-
το debating της υπογραφης σου κωστα στο σχολιασα ηδη..
ειπα: καλυτερα να μασας, παρα να μιλας -
Να μασήξω τι; Ότι επειδή εχω λάθος, διαφορετική ή όπως αλλιώς θέλεις, έχεις το δικαίωμα να μιλάς απαξιωτικά για το πρόσωπό μου, ή οποιουδήποτε άλλου; Θέλεις να ρίξεις ξύλο; Θέλεις να βρεθούμε από κοντά να δούμε τι θα βγάλεις;
Πάμε ξανά: ΑΝ ο αστυνομικός ήταν σωστά εκπαιδευμένος, δεν θα γινόταν αυτό. Να είσαι σίγουρος. Συνεπώς, η μομφή μου παέι στην ελλειπή εκπαίδευση, που οδήγησε στο θάνατο δύο ανθρώπων. Έχεις κάποια αντίρηση σε αυτό;
Έχω κυνηγήσει έναν τύπο που έκλεψε την τσάντα της κοπέλας μου. Και;
Παντελόνια έχω πολλά. Σημαίνει κάτι αυτό;
-
δηλαδη ΤΙ θελεις απο τον εκπαιδευμενο αστυνομικο?
στην καταδιωξη να βαζει πρωτα με το πασο του το αλεξισφαιρο γιλεκακι του, να ελεγχει το οπλο του και τους γεμιστηρες του, να φερνει την πλατη του καθισματος στη σωστη θεση οδηγησης, να ακολουθει τον ΚΟΚ κατα γραμμα και να βγαζει και φλας, και βγαινοντας για να κυνηγησει καποιον να εχει τσεκαρει να ειναι η γραβατα του σωστα δεμενη και το πηλικιο του γυαλισμενο?
εισαι καλα παιδακι μου?σου εγραψα ηδη οτι η ανδρεια το φιλοτιμο και η αισθηση ευθυνης ΔΕΝ γεννιουνται με καμια εκπαιδευση. μαλλον αδυνατεις να το καταλαβεις.
δεν πειραζει.. σε λιγα χρονακια που οπως παμε θα γινει τελειως ζουγκλα η ελλαδα, τοτε ισως αναθεωρησεις...
βεβαια τοτε θα ειναι αργα, αλλα που ξερεις.. μπορει με καννα καλο debate να βοηθησεις την επομενη γενια...για την ενημερωση σου, οι δυο αστυνομικοι ητανε εκτος υπηρεσιας εκεινη την ωρα και ομως εσπευσαν να βοηθησουν στην καταδιωξη.
εσυ θα το εκανες ποτε αυτο?
ξερω πως οχι.
αν τυχον ειχες τετοια στοφα θα εγραφες τελειως διαφορετικα πραγματα.εισαι πολυ λιγος φιλε κωστα για να κρινεις τετοια ατομα.
εσυ μπορεις να τα ονομαζεις ανεκπαιδευτα ή ακομα και χαζα, ομως εγω σου λεω οτι σε σχεση με τετοιους ανθρωπους εισαι λιποψυχος και πολυ μικρος. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάμε ξανά: ΑΝ ο αστυνομικός ήταν σωστά εκπαιδευμένος, δεν θα γινόταν αυτό. Να είσαι σίγουρος. Συνεπώς, η μομφή μου παέι στην ελλειπή εκπαίδευση, που οδήγησε στο θάνατο δύο ανθρώπων. Έχεις κάποια αντίρηση σε αυτό;
Έχεις;
Τι θέλω; Μια άρτια εκπαιδευμένη αστυνομική δύναμη, που να είμαι σίγουρος ότι θα ενεργεί πάντα σωστά, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τον εαυτό της, ούτε εμένα, ούτε εσένα. Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο θα είχε αποφευχτεί αν υπήρχε σωστή εκπαίδευση.
Τι να την κάνω την ανδρία και το φιλότιμο όταν χάθηκαν δυο ζωές ρε συ; Τι βγήκε τώρα; Δύο οικογένειες θρηνούν.
Πριν μιλήσω, κάθησα και διάβασα όλα τα άρθρα σχετικά με το περιστατικό. Οποτε, ευχαριστώ, αλλά ήμουν ενημερωμένος.
Με ξέρεις για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το έκανα;Νομίζω ότι καταρχήν είσαι εσύ λίγος για να κρίνεις εμένα. Με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο τουλάχιστον.
Εσύ κρίνε, χωρίς να ξέρεις. Ούτε ο πρώτος, ούτε οτελευταίος είσαι.
Πρόσεχε όμως, γιατί καμία φορά και οι νταήδες την πατούν. -
ενημερωθηκες τοσο καλα και μιλας για μπλοκο?
τελικα ουτε στο debating δεν κανεις...
εγω γιατι εμαθα πως το περιπολικο δεν ητανε καθολου στημενο για μπλοκο (παραλογο ετσι κι αλλιως), και πως ο ληστης/βιαστης/δολοφονος/δραπετης τους εμβολισε στεγνα?εσυ και οι αλλοι που γραφετε για μπλοκα, ποσο σιγουροι ειστε?
καθεστε και γραφετε, γραφετε, γραφετε ενα σωρο αηδιες....και κατι αλλο...
το να βαζουμε στην ιδια μοιρα τους δυο αυτους θανατους, ειναι τουλαχιστον μ@λ@κισμενη πρακτικη.
αυτο το καταλαβαινεις? -
Δεν Θυμάμαι να είπα ποτέ ότι έστησαν προμελετημένο μπλόκο. Αν παρόλα αυτά το είπα, λάθος μου. Μου το επιτρέπεις, έτσι;
Όσο για το αν κάνω για debate, άσε τους κριτές να αποφασίσουν. Και το έχουν κάνει πολύ πιο πριν από εσένα. Στο ξαναλέω, μην κρίνεις άτομα χωρίς να τα ξέρεις. Είναι πολύ λάθος. Ξέρεις τι είναι debate, έτσι; Καμία σχέση με Τρέμη.
Δύο θάνατοι είναι δύο θάνατοι. Με πολύ πιο άδικο τον θάνατο του αστυνομικού ασφαλέστατα, αν μπορεί να υπάρξει διαχωρισμός θανάτου. Από έναν άλλο άνθρωπο.
Απλά τα πράγματα. Αν είχαν κατάλληλη εκπαίδευση, δεν θα έιχε γίνει αυτό κατα πάσα πιθανότατα. Δεν συμφωνείς με αυτό; Δικαίωμα σου, δεν θα σε πλακώσω κιόλας. Αλλά να ξέρεις, σίγουρα οι γονείς του αστυνομικου θα ήθελαν να είχε και την κατάλληλη εκπαίδευση, εκτός από το φιλότιμο και την αυτοθυσία, δύο αξίες που σαφώς και είναι πολύτιμες.
-
-
κατι ξερουμε κι εμεις οι βλαχοι απο debate. (διαλογος? δημοσια συζητηση? αντιπαραθεση γνωμων?)
αν θυμαμαι καλα, εκτος απο τις τοποθετησεις του καθενα, καπου υπαρχει και μια αντικειμενικη αληθεια σε καθε ιστορια...ετσι δεν ειναι?
για ποση ωρα δικαιουται ενας καλος debater να την αγνοει χαρακτηριστικα?και για ποση ωρα πρεπει να ανεχεται ενας μετριος debater καποιον καρεκλακια θεωρητικο φοιτητη που ισοπεδωνει τα παντα με την αγνοια του?
εσυ ειπες οτι μια φορα κυνηγησες εναν τσαντακια..ειχες εκπαιδευτει για αυτο?
ή το εκανες γιατι εκεινη την ωρα σου φανηκε σωστο?
αμα σε εκοβε ο τσαντακιας με καμια λαμα και σε εστελνε στον αλλο κοσμο ή σε αφηνε παραλυτο, θα σου αρεσε να εβλεπες καποιον σαν εσενα να γραφει αντιστοιχα πραγματα?αν θες τη γνωμη μου mr debate, λαθος σου ειναι ολα οσα εχεις γραψει, οχι μονο το θεμα μπλοκο.
ειδικα αφου ισχυριζεσαι οτι μελετησες πριν τοποθετηθεις, εισαι απαραδεχτος. -
Ναι το εμπεδώσαμε. Εφόσον είχαν όμως την ιδανική εκπαίδευση, θα ενεργούσαν αλλιώς αυτοβουλως. Μπράβο τους, προσπάθησαν να βοηθήσουν. Φταίει η αστυνομία όμως, που δεν τους εκπαίδευσε σωστά.
-
-
Ναι, μαθήματα αυτοάμυνας. Αυτό ήταν ένα λάθος φυσικά. Ο αστυνομικός όμως πρέπει να είναι εκπαιδευμένος να αντιδρά ψύχραιμα.
Λοιπόν, επειδή πολύ τράβηξε η ιστορία, η μομφή μου πάει στην εκπαίδευση, και όχι προσωπικά στους αστυνομικούς, που έπεσαν ηρωικά.** Από την αρχή, αυτό λεω**.
Λυπάμαι για εσένα petran, γιατί οποιοσδήποτε σωστός debater, εκτός του ότι ποτέ δεν θα έκανε προσωπική επίθεση στον αντίπαλο του από σεβασμό στο πρόσωπο του, τον οποίο εσύ προφανώς και δεν έχεις, δεν θα διάνθιζε τον λόγο του με φανφάρες. Τι, σε πειράζει που είμαι και φοιτητής; Ωραία πράγματα. Η ημιάγνοια σε όλο το μεγαλείο της. Άντε τράβα να δείρεις κανέναν. Τελος από εμένα.
-
ελα δω να δειρω εσενα αμα θες
μαθε να εχεις εσυ σεβασμο, και μετα απαιτησε τον απο τους αλλους.
οσο για την αστυνομια και τους αστυνομικους, το τι γινεται εκει περα και το πως δουλευει το συστημα, ειναι πασιφανης η παντελης σου αγνοια.
δεν θα σε ενημερωσω ομως εγω γιατιμου το παιζεις ανωτερος.
κατσε λοιπον εκει στην αγνοια σου, και λεγε οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι.
οχι ομως παρουσια μου -
Το γελάκι θα σε σώσει, πρόσεχε.
Πότε δεν σε σεβάστηκα;
-
ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ!! ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!! WAKE UP!!
-
Προχωρημένη ώρα, τι να κάνουμε. Και παρέα με αναλυτική γεωμετρία, σκούρα τα πράγματα.
Ίσα-ίσα, επειδή σέβομαι την αυτοθυσία του, και επειδή ξέρω πως μεταξύ μας υπάρχουν ακόμα άτομα που θα θυσιάζονταν, θέλω να έχουν όλοι οι αστυνομικοί μας άρτια εκπαίδευση. Για να προλάβουμε τέτοια τραγικά συμβάντα.
-
κανε ενα debate λοιπον μεθαυριο στους αγωνες, και θεσε το θεμα αν ειναι λογικο ο αστυνομικος να εχει μισθο 658 ευρο, και σαν επιδομα επικινδυνοτητας να περνει 15 ευρω μεικτα.
μεχρι τοτε, καλυτερα να μασας παρα να μιλας οπως ειπα απο την αρχη...
-
GTi
αμα παρακολουθεις τα οσα γραφω εδω και 3 χρονια εδω μεσα για μπατσους, αστυνομους (αλλο το ενα αλλο το αλλο ε...), κοντρες και 'κοντρες', και παει λεγοντας, και καταλαβαινες τι διαβαζες, δεν θα εγραφες τις αηδιες που γραφεις τωρα. επειδη λοιπον η δεν τα εχεις διαβασει η δεν καταλαβαινεις αυτα που λεω σε απλα ελληνικα, δεν χρειαζεται να αφιερωσω αλλο χρονο να σου εξηγησω. Μπορεις η να κραζεις αλογιστα και να λες αρλουμπες, η να ψαξεις τα διαφορα ποστ μου στα αντιστοιχα τοπικς μπας και σχηματισεις ενημερωμενη αποψη για αυτα που λεω. Μετα κρινε.
petran
μπορεις να λες οτι θελεις, αλλα οταν εγω ακουω αυτοπτες μαρτυρες να λενε οτι ο οδηγος μπατσος χρησιμοποιησε περιπολικο και εαυτους ως μπλοκο, τοτε για μενα ειναι ηλιθιος. Ηλιθιος γιατι εβαλε τον εαυτο του σε κινδυνο οικιοθελως και αυτοβουλως, και τελικα σκοτωθηκαν 2 αλλοι. Αμα εσυ εβαζες τον εαυτο σου σε μια κατασταση που συμφωνα με την κοινη λογικη σε εφερνε πιθανως αντιμετωπο με μεγαλο κινδυνο, πως θα επρεπε να σε χαρακτηρισω?. Κριμα για τον συνοδηγο (ειλικρινα), ο αλλος ομως ουτε με νοιαζει τι θα παθει.
Αν δε, ισχυει το αλλο που ακουστηκε/γραφτηκε εδω μεσα (που δεν ξερω αν ισχυει οποτε δεν το υιοθετω), οτι το περιπολικο ηταν στο αντιθετο ρευμα και περασε στο αλλο ρευμα για να κλεισει το αυτοκινητο που ερχοταν κατα πανω του, τοτε εκτος απο ηλιθιος ειναι και δολοφονος γιατι εκεινος προκαλεσε το ατυχημα.
Αν τελικα δεν εγινε τιποτα απο τα δυο, δεν εκφερω αποψη. Τα παραπανω ειναι πολυ συγκεκριμενα.
ΥΓ Για εκεινον που εγραψε 'δεν ειμαι μπατσος δεν εχω συγγενεις μπατσους για να μην νομιζετε οτι εχω συμφερον να τους στηριξω'...Εχω εγω ομως συγγενεις μπατσους. Παρ'ολα αυτα οι αποψεις μου ειναι αυτες που ειναι.
ΥΓ2 Οταν θα ερθει καποιος 'ηρωας' μπατσος και φαει καναν δικο σας σε 'καταδιωξη' η επειδη νομιζει οτι ειναι ο απολυτος αρχοντας του δρομου και κανει οτι γουσταρει, οπως εγινε στην Βουλιαγμενης με το παπακι, οπως εγινε στην Κατεχακη που εκλεισαν+πεταξαν κατω+σκοτωσαν εν ψυχρω οδηγο ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟ επειδη δεν σταματησαν σε ελεγχο για κρανη, να τον υποστηριξετε επειδη χτυπησε/πεθανε και εκεινος. Και να τον πειτε και ηρωα. Να μην πειτε 'ρε τον μαλακα τι εκανε'...
-
Για πες, εφόσον ξέρεις τόσο από σωστό debate, που κολλάει αυτό στην θέση μου ότι η αστυνομία πρέπει να εκπαιδεύει τους αστυνομικούς μας καλύτερα;
Μπράβο τους που με τόσα λίγα λεφτά, αυτοθυσιάζονται για εμένα και εσένα. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει η αστυνομία είναι να τους εκπαιδεύσει σωστά, να μην παίζουν κορώνα-γράμματα την ζωή τους. Αμφιβάλλεις; -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
κανε ενα debate λοιπον μεθαυριο στους αγωνες, και θεσε το θεμα αν ειναι λογικο ο αστυνομικος να εχει μισθο 658 ευρο, και σαν επιδομα επικινδυνοτητας να περνει 15 ευρω μεικτα.μεχρι τοτε, καλυτερα να μασας παρα να μιλας οπως ειπα απο την αρχη...
οχι δεν ειναι καθολου λογικο, ειναι απαραδεκτο. Απειρως πιο ασημαντο ομως απο το να χρησιμοποιειται ο χαμηλος μισθος ως δικαιολογια για την απαραδεκτη εφαρμογη των καθηκοντων του και την ανυπερβλητη ηλιθιοτητα που διακατεχει τετοιες πραξεις, ειδικα οταν αυτο εχει ως αποτελεσμα χαμενες ζωες. Ειναι σαν να μου λεει ενας γιατρος επειγοντων σε δημοσιο νοσοκομειο οτι επειδη παιρνει αυτα που παιρνει, ε θα κοιταξει να βολεψει οσους εκτακτους μπορεσει αλλα δεν θα μας βγει και η πιστη μεγαλε να σωσουμε μερικες ζωες (η να μην σκοτωσουμε μερικους κατα λαθος, γιατι κουραζομαστε κιολας και ειναι δυσκολη η ζωη του γιατρου)...
ΥΓ Επειδη καποιος ειπε οτι ψαχνω για αλανθαστους ανθρωπους ('θεους' νομιζω ειπε) για να γινουν αστυνομικοι, το μονο που εχω να απαντησω ειναι οτι υπαρχει διαφορα μεταξυ λαθους, εγκληματικης αμελειας, ανυπερβλητης ηλιθιοτητας, περναω στοπ/κοκκινο επειδη ειμαι μπατσος-καντε-ακρη-να-περασω, και παει λεγοντας...
-
kacey το περιπολικο ΓΥΡΝΑΓΕ για να καταδιωξει
οι ανθρωποι ΔΕΝ ειχανε υπηρεσια, αλλα ετρεξαν να συνδραμουν στην καταδιωξη.οι αυτοπτες μαρτυρες που επικαλεισαι ειναι για τον λουτσο καβαλα.
ολα αυτα που γραφεις ειναι επισης για τον ιδιο λουτσο καβαλα.αν μιλας απαξιωτικα για την ελληνικη αστυνομια, για αντε ζησε σε καμια αλλη χωρα και τα ξαναλεμε..
οι δικοι μας δεν εχουνε το δικαιωμα της αυτοαμυνας, και οι αγγλοαμερικανοι πρωτα πυροβολανε και μετα κανουνε τις ερωτησεις τους..αλλα τετοιους μπατσους θελουνε μερικοι για να στρωσει ο κωλος τους....
επιτελους λιγος σεβασμος ρε σεις!!!!
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα