-
κι από τόσα ταμεία στο δικό της έπεσε;
είναι να σε θέλει
-
Μιλαμε για ποιοτητα -οχι μαλακιες- το δελτιο ειδησεων του Σταρ.....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
είναι να σε θέλει
ΑΝ έγινε όντως έτσι (star channel...), μιλάμε για το Νόμπελ γκαντεμιάς 2006!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
είναι να σε θέλει
ΑΝ έγινε όντως έτσι (star channel...), μιλάμε για το Νόμπελ γκαντεμιάς 2006!
Συγγενής του Μητσο...
-
Καλό μου παιδί...πόσο σε αγαπάω που με σκέφτεσαι.
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν το είδα βέβαια αλλά το άκουσα στο δελτίο 'ειδήσεων' του Star:
Ένας 50χρονος, πηγαίνοντας με την 22χρονη ερωμένη του εκδρομή στο Ναύπλιο, έπεσε στα διόδια της Ελευσίνας πάνω στη γυναίκα του, υπάλληλο στα διόδια αυτά. Παρότι είχε φροντίσει να ενημερωθεί για το ωράριο εργασίας της γυναίκας του, δε μπορούσε να γνωριζει ότι εκείνη την ημέρα κάποια συνάδελφος της γυναίκας του θα ήταν άρρωστη και ως εκ τούτου η γυναίκα του θα έκανε υπερωρίες. Το αποτέλεσμα ήταν η γνωστή έκφραση 'ποιός την είδε και δεν τη φοβήθηκε'. Η γυναίκα του 'πλάκωσε' την ερωμένη του και την τάξη επανέφεραν οι περαστικοί και η αστυνομία. Φυσικά ακολούθησε το διαζύγιο και ο πρώην σύζυγος αποφεύγει πλέον τα εν λόγω διόδια...Σε άλλο δελτίο ειδήσεων του Star είχα δεί μία ιστορία οπου ήταν ένας ανθοπώλης και είχε για πελάτη έναν τύπο που καθημερινά αγόραζε πανάκριβες ανθοδέσμες. Τελικά αποδείχτηκε οτι ο τύπος αυτός ήταν εραστής της γυναίκας του ανθοπώλη και οι ανθοδέσμες προορίζονταν γι αυτήν.
Μου φαίνονται υπερβολικά τραβηγμένες αυτές οι ιστορίες του Star. Έχω την εντύπωση οτι είναι 100% κατασκευασμένες.
-
Πραγματικά αναρωτιέμαι, πόσο ηλίθιος θα έπρεπε να είναι κάποιος που γνωρίζει ότι η γυναίκα του δουλεύει στα συγκεκριμένα διόδια (πράγμα που σημαίνει ότι οι συνάδελφοι της μπορεί να τον έχουν δει, ή να έχουν δει την φωτογραφία του) και παρόλα αυτά επιλέγει να περάσει με την ερωμένη του από εκείνο το σημείο. Δεν θα είχε τουλάχιστον την πρόνοια να έχει αγοράσει το e-pass, ή να πάει από την παλιά εθνική;
Μου φαίνεται ότι τα ανέκδοτα και οι αστικοί θρύλοι έχουν αρχίσει να βαφτίζονται 'ειδήσεις' χάριν της τηλεθέασης...
-
To σύστημα όπως μου το έχει περιγράψει άτομο που εργαζόταν ως οδηγός σε συνεργείο ρεπορτάζ.
Υπάρχουν επιχειρήσεις με δικά τους τηλεοπτικά συνεργεία που έχουν ως αντικείμενο να τρέχουν γρήγορα σε όλα τα σημαντικά ή 'σημαντικά' γεγονότα, είτε κατόπιν εντολής-υπόδειξης τηλεοπτικού σταθμού είτε κατόπιν είδησης που μαθαίνουν οι ίδιοι, ακόμα και παρακολουθώντας τους ασυρμάτους της αστυνομίας.
Αυτές οι επιχειρήσεις επιβιώνουν μόνο αν έχουν κάτι να δείξουν, το οποίο θα το αγοράσει κάποιο κανάλι. Όταν δεν υπάρχουν ειδήσεις της προκοπής, κάθονται και φτιάχνουν ρεπορτάζ από μια γενική θεματολογία, που μπορούν να παιχτούν οποτεδήποτε. Όταν τους τελειώσουν κι αυτά, αρχίζουν τα φούμαρα. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δεν το είδα βέβαια αλλά το άκουσα στο δελτίο 'ειδήσεων' του Star:
Ένας 50χρονος, πηγαίνοντας με την 22χρονη ερωμένη του εκδρομή στο Ναύπλιο, έπεσε στα διόδια της Ελευσίνας πάνω στη γυναίκα του, υπάλληλο στα διόδια αυτά. Παρότι είχε φροντίσει να ενημερωθεί για το ωράριο εργασίας της γυναίκας του, δε μπορούσε να γνωριζει ότι εκείνη την ημέρα κάποια συνάδελφος της γυναίκας του θα ήταν άρρωστη και ως εκ τούτου η γυναίκα του θα έκανε υπερωρίες. Το αποτέλεσμα ήταν η γνωστή έκφραση 'ποιός την είδε και δεν τη φοβήθηκε'. Η γυναίκα του 'πλάκωσε' την ερωμένη του και την τάξη επανέφεραν οι περαστικοί και η αστυνομία. Φυσικά ακολούθησε το διαζύγιο και ο πρώην σύζυγος αποφεύγει πλέον τα εν λόγω διόδια...Σε άλλο δελτίο ειδήσεων του Star είχα δεί μία ιστορία οπου ήταν ένας ανθοπώλης και είχε για πελάτη έναν τύπο που καθημερινά αγόραζε πανάκριβες ανθοδέσμες. Τελικά αποδείχτηκε οτι ο τύπος αυτός ήταν εραστής της γυναίκας του ανθοπώλη και οι ανθοδέσμες προορίζονταν γι αυτήν.
Μου φαίνονται υπερβολικά τραβηγμένες αυτές οι ιστορίες του Star. Έχω την εντύπωση οτι είναι 100% κατασκευασμένες.
σε αλλο δελτιο του STAR βλεπαμε για 'κοντρες θανατου' (μεσα σε χωρο σταθμευσης supermarket), με στοιχηματα χιλιαδων ευρω (με χρεπια να βαζουν αυτα τα στοιχηματα), και φυσικα την αποκλειστικη αποκαλυψη για τα αυτοκινητα-βομβες με το νιτρο που εκρυγνηνται αμα τρακαρουν...
-
Παιδιά φιλαράκι μου δουλεύει στο Αλτερ,στο βαν που πάει για τις εξωτερικές μεταδόσεις.Αν γουστάρετε να κανονίσουμε κανένα τέτοιο 'ρεπορτάζ'!!!
-
'Οτι πιο απιθανο εχω δει στο 4TF' νο2.
απο αλλο τοπικ:
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν συμφωνώ για τα περιπολικά. Κάτι που είναι σε κοινή θέα και δεν έχει σήμανση του τύπου 'μη φωτογραφίζετε' δεν μπορεί να θεωρηθεί απόρρητο στοιχείο. Σε δημόσιο χώρο μπορείς να φωτογραφίσεις ό,τι μπορείς να δεις. Μπορείς να καταγράψεις στο χαρτί επίσης ό,τι είναι ορατό. Απαγορεύεται να κάνεις το ίδιο σε κλειστό χώρο, πχ εντός αστυνομικού τμήματος ή κλειστού χώρους στάθμευσης, όχι όμως σε κάποια ανοιχτή μάντρα ας πούμε.
Μπορούν να σε πάνε για εξακρίβωση στοιχείων αν το επιθυμήσουν, αλλά δεν μπορούν να σε κατηγορήσουν για κατασκοπείες και παρόμοια.Συμφωνησαμε εγω και ο manosk.
-
Mercedes B-Class ...TAXI!
-
kacey
να γίνει sticky. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mercedes B-Class ...TAXI!To έχουμε ξαναπεί: πωλείται κανονικά από την αντιπροσωπεία έκδοση ταξί της B-Klasse.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Mercedes B-Class ...TAXI!
To έχουμε ξαναπεί: πωλείται κανονικά από την αντιπροσωπεία έκδοση ταξί της B-Klasse.
Τίτλος topic : Οτι πιο απίθανο έχω δει στους ελληνικούς δρόμους.
Κατά τα άλλα δεν το είχα προσέξει ότι έχει αναφερθεί Σπύρο. -
Κάνοντας μια βόλτα από το κέντρο χτες βράδυ διαπίστωσα ότι κάποιος κύριος με κάποια 'λαδιέρα' είχε φροντίσει να κάνει πίστα πατινάζ την άνοδο της Συγγρού, την Β. Κων/νου μέχρι το Σύνταγμα, είχε στρίψει αριστερά στο Σύνταγμα και είχε φτάσει μέχρι την αρχή της Αεροπαγίτου... Όπου υπήρχε φανάρι σε αυτή τη διαδρομή, υπήρχε και κηλίδα, μεγαλούτσικη... Τόσο λάδι απλωμένο, μόνο σε ανάβαση από αυτοκίνητο της Ε έχω δει. Πήρα την αστυνομία, δεν ξέρω αν έκαναν τίποτα... πιθανόν να ήταν και κανένα από τα λεωφορεία που την αράζουν στην Αεροπαγίτου για να κατεβάσουν-ανεβάσουν τουρίστες, είχα δει κάμποσα από αυτά νωρίτερα σταματημένα εκεί. Μα καλά ρε γμτ, δεν έχει καταλάβει ο οδηγός ότι έχει κάνει μπουρδέλο τη μισή Αθήνα??? Και ήμουν και με τη μηχανή... Μπρρρρ....
Άλλο περιστατικό νωρίτερα, είμαι στη Μεσογείων και φαίνεται σαν να έχει πάρει ένα λεωφορείο της ΕΛΒΟ φωτιά... Τόση κάπνα, που ψιλοφοβήθηκα, έκανα τέρμα αριστερά για να είμαι όσο το δυνατόν πιο μακριά από αυτό... Όταν έφτασα δίπλα του, έμεινα κάπως έτσι, αφού διαπίστωσα ότι τελικά αυτό που φαινόταν σαν φωτιά ήταν ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Skoda Favorit γνωστού, ο οποίος θα έπρεπε να είναι στα λεξικά δίπλα στο λήμμα Τσαπατσούλης.-Σπύρο, πως τη δουλεύεις την πατέντα;
-Να, ανοίγω το διακοπτάκι, ακουμπάω μεταξύ τους αυτά τα καλώδια και παίρνει!Προσέξτε τη βρώμα που κυριαρχεί παντού. Το αυτοκίνητο δεν καθαρίστηκε ποτέ από τότε που αγοράστηκε καινούριο.
Παντού μέσα στο αυτοκίνητο υπάρχουν χύμα κατσαβίδια, πένσες, καλώδια, βίδες, ντουί, πολύμετρα, λεπίδες σκαπτικού για κήπο, μονωτικές ταινίες, κ.λ.π.
Είναι συνταξιούχος ηλεκτρολόγος και δεν τελειώνει ποτέ ότι αρχίζει...Κάποτε, προσφέρθηκε να πάει κάπου την γυναίκα μου με μια εξαδέλφη της, και όταν είδε ότι το σκέφτονταν να μπούν γιατί τα καθίσματα είχαν το χρώμα εγκαταλειμένου αυτοκινήτου για χρόνια σε οικόπεδο χωρίς τζάμια, τους είπε: Μη φοβάστε κορίτσια, δεν θα λερωθείτε, έχει πετρώσει η σκόνη!
Έτσι ήταν και το 2CV, το Dyane, το 4L και η GSA που είχε πρίν.
Πρόσφατα, το συγκεκριμένο Favorit σταμάτησε να δουλεύει, και ανταλλάχθηκε με άλλο που δούλευε...
Πωπω τι μου θυμισε αυτη η εικονα!!!
Ειχε παθει τα ''αρρωστιαρικα'' του ενα xsara picasso φιλου στις διακοπες (Ελαφοννησο) και μας ειχε κανει αυτη την πατεντα ο ηλεκτρολογος για να γυρισουμε Αθηνα. Περιττο να πω οτι εχουν περασει 2 χρονια και το αμαξι ακομα δουλευει ετσι (γυρισμα διακοπτη, ενωση καλωδιων, μιζα, φυγαμεεεεε) -
-
Dimitris_
είδη προικός γράφει...ε να μην τα επιδεικνύει...;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!