-
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Αυτο , το θέμα δεν νεκραναστήθηκε, αλλά νομίζω, πως είναι πάντα επίκαιρο.Κάτι σαν το οικονομικό χάλι της χώρας στην οποια ζούμε.
=Το φακελάκι στο δίπλωμα, το έχουμε ζήσει όλοι!
ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ! -
Εχω εξεταστει τρεις φορες για διπλωμα(παπακι στα 16 μου,Β' κατηγοριας ερασιτεχνικο στα 18 και στα 21 για Οδηγος Οχηματων στην ΠΑ) και το πηρα παντα με την πρωτη φορα χωρις να λαδωσω ή να μου γινει καποια νυξη για λαδωμα.
-
Ελεος!!!
Για τα ατυχημα δεν φταιει ουτε ο δρομος, ουτε το οχημα, ουτε η βροχη, ουτε η ταχυτητα, ουτε τιποτα υλικο
Φταινε τα σκατα που υπαρχουν μεσα στο κεφαλι μερικων, ενω θα επρεπε να υπαρχει ο εγκεφαλοςΜερικοι απλα ΔΕΝ θα επρεπε να οδηγουν, δεν το κατεχουν, πως να το κανουμε?
Δηλαδη καποιος πρεπει να γινει με το ζορι πιλοτος αεροπλανου?Για σκεφτειτε το... -
Ο χρήστης After έγραψε:
Ελεος!!!Για τα ατυχημα δεν φταιει ουτε ο δρομος, ουτε το οχημα, ουτε η βροχη, ουτε η ταχυτητα, ουτε τιποτα υλικο
Φταινε τα σκατα που υπαρχουν μεσα στο κεφαλι μερικων, ενω θα επρεπε να υπαρχει ο εγκεφαλοςΜερικοι απλα ΔΕΝ θα επρεπε να οδηγουν, δεν το κατεχουν, πως να το κανουμε?
Δηλαδη καποιος πρεπει να γινει με το ζορι πιλοτος αεροπλανου?Για σκεφτειτε το...Συμφωνω απολυτα.Δεν φταιει τιποτε αλλο απο την βλακεια που κουβαλαμε μεσα μας.Δεν διαφωνω οτι οι δρομοι ειναι χαλια αλλα κυριως φταιμε εμεις και αυτο γιατι ενω γνωριζουμε πως εχει η κατασταση συνεχιζουμε να το παιζουμε μαγκες διχως να πρασαρμοζομαστε στις συνθηκες.Ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι ο περιφερειακος Θεσ/νικης,ολοι ξερουν τα επικυνδινα σημεια αλλα αποστασεις δεν υπαρχουν ουτε ελατωμα ταχυτητας και μετα μας φταιει ο δρομος.Το ιδιο ισχυει για του εξυπνους που ασχολουνται με τη νεα μοδα του tuning(μη χεσω!!!).Βαζει ο αλλος στο σαξοραλλο κλπ αυτοκινητο 150-170 και γω δεν ξερω ποσα αλογα και οταν δεν τον ακουσει η μπροστινη κινηση του φταιει το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ελεος!!!Για τα ατυχημα δεν φταιει ουτε ο δρομος, ουτε το οχημα, ουτε η βροχη, ουτε η ταχυτητα, ουτε τιποτα υλικο
Δηλαδη καποιος πρεπει να γινει με το ζορι πιλοτος αεροπλανου?Για σκεφτειτε το...Καμμία αντίρηση σε αυτά που γραφεις, ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ !:ΤΟ ΟΤΙ , ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΑΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ !
ΜΕΤΟ ΖΟΡΙ - ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ! -
Άλλη μια ερώτηση: Γιατί δίνουμε εξετάσεις στα αυτοκίνητα της σχολής και όχι σε αυτοκίνητα του κράτους ειδικά διαμορφωμένα? Ένας καλός οδηγός μπορεί να οδηγήσει τα πάντα!!! Αρκεί να έχει 4 ρόδες.
Τι μου θύμησες!!..
Η ξαδέρφη μου, ετών 26, έβγαλε πρόσφατα δίπλωμα..
Έμαθε σε ένα Suzuki SX4..
Τα προσκέφαλα των πίσω καθισμάτων ττου SX4 έιναι σχετικά μεγάλα..
Οι δυο μεταλλικές ράβδοι που στηρίζουν το κάθε προσκέφαλο, δημιουργούν ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο με συγκεκριμένες διαστάσεις, σχετικά μεγαλύτερες από άλλα μοντέλα.
(λεπτομέρεια, αλλά θα καταλάβετε σε λίγο γιατί το αναφέρω)Ο Δάσκαλος λοιπόν της οδήγησης, όταν την 'έμαθε' να παρκάρει, της είπε ότι πρέπει να παίρνει το τιμόνι όλο αριστερά, όταν το πεζοδρόμιο εξαφανίζεται από το ορθογώνιο που δημιουργούν οι μεταλλικές αυτές ράβδοι!
Όταν λοιπόν πήρε το δίπλωμα και επισκεφτήκαμε αντιπροσωπία για αγορά αυτοκινήτου, επέμενε να πάμε στη Suzuki (δεν είχα καταλάβει μέχρι τότε το γιατί)..
Zητάει προσφορά για το SX4..
Σκέφτηκα ότι μάλλον της άρεσε επειδή έμαθε σε αυτό το μοντέλο.Την ρωτώ αργότερα.. 'Γιατί το SX4;'
Και η θεική απάντηση: 'Για να μπορώ να παρκάρω!'..
-
Ο χρήστης Neuge έγραψε:
Άλλη μια ερώτηση: Γιατί δίνουμε εξετάσεις στα αυτοκίνητα της σχολής και όχι σε αυτοκίνητα του κράτους ειδικά διαμορφωμένα? Ένας καλός οδηγός μπορεί να οδηγήσει τα πάντα!!! Αρκεί να έχει 4 ρόδες.
Τι μου θύμησες!!..
Η ξαδέρφη μου, ετών 26, έβγαλε πρόσφατα δίπλωμα..
Έμαθε σε ένα Suzuki SX4..
Τα προσκέφαλα των πίσω καθισμάτων ττου SX4 έιναι σχετικά μεγάλα..
Οι δυο μεταλλικές ράβδοι που στηρίζουν το κάθε προσκέφαλο, δημιουργούν ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο με συγκεκριμένες διαστάσεις, σχετικά μεγαλύτερες από άλλα μοντέλα.
(λεπτομέρεια, αλλά θα καταλάβετε σε λίγο γιατί το αναφέρω)Ο Δάσκαλος λοιπόν της οδήγησης, όταν την 'έμαθε' να παρκάρει, της είπε ότι πρέπει να παίρνει το τιμόνι όλο αριστερά, όταν το πεζοδρόμιο εξαφανίζεται από το ορθογώνιο που δημιουργούν οι μεταλλικές αυτές ράβδοι!
Όταν λοιπόν πήρε το δίπλωμα και επισκεφτήκαμε αντιπροσωπία για αγορά αυτοκινήτου, επέμενε να πάμε στη Suzuki (δεν είχα καταλάβει μέχρι τότε το γιατί)..
Zητάει προσφορά για το SX4..
Σκέφτηκα ότι μάλλον της άρεσε επειδή έμαθε σε αυτό το μοντέλο.Την ρωτώ αργότερα.. 'Γιατί το SX4;'
Και η θεική απάντηση: 'Για να μπορώ να παρκάρω!'..
τώρα, άλλαξες ΤΟ ΘΕΜΑ:
Αυτό , ειναι : license TO PARK -
Ο χρήστης After έγραψε:
Δηλαδη καποιος πρεπει να γινει με το ζορι πιλοτος αεροπλανου?Για σκεφτειτε το...Αυτή είναι η ουσία του θέματος !!!! Όλα όσα έχουν ειπωθεί πιο πάνω έχουν βάση αλλά ο φίλος After έχει εντοπίσει την ουσία. Είτε μας αρέσει είτε όχι κάποιοι από εμάς δεν πληρούν τις βασικές απαιτήσεις, προκειμένου να διαθέτουν άδεια οδήγησης.
Τα μηχανοκίνητα μέσα πέρα από την ικανότητα του οδηγού να τα ''χειριστεί'' απαιτούν και άλλες ικανότητες - δεξιότητες, κυρίως όταν πρόκειται να κινηθούν σε δημόσιο δρόμο. Είναι πασιφανές ότι η πλειοψηφία των οδηγών δε διαθέτουν ούτε το 1/10 των ικανοτήτων αυτών και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από την εξίσωση.
Δίπλωμα οδήγησης = license to kill?