-
-
-
-
Επιτέλους καταλήξανε, είχα δεί πολλές παραλλαγές διαφέροντας ελάχιστα βέβαια απο αυτό που βλέπω. Αρκετά πιο άγριο εμφανισιακά απ'αυτό που κυκλοφορεί τώρα. Κάπου διάβασα ότι θα έχει λίγο αυξημένη ιπποδύναμη λόγω αλλαγής εξάτμισης. (223 hp μιλώντας πάντα για ευρώπη)
-
δεν μπορω να πω οτι ειναι και το καλυτερο lifting που εχω δει στη ζωη μου.
απλα επειδη η subaru δεν ειδε τις προσδοκομενες πωλησεις προχωρησε σε αυτη την ανανεωση.
σε καμμια περιπτωση δεν μπορουμε να μιλησουμε για καινουργιο μοντελλο απλα για πινελλιες στο περιεργο σουλουπι του τωρινου impreza που θα τολμουσα να πω οτι παρ'ολη την ασχημια του εχει μια προσωπικοτητα.
αυτο κατι σε evo μου φερνει. -
Τα φώτα σαν το Ιμπρέζα προηγούμενης γενιάς φέρνουν πάλι. Καλύτερα πιστεύω. Πάντως ποτέ δεν επρόκειτο για όμορφο αμάξι. Μάλλον άσχημο, και δεν αρέσει (όπως και το ΕΩΟ) σε σχεδόν καμία κοπέλλα. Όμως εμάς μας αρεσειιιιιιι!!!!
-
Θα το συνηθισουμε και αυτο
Μακαρι το 2006 (μαλλον) που θα βγει το καινουριο
(δια χειρος Ζαπατινα) να δουμε κατι πιο ομορφο -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τα φώτα σαν το Ιμπρέζα προηγούμενης γενιάς φέρνουν πάλι. Καλύτερα πιστεύω. Πάντως ποτέ δεν επρόκειτο για όμορφο αμάξι. Μάλλον άσχημο, και δεν αρέσει (όπως και το ΕΩΟ) σε σχεδόν καμία κοπέλλα. Όμως εμάς μας αρεσειιιιιιι!!!!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ......ΘΥΜΩΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης wrx1 έγραψε:
δεν μπορω να πω οτι ειναι και το καλυτερο lifting που εχω δει στη ζωη μου.
απλα επειδη η subaru δεν ειδε τις προσδοκομενες πωλησεις προχωρησε σε αυτη την ανανεωση.
σε καμμια περιπτωση δεν μπορουμε να μιλησουμε για καινουργιο μοντελλο απλα για πινελλιες στο περιεργο σουλουπι του τωρινου impreza που θα τολμουσα να πω οτι παρ'ολη την ασχημια του εχει μια προσωπικοτητα.
αυτο κατι σε evo μου φερνει.Και θα σου 'φερει' πιο πολυ Εβο εαν δεις το Εβο 8. Εχω δει φωτο σε περιοδικο και το εχουν κανει ΠΟΛΥ πιο αγριο. Θα ψαξω να τις βρω online καπου.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Θα το συνηθισουμε και αυτο
Μακαρι το 2006 (μαλλον) που θα βγει το καινουριο
(δια χειρος Ζαπατινα) να δουμε κατι πιο ομορφοΟ ΖΑΠΑΤΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ MITSUBISHI;
-
Οριστε πως θα μοιαζει το Εβο 8 οταν ερθει στις ΗΠΑ:
Στις ΗΠΑ οι φημες ηταν για 250 ιππους αλλα τωρα μιλανε για 275 ιππους. Αρα το WRX του χρονου θα κανει πολυ περισσοτερους απο τους 227 που κανει σημερα στις ΗΠΑ.
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...........ΑΓΟΡΑΙΟΝ -
Επισης φημολογητε εκδοση WRX S202 STi η οποια κανει 320 ιππους στις 6400 σαλ απο 2λιτρα για τις ΗΠΑ. Μεχρι τωρα η STi εχει ηδη φτιαξει 400 αντιτυπα στην Ιαπωνια τα οποια ολα αγορασθηκαν πριν κατασκευαστουν καν. Η STi σκεφθετε σοβαρα να ερθει στις ΗΠΑ συμφωνα με δηλωσεις στελεχων.
-
Με αλλα λογια οι Ιαπωνες εχουν μπει full force (με τις παντες) στην ΗΠΑμερικανινη αγορα και θα δουμε πολλα καλα για τους car enthusiasts στο κοντινο μελλον. Το 350Z ειναι ενα αλλο παραδειγμα το οποιο κανει την Τογιοτα να 'ζηλευει'. Ετσι οι φημες για την επιστροφη στης Σουπρα στις ΗΠΑ ειναι εντονες. Να δουμε τι εχει να πει η Χοντα σε ολα αυτα με την Acura και το NSX ή καποια αλλα καινουργια μοντελα. Εχει ηδη αποφασισθει η εισαγωγη του Ευρωπαικου Ακκορντ ως μοντελο Άκιουρα στις ΗΠΑ (μετα τις 'περιποιησεις' της Άκιουρα) ως ενα τετραπορτ Ιντεγκρα ονομαζομενο μαλλον ως TSX (ως τον τετραπορτο ξαδερφο του RSX το οποιο βγαινει μονο σε 2πορτη εκδοση).
-
Gavriil, το Ενο 8 είναι αυτό; Σαν καταδιωκτικό Στέλθ είναι! Πωπώ πράμα!
Καλά δεν συζητάω, αν το δεις στον δρόμο κάνεις δεξιά χωρίς να καταλάβεις τι γίνεται! -
Gavriil, το Ενο 8 είναι αυτό; Σαν καταδιωκτικό Στέλθ είναι! Πωπώ πράμα!
Καλά δεν συζητάω, αν το δεις στον δρόμο κάνεις δεξιά χωρίς να καταλάβεις τι γίνεται!Χεχεχε...
Οχι στις ΗΠΑ φιλε. Εχει πολυ πιο γρηγορα αυτοκινητα εδω (οσον αφορα τον ολικο αριθμος τους τουλαχιστον) στις ΗΠΑ απο οτι στην Ευρωπη.
ΟΠως ειχα και την αντιπαραθεση με τον συγγραφεα του αρθρου για το Εβο 7 στους Τροχους: 13.4 για τα 400 μετρα ειναι μεν γρηγορα και σεβομενα νουμερα, αλλα διαπερναμε εναν Horsepower War τελευταια πιο εντονο στις ΗΠΑ απο οτι στην Ευρωπη που δεν κανει το Εβο με 275 ιππους να ειναι ΤΟ οπλο οπως ειναι στη Ευρωπη. Εδω με $30,000 αγοραζεις SVT Cobra Cabrio με 390 ιππους (420 πραγματικους). Εδω τα 225 αλογα (231 Ευρωπη) της 330 ειναι γελεία π.χ.
Δες ενα παραδειγμα. Το Νισσαν Όλτιμα βγενει με 2 κινητηρες. Εναν 4κυλινδρο 2.5 λιτρα και ενα 6κυλινδρο 3.5 λιτρα με 245 ιππους. Αυτο με τους 245 ιππους κανει $23,500 και με το χειροκινητο κιβωτιο παει τα 0-98.5 χλμ/ω σε 6.0 δευτερα. Το Νισσαν Ολτιμα θεωρητε ως οικογενιακο μεσο σενταν.
-
Το Integra Type R έρχεται στις ΗΠΑ; Αν ναι, είναι ίδιο με την έκδοση που έρχεται στην δυτική Ευρώπη; Το καινούριο το δίλιτρο R έχει έρθει;
-
Φίλε μου την σπάς τώρα!!!
Με τόσο λίγα χρήματα τέτοιο αμάξι...Να σε ρωτήσω, (χωρίς πλάκα όμως), πόσο δύσκολο είναι να πάρω πράσινη κάρτα (και να βρω δουλειά φυσικά) όταν τελειώσω με τον στρατό;
Το σκεπτικό θα ήταν να κάνω master εκεί και να έμενα και μερικά παραπάνω χρόνια...
-
Το Integra Type R έρχεται στις ΗΠΑ; Αν ναι, είναι ίδιο με την έκδοση που έρχεται στην δυτική Ευρώπη; Το καινούριο το δίλιτρο R έχει έρθει;Το Ιντεγκρα εδω λεγετε Acura RSX. Λεγοταν Acura Integra μεχρι και το προηγουμενο μοντελο (πριν 9 μηνες). Υπαρχει το απλο Acura RSX με τους 160 ιππους απο 2 λιτρα, και το Type S με τους 200 ιππους (ιδιος κινητηρας με αυτου του Civic Type R) στην Ευρωπη (το Σιβικ Type R δεν ερχετε στις ΗΠΑ).
Οι φημες για Integra Type R ειναι οτι μαλλον δεν θα ερθει. Υπηρχε στο προηγουμενο μοντελο με τους 195 ιππους ομως. Εαν πραγματι δεν ερθει Integra Type R εκδοση (RSX Type R δηλαδη), θα ειναι επηδει η Άκιουρα μας ετοιμαζει κατι αλλο, καλυτερο ειναι η πρωσοπικη μου αποψη
-
Φίλε μου την σπάς τώρα!!!
Με τόσο λίγα χρήματα τέτοιο αμάξι...Να σε ρωτήσω, (χωρίς πλάκα όμως), πόσο δύσκολο είναι να πάρω πράσινη κάρτα (και να βρω δουλειά φυσικά) όταν τελειώσω με τον στρατό;
Το σκεπτικό θα ήταν να κάνω master εκεί και να έμενα και μερικά παραπάνω χρόνια...
Οι πιθανοτητες ειναι 1%. Σοβαρα. Το περασα εγω αυτο. Μαλιστα οι πιθανοτητες ΗΤΑΝ 1% πριν τις 9/11. Τωρα ισως να ειναι 0.1%. Ομως δεν ειναι 0%.
"Νεο" 2003 Impreza