Ο χρήστης Greg έγραψε:
Ωραια μαστιχα αυτη..πριν 2-3 χρονια τη μασαγα και γω....τι λεμε ρε παιδια?? 10 νοματεοι κανανε αυτη τη δουλεια σωστα πριν 20 χρονια...10 την κανουν και τωρα (το νουμερο συμβολικο για να δηλωσω τον μικρο αριθμο)
αδερφες επειδη εγκαταλειπουν με 20κμ/ω???????? Το μενος μου για το κυπρου ειναι επειδη ακριβως ειναι ενα σαφαρι σπριντ.....ειχαμε το σαφαρι για να αποδειξουν οι θεοι οτι δεν ειναι αδερφες (χαχαχα γελαω και μονο που το σκεφτομαι) δεν χρειαζομασταν την αηδια της Κυπρου που δεν προσφερει τιποτα....αν ηταν απλα ενας σκληρος αγωνας οκ..αλλα ειναι μια κοροιδια ετσι οπως ειναι με ταχυτητες που κοροιδευουν αμαξια εκατομυρριων....
Παρατηρώ με λύπη μου ότι εκεί στη Θεσσαλονίκη έχει αρχίσει να εκλίπει το χιούμορ. Σας ρίχνουν τίποτα στο νερό;
Το point ήταν ότι οι σημερινοί οδηγοί οδηγούνται (από τον κύριο Richards και τη FIA) στο να γίνουν πιο καλοπερασάκηδες και πιο βεντέτες -λέγε με Burns- κάτι σαν καρικατούρα της F1. Και αυτό έχω κάθε δικαίωμα να το παρατηρήσω.
τα ραλλυ εξελισονται......αν σου αρεσουν οι αρχαιολογιες δες το πρωταθλημα HISTORIC να γουσταρεις τεραστειες ειδικες....καλως η κακως ετσι ειναι το ππρ την περιοδο αυτη...και το Κυπρου δεν εχει θεση....κατα τη γνωμη μου.
Τι μας λες ρε φιλαράκι; Σοοοοοβαράαα;!;!;!
Ξέρεις εσένα περίμενα 23 χρόνια που παρακολουθώ αγώνες, για να μου πεις τι να δω και τι όχι.
Λοιπόν, ΟΧΙ, δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνουν τα πράγματα στο WRC και αν γίνει σαν την F1 θα αποφασίσω τι θα βλέπω και τι όχι. Το τελευταίο που θα λάβω υπόψη μου θα είναι η γνώμη σου πάντως. Και το υφάκι, όπως και τις παπαριές περί εξέλιξης εκεί που σε παίρνει.
Κατάλαβες καρντάσι;