-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Είπα, ΑΧΡΗΣΤΑ στατιστικά!!Γενικά το γράμμα 'G' μου άρεσε πριν μάθω πως είναι το πρώτο μου αρχικό, από την 'Ομάδα Τζί' που ήταν μια σειρά καρτούν στην ΕΡΤ. (όχι ΕΤ1 ή ΕΡΤ1, ΕΡΤ! Η άλλη ήταν ΥΕΝΕΔ!! ) Οπότε δεν ξέρω πως, αλλά μου ήρθε στο μυαλό, και έγραψα για τα στατιστικά της ομάδας τζι του φόρουμ. Καλά τα πάμε πιστεύω!!
gavriil1 σου'ρχομαι ασυγκράτητος!!
cmarin, δεύτερος είμαι, αλλά όχι για πολλές ώρες ακόμα!ε, δεν παίζεσαι με τίποτα...
Κάτσε να σου πω εγώ τί στατιστικό να βγάλεις.
Τις πιο διάσημες ώρες δημοσίευσης. Πότε μπαίνει ο κόσμος πιο πολύ και γράφει; Έτσι για να ξέρουμε πότε θα βρούμε τον πιο πολύ κόσμο...
Για να σε δω τώρα... -
Σε αυτή τη δημοσίευση δεν βάζω στατιστικά. Την αφήνω έτσι και την βάζω μόνο για να περάσω στις δημοσιεύσεις τον gavriil1.
Πλέον πέρασα μπροστά
1191 δημοσιεύσεις, 16.30 ανά ημέρα. Μου πήρε 73 ημέρες να φτάσω εδώ. Μου μένει άλλη μια βδομάδα για τον γύρο του κόσμου σε 80!Λες να μου καεί το PC και να την πάθω σαν τον Γκρόνχολμ;;;
-
Στατιστικά ανάλογα με ώρα δεν μπορώ να βγάλω, επειδή δεν έχουμε τέτοιες πληροφορίες από το Φόρουμ. Εμπειρικά όμως αυτές τις 73 μέρες που είμαι στο φόρουμ είδα τα εξής:
Άδειο μετά τις 2-3 το βράδυ, εκτός αν οι φίλοι μας από ΗΠΑ είναι μέσα.
Πολλή κίνηση αργούτσικα το μεσημέρι (βρε παλιόπαιδα, ξέρουν τα αφεντικά σας τι κάνετε 2 ώρες πριν το σχόλασμα;;; )
Κάμποση κίνηση το πρωί (λιγότερη όμως από ότι στις 3 που είπα)
Κάμποση κίνηση μετά τις ειδήσεις (σας εμπνέουν, ε;;; )
Αρκετά κατά τις 11-1 το βράδυ.Σαββατοκύριακα όχι τόση, οπότε μάλλον κοπάνα από την δουλειά, παρά ενασχόληση στον ελεύθερο χρόνο!!
Όταν έχει αγώνα ΝΕΚΡΑ!!! (καλό αυτό!!! ) Τρόμαξα να δω δημοσίευση τις ημέρες του Μαύρου Ρόδου! Όταν έχει WRC λιγοστεύουν τα υπόλοιπα, αλλά ανεβαίνει όπως είναι λογικό η κίνηση εκεί.Τα στοιχεία είναι καθαρά από εκτίμηση που κάνω με όσα βλέπω
-
gavriil1 σου'ρχομαι ασυγκράτητος!!
cmarin, δεύτερος είμαι, αλλά όχι για πολλές ώρες ακόμα!Ξεπέρασες κατά πολύ τις προβλέψεις σου. Tον Γαβριήλ θα τον πέρναγες τα...Χριστούγεννα και έχουμε 19/11 (Νωρίς έπεσαν φέτος τα Χριστούγεννα) .
Γιώργο τώρα χρειάζεσαι διαφορά ασφαλείας εν όψη της απουσίας σου...
-
Μπα, θα με ξαναπεράσει!!
Μπορεί να έχω καλή απόδοση τώρα, αλλά ο gavriil1 είναι blue chip, ενώ εγώ φούσκα!
Ποντάρετε όσο κερδίζει!! -
Πολλή κίνηση αργούτσικα το μεσημέρι (βρε παλιόπαιδα, ξέρουν τα αφεντικά σας τι κάνετε 2 ώρες πριν το σχόλασμα;;;Λαθος εκτιμηση. Απλα εκει γραφουμε κρυφα απο τις γυναικες μας.
Κάμποση κίνηση το πρωί (λιγότερη όμως από ότι στις 3 που είπα)
Ποιος γραφει πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι?!!!
Κάμποση κίνηση μετά τις ειδήσεις (σας εμπνέουν, ε;;; )
Η ωρα που οι γυναικες βλεπουν φαρμα και fame story.
Αρκετά κατά τις 11-1 το βράδυ.
Σσσστ!!! Τις πηρε ο υπνος!!
Άδειο μετά τις 2-3 το βράδυ, εκτός αν οι φίλοι μας από ΗΠΑ είναι μέσα.
Μας πηρανε χαμπαρι οτι δεν πεσαμε ακομα για υπνο γαμωτο
Σαββατοκύριακα όχι τόση, οπότε μάλλον κοπάνα από την δουλειά, παρά ενασχόληση στον ελεύθερο χρόνο!!
Κοπανα απο τη γυναικα ομως δυσκολο!!!!!!
Όταν έχει αγώνα ΝΕΚΡΑ!!! (καλό αυτό!!! ) Τρόμαξα να δω δημοσίευση τις ημέρες του Μαύρου Ρόδου! Όταν έχει WRC λιγοστεύουν τα υπόλοιπα, αλλά ανεβαίνει όπως είναι λογικό η κίνηση εκεί.
Οταν εχει τελικο αγωνα στη φαρμα κ.λ.π. να δεις πως θα ανεβει η κινηση!!!
-
Για να πούμε και μερικά ακόμα στατιστικά!
Πλέον έχουμε πάνω από 1500 μέλη (σκέψου να έρθουν όλοι Κισσό!! ).
Έχουμε 1500 θέματα με πάνω από 25.000 δημοσιεύσεις.
Οι δημοσιεύσεις σε χοντρά νούμερα είναι 4100 στο WRC, 2450 στην Φορμουλα, 6400 στους ελληνικούς αγώνες, 1560 στο Ακρόπολις και 10500 στην αυτοκίνηση.
-
Για να πούμε και μερικά ακόμα στατιστικά!Πλέον έχουμε πάνω από 1500 μέλη (σκέψου να έρθουν όλοι Κισσό!! ).
Έχουμε 1500 θέματα με πάνω από 25.000 δημοσιεύσεις.
Οι δημοσιεύσεις σε χοντρά νούμερα είναι 4100 στο WRC, 4500 στην Φορμουλα, 6400 στους ελληνικούς αγώνες, 1560 στο Ακρόπολις και 10500 στην αυτοκίνηση.
Γιώργο θα σε μαλώσω...
Υπερεκτιμάς την F1 και κάνεις εμάς τους φίλους του Rallying να στεναχωριόμαστε -
Εχεις απόλυτο δίκιο... Σόρι!!
Ευχαριστώ για την διόρθωση!! Αλλιώς τσάμπα τα έγραφα, αφού μελλοντικά θα έβγαιναν συμπεράσματα παπάδες!
-
Μιας και θα λείψω αρκετό καιρό και θα χαλάσουν τα ποσοστά μου, και όταν έρθω θα παω στρατό και θα χειροτερέψουν κι άλλο, να τα αντιγράψω εδώ να τα θυμάμαι αργότερα.
Ολα περί GeorgeTabs
Εγγεγραμμένος από: 07 Sep 2002
Συνολικές δημοσιεύσεις: 1688
[6.19% από τις συνολικές / 17.22 ανά μέρα]Σε καλό δρόμο είμαι, αλλά αμεσότατα θα ξεστρατίσω!!
-
Μιας και θα λείψω αρκετό καιρό και θα χαλάσουν τα ποσοστά μουΔηλαδή δε θα φτάσεις τις 2000 δημοσιεύσεις ως το τέλος του χρόνου; Έχω στοιχηματίσει σε αυτό.
-
Μιας και θα λείψω αρκετό καιρό και θα χαλάσουν τα ποσοστά μου, και όταν έρθω θα παω στρατό και θα χειροτερέψουν κι άλλο, να τα αντιγράψω εδώ να τα θυμάμαι αργότερα.Ολα περί GeorgeTabs
Εγγεγραμμένος από: 07 Sep 2002
Συνολικές δημοσιεύσεις: 1688
[6.19% από τις συνολικές / 17.22 ανά μέρα]Σε καλό δρόμο είμαι, αλλά αμεσότατα θα ξεστρατίσω!!
Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ.
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΒΡΕ ΣΥ!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 'ΒΥΣΜΑ'? -
Καλο ταξίδι Tabs, να περάσεις καλά
-
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Μιας και θα λείψω αρκετό καιρό και θα χαλάσουν τα ποσοστά μου
Δηλαδή δε θα φτάσεις τις 2000 δημοσιεύσεις ως το τέλος του χρόνου; Έχω στοιχηματίσει σε αυτό.
Θα βάλω τα δυνατά μου, όπως πάντα!
2000 όμως δύσκολα... Αν είναι να τα πιάσω οριακά θα κάνω 2003 δημοσιεύσεις, έτσι για το καλό! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 'ΒΥΣΜΑ'?Δεν έχω μάθει τίποτα ακόμα, μου είπαν πως θα μου στείλουν χαρτί 1 μήνα πριν.
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά αρκετοί συμφοιτητές μου πήγαν στην Σπάρτη.
Όταν μάθω θα ενημερώσω -
Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 'ΒΥΣΜΑ'?Δεν έχω μάθει τίποτα ακόμα, μου είπαν πως θα μου στείλουν χαρτί 1 μήνα πριν.
Όταν μάθω θα ενημερώσωΧμμ.. αν θυμαμαι καλα εκει εχουν τα μηχανικα/μηχανικους για αυτοκινητα. Δεν ειπες οτι εισαι μηχανικος;
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ.
Όταν μάθω θα ενημερώσωΧμμ.. αν θυμαμαι καλα εκει εχουν τα μηχανικα/μηχανικους για αυτοκινητα. Δεν ειπες οτι εισαι μηχανικος;
Νικος
Ηλεκτρολόγος...
(Ενεργειακή Τεχνική ΤΕΙ Αθήνας) -
Αφήστε τη ποσότητα και πιάστε τη ποιότητα!
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Αφήστε τη ποσότητα και πιάστε τη ποιότητα!Δυστυχώς τέτοιο στατιστικό δεν βγαίνει, αρκούμαστε στις αντιδράσεις που βλέπουμε.
ΠΑΜΕ ME.....1000