-
SEAT LEON με ψεύτικη πινακίδα κυκλοφορίας που έγραφε 'TEMETERON'
-
Which means?
-
στην μοναστηρίου στο ύψος της adidas σταματάει ταρίφας στο φανάρι για να στρίψει αριστερά (προς αμπελόκηπους) και μέχρι να ανάψει πράσινο είχε πεταχτεί απέναντι να πάρει τσιγάρα
και ήταν κ πρώτος στο φανάρι και είχε κ σχετική κίνηση
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Which means?Ποντιακα ειναι αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι σημαινει.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Which means?'ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ'= 'δικό μας παιδί', 'συμπατριώτης' (ποντιακή διάλεκτος)
-
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
στην μοναστηρίου στο ύψος της adidas σταματάει ταρίφας στο φανάρι για να στρίψει αριστερά (προς αμπελόκηπους) και μέχρι να ανάψει πράσινο είχε πεταχτεί απέναντι να πάρει τσιγάρακαι ήταν κ πρώτος στο φανάρι και είχε κ σχετική κίνηση
Πω,πω τι μου θύμισες!!!
Φοιτητής,Αύγουστο μήνα,κατεβαίνω με το περίφημο 222 (για όσους γνωρίζουν) από τη σχολή και μας πιάνει φανάρι στην Παπάγου.Ανοίγει αμέσως η μπροστινή πόρτα του λεωφορείου και πετάγεται έξω ο οδηγός Περνάει κάνα πεντάλεπτο,περιμένουμε,ανοίγει το φανάρι,κορνάρουν κάνα δυό αμάξια πίσω μας και ξαφνικά βλέπω ένα τύπο με μπλε πουκάμισο,από ένα τοστάδικο στο απέναντι ρεύμα να έρχεται τρέχοντας,να μπαίνει μέσα και να ξεκινάμε -
Exθές κατά την επιστροφή από τα μπάνια (στην πίσσα) βλέπω στην παραλιακή έξω από την Mercedes παρκαρισμένο Smart με μετατροπή σε MONSTER TRUCK...
Ήταν περίπου 2 μέτρα ψηλό (ή τόσο μου φάνηκε)...
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το τραβήξω φώτο.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Exθές κατά την επιστροφή από τα μπάνια (στην πίσσα) βλέπω στην παραλιακή έξω από την Mercedes παρκαρισμένο Smart με μετατροπή σε MONSTER TRUCK...Ήταν περίπου 2 μέτρα ψηλό (ή τόσο μου φάνηκε)...
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το τραβήξω φώτο.
Είναι αυτό που έχει φιάξει ο ATΤART υπάρχει και θέμα εδω μέσα.
-
dpolal
Εχεις κανει και το 2ο ποστ στο συγκεκριμένο θέμα
-
hrdoukas
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
dpolalΕχεις κανει και το 2ο ποστ στο συγκεκριμένο θέμα
Ναι, έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει εντελώς αλλά αυτό που είδα εγώ ήταν SMART Fortwo και όχι Forfour....
-
Είναι που είναι περίπτερο, φαντάζομαι τώρα... Θα κουνιέται από τη θέση του ο οδηγός και θα τουμπάρει σταματημένο...
-
-
Μήπως έχει κάποιο κινητικό πρόβλημα ο άνθρωπος και γι΄αυτό την έχει διασκευάσει έτσι.
-
Θα τις έβγαλε από την A-Class I
-
Ρε παιδια για πεστε μου.
Εχει βγαλει η BMW κανενα μοντελο με χαρακτηριστικο S3 οπως ηταν αυτη η (οχι και πολυ παλια,λιγο σιτεμενη μονο) πρασινουλα με τη πισω αεροτομη που ειδα το πρωι στη Καλλιθεα ? -
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
www.bmw.au -
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!