-
Ο χρήστης CooperS έγραψε:
Με την ευκαιρία τι λέτε για ένα Γίνε συνοδηγός;
Ο ΕΛΕΜ έχει έτοιμη την πρόταση... Κωστής, Τώνια κ.λπ θα μας έδιναν τα πάντα για ένα τέτοιο εγχείρημα. Αλλωστε για το2004 σκεπτόμαστε με Ιβάν και βασιλιά τη γενικότερη αναθεώρηση του Γίνε. Δύο νέοι λοιπόν από 21-24 που θα συμμετέχουν σε μικρά ράλι θα μπορούν να το κάνουν με δύο νέους ή νέες που θα επιλέξουμε από έναν αντίστοιχο διαγωνισμό
Ποιός είπε ότι η ενασχόληση στο Φόρουμ δεν δημιουργεί ιδέες...
Πάμε αισιοδοξα και παραγωγικά
ΣΧ -
Η πρόταση για το 'Γινε Συνοδηγός' έχει τεθεί από παλαιότερα στο forum. Νομίζω, ο BTS το είχε αναφέρει, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Πάντως είναι καλό σαν ιδέα.Τι λέτε και για ένα 'Γίνε Μηχανικός'; Οk μη βαράτε, πλάκα κάνω!!!
Πάντως για το Γινε Συνοδήγός έχω μια απορία....Θα δώσετε μπάκετ και μάλιστα ακριβό, σε ένα 100% άπειρο πλήρωμα;
Δηλαδή ούτε προηγούμενη γνωρίμια θα υπάρχει (που αν τουλάχιστον πρόκειται για 2 φίλους κάτι γίνεται), ούτε ο συνοδηγός θα είναι τόσο καλός ωστε να 'πλησιάσει' αυτός περισσότερο τον οδηγό και να προσαρμοστεί λόγω εμπειρίας. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός γιατί το είπα λίγο μπερδεμένα.
Πχ με λίγα λόγια τώρα, ο Μουζάκης, υποθέτω πως, θα 'συγκρατήσει' το Λάμπρο αν νίωθει οτι ο Λάμπρος έχει χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του, για οποιονδήποτε λόγο. (Πχ ένα λάθος) Ένας άπειρος συνοδηγός όμως, είναι 'κάτω' από τις καταστάσεις. Έχει άγχος με τις σημειώσεις, να μη χαθεί κλπ. Θα είναι σε θέση, ωστε να μπορεί να ελέγχει την οδήγηση, του επίσης άπειρου οδηγού;Για Στερεάς ΠΑΜΕ!!!
ΜΕΣΑ! -
takinen θα κάνεις την αρχή για μια συζήτηση - σχολιασμό του φετινού Γίνε? Από το forum συμμετείχαμε τουλάχιστον τέσσερα άτομα...
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
takinen θα κάνεις την αρχή για μια συζήτηση - σχολιασμό του φετινού Γίνε? Από το forum συμμετείχαμε τουλάχιστον τέσσερα άτομα...Ναι, αλλά από αύριο.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Η πρόταση για το 'Γινε Συνοδηγός' έχει τεθεί από παλαιότερα στο forum. Νομίζω, ο BTS το είχε αναφέρει, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Πάντως είναι καλό σαν ιδέα.Ένα παιδί από την ομάδα μου, έλεγε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει συνοδηγός του Παναγιωτόπουλου (μετά τις γύρες που τον πήγε στο χώμα) και γω του έλεγα για πλάκα να αλλάξει το ταμπελάκι και να βάλει 'Γίνε συνοδηγός 2002'. Λές να έχω κληρονομικό χάρισμα και να μαντεύω καταστάσεις ?
Για Στερεάς ΠΑΜΕ!!!
ΜΕΣΑ!Αν δώσουμε άπαντες το παρών θα κατέβω και γώ. Αλλιώς δεν έχω παρέα και μόνος δε λέει...
Ακόμα και στο Ακρόπολις φέτος τις 2 μέρες ήμουν μόνος !! Γ*** την παρέα μου που δεν ακολουθάνε. Βέβαια φταίω και γώ. Θυμάμαι την πρώτη και μοναδική φορά που έπεισα ένα κολλητό να κατέβει σε Ακρόπολις, τον στήσαμε σε στροφή με μπόλικο χώμα (αλεύρι) και του είπαμε να κάτσει εκεί για να δεί θέαμα και οι υπόλοιποι πίασαμε ένα βράχο από την άλλη μεριά του ανέμου. Στο πρώτο πέρασμα κάναμε 20 sec να τον δούμε από το σύννεφο. Ήταν σαν να του άδειασες ένα σάκο με αλεύρι στο κεφάλι! Αφού τινάχτηκε ήρθε να μας βρεί. Εμείς ακόμα γελούσαμε -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Για Στερεάς ΠΑΜΕ!!!
ΜΕΣΑ!Και άλλος μέσα!!
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Αχ ρε Στράτη! Μου έκλεψες την ιδέα γιά το γίνε συνοδηγός = σκουλίκι. Το είχα πει στον Τριανταφυλλίδη στην Κόρινθο. Δεν πειράζει, κάντο, αλλά προς Θεού! Τι δουλειά έχουν οι συνοδηγοί να εκπαιδεύουν συνοδηγούς; Βάλε κανά οδηγό να τους εκπαιδεύσει γιά να μάθουν τι εστί βερύκοκο! Παράδειγμα, πρέπει να αλλάζουν λάστιχο σε χρόνο dt/2, ενώ ο οδηγός τους αναπάυεται. Πρέπει πάντα να υποστηρίζουν τον οδηγό τους και να λένε ότι αυτοί φταίνε γιά τους αργούς χρόνους (άντε και ο μηχανικός της ομάδας) , γιατί χάθηκαν από το 1ο χλμ και βρέθηκαν στο flying.
Οφείλουν να γνωρίζουν το πόση ζάχαρη θέλει ο οδηγός τους στον καφέ, να απαντούν σε 17 τουλάχιστον ερωτήσεις που τους κάνει ο οδηγός τους ταυτόχρονα και το βασικώτερο, σε περίπτωση εγκατάλειψης, αυτή να γίνεται κοντά σε καντίνα.
Τέλος, οφείλουν πάντα να επιβεβαιώνουν το αλάθητο του οδηγού τους και φυσικά να ισχυρίζονται μετά θέρμης ότι ο Sainz είναι λίγο πιό αργός από μάς.Ρε γαμώ το! Λες να έκανα τέτοια και μου την κοπάνησε ο Σούκουλης και τρέχει με το Σκαλτσά;
Φιλάκια!
Λάμπης Κουρτέσης
ΣκουληκοτρόφοςΕγω παιδια του το ειχα πει παντως οτι αν τυχον και μας παρει ειδικη ο Sainz θα αλλαξω καθισμα! φταιω εγω που μας πηρε την Γραβια.. την.. την..την..την..την..την..την...την...την..την..την..........................
Αλλα φυσικα φταιω εγω παιδια που τις χασαμε και αποφασισα να αποσυρθω για να μην γινω τροχοπεδη στην καριερα αυτου του νεου!για το **'νεου!' **παει δωρεαν βολτιτσα στην πιστα με το Ladaki μου
αναλυτικη απαντηση και σχολιασμο της αποψεως του κ Λαμπη (τα μισα πιστευτε παιδια!) σε αλλη στιγμη
-
Άντε τρελλοκοτσιδού! Είπες τη σωστή λέξη: ΝΕΟΣ. Κέρδισες βόλτα.
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
... Βάλε κανά οδηγό να τους εκπαιδεύσει γιά να μάθουν τι εστί βερύκοκο! Παράδειγμα, πρέπει να αλλάζουν λάστιχο σε χρόνο dt/2, ενώ ο οδηγός τους αναπάυεται. Πρέπει πάντα να υποστηρίζουν τον οδηγό τους και να λένε ότι αυτοί φταίνε γιά τους αργούς χρόνους (άντε και ο μηχανικός της ομάδας) , γιατί χάθηκαν από το 1ο χλμ και βρέθηκαν στο flying.
Οφείλουν να γνωρίζουν το πόση ζάχαρη θέλει ο οδηγός τους στον καφέ, να απαντούν σε 17 τουλάχιστον ερωτήσεις που τους κάνει ο οδηγός τους ταυτόχρονα και το βασικώτερο, σε περίπτωση εγκατάλειψης, αυτή να γίνεται κοντά σε καντίνα.
Τέλος, οφείλουν πάντα να επιβεβαιώνουν το αλάθητο του οδηγού τους και φυσικά να ισχυρίζονται μετά θέρμης ότι ο Sainz είναι λίγο πιό αργός από μάς.
Φιλάκια!
Λάμπης Κουρτέσης
ΣκουληκοτρόφοςΤέλικα εσείς οι οδηγοί πρέπει να είστε ίδιοι...
Πόσο χρονών είμαστε?