-
Ακριβώς. Αν και ενδέχεται να πήγαινε με 160+ και οι αστυνομικοί να έγραψαν 158 για να γλιτώσουν τη χαρτούρα.
-
Oχι...158 έγραφε ακριβώς και μου το έδειξαν. Ναι δικαστήριο πάει. Τι να περιμένω ?
Θα προσκομίσω προσκλητήριο γάμου που δείχνει 'οτι ο γάμος είναι στίς 18.00 και με έγραψαν στίς 16.00 , υπεύθυνη δήλωση του κουμπάρου ότι τον μετέφερα , υπεύθυνη δήλωση του παπά ότι είδε να κατεβάζουμε τις μπομπονιέρες απο το αυτοκίνητο , υπεύθυνη δήλωση του γυναικολόγου ότι η κατάσταση της νύφης (σε εγκυμοσύνη) δεν επέτρεπε καθυστέρηση στον γάμο , υπεύθυνη δήλωση του καντηλανάφτη ότι φτάσαμε στο παρά 5 , και στο τέλος θα συμβάλλουμε στην ανόρθωση της Εθνικής μας οικονομίας.
-
Τι, σου είπαν για δικαστήριο;
Εδώ λέει άλλα:
http://www.bloka.com/new43.htm
Πρέπει να περάσεις κατά 40 χλμ το όριο για να διαπράξεις πλημμέλημα, ώστε να σε πάνε στο δικαστήριο. Τώρα έχεις 167 ευρώ + 5 πόντους + αφαίρεση άδειας κλπ -
Ενας γνωστός τροχαίος είπε ότι όλα πλέον τα στέλνουν στο δικαστήριο το οποίο αποφασίζει το πόσο θα σου κόψει. Πάντως μου είπαν ότι είναι πλημμέλημα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τι, σου είπαν για δικαστήριο;
Εδώ λέει άλλα:
http://www.bloka.com/new43.htm
Πρέπει να περάσεις κατά 40 χλμ το όριο για να διαπράξεις πλημμέλημα, ώστε να σε πάνε στο δικαστήριο. Τώρα έχεις 167 ευρώ + 5 πόντους + αφαίρεση άδειας κλπδεν έχει παντού 120 στη ΑΟ
(μάντεψε που τη στήνουν)
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Πάδρε φαμίλιας με ασημί mondeo, με θείτσα δίπλα του και άλλα 4 μέλη της φαμίλιας πίσω, βιάζεται και επιβαρύνει άσκοπα την ήδη επιφορτισμένη κυκλοφοριακή κατάσταση (η οποία τελειώνει σε 10km) προσπερνόντας έναν-έναν το κονβόϊ και φτάνει πίσω μου στο cm.Συγνώμη, αλλά πως επιβαρύνθηκε η κυκλοφοριακή κατάσταση επειδή τους προσπερνούσε; Μήπως τους έκλεινε ή γινόταν επικίνδυνος για το αντίθετο ρεύμα;
Κάνουμε έτσι λίγα μέτρα, μέχρι να αδειάσει κάπως η απέναντι λωρίδα, οπότε και κατεβάζει (!) και μην το είδατε. Αχ, που' ναι ένας μπάτσος όταν τον χρειάζεσαι, και λοιπές ευχές...
Προπσαθώ να καταλάβω τι σ'ενόχλησε, εκτός από το ότι σε πέρασε...
Η εκδίκηση σερβίρεται και κρύα άλλα όταν είναι ζεστή είναι πολύ γλυκιά. Αφου σκέφτηκα να πάρω σοκολατάκια και να τους τα πάω στο μπλόκο. Δεν τον χάλασε τον μπάρμπα που καθυστέρησε. Ούτε τα γιούρο που φύγανε τον χαλάσανε.
Η κάτι ξέχασες να μας αναφέρεις, ή μάλλον διακρίνω το γνωστό 'πρόβλημα' που διακατέχει τους περισσότερους άρχοντες των δρόμων οι οποίοι τα παίρνουν κρανίο αν κάποιος τους περάσει, ακόμα και αν δεν τους ενόχλησε. Χωρίς παρεξήγηση και συγνώμη προκαταβολικά για το αν οι αφελείς ερωτήσεις μου σε ενόχλησαν...
χτες το πρωί οι 'φίλοι' μας την είχαν στήσει στο... Τροκαντερό, στη στάση των λεωφορείων, προς Γλυφάδα στην ευθεία μετά τις στροφές.
Το κάνανε μόδα από πέρσι τέτοιες μέρες εκεί, και μάλιστα πρωινές ώρες...
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Ενας γνωστός τροχαίος είπε ότι όλα πλέον τα στέλνουν στο δικαστήριο το οποίο αποφασίζει το πόσο θα σου κόψει. Πάντως μου είπαν ότι είναι πλημμέλημα.οντως ετσι ειναι πανω απο τα 140
-
ψάχνοντας λίγο σε ομοιοπαθείς συναδέλφους στο forum του bloca.com ανακάλυψα ότι συνήθως αθωώνεσαι στην περίπτωση ραντάρ χειρός γιατί το μηχάνημα δεν μπορεί να αποδείξει ότι αυτός που έτρεχες ήσουν εσύ , και επι πλέον άν ζητήσεις πιστοποίηση του μηχανήματος ότι είχε περάσει έλεγχο και μετρούσε σωστά. Ρε τι μαθαίνουμε...
Tώρα που το ξανασκέφτομαι ήταν και άλλα αυτοκίνητα δίπλα και μπροστά και πίσω......
- Παραβίαση του ορίου ταχύτητας που καταγράφεται από τα κινητά ραντάρ της Τροχαίας. (Οι παραβάτες δικαιώνονται καθώς οι αστυνομικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς ξεχώρισαν το δικό τους αυτοκίνητο ανάμεσα σε τόσα άλλα).
Τα κινητά ραντάρ και η αδυναμία των τροχονόμων
Αθωωτική συνήθως είναι και η ετυμηγορία των δικαστηρίων για όσους «συλλαμβάνονται» από τα κινητά ραντάρ της Τροχαίας να παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας. «H παράβαση αυτή είναι η πιο εύκολη να καταρριφθεί στο δικαστήριο, διότι οι τροχονόμοι αδυνατούν συνήθως να εξηγήσουν πώς από έναν μεγάλο αριθμό διερχόμενων αυτοκινήτων που περνούν ταυτόχρονα από το ίδιο σημείο μόνο ένας οδηγός υπερέβη το όριο ταχύτητας», -
Είχα την εντύπωση ότι δεν κόβουν κλήσεις τον τελευταίο καιρό στην Αττική Οδό. Σε αυτό το συμπέρασμα είχα καταλήξει με γνωστούς μου που περνούν συχνά από εκεί. Πρέπει να γίνω πιο προσεκτικός γιατί την χρησιμοποιώ καθημερινά και πάω συχνά με 150+, όταν είναι άδειος ο δρόμος, με όριο 100!
Όντως τα 150+ είναι υπερβολικά, αλλά είναι δύσκολο να πας και με 100 που λέει το όριο.
Υ.Γ.: Σχεδόν κάθε μέρα έχει μπλόκο μετά την έξοδο της Ραφήνας εκεί που τελειώνουν τα όρια της Αττικής Οδού. Ο δρόμος παραμένει για κανά-δυο χιλιόμετρα ακόμα και πολύς κόσμος ξεχνιέται και περνάει με κεκτημένη ταχύτητα (που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι και τα 100+ αφού το όριο είναι 80 σε κάποια σημεία του δρόμου).Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
χτές το απόγευμα πήρα κι εγω την πρώτη κλήση για ταχύτητα...158 σε μία **κυριολεκτικά **άδεια Αττική οδό με κατεύθυνση Κόρινθο σε σημείο που προσγειωνόταν ακόμα και αεροπλάνο.....με όριο 120.
Συμφωνώ για την παράβαση διαφωνώ για το ηλίθιο όριο. Οπως διαφωνώ και για τις θέσεις που επιλέγουν και που δείχνουν τον καθαρά εισπρακτικό τους χαρακτήρα. Αν ενδιαφέρονταν για την ασφάλειά μας θα διάλεγαν ένα πραγματικά επικίνδυνο σημείο.
Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι ήταν ευγενικοί (ίσως μας είδαν κουστουμαρισμένους γιατί πηγαίναμε σε γάμο).
Χ@στήκαμε... -
Καλά ρε σεις πήγατε διακοπές και θα γεμίσει τα ταμεία και η Τροχαία από ότι διαβάζω..... πολλές κλήσεις έπεσαν
-
Ταχυτητα ανω των 140 χαω σε εθνικη οδο (ακομα και σε οριο 120, δηλαδη μονο +21 χαω στο οριο) = αυτοματα δικαστηριο. Αυτο που λετε για 160+ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΤΟ λεει ο ΚΟΚ.
-
Στα τέμπη μέρα μεσημέρι με μποτιλιάρισμα! Μπροστά ένας παππούς άνω των 65 που πάταγε απότομα φρένο χωρίς λόγο με αποτέλεσμα να κινδυνεύω να με χτυπήσει ο από πίσω! 3 αυτοκίνητα πριν από μένα στρουμφοαυτοκίνητο με πολιτικές πινακίδες. Πάνω στην απόγνωση μου με τον παππού τον περνάω πατώντας την διπλή και έχοντας την επιθυμητή ορατότητα. Μετά απο λίγο τσουπ το στρουμφοαυτοκίνητο απο δίπλα και μου λέει να σταματήσω στο πάρκινγκ της Αγίας Παρασκευής.
Σταματάω λοιπόν κατεβαίνει και το στρουμφάκι από το αμάξι του και κάνει σε έναν κατώτερο του '167 ευρώ στον μάγκα εδώ που πάτησε διπλή γραμμή' ότι και να έλεγα εγώ για τον παππού αυτός το τουπέ του.
Το μ@μ@ς κύριε πρόεδρε μετά τον μπαρμπαστρούμφ ή όχι; Το παληκάρι που τελικά με έγραψε μου είπε ότι πρόκειται για μεγάλο στραβόξυλο και ότι ακόμα και αυτή έχουν πρόβλημα! Διοικητής σε κάποιο τμήμα υπεύθυνο για τα Τέμπη ο τύπος με το τουπέ. Βρε ουστττττττττττττ -
Ο χρήστης katsj έγραψε:
Στα τέμπη μέρα μεσημέρι με μποτιλιάρισμα! Μπροστά ένας παππούς άνω των 65 που πάταγε απότομα φρένο χωρίς λόγο με αποτέλεσμα να κινδυνεύω να με χτυπήσει ο από πίσω! 3 αυτοκίνητα πριν από μένα στρουμφοαυτοκίνητο με πολιτικές πινακίδες. Πάνω στην απόγνωση μου με τον παππού τον περνάω πατώντας την διπλή και έχοντας την επιθυμητή ορατότητα. Μετά απο λίγο τσουπ το στρουμφοαυτοκίνητο απο δίπλα και μου λέει να σταματήσω στο πάρκινγκ της Αγίας Παρασκευής.
Σταματάω λοιπόν κατεβαίνει και το στρουμφάκι από το αμάξι του και κάνει σε έναν κατώτερο του '167 ευρώ στον μάγκα εδώ που πάτησε διπλή γραμμή' ότι και να έλεγα εγώ για τον παππού αυτός το τουπέ του.
Το μ@μ@ς κύριε πρόεδρε μετά τον μπαρμπαστρούμφ ή όχι; Το παληκάρι που τελικά με έγραψε μου είπε ότι πρόκειται για μεγάλο στραβόξυλο και ότι ακόμα και αυτή έχουν πρόβλημα! Διοικητής σε κάποιο τμήμα υπεύθυνο για τα Τέμπη ο τύπος με το τουπέ. Βρε ουστττττττττττττΠεραστικα σου και σενα.... εγω την δικη μου σημερα πρωι πρωίτην πληρωσα , με παραπλησια γεγονος.
Ποσους βαθμους ποινης σε χρεωσανε??
-
Όποιος κάνει τον μάγκα και τον έξυπνο στην οδήγηση την πατάει. Αν τρέξεις σε λένε μάγκα αν όχι σε λένε φλώρο. Καλά κάνει η τροχαία και κόβει κλήσεις...αλλά και πάλι λίγοι συμμορφώνονται.
-
Ο χρήστης guiltycs έγραψε:
Όποιος κάνει τον μάγκα και τον έξυπνο στην οδήγηση την πατάει. Αν τρέξεις σε λένε μάγκα αν όχι σε λένε φλώρο. Καλά κάνει η τροχαία και κόβει κλήσεις...αλλά και πάλι λίγοι συμμορφώνονται.στατιστηκα ομως την κληση την τρωνε αυτοι που δεν ''τρεχουν''....
γιατι εχουν λιγοτερο τον νου τουσ στον δρομο αφου ειναι πεποισμενοι οτι ειναι νομιμοι γιατι πανε στην αττικη οδο ακριβως με το οριο 120 στην μεσαι η δεξια λωριδα χωρισ βεβαια να ειναι σε θεση να καταλαβουν οτι ειναι ευκολη λεια για τον βλακα μπατσο που εχει κατσει στην ακρη και σημαδευει στο ιδο δρομο που κατα περιεργο τροπο απο 120 εγινε 80...... -
Ο χρήστης guiltycs έγραψε:
Όποιος κάνει τον μάγκα και τον έξυπνο στην οδήγηση την πατάει. Αν τρέξεις σε λένε μάγκα αν όχι σε λένε φλώρο. Καλά κάνει η τροχαία και κόβει κλήσεις...αλλά και πάλι λίγοι συμμορφώνονται.Σε τι πραγμα δεν συμμορφωνονται... πχ. στα ''ρεαλιστικα''' ορια ταχυτητας..
-
Ο χρήστης katsj έγραψε:
Το μ@μ@ς κύριε πρόεδρε μετά τον μπαρμπαστρούμφ ή όχι; Το παληκάρι που τελικά με έγραψε μου είπε ότι πρόκειται για μεγάλο στραβόξυλο και ότι ακόμα και αυτή έχουν πρόβλημα! Διοικητής σε κάποιο τμήμα υπεύθυνο για τα Τέμπη ο τύπος με το τουπέ. Βρε ουστττττττττττττέχω την εντύπωση ότι δεν έπρεπε να σταματήσεις, αν το αυτοκίνητο ήταν πολιτικό και χωρίς κανένα διακριτικό περιπολικού. Το ότι στο εσωτερικό ήταν ένστολοι δεν λέει τίποτα, γιατί μπορεί να ήταν μαϊμού οι στολές να σε σταματούσαν και άντε γεια αυτοκίνητο (κι όχι μόνο).
Γι' αυτό και ποτέ δεν λειτούργησε η 'ειδική ομάδα' με τα συμβατικά περιπολικά που ήθελαν να δημιουργήσουν.
-
εκεί να δεις τι πρόστιμο θα φας και φυλάκα αν δεν σταματήσεις και πρέπει να γράψουν οτι έγινε καταδίωξη..
Ωραία και δεν σταματάς.. βάζεις την σειρήνα πάνω στον ουρανό και σου κάνει σήμα να σταματήσεις.. εκει καλεί και ενισχύσεις και οτι τουπε-ξετουπέ έχει, θα το βγάλει ολης την χρονιάς πάνω σου.
Καλα δεν λέω οτι ειμαι αγγελούδι, αλλα αφού ξέρετε βρε σεις είναι κάποια σημεια που έχουν γίνει καρμανιόλες (τεμπη #1) λογικό ειναι να επιβάλλουν αυστηρές ποινές.. και φτηνά την γλύτωσες να λές.
Εγω 167ε έχω φάει σε ενα κ@λ@στενάκι στον Άλιμο για μια μικρή παντούλα... -
Τα οικονομικά της χώρας πάνε κατα διαόλου οπότε μην την ψάχνετε..
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Είχα την εντύπωση ότι δεν κόβουν κλήσεις τον τελευταίο καιρό στην Αττική Οδό. Σε αυτό το συμπέρασμα είχα καταλήξει με γνωστούς μου που περνούν συχνά από εκεί. Πρέπει να γίνω πιο προσεκτικός γιατί την χρησιμοποιώ καθημερινά και πάω συχνά με 150+, όταν είναι άδειος ο δρόμος, με όριο 100!
Όντως τα 150+ είναι υπερβολικά, αλλά είναι δύσκολο να πας και με 100 που λέει το όριο.Σιγά την υπερβολή βρε παιδιά, να πηγαίνεις σε άδεια ΑΟ με 150!
Όποιος κάνει τον μάγκα και τον έξυπνο στην οδήγηση την πατάει. Αν τρέξεις σε λένε μάγκα αν όχι σε λένε φλώρο. Καλά κάνει η τροχαία και κόβει κλήσεις...αλλά και πάλι λίγοι συμμορφώνονται.
Εσύ έχεις συμμορφωθεί, ή ήσουν συμμορφωμένος εξ'αρχής;
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα