-
ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΥΡΟ RS ABT ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΙΑ.ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΨΟΓΕΣ(ΦΤΟΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ)
-
Αντε και καλορίζικο, καλοτάξιδο, κλπ.
Βάλε και μαύρες μεμβράνες στα τζάμια και θα εισαι πιό Black than Black.
Μόλις το αρχίσεις στα τουρμπίσματα για τα καλά θα μπορούσαμε να κανονίσουμε για μέτρηση με το Vag-Com μου.
-
ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ VAG-COM ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ?
-
Καλοριζικο και απο μενα!!
Το μονο που θεωρω οτι θελει προσοχη , αν ΔΕΝ εχεις ξαναοδηγησει δυνατο αμαξι, ειναι οτι μαζευει χιλιομετρα (ειδικα το ΑΒΤ) πολυ γρηγορα χωρις να το καταλαβεις!
Οσο για το VAGCOM, ειναι ενα για προγραμμα για PC που με καποιο interface συνδεεται στην διαγνωστικη θυρα και βλεπεις τυχον σφαλματα ή παραμετρους λειτουργιας της μηχανης. -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΒΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ(ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ)ΚΑΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΟΣ Η ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟΥ?ΣΕ ΡΟΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VIAMAR(ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΛΠ) ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 26000 ΕURO ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ RS ABT ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΒΤ ΕΠΙΣΗΜΩΣ.
-
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!
προσοχή όπως σου είπε ο steve
-
Ο χρήστης gas-ion έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΒΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ(ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ)ΚΑΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΟΣ Η ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟΥ?ΣΕ ΡΟΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VIAMAR(ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΛΠ) ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 26000 ΕURO ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ RS ABT ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΒΤ ΕΠΙΣΗΜΩΣ.Δυστυχώς δεν αναφέρεται πουθενά η προσθήκη ABT.... τώρα δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αυτό και νομικά αν καλυπτόμαστε για 2 χρόνια εγγύησης για τι chip.... πάντως απ'ότι έχω δει σε καλύπτουν σε όλα χωρίς δεύτερη κουβέντα......μμμμ...τώρα που το σκέφτομαι ....δεν σας έχω πει ότι άλλαξα και τιμόνι.... γιατί στο χρόνο πάνω είχε φθαρεί το δέρμα .... και αυτό μέσα στην εγγύηση και δεν πλήρωσα δραχμή
Πάντως με το που θα ενεργοποιηθεί το VAG-COM το πρώτο πράγμα που θα σου βγάλει είναι το chip.... δηλαδή υπόθεση ενός λεπτού...
-
ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ VAG-COM ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ?Gas,
Αυτό είναι ενα περυσινό μου Block120 (μέτρηση με το Vag-Com).
Το αυτοκίνητο είναι stock και τότε είχε 3Κ Κm. Είχε θυμάμαι καύσωνα και πολύ ζέστη.
Η ροπή δεν είναι σε kg/m αλλά σε lb/ft (δεν τα είχα μετατρέψει γιατί η κλίμακα θα έδειχνε στο διάγραμμα διαφορετικά).
Το κατσάρωμα είναι απο τον δρόμο (οχι τόσο λείος) και δεν υπολογίζονται.
Η μέτρηση είναι με 3η στο κιβώτιο.Αλλες μετρήσεις μπορούν να δείξουν διάγραμμα πίεσης, A/F, και άλλα.
Φυσικά οι τιμές προσεγγίζουν την απόδοση του κινητήρα έτσι όπως η ECU μετράει και υπολογίζει (μην μπερδευεσαι με μετρήσεις δυναμομετρου), αλλά είναι άριστο στο να βλέπεις τις διαφορές όταν αλλάζεις κάτι (φίλτρα, Ν75, κλπ).
Θα ήθελα να είχα και από άλλα Octavia (και όχι μόνο) τιμές για να φτιάξω αρχείο. Πιστεύω θα ήταν κατατοπιστικό και για άλλους.
-
Ο χρήστης SKUDRS έγραψε:
ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ VAG-COM ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ?
Gas,
Αυτό είναι ενα περυσινό μου Block120 (μέτρηση με το Vag-Com).
Το αυτοκίνητο είναι stock και τότε είχε 3Κ Κm. Είχε θυμάμαι καύσωνα και πολύ ζέστη.
Η ροπή δεν είναι σε kg/m αλλά σε lb/ft (δεν τα είχα μετατρέψει γιατί η κλίμακα θα έδειχνε στο διάγραμμα διαφορετικά).
Η μέτρηση είναι με 3η στο κιβώτιο.Αλλες μετρήσεις μπορούν να δείξουν διάγραμμα πίεσης, A/F, και άλλα.
Φυσικά οι τιμές προσεγγίζουν την απόδοση του κινητήρα έτσι όπως η ECU μετράει και υπολογίζει (μην μπερδευεσαι με μετρήσεις δυναμομετρου), αλλά είναι άριστο στο να βλέπεις τις διαφορές όταν αλλάζεις κάτι (φίλτρα, Ν75, κλπ).
Θα ήθελα να είχα και από άλλα Octavia (και όχι μόνο) τιμές για να φτιάξω αρχείο. Πιστεύω θα ήταν κατατοπιστικό και για άλλους.
αν τυχόν θέλεις να φέρω το Golfaki μου πες μου
-
ΦΙΛΕ SKUDRS Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ FORUM.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 1000 ΧΛΜ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΕΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΓΙΑ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ 17*7,5 ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ 215 Η 225 ΦΑΡΔΟΣ,Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?ΣΕ AFTER MARKET ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΜΕ 250 EURO ΒΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΙΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ FOOT REST ME 35 EURO SPARKO ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΑ.
-
Γαμ..@#%%&, το είδα και εγώ.
Οταν το έβαλα δούλευε. @#$%^^*/
Για δώσε το λινκ στον IE μόνο του
http://www.geocities.com/skudrs/OCTAVIA ... 120img.gifΔουλεύει?
Να πάρει..
.....Ουπςςςς ..κάτι κάναμε...
-
ΡΕ ΓΑΜ........#%^&*#$$!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.
-
Γαμ@#$%$%%$#$ ,
Κράτει παιδιά και θα το φτιάξω.
Δεν ξέρω γιατί το geocities εκεί που παίζει μετά απο λίγο (page not found).
Θα κοιτάξω να βρώ αλλού να το κάνω host.
.......
.....
.....
.....
μετά απο κάποιες προσπάθειες 'we drinked it succesfully' γκρρ@#%&+Να στείλω σε κάποιον το αρχείο να το κάνει αυτός Post?
ενα εμαιλ ρε παιδιά (μικρό είναι το gif). -
Αντε,
Ευτυχώς που με βοήθησε ο Georgex τον οποίο ευχαριστώ.
Τώρα πρέπει να φαίνεται...
-
ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΩΣ#@@#$%^&% ΚΑΛΑ ΜΑΓΚΕΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΖΑΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΤP ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ INOX 17*7,5 ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ 225/45 ΜΑΡΚΑΣ DUNLOP H BRIDGESTONE..........ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!
-
Ο χρήστης SKUDRS έγραψε:
...
Θα ήθελα να είχα και από άλλα Octavia (και όχι μόνο) τιμές για να φτιάξω αρχείο. Πιστεύω θα ήταν κατατοπιστικό και για άλλους.Tώρα φαντάζομαι ότι θα τις έχεις Λουκά... , από το δικό μου εννοώ... Αντε επεξεργάσου τα δεδομένα, γιατί τα περιμένω εναγωνίως...
Αν θέλεις να μου τα στείλεις πρώτα με e-mail, τότε τα αρχεία gif θα ήταν καλύτερα να τα σώσεις σαν jpeg γιά να πιάνουν λιγότερο χώρο και έτσι να πηγαίνουν ταχύτερα με e-mail.
-
Ο χρήστης SKUDRS έγραψε:
Η μέτρηση είναι με 3η στο κιβώτιο.Πάντως Λουκά απ' ότι βλέπω η εκτιμώμενη ροπή γιά normal Octavia RS 182 lbft (5 kgm 36.3 lbft ==> 182 lb*ft 25.5 kgm) είναι αρκετά καλή, τι στιγμή που ο κατασκευαστής δηλώνει 23.9 kgm , και απ' ότι βλέπω περίπου στις στροφές που αναμένεται...
-
ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΥΡΟ RS ABT ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΙΑ.ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΨΟΓΕΣ(ΦΤΟΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ)Φίλε gas-ion,
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το αυτοκίνητο,.... καιαιαι... φυσικά καλογκάζωτο με λίγη υπομονή. Αντε να τον δούμε και από κοντά τον πύραυλό σου...
-
ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΩΣ#@@#$%^&% ΚΑΛΑ ΜΑΓΚΕΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΖΑΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΤP ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ INOX 17*7,5 ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ 225/45 ΜΑΡΚΑΣ DUNLOP H BRIDGESTONE..........ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!Γενικά οι 17'-άρες και ακόμα 18'-άρες (ζάντες εννοώ... ) το κάνουν πολύ επιβλητικό και ψαρωτικό το Octavia. Εμένα μου αρέσουν πολύ οι ΟΖ Superlegera.
By the way ... ξέρει κανείς από ποιά διάσταση και πάνω και τι offset (που να ταιριάζει στο Octavia) ζάντας χρειάζεται, έτσι ώστε μελλοντικά να μπορούν να μπούν φρένα της Brembo με τις τετραπίστονες και τους μπροστινούς δίσκους των 323mm ???
-
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 18ΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΕΣΘΗΤΕΣ(ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ)ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΣΤΕ,ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΝΑ ΓΕΜΙΣΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ OCTAVIA. A ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.ΕΓΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ PROFIL ΜΟΥ ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ(ΠΕΡΙΧΩΡΑ) ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 37 ΧΡΟΝΩΝ.ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!!!
Skoda Octavia 1.8 T