-
Οχι μόνο στην Ψαροκώσταινα!
-
περίμενα χθες σ'ένα στο φανάρι της Αργυρούπολης(Πλαίσιο) για να βγω Βουλιαγμένης και δίπλα μου ήταν ένας κύριος ο οποίος στη θέση του συνοδηγού είχε δύο προβατόσκυλα, καννίς δλδ και με το που πλησιάζει ένας αλλοδαπός για να του καθαρίσει το παρμπρίζ πετάγεται το ένα πάνω στο παράθυρο και αρχίζει και του γαβγίζει ακατάπαυστα
δεν ήταν κάτι το τόσο απίθανο αλλά η όλη κατάσταση προκάλεσε μια διάθεση, απ'τις στιγμές που σου φτιάχνουν τη μέρααλλά αργότερα κινούμενος στην παραλιακή είχα βγάλει φλας για δεξιά, είχα ελέγξει, είχα μπει ο μισός στη δεξιά και αποφασίζει ο από πίσω με σμαρτ (όσο σμαρτ αυτοκίνητο έχει τόσο αντίστροφα σμαρτ είναι αυτός) να με περάσει από δεξιά στο κενό που βρήκε
α, στην παραλιακή επίσης (για να μην ανοίγω θέμα στα Ζώα) ήταν ένας καριόλης με λευκό σεντάν που έκανε σφήνες θανάτου, κρίμα που ήμουν μόνος στο αυτοκίνητο και δε μπόρεσα να καλέσω την τροχαία μιας και οδηγούσα. Τσαντίστηκα με τον καριόλη!
-
Ήταν ράτσας, γι' αυτό φέρθηκε ρατσιστικά.
-
Αυτο τωρα πως λεγεται;
Με παρακαλεσε η μανα μου να την παω σε ενα μαραγκο γιατι ηταν κουρασμενη και δεν μπορουσε να οδηγησει. Παμε λοιπον και την ωρα που παρκαρω εξω απο το μαγαζι ερχεται και ο μαραγκος με την κλουβα του.
'Μια στιγμη' μας λεει, μπαινει μεσα στο μαγαζι και εμεις περιμενουμε αποεξω. Τοτε, μου εξηγησε η μανα μου οτι το παλικαρι αυτο ειχε μια μετωπικη συγκρουση με ενα αλλο αυτοκινητο πριν μερικα χρονια (χωρις να φταιει αυτος) οπου ο οδηγος του αλλου αυτοκινητου σκοτωθηκε. Αυτος τη γλυτωσε με τρομερα τραυματα. Ειδικα, το προσωπο του ειναι ενα μιγμα μεταμοσχευσεων, πλαστικων, οστων κλπ. και μαλιστα θα πρεπει να ηταν πολυ τυχερος γιατι δεν φορουσε ζωνη.Θα μου πειτε 'κολλας σε λεπτομεριες τωρα' ομως οταν τον ειδα να σταματαει διπλα μου προσεξα οτι δεν φορουσε ζωνη ασφαλειας.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αυτο τωρα πως λεγεται;Το δις εξαμαρτείν...
-
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στα ζώα...
Πριν από λίγο, ενώ περιμένω να πληρώσω σε περίπτερο επί της Αγίου Κωνσταντίνου (κεντρικός δρόμος στο Μαρούσι), ταξιτζής παρκάρει μπροστά στάση λεωφορείου, βγαίνει έξω, ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού (για να μην φαίνεται) και σαν να μη τρέχει τίποτα ουρεί μεσα στη μέση του δρόμου μπροστά στον κόσμο που έβγαινε από το εμπορικό κέντρο...
Μιλάμε για τον απόλυτο ...
Δεν πάμε καθόλου καλά...
-
E αμα εχει γινει η μουρη σου κρεας,δεν φοβασαι τιποτα πια
-
Χθες βράδυ στον Πειραιά,στην οδό Φαλήρου(ράγες τρένου)είχαν πέσει οι προειδοποιητικές μπάρες.Μου έκανε εντύπωση γιατί περνάω τακτικά από εκεί και τέτοια ώρα δεν μου είχε ξανατύχει.
Ουρά 10 αυτοκινήτων και από τις δύο πλευρές του δρόμου και όλοι περιμέναμε το τρένο.
Πέρασαν 5 λεπτά,τα αυτοκίνητα από 10 έγιναν 20,αλλά το τρένο δεν μας έκανε την χάρη να εμφανιστεί.Το καλό είναι ότι κανείς δεν ρίσκαρε να περάσει(για ευνόητους λόγους... ).
Έλα όμως που χάθηκε η υπομονή ορισμένων και άρχισαν τα κορναρίσματα,με αποτέλεσμα δειλά δειλά ένας ένας να ξεμυτάει και να περνάει(με δική του πρωτοβουλία και με τις μπάρες κατεβασμένες ).Εκ των υστέρων σωτήρια ενέργεια γιατί τρένο δεν πέρασε και ακόμα εκεί θα βρισκόμαστανΑυτά μόνο στους αθάνατους ελληνικούς δρόμους
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Έλα όμως που χάθηκε η υπομονή ορισμένων και άρχισαν τα κορναρίσματα,με αποτέλεσμα δειλά δειλά ένας ένας να ξεμυτάειΧε, καλο. Παρομοιο συμβαινει και σε φαναρια καμμια φορα.
Π.χ. στον Πειραια στη Γουναρη να ειναι κολλημενο στο κοκκινο για 10 λεπτα, και να αρχιζουμε πλεον να περναμε προσεκτικα...
η στον Ν. Κοσμο στροφη για τραμ, φαναρι κοκκινο για ωρες και τραμ να μην περναει... Και οταν πλησιαζει το τραμ, τοτε να αναβει πρασινο για μας. Να χαρω εγω πρασινο κυμα.
-
Τηλέφωνο στο 100 παίρνετε σε τέτοιες περιπτώσεις?
-
-
-
-
Δεν το πιασα...
-
Για κάθε επιτυχή κατάρριψη εχθρικού αεροσκάφους, οι πιλότοι των καταδιωκτικών συνήθιζαν να κάνουν μια χαρακιά, ή σχέδιο στο σκάφος τους. Ο Μάνος υπονοεί ότι ό κάτοχος του αυτοκινήτου της φωτογραφίας κάνει το ίδιο με άλλου είδους επιτυχίες!
-
-
Ξέρουμε σίγουρα ότι πρόκειται για γυναίκες;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ξέρουμε σίγουρα ότι πρόκειται για γυναίκες;Tο 2λιτρο το οδηγεί τύπισσα.
-
Πολυ καλο!!!
Εστω κ αργοπορημενα..
-
Πριν μερικά χρόνια στο δρόμο προς Πύργο,λίγο πιο έξω από Τρίπολη.Μπροστά μου στα 20 μέτρα ένα αγροτικό με ένα τεράστιο πλαστικό καζάνι στην καρότσα.Σε μια φάση προφανώς δεν το είχε δέσει καλά,ή φύσαγε πολύ,κάνει μια απογείωση το καζάνι και φεύγει από την καρότσα Παίρνει δύο τούμπες στην άκρη του δρόμου και ευτυχώς φεύγει προς τα χωράφια!! Μιλάμε ότι από το άλλο ρεύμα ερχόταν αυτοκίνητο και ότι και το αγροτικό ήδη κάποιος το προσπερνούσε...Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν το καζάνι πηγαίνε προς τη μέση του δρόμου ή τι θα γινόταν αν έσκαγε πάνω σε κάποιο αμάξι...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!