-
Μάλιστα ο νόμος της ζούγκλας!
Οφθαλμός αντί οφθαλμού...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μάλιστα ο νόμος της ζούγκλας!Οφθαλμός αντί οφθαλμού...
Εχεις δικιο επρεπε απλως να κρατησει τα κλειδια μεχρι να ερθει η αστυνομια και να τις κανει μυνηση για αποπειρα ανθρωποκτονιας απο προθεση.
-
Ε μα βρε elteo, σε πνίγει το δίκιο σου εκείνη τη στιγμή. Ένα λάθος, μετά βρισίδι, μετά πρόθεση να σου κάνει σωματική ζημιά εκ του ασφαλούς. Αν ήταν άντρας ο οδηγός, ακόμα θα έπαιζαν κουτουλιές. Αλλά ήταν γυναίκα και κάποιος της είπε φαίνεται ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει χωρίς κίνδυνο να φάει ξύλο. Ο παπάκιας βρήκε το αντίδοτο (σίγουρα προς απογοήτευση της 'κυρίας').
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε μα βρε elteo, σε πνίγει το δίκιο σου εκείνη τη στιγμή. Ένα λάθος, μετά βρισίδι, μετά πρόθεση να σου κάνει σωματική ζημιά εκ του ασφαλούς. Αν ήταν άντρας ο οδηγός, ακόμα θα έπαιζαν κουτουλιές. Αλλά ήταν γυναίκα και κάποιος της είπε φαίνεται ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει χωρίς κίνδυνο να φάει ξύλο. Ο παπάκιας βρήκε το αντίδοτο (σίγουρα προς απογοήτευση της 'κυρίας').Πολύ εφευρετικός ο παπάκιας ομολογώ...θα την άφησε κάγκελο με τους από πίσω να κορνάρουν αλλά εκείνη να είναι με το .... στο χέρι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε μα βρε elteo, σε πνίγει το δίκιο σου εκείνη τη στιγμή. Ένα λάθος, μετά βρισίδι, μετά πρόθεση να σου κάνει σωματική ζημιά εκ του ασφαλούς. Αν ήταν άντρας ο οδηγός, ακόμα θα έπαιζαν κουτουλιές. Αλλά ήταν γυναίκα και κάποιος της είπε φαίνεται ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει χωρίς κίνδυνο να φάει ξύλο. Ο παπάκιας βρήκε το αντίδοτο (σίγουρα προς απογοήτευση της 'κυρίας').
Πολύ εφευρετικός ο παπάκιας ομολογώ...θα την άφησε κάγκελο με τους από πίσω να κορνάρουν αλλά εκείνη να είναι με το .... στο χέρι
Άσε που μπορεί να γλύτωσε πολλούς άλλους οδηγούς παπακίων ( ) και μη
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μάλιστα ο νόμος της ζούγκλας!Οφθαλμός αντί οφθαλμού...
στην ζουγκλα, οταν αντιμετωπιζεις ζωα, τι θα κανεις? εγω αμα ημουν με το lada απλα θα της εκανα το primera τροπετο και μετα δηλωση στην ασφαλεια, 'φιλικη' κιολας. Ρε δεν πανε να μαμηθουν ολοι οι μαγκες του κωλου λεω εγω.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάπου κοντά στην Αγ. Παρασκευή.
Κυρία αρκετών Μαΐων (και πολλών άλλων μηνών μαζί) με Nissan Primera, 'κινείται' (που λέει ο λόγος δηλαδή) στην αριστερή λωρίδα (εμ που αλλού) λίγο πιό πίσω και δεξιά της κινείται ένα 'παπάκι' κι εγώ λίγο πιο πισω από το 'παπάκι.
Ξαφνικά η κυρία αποφασίζει να στρίψει δεξιά χωρίς φυσικά να κοιτάξει ούτε και να ανάψει φλάς.
Παραλίγο να 'στείλει' το 'παπάκι', φρένα και το γλυτώνουμε το 'ξαφνικό'.
Αρχίζουν απο το παιδί με το 'παπάκι' να πέφτουν Γαλλικά σε άπταιστα Ελληνικά, μα η κυρία αποφασίζει ότι δεν τον 'τρόμαξε' αρκετά και φρενάρει απότομα μπροστά του.
Δυστυχώς όμως γι αυτή πιό κάτω είχε κόκκινο φανάρι.
Το 'παπάκι' σταματά δίπλα της κατεβαίνει ο οδηγός του η 'κυρία' εξακολουθεί να λέει τα δικά της ο οδηγός σκύβει μέσα από το παράθυρο της παίρνει τα κλειδιά του Primera ανεβαίνει στο 'παπάκι' ξεκινά και λίγα μέτρα πιο πέρα τα πετάει στον υπόνομο.ΓΑΜΑΤΟΣ ο τύπος. Μάλλον θα πάρω ένα Volvo Amazon για να κάνω τροπέτα τα λαμαρινοφέροντα εγώ κάτι τέτοιων κρετίνων.
-
Κάπου κοντά στην Αγ. Παρασκευή....'κινείται' (που λέει ο λόγος δηλαδή) στην αριστερή λωρίδα
Δεν είναι εθνική οδός, ισχύει η παράλληλη κίνηση, και μπορεί να κινείται από 50 εώς 70 χμ/ω (ανάλογα με ειδική σήμανση) σε ΟΠΟΙΑ λωρίδα της καπνίσει. Άλλωστε εσύ mr. 2fast μπορείς ΝΟΜΙΜΑ να προσπεράσεις από δεξιά(εντός ορίων ταχύτητας).
Η κυρούλα είναι για επανεξέταση διπλώματος μετά τους επικίνδυνους ελιγμούς, σύμφωνοι. Αν ένα μπατσικό την είχε μαζέψει θα χαίρονταν όλοι; Άρα ο τυπάς δεν θα χρειαζόταν να αποδείξει το γνήσιο της ελληνικότητάς του.
ΓΑΜΑΤΟΣ ο τύπος βέβαια η βεντέτα καλά κρατεί το 2005
Μάλλον θα πάρω ένα Volvo Amazon για να κάνω τροπέτα τα λαμαρινοφέροντα εγώ κάτι τέτοιων κρετίνων Και μου λες εμένα για τον εργάτη...
-
Α, είσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ. Δηλαδή έχει δικαίωμα ο κάθε μαλάκας να κάνει ό,τι του καπνίσει στο δρόμο, να μη χρησιμοποιεί φλας, να κοντεύει να σκοτώσει δικυκλιστές και πεζούς, μόνο και μόνο επειδή έχει λαμαρίνες γύρω του, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ!
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΡΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΥΨΟ...
-
άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....
μέχρι να σου εξηγήσω τι παίχτηκε, θα σκαλώσεις αλλού και γάματα....
είπαμε όσον αφορά την ασφάλεια, όμοιομορφία παντού, Δεν θα το'λεγα γύψο όσο ΕΥΡΩ!
Μέχρι να μάθουν κάποιοι σαν εσένα, ΤΡΕΛΛΑ $$$$$$$$$$
Έτσι, να τα τσεπώνουν οι μπάτσοι να χαλιέσαι.
Δεν σε χάλασε που αυτό είναι το μόνο που σε πονάει, γιατί δεν νοείς να δεις πέρα από την ιδανική γραμμή της ανοικτής καμπής.
Έκανε ο οποιοσδήποτε 'κιχ' εκτός....->$$$$$$$$$$
Μόνο έτσι θα πάρει μπρος ο γκαγκαέλληνας -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....
μέχρι να σου εξηγήσω τι παίχτηκε, θα σκαλώσεις αλλού και γάματα....
είπαμε όσον αφορά την ασφάλεια, όμοιομορφία παντού, Δεν θα το'λεγα γύψο όσο ΕΥΡΩ!
Μέχρι να μάθουν κάποιοι σαν εσένα, ΤΡΕΛΛΑ $$$$$$$$$$
Έτσι, να τα τσεπώνουν οι μπάτσοι να χαλιέσαι.
Δεν σε χάλασε που αυτό είναι το μόνο που σε πονάει, γιατί δεν νοείς να δεις πέρα από την ιδανική γραμμή της ανοικτής καμπής.
Έκανε ο οποιοσδήποτε 'κιχ' εκτός....->$$$$$$$$$$
Μόνο έτσι θα πάρει μπρος ο γκαγκαέλληναςΤο κέρδισες με την αξία σου!
-
ρε σεις!
μιας και τα λέτε τόσο όμορφα, δεν αλλάζετε και τηλέφωνα, να τσακωθείτε με την ησυχία μας??? σε δύο τόπικ τα ίδια και τα ίδια??? -
Krus... ισως το προκάλεσα ίσως όχι, sorry και την κάνω από αυτό το topic. Η γνώμη εκφράζεται 1 φορά και, έχεις δίκιο δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται με τη μορφή chat.
Ήθελα μόνο να διευκρινίσω (ο αφελής) τις διαφορές σε δρόμους με πολλά ρεύματα/κατεύθυνση, εντός και εκτός πόλης. Ψιλά γράμματα όπως αποδείχθηκε. -
μα δεν έχει σημασία αν θες να κάνεις προσπέραση από δεξιά ή αριστερά σε δρόμο με δύο ή παραπάνω λωρίδες ανά κατεύθυνση, αρκεί να ειδοποιήσεις με φλας τους πίσω σου και ν΄αλλάξεις λωρίδα όταν αυτό είναι εφικτό, δηλαδή αν σε αφήσει ο δίπλα ή είναι η λωρίδα άδεια.-
τι κάθεστε και τσακώνεστε δηλαδή; -
Τι το λες σε μένα αγαπητέ; Εγώ, ο επικίνδυνος οδηγός, το ξέρω! Απλά ξεχνούν μερικοί ότι υπάρχουν και άνθρωποι στο δρόμο που κινδυνεύουν πολύ περισσότερο να τραυματιστούν ή να σκοτωθούν εξαιτίας των δικών μας 'αβλεψιών'.
-
ναι έχεις δίκιο αλλά με τη λογομαχία δε βγαίνει τίποτα. μόνο εκείνη γνωρίζει γιατί έκανε αυτή την κίνηση, ίσως, και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ήταν ότι πέτυχε το μηχανάκι στη νεκρή γωνία, επαναπαύτηκε δηλαδή στους καθρέφτες χωρίς καν να κουνήσει το κεφαλάκι της. Κακώς, πολύ κακώς αν έγινε έτσι. εμείς ηλίθιοι είμαστε που γυρνάμε το κεφάλι παραπάνω από 90 μοίρες για να ελέγξουμε;
-
μα δεν έχει σημασία αν θες να κάνεις προσπέραση από δεξιά ή αριστερά σε δρόμο με δύο ή παραπάνω λωρίδες ανά κατεύθυνση, αρκεί να ειδοποιήσεις με φλας τους πίσω σου
Και όμως έχει σημασία γιατί σε εθνική οδό δυστυχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ μπορείς να περάσεις από δεξιά. Ενώ μέσα σε πόλη μπορείς. (εννοείται σε δρόμο με δύο ή παραπάνω λωρίδες/κατεύθυνση)
Θέλω να πιστεύω ότι και εσύ όπως και ο skullone το γνωρίζετε αυτό, όπως και όλοι όσοι έχουν δίπλωμα. -
Εγώ δε νομίζω ότι ήλεγξε καν τους καθρέπτες της. Αν τους έχεις σωστά ρυθμισμένους και τους χρησιμοποιείς όπως πρέπει, από μόνοι τους σου παρέχουν πληρέστατη πληροφόρηση για το τι γίνεται πίσω σου. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν είχε ελέγξει, είχε υποχρέωση να ανάψει φλας.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
μα δεν έχει σημασία αν θες να κάνεις προσπέραση από δεξιά ή αριστερά σε δρόμο με δύο ή παραπάνω λωρίδες ανά κατεύθυνση, αρκεί να ειδοποιήσεις με φλας τους πίσω σου
Και όμως έχει σημασία γιατί σε εθνική οδό δυστυχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ μπορείς να περάσεις από δεξιά. Ενώ μέσα σε πόλη μπορείς. (εννοείται σε δρόμο με δύο ή παραπάνω λωρίδες/κατεύθυνση)
Θέλω να πιστεύω ότι και εσύ όπως και ο skullone το γνωρίζετε αυτό, όπως και όλοι όσοι έχουν δίπλωμα.yes, i know it my friend, αλλά δε μιλάμε για εθνική. εκεί μπορείς ν'αλλάξεις λωρίδα στα δεξιά με την προϋπόθεση να ελαττώσεις ταχύτητα και να μην υπάρχει σκοπός προσπέρασης, αφού κάθε λωρίδα έχει και το δικό της όριο ταχύτητας δια νόμου
-
dmitspan, βλέπεις ότι δεν ξέρει καν για τι πράγμα μιλάμε! Απλά προσπάθησε να βρει κάτι για να μου την πει (μετά το κράξιμο που'φαγε από μένα κι όλο τον κόσμο για τις κάμερες) επειδή πήρα το μέρος του νεαρού με το μηχανάκι. Δεν διάβασε (?) όμως ότι ο tazio αναφερόταν σε γεγονός που συνέβη σε πόλη. Ή το διάβασε κι έκανε τον ανήξερο...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!