-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σου ξαναλεω οτι με αυτα που λες, φαινεσαι ρομαντικος. Προσοχη γιατι αμα εχουν εντολη να μοιρασουν τοσες κλησεις (και για αυτο εχουμε γεμισει μπλοκα), θα βρουν τροπο να τις μοιρασουν.Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω όσα λες. Κατά καιρούς έχουν βγει και στη δημοσιότητα έγγραφα που καλούν τους τροχαίους να κόψουν Χ κλήσεις και να μαζέψουν Υ ποσό. Παρόλα αυτά ΠΟΤΕ δεν έχω φάει κλήση (πλην δύο για παράνομο παρκάρισμα). Και με έχουν σταματήσει σε δεκάδες μπλόκα στα περίπου 5 χρόνια που οδηγώ. Κάποιες φορές ήταν λίγο πιο ειρωνικοί από όσο έπρεπε, κάποιες άλλες ήταν ψυχροί και κάποιες άλλες τυπικοί-ευγενικοί. Όμως, από τη στιγμή που εγώ ήμουν εντάξει, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα!
Με αυτό θέλω να πω ότι σε περιόδους που πρέπει να κοπούν κλήσεις, κατά τη γνώμη μου, αυτό που γίνεται είναι ότι κάνουν πιο σχολαστικούς ελέγχους και άρα βρίσκουν και πιο πολλά 'θύματα'.
Ενώ κανονικά σε οποιοδήποτε μπλόκο θα έπρεπε να ελέγχουν για τρίγωνο, φαρμακείο, άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, ΚΤΕΟ, ζώνες, κράνη, χρήση φώτων ομίχλης, κτλ, στην Ελλάδα (κακώς) ελέγχουν ή τα δύο πρώτα ή τα δύο τελευταία ή κάνουν αλκοτέστ. Σε περιόδους 'εισοδηματικής πολιτικής' οι τροχαίοι απλά ελέγχουν περισσότερα από τα παραπάνω (και πάλι όχι όλα) και μετά διαμαρτυρόμαστε. Αν, όμως, πάντα τα ήλεγχαν όλα, κανείς δε θα μπορούσε να πει τίποτα.Υ.Γ.: Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που κόβουν παράτυπα κλήσεις, αλλά είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αν εμείς είμαστε νόμιμοι, χλωμό έως πολύ χλωμό να μας ενοχλήσει ένα μπλόκο.
Υ.Γ.2: Αφήνω έξω τις κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα, γιατί, όντως, εκεί η παρανομία δεν είναι πάντα επικίνδυνη. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ε ναι, αυτο λεω και εγω. Δεν απαιτησα να γινεται κατι τετοιο ουτε να μην μου κανουν τιποτα επειδη ΕΓΩ ΛΕΩ οτι ειμαι οκ (οχι οτι θα με δειτε να οδηγαω με 0.40, δεν παιζουν τετοια σεναρια ).ase re τα σαπια..να σου θυμισω τι..ηπιες την κυριακη??
-
3 Κολα. Αλλα το μισο αρνι εκαστος ηταν που εκανε την ζημια...
-
ΠΟΥ να πιναμε κιολας ετσι????
-
πόση ώρα χρειάζεται να έρθει ένας αστυνομικός στα Εξάρχεια που με είχε 2πλοπαρκάρει κάποιος?
40 λεπτά περίμενα και τελικά ήρθε ο τύπος που είχε παρκάρει και αναγκάστικα για άλλη μια φορά να πάρω το 100 και σαν μαλάκας να λέω 'εεε ναι ξέρετε έφυγε τελικά ο κύριος'αν είναι έτσι να μην ξαναπάρω....
-
Εμένα είχαν κάνει 20 λεπτά. Είναι λαχείο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα είχαν κάνει 20 λεπτά. Είναι λαχείο.κατάλαβα....
άσε που αν φύγει ο άλλος ή ακόμα και αν είναι εκεί μπορεί να το παίξει τρελός και να μην βγάλεις καμια άκρη
και τελικά ο βλάκας είσαι εσύ που παίρνεις το 100 να το ακυρώσεις -
Απο τους 4Τ αυτου του μηνα:
μπατσακια εγραφαν για παρκαρισμα σε δρομο πισω απο το Χιλτον, στον οποιο ΔΕΝ απαγορευοταν το παρκαρισμα. Οταν αναγνωστης του περιοδικου επισημανε αυτη την μικρη λεπτομερεια στο 'οργανο' (για να μην πω τιποτα αλλο...), αυτος του απαντησε οτι οποιος εχει προβλημα με τις κλησεις αυτες, να παει στο τμημα να παραπονεθει. Και συνεχισε να μοιραζει κλησεις, σε αυτον τον δρομο που οπως ειπαμε τωρα του ειχε επισημανει κιολας καποιος, οτι ΔΕΝ απαγορευεται το παρκαρισμα (μπας και ειχε κανει λαθος στις πρωτες). Οταν δε κοιταξε μια απο τις κλησεις αυτες διαπιστωσε οτι δεν αναγραφουν οδο και αριθμο που βεβαιωθηκε η παραβαση. Τωρα ποιος θα χασει μια μερα απο την δουλεια του τρεχωντας σε δικαστηρια (και ΑΝ μπορει να φυγει απο την δουλεια του...) για 65 ευρω που ΔΕΝ πρεπει να πληρωσει, ειναι αλλο ζητημα...
ΥΓ Ειστε οντως ΟΡΓΑΝΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεε
-
κι ακόμα να γράψεις στο θέμα με τα ραντάρ;
-
Μια στο τοσο οδηγαω για τον Εθνικο Οργανισμο Μεταμοσχευσεων και για οποιον δεν το ξερει ο Οργανισμος εδρευει στο Κολωνακι και εχουμε 2 αποκλειστικες 8εσεις παρκιν κατω απο το κτηριο για τα οχηματα του οργανισμου.
Με το χαος που γινεται για να βρεις παρκιν στο Κολωνακι πολλες φορες παρκαρουν στις σηματοδοτημενες θεσεις του Οργανισμου δυσκολευοντας το εργο μας και μια φορα που καλεσαμε την Αστυνομια να παρει πινακιδες και να επιβαλει προστιμα μας εγραψε ΚΑΙ εμας επειδη ειχαμε διπλοπαρκαρει 2 μετρα πιο πανω το οχημα του οργανισμου που δεν ειχαμε που να το βαλουμε μιας και μας ειχαν πιασει τις θεσεις...
Τα σχολια δικα σας.
-
Ε? Εχω χασει τοπικ που κραζουμε στρουμφακια? ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ???
EDIT: ΑΚΥΡΟ το ειδα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Απο τους 4Τ αυτου του μηνα:μπατσακια εγραφαν για παρκαρισμα σε δρομο πισω απο το Χιλτον, στον οποιο ΔΕΝ απαγορευοταν το παρκαρισμα. Οταν αναγνωστης του περιοδικου επισημανε αυτη την μικρη λεπτομερεια στο 'οργανο' (για να μην πω τιποτα αλλο...), αυτος του απαντησε οτι οποιος εχει προβλημα με τις κλησεις αυτες, να παει στο τμημα να παραπονεθει. Και συνεχισε να μοιραζει κλησεις, σε αυτον τον δρομο που οπως ειπαμε τωρα του ειχε επισημανει κιολας καποιος, οτι ΔΕΝ απαγορευεται το παρκαρισμα (μπας και ειχε κανει λαθος στις πρωτες). Οταν δε κοιταξε μια απο τις κλησεις αυτες διαπιστωσε οτι δεν αναγραφουν οδο και αριθμο που βεβαιωθηκε η παραβαση. Τωρα ποιος θα χασει μια μερα απο την δουλεια του τρεχωντας σε δικαστηρια (και ΑΝ μπορει να φυγει απο την δουλεια του...) για 65 ευρω που ΔΕΝ πρεπει να πληρωσει, ειναι αλλο ζητημα...
ΥΓ Ειστε οντως ΟΡΓΑΝΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεε
ΕΠΙΤΟΠΟΥ κλήση της αστυνομίας για να καταγράψει το συμβάν. Όταν λέμε επιτόπου το εννοούμε. Και δεν αφήνουμε τον άλλο να φύγει, ακόμα και κάνοντας καυγά. Κοπανάμε όταν έρθουν οι αστυνομικοί μια μήνυση και τα λεμε στο δικαστήριο όλοι μαζί παρέα.
-
Πραγματικα με μπερδεψες. Να φωναξω την αστυνομια να καταγραψει τον αστυνομο που εν γνωσει του δινει κλησεις σε νομιμα παρκαρισμενα αυτοκινητα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ε? Εχω χασει τοπικ που κραζουμε στρουμφακια? ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ???http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=270
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΕΠΙΤΟΠΟΥ κλήση της αστυνομίας για να καταγράψει το συμβάν. Όταν λέμε επιτόπου το εννοούμε. Και δεν αφήνουμε τον άλλο να φύγει, ακόμα και κάνοντας καυγά. Κοπανάμε όταν έρθουν οι αστυνομικοί μια μήνυση και τα λεμε στο δικαστήριο όλοι μαζί παρέα.
αστυνόμος να γράψει αστυνόμο; Δικαστήριο;;; που να τρέχεις τώρα, πλήρωσε μια κλησούλα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πραγματικα με μπερδεψες. Να φωναξω την αστυνομια να καταγραψει τον αστυνομο που εν γνωσει του δινει κλησεις σε νομιμα παρκαρισμενα αυτοκινητα?Ασφαλώς. Παράβαση καθήκοντος, ψευδής βεβαίωση.
Άρθρο 259
Παράβαση καθήκοντος
Υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλο παράνομο όφελος ή για να βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν η πράξη αυτή δεν τιμωρείται με άλλη ποινική διάταξη.Άρθρο 242
Ψευδής βεβαίωση νόθευση κ.λπ.- Υπάλληλος που στα καθήκοντά του ανάγεται η έκδοση ή η σύνταξη δημοσίων εγγράφων, αν σε τέτοια έγγραφα βεβαιώνει με πρόθεση ψευδώς περιστατικό που μπορεί να έχει έννομες συνέπειες τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πραγματικα με μπερδεψες. Να φωναξω την αστυνομια να καταγραψει τον αστυνομο που εν γνωσει του δινει κλησεις σε νομιμα παρκαρισμενα αυτοκινητα?
Ασφαλώς. Παράβαση καθήκοντος, ψευδής βεβαίωση.
Ε... Το έχεις κάνει ποτέ;;; Και αν ναι, ήρθε μόνο ένας να σε πλακώσει στο ξύλο ή εμφανίστηκαν και άλλοι;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ασφαλώς. Παράβαση καθήκοντος, ψευδής βεβαίωση.
Ε... Το έχεις κάνει ποτέ;;; Και αν ναι, ήρθε μόνο ένας να σε πλακώσει στο ξύλο ή εμφανίστηκαν και άλλοι;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 781#244781
Πείτε ότι είστε νομικοί τέλος πάντων, τους κόβεται λίγο ο βήχας. Εγώ δεν είχα βγάλει άκρη γιατί δεν είχα πιάσει τον καραγκιόζη την ώρα που έγραφε.
Να κάνουν τι; Να με πλακώσουν; Με τον κατάλληλο τρόπο αυτοί φοβούνται περισσότερο από εσένα. -
Όντας για λίγο καιρό απών και περιοδεύων ανά την Ελλάδα, (έφτασα μέχρι Κύθηρα και ξανά επάνω) συνειδητοποίησα πως τον τελευταίο καιρό οι φίλοι μας έχουν βγει στο δρόμο με σκοπό να γεμίσουν τα ταμεία. (απόδειξή και το ότι μπήκα στο φόρουμ και γέμισε με θέματα για κλήσεις) Πέρασα από πολλά μπλόκα χωρίς πρόβλημα αλλά η τύχη μου την είχε στημένη κι εμένα χτες, μετά τη Ναύπακτο και πηγαίνοντας για Άμφισσα. Δε βρέθηκε κανεις να μου ανάψει τα φώτα.
Είμαι πίσω από ένα ενοικιαζόμενο Atoς για αρκετές στροφές οπότε και βγαίνουμε σε ευθεία. Στα πρώτα 30 μέτρα της ευθείας έχει ακόμα διπλή πριν αρχίσει η διακεκομμένη. Ε, σε αυτά τα 30 μέτρα βγαίνω κι εγώ, έχοντας πλήρη ορατότητα κι άδειο απέναντι ρεύμα, κι ενώ καλά καλά δεν έχει πατήσει το αριστερό μου λάστιχο αριστερά από τη γραμμή πετάγεται γοριλοειδής μπάτσος πίσω από ένα ασφαλίτικο με συμβατικές πινακίδες, μενόμενος για το έγκλημα που έκανα. Του εξήγησα πως απλά είχα βγει για να δω, και πως σε λίγο άρχιζε η διακεκομμένη, και πως δεν ερχόταν κανείς, τίποτα αυτός. Πάτησες ή δεν πάτησες τη διπλή διαχωριστική; επαναλάμβανε. Ε, τι να του πω, τυφλός είναι; Την πάτησα Ε, και την έφαγα.83 ευρουλάκια. Εννοείται πως στις άπειρες στροφές αυτού του κ@λόδρομου συνάντησα δεκάδες χάρους που έβγαιναν στο αντίθετο χωρίς αύριο, αλλά δεν είδα κανέναν αξιότιμο μπάτσο εκεί. Με τις υγείες μας. Τελικά, μέχρι να επιστρέψω Θεσσαλονίκη πέτυχα συνολικά εφτά μπλόκα. (!)
-
Σωρεία παραβάσεων και συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο
Ο χρήστης in.gr έγραψε:
Περισσότερες από 520 παραβάσεις βεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο από το προσωπικό όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Θεσσαλονίκης, ενώ συνελήφθησαν 73 άτομα, στο πλαίσιο των ελέγχων για τη μείωση της εγκληματικότητας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το προηγούμενο 24ωρο ελέγχθηκαν συνολικά 2.112 πολίτες και προσήχθησαν σε αστυνομικά τμήματα 103 άτομα, ενώ για πέντε από τους συλληφθέντες διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εις βάρος τους δικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες είχαν καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης.
Κατά τους ελέγχους βεβαιώθηκαν 288 παραβάσεις για λόγους πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, διευκόλυνσης της κυκλοφορίας και δημιουργίας κλίματος συνειδητής πειθαρχίας στις διατάξεις του ΚΟΚ και άλλες 232 παραβάσεις διαφόρων νόμων, όπως του νόμου περί ναρκωτικών, παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα, υγειονομικών διατάξεων, περί ηθών, τυχερών παιγνίων, προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας και περί αλλοδαπών.
Στη διάρκεια του 24ώρου, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, δέχθηκε συνολικά 2.852 τηλεφωνικές κλήσεις από πολίτες για παροχή υπηρεσιών και συνδρομή τους, με αποτέλεσμα επανδρωμένα περιπολικά να επιληφθούν σε 384 περιστατικά.
news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ
Τι λε ρε παιδί μου...
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα