-
Σας το είχα αναφέρει αλλά δεν είχα photos...
Τώρα επιστρέφω οργανωμένος!http://homepages.pathfinder.gr/sirgus/4 ... car1%2Ejpg
http://homepages.pathfinder.gr/sirgus/4 ... car2%2Ejpg
Tα σχόλια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις!
-
Δυστυχως φιλοι μου μια τροχαια κληση μπορει να τιμωρησει τα παντα εκτος απο την αναισθησια
-
Βρε sirgus μόνο το «Μπαμπά μην τρέχεις» δεν είδα κολλημένο στο ταμπλό.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Βρε sirgus μόνο το «Μπαμπά μην τρέχεις» δεν είδα κολλημένο στο ταμπλό.Πέρασα και σήμερα!
Πίσω από αυτό το αυτοκίνητο λοιπόν, σήμερα ήταν άλλα 2 με το ίδιο τρόπο διακόσμησης!3 αυτοκίνητα στη σειρά σήμερα ...
Διακρίνουμε τις περιπτώσεις
1)Ο κύριος αναλαμβάνει να στολίσει όλα τα αυτοκίνητα της γειτονιάς
2)Έχει λεφτά και όχι μόνο έχει 3 αυτοκίνητα αλλά τα βελτιώνει κιόλας!
-
Βρε μπας και ήταν οδηγός τανκ στο στρατό και δεν μπορεί να οδηγήσει αν δεν έχει μπροστά του θυρίδα; Απλός αντί για ατσάλι τοποθέτησε μίνι γουνάκια.
-
Κοιτάξτε τι είδα εγώ πριν από λίγο έξω από το σπίτι μου!
Έχουν περάσει 24 χρόνια από την προηγούμενη φορά!
(και εγώ δεν το θυμάμαι!!!)http://homepages.pathfinder.gr/andreas. ... onsul2.jpg
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Κοιτάξτε τι είδα εγώ πριν από λίγο έξω από το σπίτι μου!
Έχουν περάσει 24 χρόνια από την προηγούμενη φορά!
(και εγώ δεν το θυμάμαι!!!)Κάποιος είχε χάσει μια κακοφωτισμένη και καμμένη φωτογραφία ενός παλιού αυτοκινήτου?
Αντε, χιόνισε και στην Πάτρα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κάποιος είχε χάσει μια κακοφωτισμένη και καμμένη φωτογραφία ενός παλιού αυτοκινήτου?
Αντε, χιόνισε και στην Πάτρα...
E, που θα μου πάει; Θα μάθω να βγάζω φοβερές φωτογραφίες και την νύχτα!
-
Χθες γυρνωντας απο διασκεδαση στις 4:40 το πρωι δεν ειχε ταξι και χιονιζε του ##### κατεβηκαμε την Μηχαλακοπουλου απο το λαικο εως την Ξενιας για να βγουμε σε μια οδο που σε βγαζει στην Λ.Αλεξανδρας στο υψος της Πανορμου. Χιονι, κρυο και εγω με μια φιλη μου να περπαταμε μονοι ψαχνωντας ταξι! Σε καποια φαση και αφου ειχαμε περπατησει 40 λεπτα ακουω απο πισω μας το γνωστο 'Τσσσ μπου Τσσσ μπου', γυρναω πισω μου και βλεπω ενα rallye η saxo - δεν θυμαμαι τη ηταν -, μαυρο με μαυρα φημε τζαμια. Μας φτανει, σταματαει κατεβαζει παραθυρο, και αποκαλυπτεται ο αποκοσμος χαρακτηρας του εσωτερικου με μπλε φωτισμο κλπ. Το παλικαρι μας κοιταει -εμεις λες και γυρισαμε απο εξερευνηση στην Αλασκα- και ρωταει 'Ολα Καλα;'
Κλεινει το παραθυρο και φευγει. -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
. Το παλικαρι μας κοιταει -εμεις λες και γυρισαμε απο εξερευνηση στην Αλασκα- και ρωταει 'Ολα Καλα;'
Κλεινει το παραθυρο και φευγει.Μήπως σάς πέρασε καί τούς δύο γιά γυναίκες;Εχει τύχει σέ φίλο μου,πού ήταν 'μαλιάς'!!!
-
μπααα η φιλη μου φορουσε μποτα με τακουνι και δικτυωτο καλτσον και εγω ψηλο-αθλητικα παπουτσια κ σχετικα φαρδυ παντελονι με ενα κοκκινο μπουφαν. Καμια γυναικα δεν θα ντυνοταν ετσι σε εξοδο!
- τα μαλλια μου ειναι κοντα
Αλλο!
Σημερα στις ειδησεις εδειχνε ενα SUV με αλυσιδες στα μπροστα λαστιχα να κινειται χωρις ιδιαιτερο προβλημα. Ελα ομως που πανω στην διασταυρωση τον σταματαει ο αστυνομικος....ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ;;;
'Τετρακινηση εχεις;'
Τι στοκοι που ειναι ορισμενοι ρε γμτ!? -
εδω η πολιτσια πηρα ΚΙΑ για τζιπ και σκυλοκολλησαν...οσο για το περιστατικο με το σαξο...εγραψε!
-
Το είδα σε απευθείας σύνδεση μάλιστα σε δελτίο ειδήσεων. Έχουν πάρει που λέτε τηλεφώνημα από επαγγελματία οδηγό εγκλωβισμένο στα χιόνια με το φορτηγό του.
Ακούστε τι είπε ο άνθρωπος. «Είμαι δυο χιλιόμετρα από το σπίτι μου και δεν μπορώ να φτάσω. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2004; Που είναι το κράτος; Είναι δυνατόν να μην μπορώ να φτάσω στο σπίτι μου ενώ είμαι δυο χιλιόμετρα μακριά;»
Ερώτηση του τηλεπαρουσιαστή: «Γιατί δεν μπορείτε να φτάσετε; Έχει πολύ χιόνι;»
«Έχει πολύ χιόνι και δεν έχω αλυσίδες» -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εδω η πολιτσια πηρα ΚΙΑ για τζιπ και σκυλοκολλησαν...οσο για το περιστατικο με το σαξο...εγραψε!Ακουγα μια μερα ενα αστυνομικο να λεει για τα τζιπακια που εχουν (ΤΣΕΡΟΚΙ ,RAV4 ,KIA )και αναφεροταν με τα καλλυτερα λογια για τα KIΛ.
Ρε πια ειναι αυτα τα ΚΙΛ ,ρε πια ειναι .Οσπου ειδα το σημα της ΚΙΑ το οποιο αυτος το διαβαζε στα ελληνικα . -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Το είδα σε απευθείας σύνδεση μάλιστα σε δελτίο ειδήσεων. Έχουν πάρει που λέτε τηλεφώνημα από επαγγελματία οδηγό εγκλωβισμένο στα χιόνια με το φορτηγό του.
Ακούστε τι είπε ο άνθρωπος. «Είμαι δυο χιλιόμετρα από το σπίτι μου και δεν μπορώ να φτάσω. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2004; Που είναι το κράτος; Είναι δυνατόν να μην μπορώ να φτάσω στο σπίτι μου ενώ είμαι δυο χιλιόμετρα μακριά;»
«Έχει πολύ χιόνι και δεν έχω αλυσίδες»Ντροπή στο κράτος λοιπόν που δεν έχει αλυσίδες όλων των διαστάσεων σε κάθε γωνιά για δωρεάν κοινωνική παροχή στον απανταχού Μ.
Επίσης οφείλουν ΤΩΡΑ να προμηθευτούν 3 φορές τα εκχιονιστικά που έχει η ζάπλουτη Ελβετία, αφού η χώρα μας είναι 3 φορές μεγαλύτερη σε έκταση, άρα αν πιάσει χιόνι όσο εκεί θα χρειαστει τα τριπλάσια μέσα.
Για να σοβαρευτούμε όμως, οι Ελβετοί παρά τον τρελό πλούτο της χώρας τους και παρότι είναι ΤΙΓΚΑ στα δάση, και παρότι είναι υπόδειγμα οργάνωσης και πρόληψης, δεν έχουν την πυροσβεστική της Ελλάδας ούτε κατά διάνοια! Γιατί; Γιατί το καλοκαίρι εκεί έχει υγρασία και βρέχει, και οι όποιες φωτιές είναι κυρίως το χειμώνα και αντιμετωπίζονται ευκολότερα στους μείον κάτι, παρά στους σύν 45 υπό σκιάν... Οπότε η πυροσβεστική είναι άχρηστη, σε αντίθεση με τα εκχιονιστικά. Σε εμάς πάλι το ανάποδο.
Προσωπικά προτιμώ για 2-3 μέρες το χρόνο να αποκλειστώ σπίτι, ή εκτός σπιτιού επειδή δεν έχουμε εκχιονιστικά σε κάθε γωνιά, παρά να δουλεύει όλη η χώρα 2-3 μέρες το χρόνο για να αποκτήσουμε και να συντηρήσουμε υποδομή να μας κάνει τη ζωή λίγο ευκολότερη όταν πιάσει χιόνι πολύ.
Και στο φινάλε, αν μας περίσσευαν σαν χώρα Χ λεφτά, πείτε μου εσείς τι θα προτιμούσατε, ένα ακόμα εκχιονιστικό, ή ένα ακόμα πυροσβεστικό; Εγώ θα διάλεγα το δεύτερο με κλειστά μάτια.
-
Μυτιλήνη χθες το πρωι, περπαταω στο δρομο και ακουω χρατσ χρουτσ κρατσ συνέχεια... κοιταω και τι να δω... ! Highlander κατεβαινε από το χωριό του με αλυσίδες και μάλλον επειδη βαριόταν να τις βγάλει τις φορούσε σε Κιng Cab στο δρόμο τον καθαρό!!! (ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΧΙΟΝΙΣΕ)....
-
Ψιλοάσχετο με ελληνικούς δρόμους αλλά όχι τελείως.Τον πανικό με το αεροδρόμιο πώς τον σχολιάζετε;Επειδή ασχολούμαι με την αεροπορία γενικότερα,έχω φρίξει πάλι με αυτά που άκουσα!Έκλεισε λέει το διεθνές αεροδρόμιο επειδή δεν είχαμε de-ice μηχανήματα και υγρό!Μα ήμαρτον πια με την προεκλογική περίοδο για να βγάλει άχρηστο ο ένας τον άλλον να την πληρώνουν όλοι οι γύρω τους!Τι δουλειά έχει το de-ice (πανάκριβος εξοπλισμός,ολόκληρο τμήμα στα αεροδρόμια με ειδικά αντιψυκτικά υγρά που ψεκάζονται με ειδικά οχήματα στα αεροπλάνα και αφαιρούν τον πάγο που ήδη υπάρχει και αποτρέπουν το σχηματισμό καινούριου μέχρι να απογειωθεί το αεροσκάφος,όπου αναλαμβάνει το anti-ice του ίδιου του αεροσκάφους πλέον...).Για να μην το πολυμπερδεύω για όσους δεν ασχολούνται,de-ice εξοπλισμό έχουν τα μεγαλύτερα αεροδρόμια σε βόρειες παγωμένες χώρες όπου κακοκαιρία σαν την προχθεσινή είναι κανόνας.Άρα για την απίστευτη μία στα 50 χρόνια κακοκαιρία με απίστευτη ποσότητα χιονιού και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έπρεπε ένα αεροδρόμιο της Μεσογείου να είναι έτοιμο;Δηλαδή να δώσουμε ακόμη περισσότερα από τα ήδη πολλά δις για τον Βενιζέλο για να έχουμε εξοπλισμό πανάκριβο για τη μία φορά στην 50ετία;Μα είμαστε σοβαροί;Τα λένε στον κόσμο αυτά και δεν ντρέπονται;Μ'αρέσει που βγήκε στον Οικονομέα το χθεσινό πρωινό στον Alpha 'γνώστης αεροπορικών θεμάτων' δημοσιογράφος ωρυόμενος για την έλλειψη de-ice όπως έλεγε επιδεικτικά 'επειδή κάνει 30 χρόνια αεροπορικό ρεπορτάζ και ξέρει' και 'τα έχωνε' στον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας ο οποίος όντως δεν ήξερε τι είναι αυτό το 'de-ice' (άλλο τούβλο από κει...).Γενικά αυτό που βλέπω αυτές τις μέρες είναι μια διαμάχη για την εύρεση του αποδιοπομπαίου τράγου,βάζουμε την πολιτική προστασία για να βγαίνει ένας ταλαίπωρος στην τηλεόραση και απλά να τρώει τα μπινελίκια...Αυτό κατάλαβα εγώ...
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
...........Γενικά αυτό που βλέπω αυτές τις μέρες είναι μια διαμάχη για την εύρεση του αποδιοπομπαίου τράγου,βάζουμε την πολιτική προστασία για να βγαίνει ένας ταλαίπωρος στην τηλεόραση και απλά να τρώει τα μπινελίκια...Αυτό κατάλαβα εγώ...Μόνο σ'αυτά έχεις δίκιο.
Στα υπόλοιπα θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι έχεις άδικο. Επειδή είμαι 20 χρόνια στον αεροπορικό χώρο και τυχαίνει να ξέρω την όλη διαδικασία λόγω ειδικότητας αλλά και να έχω μπροστά μου τα σχέδια αντιμετώπισης εκτάκτων φαινομένων του ΑΙΑ καθώς και τη διεθνή νομοθεσία που διέπει όλους ,αερομεταφορείς και υπηρεσίες, θα σου - σας πω τα εξής.
Κατ'αρχήν ο ΑΙΑ είναι ιδιωτική εταιρεία γερμανικών συμφερόντων που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο , αφού ήταν ο βασικός χρηματοδότης στη κατασκευή του , μετά από σχετική σύμβαση με το ελληνικό κράτος. Ο ΑΙΑ λοιπόν είναι αρμόδιος και υπεύθυνος με το νόμο για το καθαρισμό του αεροδρομίου από τα χιόνια και όχι το ελληνικό κράτος. Οι αεροπορικές εταιρείες είναι υπεύθυνες για το DE-ICE των αεροσκαφών τους και μόνον αυτών καθότι πληρώνουν και ακριβά μάλιστα για να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του αεροδρομίου.
Ετυχε λοιπον να ήμουν παρών και το πρώτο βράδυ που άρχισε να χιονίζει και έχοντας βγεί στη πίστα να επιθεωρήσω τη κατάσταση είδα όλες τις αεροπορικές εταιρείες να εφαρμόζουν κατά γράμμα την απαιτούμενη διαδικασία του DE-ICING με όλο τους το προσωπικό και με τα μηχανήματα τους σε πλήρη ετοιμότητα. Αντίθετα τα λιγοστά μηχανήματα του ΑΙΑ και το ανύπαρκτο προσωπικό του κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου. Σημειωτέον ότι εκείνη την ώρα η χιονόπτωση είχε αρχίσει χωρίς όμως να έχει στρωθεί ακόμα χιόνι στη πίστα. Μετά από άμμεση επικοινωνία με τους αρμόδιους του ΑΙΑ τους επισημάναμε ότι δεν είχαν ρίξει αλάτι σε καίρια σημεία όπως προέβλεπε το σχέδιο τους και ούτε τα εκχιονιστικά είχαν πάρει θέσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Εαν εφαρμοζόντουσαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά , ακόμα και με τα λίγα μηχανήματα του ΑΙΑ.
Σωστά λοιπόν η ΥΠΑ προσανατολίζεται στην επιβολή προστίμου στον ΑΙΑ , δίκαια οι εταιρείες που ζημιώθηκαν μπορούν να διεκδικήσουν αποζημειώσεις και ακόμα πιό δίκαια εμείς σαν πολίτες πρέπει να φωνάξουμε γι'αυτή τη κοροιδία.
Οσο για τα μηχανήματα του ΑΙΑ είναι μέσα (οριακά) στα απαιτούμενα από το νόμο και είναι κάπου λογικό για μια ιδιωτική εταιρεία , αλλά το προσωπικό είναι ελλειπές σε αριθμό και προφανώς σε εκπαίδευση για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.
Αυτό όμως που μου κάθεται στο λαιμό είνα ότι διαφημίζονται για το πιό ασφαλές αεροδρόμιο με υπερπροσπάθειες άλλων. Ποιών άλλων ;;; αυτών των εταιρειών που αναγκάστηκαν να προσγειωθούν εκείνο το βράδυ σε ένα λευκό αεροδρόμιο χωρίς να βλέπουν ούτε τα φώτα προσέγγισης , ούτε τα φώτα τροχοδρόμησης με 50μ ορατότητα.!!Αυτά.....για να μην πω κι'άλλα..
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
«Έχει πολύ χιόνι και δεν έχω αλυσίδες»Ντροπή στο κράτος λοιπόν που δεν έχει αλυσίδες όλων των διαστάσεων σε κάθε γωνιά για δωρεάν κοινωνική παροχή στον απανταχού Μ.
Επίσης οφείλουν ΤΩΡΑ να προμηθευτούν 3 φορές τα εκχιονιστικά που έχει η ζάπλουτη Ελβετία, αφού η χώρα μας είναι 3 φορές μεγαλύτερη σε έκταση, άρα αν πιάσει χιόνι όσο εκεί θα χρειαστει τα τριπλάσια μέσα.
Για να σοβαρευτούμε όμως, οι Ελβετοί παρά τον τρελό πλούτο της χώρας τους και παρότι είναι ΤΙΓΚΑ στα δάση, και παρότι είναι υπόδειγμα οργάνωσης και πρόληψης, δεν έχουν την πυροσβεστική της Ελλάδας ούτε κατά διάνοια! Γιατί; Γιατί το καλοκαίρι εκεί έχει υγρασία και βρέχει, και οι όποιες φωτιές είναι κυρίως το χειμώνα και αντιμετωπίζονται ευκολότερα στους μείον κάτι, παρά στους σύν 45 υπό σκιάν... Οπότε η πυροσβεστική είναι άχρηστη, σε αντίθεση με τα εκχιονιστικά. Σε εμάς πάλι το ανάποδο.
Προσωπικά προτιμώ για 2-3 μέρες το χρόνο να αποκλειστώ σπίτι, ή εκτός σπιτιού επειδή δεν έχουμε εκχιονιστικά σε κάθε γωνιά, παρά να δουλεύει όλη η χώρα 2-3 μέρες το χρόνο για να αποκτήσουμε και να συντηρήσουμε υποδομή να μας κάνει τη ζωή λίγο ευκολότερη όταν πιάσει χιόνι πολύ.
Και στο φινάλε, αν μας περίσσευαν σαν χώρα Χ λεφτά, πείτε μου εσείς τι θα προτιμούσατε, ένα ακόμα εκχιονιστικό, ή ένα ακόμα πυροσβεστικό; Εγώ θα διάλεγα το δεύτερο με κλειστά μάτια.
Ας αναφωνήσωμεν λοιπόν όλοι όπως επι της ειμνήστου επαναστάσεως:
Κάθε πόλη και εχκχιονιστικό κάθε χωριό και γκρέιντερ
Σοβαρά πάντως ρε παιδιά και συμφωνώντας απολύτως με τον quoted για ένα πράγμα μπορώ να κατηγορήσω τον κρατικό μηχανισμό στην προκειμένη περίπτωση. Που δεν τράβηξε μια μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών και αυτόφωρο σε όλα αυτά τα ufo που βγήκαν με -6 και χωρίς αλυσσίδες στους δρομους, μπλοκάραν εαυτούς και αλλήλους και μετά πλακώσαν τα τηλέφωνα στα κανάλια για να διαμαρτυρηθούνε.
Αλλά όταν οι δύο υποψήφιοι πρωθυπουργοί μας κολλάνε κι αυτοί στο χιόνι χωρίς αλυσσίδες τι περιμένεις.
Αεί σιχτίρ πιά.
-
εχουμε και εκλογες?
τι να πει και η υπολοιπη ελλαδα...εκεινη η καημενη η λημνος...3 βδομαδες ειναι ετσι,οχι 3 μερες...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!