-
Ο χρήστης chatasos έγραψε:
Έχετε υπόψιν σας ότι τα 307 έχουν παρουσιάσει πολλά προβλήματα με
το multiplex τους όταν ο καιρός είναι υγρός.
Γνωστός μου το έχει πάει 3 φορές για 'στεγανοποίηση'.Χμμ , κάπου χάθηκε το μήνυμα μου!! καταραμένα κομπιούτερ!!
Τέλος πάντων τα προβλήματα που έχω δεί εγώ εδώ και 3 μήνες συμβίωσης με ένα 307 sw 1.6 είναι τα εξής:
(1) Το κλασικό πρόβλημα που φαίνεται να έχουν αρκετα 307 με τον μοχλοδιακόπτη των φλας ο οποίος είτε δεν κάνει επαναφορά (το δικό μου) η κάνει πολύ γρήγορα. Ήδη περιμένω ανταλλακτικό
(2) Με το multiplex δεν έχω προβλήματα και ο καιρός τελευταία στην Αθήνα μάλλον είναι αρκετά υγρός .
(3) Το χειρότερο φαίνεται να είναι κάτι που αναφέρεται σε μια παράγραφο του βιβλίου του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα λέει ότι όταν γεμίζεις το ρεζερβουάρ πρέπει να μην αφήνεις την αντλία να κάνει πάνω απο 3 κλικ (ξέρετε που γεμίζει μέχρι επάνω και ο βενζινάς τραβά πιο έξω το σωλήνα και συνεχίζει) γιατι 'ίσως παρουσιαστούν προβλήματα'. Το πρόβλημα είναι ένα....κάποιος εγκέφαλος τα παίζει και κάνει reset (υποθέτω). Το σύμπτωμα είναι σαν να κλείνεις και ανοίγεις τον διακόπτη.. ¨ολα τα όργανα, κλιματισμός ράδιο κλπ. σβήνουν και ξανανάβουν (ευτυχώς όχι και η μηχανή).
Τι στην ευχή windows τρέχει??Υ.Γ. Ένα καλο site που έχει και γνώμες ιδιοκτητών για αυτοκίνητα είναι το http://www.4car.co.uk, κάτω απο την επικεφαλίδα road tests υπάρχει επιλογή readers tests.
-
Εδώ που τα λέμε, γιατί να διαμαρτύρεται η Πεζώ; Όταν έβγαλε το 307 ο υπεύθυνος μάρκτινγκ δήλωσε κατά λέξη ότι 'Το 307 δεν μοιάζει σε οδική συμπεριφορά με το 306 γιατί το best seller της κατηγορίας είναι το Golf και φτιάξαμε ένα αυτοκίνητο για να πάρει τη θέση του'. Οπότε γιατί η VW να μην συγκρίνει το 'Αυτοκίνητο' με το 'Golf';
-
Τι στην ευχή windows τρέχει??
ΚΑΛΟ!!!
-
Αν βγεις και ξαναμπείς μήπως δουλεύει κανονικά?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αν βγεις και ξαναμπείς μήπως δουλεύει κανονικά?
Φανταστείτε όμως να έτρεχε όντως windows εεε..με την παράδοση της Microsoft γέλιο που θα ρίχναμε.Π.Χ.
1. Microsoft Security patch leaves doors open for burglars μετα ακολουθεί
2. Security patch to fix the security patch that leaves doors opens, locks doors but opens windows και μετά
3. Security patch locks doors and windows even if you use the original car key -
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
TANSTAAFL
TANSTAAFL: (there ain't no such thing as a free lunch)
Η ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ(ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ! ).
KΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. -
kai mono pou to rotas re aderfe tzampa spatalises ton xrono sou?????? einai dinaton re? na agorasis ena autokinito me anepesthiti energitiki asfalia???? poli lene: kita ego thelo mono na me pigeni!! einai logiki auti? kai den mou les na se rotiso kati : an tixi kai brexi se anifora piso apo ena fortigo , ti tha kanis tha to akolouthisis mexri na ftasi ston proorismo tou? xazomara kai mono pou to rotas AUTA
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Εδώ που τα λέμε, γιατί να διαμαρτύρεται η Πεζώ; Όταν έβγαλε το 307 ο υπεύθυνος μάρκτινγκ δήλωσε κατά λέξη ότι 'Το 307 δεν μοιάζει σε οδική συμπεριφορά με το 306 γιατί το best seller της κατηγορίας είναι το Golf και φτιάξαμε ένα αυτοκίνητο για να πάρει τη θέση του'. Οπότε γιατί η VW να μην συγκρίνει το 'Αυτοκίνητο' με το 'Golf';Το φοβερό είναι το Car and Driver.
γράφει στο editorial του προηγούμενο τεύχους ύμνους για την συγκεκριμένη διαφ..........Τι να πεί κανείς
τόσο τους άρεσε το Golf
εγω το πήρα για ΣΚ το 1.6 (εχω αστρα 1.4) και ήταν γρήγοροτερο αλλά κατά τα άλλα κουβάς και οι ταχύτητες δεν μπαίνανε με τίποτα -
Εντάξει τώρα... Περιμένεις ρε coyote από της μυλωνούς τον απαυτό ορθογραφία.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αυτή η ηλίθια διαφήμιση είναι μια κίνηση απελπισίας για το πανάχρηστο Golf.Μου εξηγείς τι σου φταινε τα κακόμοιρα τα Golf.
Καταρχήν συγκρίνεις ένα αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε το 1998 ή ίσως και το 1997 δεν θυμάμαι με ένα αυτοκίνητο που κυκλοφόρησε το 2001. Άρα το Golf είναι ήδη ξεπερασμένο και ακόμα πουλάει (Τον άλλο χρόνο βγαίνει καινούργιο μην το ξεχνάς).
Όταν θα αρχίσουν να γράφουν χιλιόμετρα και τα 307 και θα δούμε αν θα βγάλουν βλάβες εδώ θα είμαστε.
Μην μου πεις ότι το 2λιτρο 307 είναι καλύτερο από το Golf 1,8T έστω και 4 χρονών μοντέλο.Το μόνο Πεζώ που μου αρέσει πάντως είναι το 106 Rally και το 306 Race, Τα άλλα Πεζώ δεν μου λένε τίποτα.
Πάντως για τον φίλο που ρωτάει γνώμη μου είναι να αποφύγει αν μπορεί το 1,4 και αν μπορεί να μπει στα 1,6 εκτός και αν θέλει το αυτοκίνητο μόνο μέσα στην πόλη
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καταρχήν συγκρίνεις ένα αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε το 1998 ή ίσως και το 1997 δεν θυμάμαι με ένα αυτοκίνητο που κυκλοφόρησε το 2001.Μα η ίδια η VW το έκανε αυτό, με την διαφήμισή της 'αυτοκίνητο ή Golf' που το 'αυτοκίνητο' ήταν 307...
Για να το φέρω και λίγο πιο προς το άλλο θέμα με τα αυτοκίνητα της χρονιάς, το ερώτημα ήταν 'Αυτοκίνητο της χρονιάς 2002, ή παρ'ολίγον αυτοκίνητο της χρονιάς 1998;'
ΑΓΟΡΑ PEUGEOT 307 1.4