-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Άσε δε που αν μιλούσαμε για συνολική ποσότητα δημοσιεύσεων θα ήμουν ΜΑΚΡΑΝ πρώτος από καιρο, με την λογοδιάρροια που με διακατέχει!!Αυτογνωσία πάνω από όλα Γιώργο
-
Υ.Γ προς webmasters.
Παιδιά, δεν μπορούμε για τους παλιούς χρήστες να υπολογίσουμε σαν ημερομηνία εγγραφής την ημερομηνία πρώτης τους δημοσίευσης;
Και για αυτούς που δεν έχουν δημοσιεύσεις, την ημερομηνία που άλλαξε το φόρουμ (έστω και περίπου, αν δεν έχουν δημοσιεύσεις, λίγο θα πειράξει τα στατιστικά).
Από όσο έχω δει είμαστε αρκετοί εδω που ασχολούμαστε από τα στατιστικά, και είναι αμαρτία να υπάρχουν τόσοι ουσιαστικοί χρήστες χωρίς στατιστικά... Μάλιστα στο top 10 είμαστε μόλις ο takinen κι εγώ με πλήρη στατιστικά, ενώ στις συνολικές δημοσιεύσεις μόλις οι 11 από τους 50 έχουν στατιστικά... Αυτό ξεκινά από την ημερομηνία εγγραφής, που τους έχετε βάλει 30 χρόνια πριν!! Πολλοί ήταν μάλιστα ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ τότε!!
Και κάτι ακόμα, αφού λυθεί αυτό, καντε και μια κατάταξη ανάλογα με τις δημοσιεύσεις ανά ημέρα, έτσι, να πρωτεύσω κι εγώ κάπου, πριν έρθει κανείς και την πρώτη ημέρα κάνει 15 δημοσιεύσεις και με εξαφανίσει!
-
greg στις 23 Οκτωβρίου,
takinen 27 Οκτωβρίου,
kouk 18 Νοεμβρίου,
harriswrc 13 Δεκεμβρίου
gavriil1 26 Δεκεμβρίου, έτσι, για δώρο Χριστουγέννων!!!
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ!!! gavriil, απομυθοποίηση τώρα!!!Δεν παίζεσαι με τίποτα!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
greg στις 23 Οκτωβρίου,
takinen 27 Οκτωβρίου,
kouk 18 Νοεμβρίου,
harriswrc 13 Δεκεμβρίου
gavriil1 26 Δεκεμβρίου, έτσι, για δώρο Χριστουγέννων!!!
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ!!! gavriil, απομυθοποίηση τώρα!!!Δεν παίζεσαι με τίποτα!!!
Να διευκρινήσω πως τα παραπάνω ούτε απειλές είναι, ούτε υποσχέσεις, έτσι; Απλά προβλέψεις βασιζόμενες στα μαθηματικά...
Να δούμε, η ιστορία έχει πάντα τον τελευταίο λόγο!
-
Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα GeorgeΤ.
-
Κούκου!
takinen!
Έρχομαι ολοταχώς και σου έχω ανάψει τα φώτα!(μάτι προβολέας! )
2 δημοσιευσούλες και σ'έπιασα!
Μετά σειρά έχει το πόντιουμ, αλλά είναι άλλες 130 δημοσιεύσεις (+όσες γραφούν στο μεταξύ), οπότε θέλει να φάω αρκετά καρβέλια!
-
... Αυτό ξεκινά από την ημερομηνία εγγραφής, που τους έχετε βάλει 30 χρόνια πριν!! Πολλοί ήταν μάλιστα ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ τότε!!Ε, έτσι είναι Γιώργο! Ο παλιός είναι αλλιώς και πρέπει να φαίνεται.
Και μην ξεχνάς ότι αρκετοί έχουν οικογένειες, παιδιά αλλά και πολλή δουλειά.
Και να ξέρεις ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο θα αραιώνουν τα posts τους οι παλιοί. Είναι και κουραστικό κάποια στιγμή. Άλλωστε, πλεόν το να διαβάζεις τόσα threads είναι δύσκολο και χρονοβόρο
Α! Τώρα που το θυμήθηκα. Ρε παιδιά, μην ανοίγουμε καινούργια threads χωρίς λόγο. Προσπαθείστε όλοι για να συμμαζευτούμε και επομένως να κάνουμε το forum πιο ευκολοπροσπέραστο και πιο διαχειρήσιμο!!!
Έχω δει άπειρα threads που στην ουσία αφορούν στο ίδιο θέμα. -
George βλέπω γκάζι στο πάτωμα. Πέρασες σε λιγότερο χρόνο απ'ότι υπολόγιζες.
Ο syele έχει δίκιο. Μερικά θέματα είναι είναι ίδια. Προφανώς κανείς δεν ψάχνει τα παλιά και να τα επαναφέρει.
Επανέρχομαι να πω ότι είχαμε κάνει πολλές προτάσεις για αναδιαρθρωση του φόρουμ με διαφορετικές κατηγορίες θεμάτων. Τι έγινε ΤΤ? Τίποτα νεότερο? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
George βλέπω γκάζι στο πάτωμα. Πέρασες σε λιγότερο χρόνο απ'ότι υπολόγιζες.
Ο syele έχει δίκιο. Μερικά θέματα είναι είναι ίδια. Προφανώς κανείς δεν ψάχνει τα παλιά και να τα επαναφέρει.
Επανέρχομαι να πω ότι είχαμε κάνει πολλές προτάσεις για αναδιαρθρωση του φόρουμ με διαφορετικές κατηγορίες θεμάτων. Τι έγινε ΤΤ? Τίποτα νεότερο?Το Forum ήδη με τα θέματα που έχει, αλλά και με τους πολλούς χρήστες που μπαίνουν (και αυξάνονται συνεχώς ) έχει βαρύνει αρκετά.
Ενας χρήστης που έχει Dail Up σύνδεση έχει ήδη πρόβλημα.
Κάνουμε ήδη κάποιες ενέργειες να αυξήσουμε την... ιπποδύναμη του site. μόλις γίνει αυτό θα βάλουμε και άλλα θέματα.
Περιμένω e-mail με τις προτάσεις σας! -
Τα 160 νεότερα μέλη μας έχουν μόλις 60 δημοσιεύσεις. Από αυτές οι 22 είναι από 2 μέλη...
-
kouk, πήγαμε πόρτα πόρτα για λίγο, αλλά με την δημοσίευση αυτή σε προσπέρασα παίρνοντας την θέση σου στο πόντιουμ των συγγραφέων!
Πέρασα τις μαθηματικές προβλέψεις κατά 18 μέρες!! Ήταν να μην ξεπεράσω το τούρμπο λάγκ!
-
Όταν αυτό το θέμα ξεκίνησε είχαμε 1000 μέλη.
Σήμερα έχουμε 1293, όσα περίπου και τα θέματα του φόρουμ που είναι 1264.
Σήμερα πιάσαμε τις 20.000 δημοσιεύσεις (20017 για την ακρίβεια), από τις οποίες τις 47 έγραψα σήμερα (!!!).
Αυτή είναι η 887η δημοσίευσή μου, ενώ είμαι το 887ο μέλος του Φόρουμ.
Αρκετά στατιστικά για σήμερα, δε λέτε;
Καληνύχτα!!
-
Με αυτήν την δημοσίευση πάω πλέον κι εγώ με 1000!!!
Πλέον έχω περάσει στην 2η θέση. Ο gavriil1 αντιστέκεται σθεναρά, οπότε θα δοθεί μάχη.
-
Μπράβο μας. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι το φόρουμ!
ακούω στοιχήματα για το ποιος θα χτυπήσει πρώτος τα 2000 posts...!!! -
Με αυτήν την δημοσίευση πάω πλέον κι εγώ με 1000!!!Πλέον έχω περάσει στην 2η θέση. Ο gavriil1 αντιστέκεται σθεναρά, οπότε θα δοθεί μάχη.
Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για την έκβαση της μονομαχίας. Πριν την έλευση του νέου έτους σε βλέπω πρωταθλητή.
ακούω στοιχήματα για το ποιος θα χτυπήσει πρώτος τα 2000 posts...!!!
2000:1 ότι θα είναι ο GeorgeTabs.
-
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Με αυτήν την δημοσίευση πάω πλέον κι εγώ με 1000!!!
Πλέον έχω περάσει στην 2η θέση. Ο gavriil1 αντιστέκεται σθεναρά, οπότε θα δοθεί μάχη.
Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για την έκβαση της μονομαχίας. Πριν την έλευση του νέου έτους σε βλέπω πρωταθλητή.
ακούω στοιχήματα για το ποιος θα χτυπήσει πρώτος τα 2000 posts...!!!
2000:1 ότι θα είναι ο GeorgeTabs.
Πρέπει να διασφαλιστεί η εγκυρότητα των στοιχημάτων!!!
Αλλιώς με παίζω 1 τρισεκατομμύριο προς 1 να ΜΗΝ τα καταφέρω όταν είμαι στις 1999 και ο gavriil1 στις 1700, και αλλάζω όνομα σαν τον ΣΧΕπίσης μια insider πληροφορία: Ο,τι προλάβω να κάνω θα το κάνω μέχρι τον Φεβρουάριο. Στα τέλη του μήνα στρατός!! (κόβω αναβολή αύριο ή μεθαύριο)
Πάντως αν σε 2 μήνες και 2-3 μέρες έκανα 1000 δημοσιεύσεις (ο gavriil1 χρειάστηκε ένα πενταμηνάκι) τότε σε 3+ μήνες μέχρι το στρατό μπορώ να πάω πάσο και για 2000!! Πρόβλημα θα είναι πως θα έχουν σταματήσει οι ελληνικοί αγώνες και το WRC, οπότε θα είναι πιθανώς σαν την F1 που έχει ερημώσει, οπότε να μην έχω τι να πω! (παράξενο πράγμα για μένα!! )
Να πάω να κάνω κανένα χοντρό μαϊμούδεμα στο Παλλάδιο (πχ 15 φώτα τη νύχτα!!! ) να έχουμε να λέμε;;;Επίσης μπορεί κανένα δίμηνο στο ενδιάμεσο να λείψω εξωτερικό. Αλλά εκεί μπορεί να έχω μια υπερταχεία σύνδεση (κάμποσα γιγαμπίτ!!) και να σας κουράζω ακόμα περισσότερο! Ελπίζω να μπορέσω να βάλω ελληνικά, γιατί Γκρήκλις από μένα δεν σκοπεύω να δείτε!!!
Να δούμε, GeorgeTabs εναντίον Universita' di Lugano!
Αν τους πείς (στους Ελβετούς) να το βάλουν παίζει για το αν θα δεχτούν... Αν όμως επιμείνεις λέγοντας πως είναι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ να επιτρέπουν τις 4 επίσημες γλώσσες τους + αγγλικά και όχι τα Ελληνικά που είναι η μητέρα γλώσσα, μάλλον θα σου δώσουν και δικό σου Η/Υ!!!Ίδωμεν!!!
-
Πάντως ευχαριστώ παιδιά για την αντιμετώπιση!!
Με τόση πάρλα νόμιζα πως θα προτείνατε να μου βάλουν φίμωτρο... στα δάχτυλα!!!
-
Ξαναξυπνάω την σελίδα αυτήν που γράφω όλα τα στατιστικά που καμία ουσία δεν έχουν.
Αυτήν την φορά για τις δημοσιεύσεις ανά γράμμα. Στο φόρουμ αυτήν την στιγμή υπάρχουν 22400 άρθρα.
Από αυτά τα 3565, ή μία κάθε 6,3 δημοσιεύσεις (15,91%) έχουν γραφεί από συγραφείς που το όνομά τους αρχίζει από 'g'.
Οι συγγραφείς που το όνομά τους αρχίζει απο 'g' είναι 97 στους 1430 (6,78%)
Μόνο από τον gavriil1 και εμένα είναι οι 2360, ή μία στις 10.
-
Ξαναξυπνάω την σελίδα αυτήν που γράφω όλα τα στατιστικά που καμία ουσία δεν έχουν.Αυτήν την φορά για τις δημοσιεύσεις ανά γράμμα. Στο φόρουμ αυτήν την στιγμή υπάρχουν 22400 άρθρα.
Από αυτά τα 3565, ή μία κάθε 6,3 δημοσιεύσεις (15,91%) έχουν γραφεί από συγραφείς που το όνομά τους αρχίζει από 'g'.
Οι συγγραφείς που το όνομά τους αρχίζει απο 'g' είναι 97 στους 1430 (6,78%)
Μόνο από τον gavriil1 και εμένα είναι οι 2360, ή μία στις 10.
Τι περίεργο στατιστικό είναι αυτό και ποια η χρησιμότητά του? Πες μας και από αυτούς που το τρίτο γράμμα είναι ο, τι θέση έχεις Γιώργο?
-
Είπα, ΑΧΡΗΣΤΑ στατιστικά!!
Γενικά το γράμμα 'G' μου άρεσε πριν μάθω πως είναι το πρώτο μου αρχικό, από την 'Ομάδα Τζί' που ήταν μια σειρά καρτούν στην ΕΡΤ. (όχι ΕΤ1 ή ΕΡΤ1, ΕΡΤ! Η άλλη ήταν ΥΕΝΕΔ!! ) Οπότε δεν ξέρω πως, αλλά μου ήρθε στο μυαλό, και έγραψα για τα στατιστικά της ομάδας τζι του φόρουμ. Καλά τα πάμε πιστεύω!!
gavriil1 σου'ρχομαι ασυγκράτητος!!
cmarin, δεύτερος είμαι, αλλά όχι για πολλές ώρες ακόμα!
ΠΑΜΕ ME.....1000