τι συμβαινει, αλλα προσωπικα με εχει 'ψιλοαπογοητευσει' και το διαβαζω 13 χρονια.
Πολυ καλα βηματα εχει κανει το DRIVE, το οποιο θεωρω κορυφαιο πλεον στην Ελλαδα.
Αν οι κυριοι, δε θελουν συζητηση και αντιπαραθεση, τοτε μαλλον γραφουν σε λαθος περιοδικο και κακως ασχολουμαστε.
και φυσικα δε μιλαω μονο για το αρθρο για την ΕΝΖΟ, αλλα γενικοτερα. Ακομη και οι φωτο τους ειναι πολυ μετριες. Εχω δει τεστ σε πολλα αυτοκινητα που δεν υπαρχει καν φωτο του πισω μερους του αυτοκινητου!!! Σε αλλα τεστ δεν υπαρχουν φωτο που να δειχνουν με 'καλο' τροπο το εσωτερικο των αυτοκινητων κτλ...
Γενικοτερα η αποψη μου ειναι, οτι πλεον η δουλεια γινεται με προχειρο τροπο και χωρις να μπαινουμε στην ουσια των πραγματων.
Για να μην αναφερω οτι στο περιοδικο αρθρογραφουν (αξιολογοι μεν!) συγραφεις ή αλλοι, οι οποιοι ομως δεν διαβαζονται απο σχεδον κανεναν αναγνωστη.
γιατι το περιοδικο δε κανει μια ερευνα να δει τι θελει ο κοσμος να περιλαμβανει η υλη του περιοδικου???? Οριστε, αυτη ειναι μια καλη προταση, η οποια θα βοηθησει το περιοδικο να γινει πιο ζωηρο και ζωντανο. Εχω πολλες την αισθηση οτι οι ανθρωποι αντιμετωπιζουν το θεμα ως εξης: 'Εμεις αυτα θελουμε να γραφουμε, αμα δε γουσταρετε να πατε αλλου'. Αν και δε διαφωνω απολυτα σε αυτο, θα ελεγα οτι αυτο θα ισχυε αν το περιοδικο τηρουσε με συνεπεια αυτα που εκανε τα περασμενα χρονια και κυριως αν δε φοβοταν να μιλησει με τους αναγνωστες του και να προσπαθησει να βελτιωθει μεσα απο τις αποψεις και τις γνωμες τους[/u]
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Η αλλιως, βαζοντας τα και τα 2 μαζι, η καλυτερη ζωη ειναι 12 μηνες στο Σαν Ντιεγκο και αλλα διαφορα μερη με τον καιρο της Ελλαδος.
Το San Diego εχει φοβερο καιρο. Ουτε υγρασια ουτε αξιολογες βροχες. Αν μετακομιζα μεσα στην Καλιφορνια εκει ειναι το μερος που θα προτιμουσα. Αλλοιως θα μετακομιζα παλι στο East Coast (και δει στο New England).
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Το San Diego εχει φοβερο καιρο. Ουτε υγρασια ουτε αξιολογες βροχες. Αν μετακομιζα μεσα στην Καλιφορνια εκει ειναι το μερος που θα προτιμουσα. Αλλοιως θα μετακομιζα παλι στο East Coast (και δει στο New England).
Νικος
Την πρωτη φορα που επισκευθηκα το San Diego ομολογω ηταν πολυ δυσκολο να γυρισω πισω στο Σικαγο. Εαν η γυναικα μου συμφωνουσε, θα μετακομιζα εκει, αυριο κιολας.
La Hoja
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αν δεν είμαι παραπληροφορημένος, υπάρχει νομοθεσία σε κάποιο state που απαγορεύει να παντρευτείς την πεθερά σου!!! This is your idea of useless legislationΕγώ όμως ξέρω περίπτωση ανθρώπου που χώρισε τη γυναίκα του για να παντρευτεί τη μάνα της!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για να μην αναφερω οτι στο περιοδικο αρθρογραφουν (αξιολογοι μεν!) συγραφεις ή αλλοι, οι οποιοι ομως δεν διαβαζονται απο σχεδον κανεναν αναγνωστη.
Μην το λες αυτό. Είναι προσωπική σου άποψη. Εγώ αντιθετα είμαι ένας από τους φανατικούς του 2ου μισού του περιοδικού. Αυτό νομίζω ότι κάνει και την διαφορά από τα υπόλοιπα αυτοκινητιστικά περιοδικά.
γιατι το περιοδικο δε κανει μια ερευνα να δει τι θελει ο κοσμος να περιλαμβανει η υλη του περιοδικου???? Οριστε, αυτη ειναι μια καλη προταση, η οποια θα βοηθησει το περιοδικο να γινει πιο ζωηρο και ζωντανο.
Σ'αυτό συμφωνούμε. το φόρουμ είναι ένα πολύ καλό μέσο, αφού όλα τα μέλη είναι και αναγνώστες.
Το Ενζο του Στρατη