-
WRC: 16 αγώνες στο WRC από το 2006! - 25/6/2003 5:09 μμ
Το Μεξικό και η Ιαπωνία αναμένεται να είναι οι δύο νέοι αγώνες που θα προστεθούν στο ημερολόγιο του WRC το 2006. Κάτι τέτοιο θα συμβεί σε περίπτωση που εγκριθεί τον Σεπτέμβριο η πρόταση που κατατέθηκε σήμερα(24/6) στο Συμβούλιο της FΙΑ. Σημειωτέον, οι κατασκευαστές κατά παράδοση είναι αντίθετοι σε ένα ημερολόγιο με περισσότερους από 14 αγώνες.Apo tou xronou pili pithano 16 agones sto WRC !!! Ara parameni kai i Kipros kai to Acropolis!!!!!
-
Ο χρήστης CYPRUS.WRC έγραψε:
WRC: 16 αγώνες στο WRC από το 2006! - 25/6/2003 5:09 μμ
Το Μεξικό και η Ιαπωνία αναμένεται να είναι οι δύο νέοι αγώνες που θα προστεθούν στο ημερολόγιο του WRC το 2006. Κάτι τέτοιο θα συμβεί σε περίπτωση που εγκριθεί τον Σεπτέμβριο η πρόταση που κατατέθηκε σήμερα(24/6) στο Συμβούλιο της FΙΑ. Σημειωτέον, οι κατασκευαστές κατά παράδοση είναι αντίθετοι σε ένα ημερολόγιο με περισσότερους από 14 αγώνες.Apo tou xronou pili pithano 16 agones sto WRC !!! Ara parameni kai i Kipros kai to Acropolis!!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...) ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006...
ΤΟ ΚΥΠΡΟΥ Ή ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2004 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... -
Τι έχουν δει τα μάτια σου ρε μεγάλε; Τόσο πολύ θέλεις το Κύπρου εκτός ΠΠΡ; Εσύ και οι Τούρκοι θα είστε!!
-
Ο χρήστης nikoumos έγραψε:
Τι έχουν δει τα μάτια σου ρε μεγάλε; Τόσο πολύ θέλεις το Κύπρου εκτός ΠΠΡ; Εσύ και οι Τούρκοι θα είστε!!ΤΟ ΟΤΙ Η FIA ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ???
ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ WRC!
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ RICHARDS... -
AN HTAN ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΟΡΜΑΤ ΜΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΝΥΧΤΑ.....
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
AN HTAN ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΟΡΜΑΤ ΜΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΝΥΧΤΑ.....
E oxi kai etsi re file mou Greg !! Gia pio logo???
Tha xasis esi ??? -
E oxi kai etsi re file mou Greg !! Gia pio logo???
Tους λογους τους εχω αναλυσει στο επισημο τοπικ για το ραλλυ κυπρου..ριξε μια ματια να δεις
εν συντομια το ραλλυ ειναι πολυ αργο, πολυ ζεστο και σκοτωνει τον συναγωνισμο με ηλιθιες εγκαταλειψεις
-
Τι έχουν δει τα μάτια σου ρε μεγάλε; Τόσο πολύ θέλεις το Κύπρου εκτός ΠΠΡ; Εσύ και οι Τούρκοι θα είστε!!Ανθρωποι,ανθρωποι,ανθρωποι...Προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος;;;;
Γιατι τρωγομαστε ετσι;;Δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.
Πες μου αν θεωρεις το φετινο Κυπρου καλυτερο αγωνα απο το Ακροπολις ή το Τουρκιας.Το δεδομενο ειναι ενα: το Κυπρου με την συγκεκριμενη του μορφη ειναι ακαταλληλο για το προγραμμα και με τιποτα δεν πρεπει να γινομαστε υποκειμενικοι λογω ονοματος και ουτε ειναι σωστο να φτανουμε στο αλλο ακρο με φανατισμο.
Δεν νομιζω κανενας ελληνας να ειναι συγκεκριμενα εναντιον της Κυπρου. Εναντιον της συγκεκριμενης μορφης ραλυ ισως (ειτε λεγεται Σαφαρι,ειτε Κυπρου,ειτε Ακροπολις,ειτε .....)
-
Τι έχουν δει τα μάτια σου ρε μεγάλε; Τόσο πολύ θέλεις το Κύπρου εκτός ΠΠΡ; Εσύ και οι Τούρκοι θα είστε!!Φιλε, καλο θα'ναι να τεκμηριωνεις αυτα που γραφεις.
Εννοεις πως επιβαλλεται να θελουμε το Κυπρου στο ΠΠΡ, επειδη ειμαστε Ελληνες?
Για πες μου σε παρακαλω γιατι (κατα την γνωμη σου) πρεπει να μεινει το Κυπρου. Ισως μεσα απο το διαλογο, να με(μας) πεισεις. -
Ο χρήστης Greg έγραψε:
εν συντομια το ραλλυ ειναι πολυ αργο, πολυ ζεστο και σκοτωνει τον συναγωνισμο με ηλιθιες εγκαταλειψεις
...και -εν συντομία- ο αντίλογος είναι ότι, σε σχέση με το παρελθόν, οι οδηγοί έχουν γίνει περισσότερο αδελφές, ότι οι κατασκευαστές έχουν βολευτεί μια χαρά με τα σπριντάκια που ονομάζουν τώρα 'ράλλυ', και διάφορες άλλες καταστάσεις που σκοτώνουν το άθλημα με ηλίθιες 'καινοτομίες'.
-
ο αντίλογος είναι ότι, σε σχέση με το παρελθόν, οι οδηγοί έχουν γίνει περισσότερο αδελφές
Ωραια μαστιχα αυτη..πριν 2-3 χρονια τη μασαγα και γω....τι λεμε ρε παιδια?? 10 νοματεοι κανανε αυτη τη δουλεια σωστα πριν 20 χρονια...10 την κανουν και τωρα (το νουμερο συμβολικο για να δηλωσω τον μικρο αριθμο)
αδερφες επειδη εγκαταλειπουν με 20κμ/ω???????? Το μενος μου για το κυπρου ειναι επειδη ακριβως ειναι ενα σαφαρι σπριντ.....ειχαμε το σαφαρι για να αποδειξουν οι θεοι οτι δεν ειναι αδερφες (χαχαχα γελαω και μονο που το σκεφτομαι) δεν χρειαζομασταν την αηδια της Κυπρου που δεν προσφερει τιποτα....αν ηταν απλα ενας σκληρος αγωνας οκ..αλλα ειναι μια κοροιδια ετσι οπως ειναι με ταχυτητες που κοροιδευουν αμαξια εκατομυρριων....
ότι οι κατασκευαστές έχουν βολευτεί μια χαρά με τα σπριντάκια που ονομάζουν τώρα 'ράλλυ', και διάφορες άλλες καταστάσεις που σκοτώνουν το άθλημα με ηλίθιες 'καινοτομίες
τα ραλλυ εξελισονται......αν σου αρεσουν οι αρχαιολογιες δες το πρωταθλημα HISTORIC να γουσταρεις τεραστειες ειδικες....καλως η κακως ετσι ειναι το ππρ την περιοδο αυτη...και το Κυπρου δεν εχει θεση....κατα τη γνωμη μου.
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
Ωραια μαστιχα αυτη..πριν 2-3 χρονια τη μασαγα και γω....τι λεμε ρε παιδια?? 10 νοματεοι κανανε αυτη τη δουλεια σωστα πριν 20 χρονια...10 την κανουν και τωρα (το νουμερο συμβολικο για να δηλωσω τον μικρο αριθμο)
αδερφες επειδη εγκαταλειπουν με 20κμ/ω???????? Το μενος μου για το κυπρου ειναι επειδη ακριβως ειναι ενα σαφαρι σπριντ.....ειχαμε το σαφαρι για να αποδειξουν οι θεοι οτι δεν ειναι αδερφες (χαχαχα γελαω και μονο που το σκεφτομαι) δεν χρειαζομασταν την αηδια της Κυπρου που δεν προσφερει τιποτα....αν ηταν απλα ενας σκληρος αγωνας οκ..αλλα ειναι μια κοροιδια ετσι οπως ειναι με ταχυτητες που κοροιδευουν αμαξια εκατομυρριων....
Παρατηρώ με λύπη μου ότι εκεί στη Θεσσαλονίκη έχει αρχίσει να εκλίπει το χιούμορ. Σας ρίχνουν τίποτα στο νερό;
Το point ήταν ότι οι σημερινοί οδηγοί οδηγούνται (από τον κύριο Richards και τη FIA) στο να γίνουν πιο καλοπερασάκηδες και πιο βεντέτες -λέγε με Burns- κάτι σαν καρικατούρα της F1. Και αυτό έχω κάθε δικαίωμα να το παρατηρήσω.
τα ραλλυ εξελισονται......αν σου αρεσουν οι αρχαιολογιες δες το πρωταθλημα HISTORIC να γουσταρεις τεραστειες ειδικες....καλως η κακως ετσι ειναι το ππρ την περιοδο αυτη...και το Κυπρου δεν εχει θεση....κατα τη γνωμη μου.
Τι μας λες ρε φιλαράκι; Σοοοοοβαράαα;!;!;!
Ξέρεις εσένα περίμενα 23 χρόνια που παρακολουθώ αγώνες, για να μου πεις τι να δω και τι όχι.
Λοιπόν, ΟΧΙ, δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνουν τα πράγματα στο WRC και αν γίνει σαν την F1 θα αποφασίσω τι θα βλέπω και τι όχι. Το τελευταίο που θα λάβω υπόψη μου θα είναι η γνώμη σου πάντως. Και το υφάκι, όπως και τις παπαριές περί εξέλιξης εκεί που σε παίρνει.
Κατάλαβες καρντάσι;
-
Το point ήταν ότι οι σημερινοί οδηγοί οδηγούνται (από τον κύριο Richards και τη FIA) στο να γίνουν πιο καλοπερασάκηδες και πιο βεντέτες -λέγε με Burns- κάτι σαν καρικατούρα της F1. Και αυτό έχω κάθε δικαίωμα να το παρατηρήσω.
καθε δικαιωμα να το παρατηρησεις και καθε δικαιωμα να διαφωνισω...
Το τελευταίο που θα λάβω υπόψη μου θα είναι η γνώμη σου πάντως. Και το υφάκι, όπως και τις παπαριές περί εξέλιξης εκεί που σε παίρνει.
Κατάλαβες καρντάσι;
τωωωωρα παει...μας εκοψες τον τσαμπουκα με το μαχαιρι....!!!
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
...και -εν συντομία- ο αντίλογος είναι ότι, σε σχέση με το παρελθόν, οι οδηγοί έχουν γίνει περισσότερο αδελφές, ότι οι κατασκευαστές έχουν βολευτεί μια χαρά με τα σπριντάκια που ονομάζουν τώρα 'ράλλυ', και διάφορες άλλες καταστάσεις που σκοτώνουν το άθλημα με ηλίθιες 'καινοτομίες'.
Γιατι θεωρεις 'αντρικο' του Κυπρου, Vasilios?
-
Προσωπικά,θεωρώ οτιδεν τίθεται θέμα 'αντρικού' ή μη ράλυ!!Απλά οτι απο την στιγμή που εντάχθηκε στο Πρωτάθλημα ο αγώνας,είναι υποχρεωμένοι οι οδηγοί να τρέξουν και εκεί.Υπο τις δεδομένες δυσκολίες που μπορεί να έχει.Τόσο απλά.
Τα υπόλοιπα περί οδηγών και το αν είναι ευχαριστημένοι,εγω τα ακούω βερεσέ,απλά γιατι δεν τους πέφτει λόγος.Αυτοί οδηγούν,δεν οργανώνουν.Και αν κάποιοι απο εμάς,λόγω εντρύφησης σε πληροφόρηση,ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ξέρουν κάτι παραπάνω,ας το λένε απλά χωρίς να προσπαθούν να το επιβάλλουν.
Είναι δικαίωμα του οποιουδήποτε να διαφωνεί,ειδικά σε κάτι το οποίο είναι καθαρά υποκειμενικό!!
Γιατι όσο μπορεί να μην αρέσει του Greg το Κύπρου,άλλο τόσο μπορεί να αρέσει σε εμένα.Ποιός εχει δίκηο?Κανείς!Ο καθένας την γνώμη του.Το μπέρδεμα αρχίζει οταν ο ενας αρχίζει να επιχειρηματολογεί φένοντας άσχετα παραδείγματα για να αποδείξει την ορθότητα της γνώμης του! -
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
[
Παρατηρώ με λύπη μου ότι εκεί στη Θεσσαλονίκη έχει αρχίσει να εκλίπει το χιούμορ. Σας ρίχνουν τίποτα στο νερό;Κατάλαβες καρντάσι;
Μπράβο!!!Τώρα ΜΕΤΡΗΣΕΣ!!!Είσαι ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!!
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Γιατι θεωρεις 'αντρικο' του Κυπρου, Vasilios?
Γιάννη δε θεωρώ απαραίτητα πιο 'αντρικό' κανέναν αγώνα σε σχέση με κάποιον άλλο. Αν δόθηκε τέτοια εντύπωση από τα γραφόμενά μου συγνώμη.
Το Κύπρου πάντως θεωρώ ότι έχει θέση στο πρόγραμμα, όχι σαν το ράλλυ που διοργανώνουν τα αδέλφια μας, αλλά για την πρόταση που πρεσβεύει. Πρέπει να υπάρχουν όλων των ειδών οι αγώνες στο καλεντάρι. Εγώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν επέστρεφαν και οι μικτοί αγώνες.
Κατά τα λοιπά, ο Νίκος (Κούκ) με κάλυψε απόλυτα δεν έχω να προσθέσω ούτε ένα σημείο στίξης.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατι όσο μπορεί να μην αρέσει του Greg το Κύπρου,άλλο τόσο μπορεί να αρέσει σε εμένα.Ποιός εχει δίκηο?Κανείς!Ο καθένας την γνώμη του.Νικο καλα τα λες αλλαεδω δεν θα συμφωνησω.Υπαρχουν ορισμενα αντικειμενικα κριτηρια που δειχνουν ποτε ενα ραλυ ειναι καλο και ποτε οχι. Δηλαδη δεν μπορω να διανοηθώ οτι υπάρχουν λατρεις του wrc που τους ικανοποιει η ιδεα οτι ο νικητής θα ειναι αυτος που κατα κυριο λογο θα καταφερει να τερματισει. Οσοι τετοιοι μαλλον βρισκονται σε αλλη κατηγορια φιλων του μηχανοκινητου αθλητισμου.Το ΠΠΡ δεν πρεσβευει τετοιο στυλ αγωνων (ενταξει ειπαμε μην το κανουμε και F1 oπου και να τερματισεις θελει ζορι για να μπεις 8αδα). Για τετοιά αγωνιστικη φιλοσοφια υπάρχει το DaKar...
-
Επιτρέψτε μου και μένα να διαφωνήσω εδώ.
Τα ράλυ θέλουν να λένε ότι είναι (και είναι) διαφορετικά από κάθε άλλη μορφή αγώνων αυτοκινήτου διότι δείχνουν τον ταχύτερο συνδυασμό αυτοκινήτου - οδηγού σε ΚΑΘΕ επιφάνεια (χιόνι, πάγος, άσφαλτος, χαλρό χώμα, σκληρό χώμα, πέτρες, λάσπη...).
Αυτό είναι που το κάνει ξεχωριστό και έτσι πρέπει να παραμείνει.
Με αυτό το σκεπτικό ο αγώνας της Κύπρου πρέπει να παραμείνει στο παγκόσμιο καλεντάρι. Μπορεί κι εμένα να μην μ' αρέσει που εγκαταλείπουν τόσοι πολλοί ή οι ταχύτητες είναι τόσο χαμηλές αλλά η μορφή αυτή του αγώνα πρέπει να υπάρχει γιατί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του θεσμού του παγκόσμιου πρωταθλήματος δεκαετίες τώρα.
Ορισμένα πράγματα δεν πρέπει να αλλάξουν -
Ορέστη,δεν είπα οτι μου αρέσει να βλέπω ράλλυ αντοχής (ειδικά το Dakar δεν μου αρέσει καθόλου)!!
Είπα οτι δεν θεωρώ πως είναι δικαιολογία ή δικαίωμα των οδηγών να αποφασίσουν αν ενα ράλλυ τους αρέσει και πρέπει να γίνεται ή δεν τους αρέσει και πρέπει να σταματήσει.
Και αυτό στη βάση,οτι πρόκειται για επαγγελματίες που κάνουν μια πολύ καλά πληρωμένη δουλειά που είναι και το χόμπυ τους (εγω θα πλήρωνα για να οδηγήσω..αν δεν ήμουν 'κουλός'!! )
Επίσης οτι -τελικά- δεν εχει καμμιά σημασία τι νομίζουν οι οδηγοί.Σημασία εχει αν βγαίνει χρήμα απο τον Αγώνα.
Διάφορα Νέα από το WRC