-
-
Πριν από κανένα χρόνο, έστρωναν άσφαλτο κάτω απ' το σπίτι μου, σε πολύ ανηφορικό δρόμο, ΧΩΡΙΣ καμια προεργασία... Απλά πάνω στην παλιά και σε ένα τμήμα του δρόμου (μια λωρίδα που διαπλατύνθηκε στη μία πλευρά) πάνω στο χώμα... Τότε είχα πει ότι έχει ένα εξάμηνο ζωής... Έπεσα έξω κατά μισό χρόνο, αλλά απολαύστε την ελληνική τεχνική πραγματικότητα:
-
Στη Γλυφάδα είχαν ασφαλτοστρώσει ένα δρόμο με ίδιο σύστημα. Μετά από 2 μήνες που έριξε μια γερή βροχή και οι δρόμοι έγιναν ποτάμι η άσφαλτος πήγε στη θάλασσα.
-
Η προχειρότητα, ο ωχαδερφισμός και η τεμπελιά σε όλο τους το μεγαλείο!!
Και μόλις τους κατηγορήσεις, σου την πέφτουν οι συνδικαληστές τους και βγαίνεις και κατηγορούμενος!!
-
Πονηρος ιδιοκτητης ολοκαινουργιου Megane sedan νομιζε οτι το γεγονος οτι δεν ειχε πινακιδες στο αυτοκινητο, θα του επετρεπε να παρκαρει σε χωρο σταθμευσης με καρτα, αλλα οπως προσεξα πανω στη κληση, ο αστυνομικος ανακαλυψε πού αναγραφεται ο αριθμος πλαισιου και του την εγραψε κανονικα...
-
Τα καινούργια αυτοκίνητα δεν το γράφουν σε σημείο στη βάση του παρμπρίζ;;
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Τα καινούργια αυτοκίνητα δεν το γράφουν σε σημείο στη βάση του παρμπρίζ;;....οπου και ειναι ορατή;
ΝΑΙ!!! (Ας προσεχε ο φιλος μας) -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πονηρος ιδιοκτητης ολοκαινουργιου Megane sedan νομιζε οτι το γεγονος οτι δεν ειχε πινακιδες στο αυτοκινητο, θα του επετρεπε να παρκαρει σε χωρο σταθμευσης με καρτα, αλλα οπως προσεξα πανω στη κληση, ο αστυνομικος ανακαλυψε πού αναγραφεται ο αριθμος πλαισιου και του την εγραψε κανονικα... -
Και νομιζετε οτι θα κατσει το ελληνικο κρατος να βρει τον ιδιοκτητη βασει του αριθμου πλαισιου για να τον χρεωσει? Μακαρι, αλλα πολυ αμφιβαλλω...
-
δεν ισχυει αυτο για ολα τα αυτοκινητα....
-
Χτες το βράδυ 'χάλασε' μία μπαριέρα στο Τροκαντερό στην άνοδο προς Αθήνα
Το βράδυ επίσης πρέπει να έφτιαξαν αρκετές μπαριέρες στην άνοδο του Κηφισσού, για ποιο λόγο; θα μείνουν πολύ;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χτες το βράδυ 'χάλασε' μία μπαριέρα στο Τροκαντερό στην άνοδο προς ΑθήναΤο βράδυ επίσης πρέπει να έφτιαξαν αρκετές μπαριέρες στην άνοδο του Κηφισσού, για ποιο λόγο; θα μείνουν πολύ;
προχθες το βραδυ μαλλον, γιατι την ειδα χαλασμενη χθες το πρωι..
το ατυχημα μαλλον πρεπει να εγινε τις πρωινες ωρες, γιατι ειχαν καθαρισει το δρομο στην ακρη, οχι ιδιαιτερα καλα ομολογουμενως -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Χτες το βράδυ 'χάλασε' μία μπαριέρα στο Τροκαντερό στην άνοδο προς Αθήνα
Το βράδυ επίσης πρέπει να έφτιαξαν αρκετές μπαριέρες στην άνοδο του Κηφισσού, για ποιο λόγο; θα μείνουν πολύ;
προχθες το βραδυ μαλλον, γιατι την ειδα χαλασμενη χθες το πρωι..
το ατυχημα μαλλον πρεπει να εγινε τις πρωινες ωρες, γιατι ειχαν καθαρισει το δρομο στην ακρη, οχι ιδιαιτερα καλα ομολογουμενωςΓι' αυτό κατά τις 5.30 που είχα ξυπνήσει (για άλλο λόγο) άκουσα μια καλή στούκα και δεν ήξερα από πού ήταν;Μένω λίγο πιο πάνω από τη γέφυρα του Δέλτα,καμιά 300άρα μέτρα πίσω από το Ευγενίδειο...
-
Aν την άκουσες μέχρι εκεί, τότε ήταν αρκετά καλή...
-
ας το βαλω εδω...εξω απο τις λιβανατες με κατευθυνση προς αθηνα, μηχανοβιος χωρις κρανος με προσπερνα με καμια 220-240, στη δεξια κατηφορικη περναει και μπροστα απο σταθμευμενο περιπολικο με τους τροχομπατσους να τον χαζευουν....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και νομιζετε οτι θα κατσει το ελληνικο κρατος να βρει τον ιδιοκτητη βασει του αριθμου πλαισιου για να τον χρεωσει? Μακαρι, αλλα πολυ αμφιβαλλω...Όταν είναι να πάρει λεφτά είναι ικανό να κάνει και πολύ χειρότερα
(κυρίως η εφορία) -
Εγω εχω κλησεις για παρκαρισμα (απο αστυνομια, οχι δημοτικη) εδω και 7 χρονια και κανεις δεν με εχει ενοχλησει, ενω εχουν γραψει κανονικα αριθμο πινακιδας
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω εχω κλησεις για παρκαρισμα (απο αστυνομια, οχι δημοτικη) εδω και 7 χρονια και κανεις δεν με εχει ενοχλησει, ενω εχουν γραψει κανονικα αριθμο πινακιδαςΜηπως καποια στιγμη τα τελευταια χρονια πληρωσες υπερβολικα πολλα χρηματα στην εφορια;
Να ελπιζεις ακομα, να μην σπασεο ο διαολος το ποδαρι του και ανακαλυφθει οτι οι κλησεις σου ειναι απληρωτες και σου ερθει ξαφνικα κανενα χαρτακι με 3ψηφιο, 4ψηφιο ή ακομα 5ψηφιο νουμερο για να πληρωσεις. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγω εχω κλησεις για παρκαρισμα (απο αστυνομια, οχι δημοτικη) εδω και 7 χρονια και κανεις δεν με εχει ενοχλησει, ενω εχουν γραψει κανονικα αριθμο πινακιδας
Μηπως καποια στιγμη τα τελευταια χρονια πληρωσες υπερβολικα πολλα χρηματα στην εφορια;
Να ελπιζεις ακομα, να μην σπασεο ο διαολος το ποδαρι του και ανακαλυφθει οτι οι κλησεις σου ειναι απληρωτες και σου ερθει ξαφνικα κανενα χαρτακι με 3ψηφιο, 4ψηφιο ή ακομα 5ψηφιο νουμερο για να πληρωσεις.στα ποσα χρόνια παραγράφονται;
γιατί στάνταρ παραγράφονται. (νομιζω)
-
Τα χρέη στην εφορία ρυθμίζονται, δεν παραγράφονται!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!