-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άραγε πόσο να χρεώνει το μάθημα; Μάνο, να έκαναν και μαθήματα με Astra OPC, ε;
Ο δάσκαλος με το RX-8 μάλλον χρεώνει τα διπλά, αφού η κανονική αμοιβή φεύγει σε βενζίνη.
και σε λάδι (τόση ώρα και δεν το γράψε κανείς; )
Κι έλεγα θα κρατηθεί δε θα κρατηθεί.
Τελικά δε κρατήθηκες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο δάσκαλος με το RX-8 μάλλον χρεώνει τα διπλά, αφού η κανονική αμοιβή φεύγει σε βενζίνη.
Τελικά δε κρατήθηκες.
φαντάσου να μην μ'άρεσε και το ρο χι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τελικά δε κρατήθηκες.
Ούτε ψύλλος στο κόρφο του.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τελικά δε κρατήθηκες.
Φαντάσου δηλαδή να ανοίξουμε topic A4 1.6 Vs 316 Vs C180K... Θα βρεθεί στο 15ο υπόγειο από το θάψιμο...
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Φαντάσου δηλαδή να ανοίξουμε topic A4 1.6 Vs 316 Vs C180K... Θα βρεθεί στο 15ο υπόγειο από το θάψιμο...
premium θάψιμο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
premiumΦτού κακή λέξη, να μη τη ξαναδώ από εσένα.
-
Σήμερα στις 11 το βράδυ, στον περιφερειακό δρόμο του αεροδρομίου του Ελληνικού, ένα Σαξό μοντιφικάτο, εξεράγει και φυσικά δεν έμεινε τίποτα. Τα παιδία πρόλαβαν και βγήκαν απο το αυτοκίνητο. Φημολογείται πως διέθετε άζωτο...
-
Στα λάστιχα; Δεν κρατήθηκα...
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Σήμερα στις 11 το βράδυ, στον περιφερειακό δρόμο του αεροδρομίου του Ελληνικού, ένα Σαξό μοντιφικάτο, εξεράγει και φυσικά δεν έμεινε τίποτα. Τα παιδία πρόλαβαν και βγήκαν απο το αυτοκίνητο. Φημολογείται πως διέθετε άζωτο...αρχισαμε τις αηδιες παλι...
ΤΟ ΝΙΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΛΕΚΤΟ ΜΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΛΕΕΕΕΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
σωπα ρε!
-
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον υπαλληλο καθαριοτητας του Δημου Αθηναιων που σημερα το πρωι 8,30 επι της Μητροπολεως ,μπροστα στην εκκλησια, ειχε παρατησει τα φαρασια και τη σκουπα και ενημερωνε τους οδηγους αυτοκινητων και μηχανων να μειωνουν ταχυτητα και να αποφευγουν μια μεγαλη κυλιδα λαδιου που ειχε πεσει στο οδοστρωμα.
-
Σήμερα το μεσημέρι επιστρέφοντας σπίτι μου στη Λ. Βεΐκου υπήρχαν μέσα στο δρόμο αφίσες, από αυτές που τις βάζουν γύρω από τις κολώνες, οι οποίες προφανώς είχαν φύγει από τις κολώνες. Περνέω εγώ την αποφεύγω αλλά το αυτοκίνητο που ακολουθούσε δε μπόρεσε - πρόλαβε να την αποφύγει και την 'πέταξε' πίσω του στη μοτοσυκλέτα που ακολουθούσε. Ευτυχώς ο μοτοσυκλετιστής κατάφερε αν και η αφίσα τον κτύπησε ελάχιστα να μη πέσει.
Είναι η δεύτερη φορά που είδα το ίδιο πρόβλημα μέσα σε ένα μήνα. Η προηγούμενη φορά ήταν στο 'ποτάμι', ευτυχώς τότε δεν υπήρχε μοτοσυκλέτα στο περιστατικό. (Εκεί θα υπήρχε θύμα μια και τα χιλιόμετρα ήταν περισσότερα)
Μια και αυτοί που βάζουν τις αφίσσες δε φροντίζουν να τις στερεώσουν σωστά ας προσέχουμε λίγο παραπάνω μια και το θέμα δεν είναι από τα παράξενα των δρόμων μας αλλά από τα επικίνδυνα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αρχισαμε τις αηδιες παλι...
Δεν είπε κανείς οτι είναι. Παρ' όλα αυτά πέτυχα κι΄αυτό:
...'The bad news is that an improperly installed nitrous-oxide system can cause severe engine damage. If nitrous oxide is injected into the engine without supplying an adequate amount of fuel or no fuel at all, then you've got trouble. The temperatures in the combustion chamber will skyrocket, and the engine may detonate and parts will be broken and melted.'
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
αρχισαμε τις αηδιες παλι...
Δεν είπε κανείς οτι είναι. Παρ' όλα αυτά πέτυχα κι΄αυτό:
...'The bad news is that an improperly installed nitrous-oxide system can cause severe engine damage. If nitrous oxide is injected into the engine without supplying an adequate amount of fuel or no fuel at all, then you've got trouble. The temperatures in the combustion chamber will skyrocket, and the engine may detonate and parts will be broken and melted.'
Και με τον ατμοσφαιρικο αερα γινεται τετοια ζημια (σε μικροτερη κλιμακα),ειναι το λεγομενο στεγνωμα του κινητηρα απο καυσιμο (αν δεν κανω λαθος).
-
Είναι θέμα περιεκτικότητας οξειδωτή κατ αναλογία με κάυσιμο, σε δεδομένο όγκο νομίζω. Κάτι τέτοιο παρατηρείται σε αυτοκίνητα με υπερπίεση έπειτα από κάποιο όριο περιεκτικότητας σε αέριο(ατμοσφαιρικός αέρας στην περίπτωση) το οποίο δε γνωρίζω ακριβώς.
-
Φτωχο μειγμα = ανεβασμενες θερμοκρασιες = λιωνουν τα παντα αμα δεν το προσεξεις.
το νιτρο λογο του οτι ψεκαζεις το εξτρα οξυγονο (υπο μορφη νιτρου που διασπαται και το δινει), ειναι πολυ ευκολο αμα κανεις λαθος στις βενζινες να στεγνωσεις εντελως και να εκτοξευτουν οι θερμοκρασιες στα υψη πολυ γρηγορα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι επιστρέφοντας σπίτι μου στη Λ. Βεΐκου υπήρχαν μέσα στο δρόμο αφίσες, από αυτές που τις βάζουν γύρω από τις κολώνες, οι οποίες προφανώς είχαν φύγει από τις κολώνες. Περνέω εγώ την αποφεύγω αλλά το αυτοκίνητο που ακολουθούσε δε μπόρεσε - πρόλαβε να την αποφύγει και την 'πέταξε' πίσω του στη μοτοσυκλέτα που ακολουθούσε. Ευτυχώς ο μοτοσυκλετιστής κατάφερε αν και η αφίσα τον κτύπησε ελάχιστα να μη πέσει.Είναι η δεύτερη φορά που είδα το ίδιο πρόβλημα μέσα σε ένα μήνα. Η προηγούμενη φορά ήταν στο 'ποτάμι', ευτυχώς τότε δεν υπήρχε μοτοσυκλέτα στο περιστατικό. (Εκεί θα υπήρχε θύμα μια και τα χιλιόμετρα ήταν περισσότερα)
Μια και αυτοί που βάζουν τις αφίσσες δε φροντίζουν να τις στερεώσουν σωστά ας προσέχουμε λίγο παραπάνω μια και το θέμα δεν είναι από τα παράξενα των δρόμων μας αλλά από τα επικίνδυνα.
Το πρωί που ανέβαινα στη σχολή, είδα κάποιους να βγάζουν τις αφίσες από τις κολώνες. Το απόγευμα που γύριζα, στη θέση τους υπήρχε ο ανάλογος στολισμός για την 28η...
-
Προχθες στα Χανιά κιτρινο VW Lupo με πισω στο τζαμι αυτοκολλητο:
'Αιωνια δοξα στο Ιησου τον Ναζοραιο'και αλλα παρεμφερη αυτοκολλητα στα πλαγια.
Εβγαλα φωτογραφια αλλα δυστηχως ηταν απο το κινητο και δεν φαινεται καλα. -
Δεν ξέρω αν είναι το καταλληλότερο θέμα για το γράψω...
Σήμερα το βράδυ χτύπησα ένα γατί!
Καθώς προσπερνούσα και έμπαινα στο ρεύμα μου,το είδα στην απέναντι άκρη του δρόμου,παρ' όλο που ήταν μαύρο και νύχτα.
Ενώ ξαναέμπαινα στη λωρίδα μου το είδα να κινείται λίγο προς τη μέση.Τραβήχτηκα δεξιά φρέναρα,αλλά το ηλίθιο πετάχτηκε,διέσχισε όλο το αντίθετο ρεύμα και το μισό (και παραπάνω) δικό μου,δεν αντέδρασε στο κορνάρισμα και κατέληξε στον προφυλακτήρα μου από την πλευρά του συνοδηγού!Μπουμ ηκούσθη και απ' ότι κατάλαβα βρέθηκε στα παρακείμενα χωράφια.Δεν το πάτησα,όπως διαπίστωσα αργότερα που ξαναπέρασα απ' το σημείο.
Η γάτα ή ήταν τελείως ηλίθια ή ήθελε να αυτοκτονήσει!Δεν εξηγείται αλλιώς.Απ' ότι είδα έφυγε και το προβολάκι μου απ' τη θέση του.Ελπίζω να μην έχει σπάσει καμιά βάση (χλωμό).
RIP ηλίθιο γατί!
Αν και υπάρχει πιθανότητα να τη γλίτωσε,επιβεβαιώνοντας τα περί 7 ψυχών της γάτας... -
Εγώ είχα κάνει κάτι αντίστοιχο πριν κανένα χρόνο, αλλά με σκύλο...
5 και μισή το πρωί... για δουλειά... η καλύτερη μου...
Καθώς είμαι σύνορα της Κηφισίας, σε μια ανηφορίτσα χωρίς φωτισμό και τα λοιπά, βλέπω στο κέντρο (καρακέντρο) του δρόμου, ένα μαύρο πράγμα.
Λέω λάδι θα είναι από κανένα βλάκα, κάτσε να κεντράρω να το περάσω από το κέντρο μην το πατήσω..
Δεν πήγαινα με πολλά, κάπου στα 50 χιλιόμετρα, και καθώς είμαι στα 7-8 μέτρα από το ¨λάδι¨ βλέπω ξαφνικά ότι είναι μαύρος σκύλος(!) Φρένααααα, χειρόφρεναααααα, αλεξίπτωτα, ότι είχα το πάτησα!
Προλαβαίνει το βλαμμένο και φεύγει γρήγορα και, τον χτυπάω ελάχιστα με την άκρη του προφυλακτήρα μου... σταματάω τελείως και έχω ένα ψιλό σοκ... κοιτάω αν είναι καλά ο σκύλος... μια χαρά ήταν και με κοίταγε καλά καλά, σαν να μου έλεγε, ρε καραγκιόζη τι θες και οδηγείς στον δρόμο...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!