-
Αυτό το 'πάντα ο από πίσω φταίει' είναι μια βλακώδης γενίκευση, ένα βολικό άλλοθι για ό,τι ηλιθιότητα κάνει ο μπροστινός, ιδίως στις στριμωγμένες συνθήκες της πόλης. Το δε κίνητρο είναι μόνο να πληρώνουν λιγότερες αποζημιώσεις οι ασφαλιστικές, δηλαδή πρόκειται περί κουτοπονηριάς. Αν το ζώον που είναι μπροστά ξαφνικά σταματήσει για να στρίψει χωρίς να βγάλει και φλας (όπως μου έτυχε σήμερα και δούλεψε υπερωρίες το ABS για να μη λιώσω το 106 μιας βλαμμένης 60άρας που ξαφνικά έκοψε αριστερά, φρέναρε και έστριψε ΔΕΞΙΑ, μπαίνοντας ανάποδα σε μονόδρομο), εγώ τι είμαι υποχρεωμένος να κάνω; Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει του μπροστινού να του κόβουν τα πόδια. Κάτι τέτοια τούβλα είναι που σε πείθουν ότι το 95% των διπλωμάτων οδήγησης πρέπει να αφαιρεθούν.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Ελα να κανουμε μαζι πλακες [/list][list:24r5c2bl]Πριν απο κανα χρονο προσπαθουσε να πιασει στις ανηφορες της Πελασγιας ενα MX5, φορτωμενος και με την οικογενοια [/list:u:24r5c2bl]
BRAVO !! GIA TOYS ALLOUS LES MAGKIES TOU TYPOU ''AMA EISOYN APO PISO MOU'' ''EGLIMATIES TOU KERATA'' ALLA APO OTI KATALAVA OI KONTRES PANE SINEFFO ! VRE MIA NTALIKA APO BROSTA NA PATISEI FRENO POS THA SAS MAZEYOUN ME TO KOUTALAKI APO KATO.... OUTE APO TA DONTIA DEN THA SAS ANAGNORIZOUN
pou eisai re file takiskoym ....
-
DimisGR, για λίγο πιο ήρεμα... Για νέουλας στο φόρουμ, πολύ επιθετικός δε νομίζεις ότι είσαι;
-
SORRY FILE MPERDEUTIKA, EIDA TA POST. SORRY LATHOS MOU
-
Πρώτα απ'όλα, αυτό που λες ότι είπα, δεν το είπα εγώ. Πρώτο σου φάουλ σχετικά μ'εμένα. Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου.
Δεύτερον, όλοι έχουμε κάνει λάθη.
Τρίτον, εγώ δε σου μίλησα επιθετικά, αλλά βλέπω ότι την κόντρα που ξεκίνησες με άλλα μέλη του φόρουμ προσπαθείς να την επεκτείνεις και σ'εμένα. Δεν έχουμε ξανασυζητήσει στο φόρουμ, ούτε σε ξέρω, γι'αυτό πιο κόσμια, ειδικά εφόσον βλέπεις (αν σταματήσεις να βάζεις λόγια άλλων στο στόμα μου - ή μάλλον στο πληκτρολόγιό μου) ότι δεν σου όρμηξα.
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Και ποιος σου ειπε εσενα δηλ οτι απο πισω ΠΑΝΤΑ φταιει? [/list][list:23yactdf]
H ASTINOMIA MOU TO EIPE KAI H ASFALISTIKES . PANTA O PISO FTAEI ! OTI KAI NA KANEI..... DIKIA TOU H EY8YNH, AKOMA KAI BLAKIA NA KANEI O BROSTINOS, NA FRENAREI H OTIDIPOTE TIN PLIRONEI O PISO.
OSO TA ''THA SE PARO APO KATO'' DEN MOU LEEI TIPOTA , KRATA APOSTASEIS....AINTE
Μαθατε ολοι τον ΚΟΚ και οδηγατε σαν ρομποτ σε αποσυνθεση.........εγκληματιες του κερατα [/list:u:23yactdf]
OLOI AGIOI EDO, OI ALLOI EINAI EGKLIMATIES POTE EMEIS....
[list:23yactdf]Μαγκακο, ετσι για την ιστορια, το 92 στην Μ.Αλεξανδρου στην Κατερινη οπου τωρα ειναι πεζοδρομος, χτυπησα απο πισω ενα φλωρο με μια corollaΗ αιτια ηταν οτι βγηκε απο το αντιθετο ρευμα στα μουρα του μια alfa(μαλλον σουρωμενος) και πλακωθηκε στα φρενα.Περα απ την ασφαλεια, του ειπα να του κανω το αμαξι κι αυτος το επαιξε μαγκας και μου εφερε ενα λογαριασμο.............τουμπανο.Ο father του(καθοτι φλωρος) με πηγε δικαστικως.Ελα ομως που πηρε τον πουλοδρομο [/list:u:23yactdf][list:23yactdf]Αυτα προς γνωση και συμορφωση και μην πιανεστε απ τα γραμμα του νομου [/list:u:23yactdf][list:23yactdf]Ξερεις τι μου ελεγε ο πατερας του?'Κρατουσες αποσταση ασφαλειας απ το corolla?'[/list:u:23yactdf][list:23yactdf]Εσυ ρε οργιο κρατας 30 μετρα αποσταση και ειδικα στην πολη?[/list:u:23yactdf][list:23yactdf]Αυτος ομως ηταν 'αλλο'.Ελα ομως που τον ηπιε [/list:u:23yactdf][list:23yactdf]Ευχομαι κατι ατομα σαν εσενα την επομενη φορα να εχουν πισω τους ενα ACTROS Να δω εγω την μαγκια σου [/list:u:23yactdf]
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πρώτα απ'όλα, αυτό που λες ότι είπα, δεν το είπα εγώ. Πρώτο σου φάουλ σχετικά μ'εμένα. Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου.Δεύτερον, όλοι έχουμε κάνει λάθη.
Τρίτον, εγώ δε σου μίλησα επιθετικά, αλλά βλέπω ότι την κόντρα που ξεκίνησες με άλλα μέλη του φόρουμ προσπαθείς να την επεκτείνεις και σ'εμένα. Δεν έχουμε ξανασυζητήσει στο φόρουμ, ούτε σε ξέρω, γι'αυτό πιο κόσμια, ειδικά εφόσον βλέπεις (αν σταματήσεις να βάζεις λόγια άλλων στο στόμα μου - ή μάλλον στο πληκτρολόγιό μου) ότι δεν σου όρμηξα.
SORRY MPERDEUTIKA, LATHOS MOU...EIDA TA POST
GIA ALLON EITANE.....PALI SORRY
-
Συγχωρεμένος. Και καλύτερα να βγάλεις τα κεφαλαία. Είναι σα να φωνάζεις (πράγμα εξαιρετικά αγενές στο διαδίκτυο), άσε που κουράζουν όποιον προσπαθεί να διαβάσει αυτά που γράφεις.
-
Ελα να κανουμε μαζι πλακες [/list][list:21hy0j6w]Πριν απο κανα χρονο προσπαθουσε να πιασει στις ανηφορες της Πελασγιας ενα MX5, φορτωμενος και με την οικογενοια [/list:u:21hy0j6w]
BRAVO !! GIA TOYS ALLOUS LES MAGKIES TOU TYPOU ''AMA EISOYN APO PISO MOU'' ''EGLIMATIES TOU KERATA'' ALLA APO OTI KATALAVA OI KONTRES PANE SINEFFO ! VRE MIA NTALIKA APO BROSTA NA PATISEI FRENO POS THA SAS MAZEYOUN ME TO KOUTALAKI APO KATO.... OUTE APO TA DONTIA DEN THA SAS ANAGNORIZOUN
[list:21hy0j6w]Για πας γρηγορα σε δημοσιο δρομο, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ, πρεπει να γνωριζεις τα ΔΙΚΑ σου ορια αλλα και του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ [/list:u:21hy0j6w][list:21hy0j6w]Και οι νταλικες που ειναι μπροστα τις ΣΕΒΟΜΑΙ και ξερω ποτε να προσπερασω και ποτε οχι [/list:u:21hy0j6w][list:21hy0j6w]Εσυ με το μυαλο που κουβαλας δεν τη γλυτωνεις την 'μετωπα' [/list:u:21hy0j6w][list:21hy0j6w]ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΔΗΛ. Μην παρεις στο λαιμο σου μονο κανεναν αθωο η οικογενεια......................παλιοφρικες των δρομων [/list:u:21hy0j6w]
-
Μάκη, κούλαρε λίγο! Μη δίνεις συνέχεια κι εσύ!
-
Και ποιος σου ειπε εσενα δηλ οτι απο πισω ΠΑΝΤΑ φταιει? [/list][list:28jd1ojm]
H ASTINOMIA MOU TO EIPE KAI H ASFALISTIKES . PANTA O PISO FTAEI ! OTI KAI NA KANEI..... DIKIA TOU H EY8YNH, AKOMA KAI BLAKIA NA KANEI O BROSTINOS, NA FRENAREI H OTIDIPOTE TIN PLIRONEI O PISO.
Μαθατε ολοι τον ΚΟΚ και οδηγατε σαν ρομποτ σε αποσυνθεση.........εγκληματιες του κερατα [/list:u:28jd1ojm]
[list:28jd1ojm]Μαγκακο, ετσι για την ιστορια, το 92 στην Μ.Αλεξανδρου στην Κατερινη οπου τωρα ειναι πεζοδρομος, χτυπησα απο πισω ενα φλωρο με μια corollaΗ αιτια ηταν οτι βγηκε απο το αντιθετο ρευμα στα μουρα του μια alfa(μαλλον σουρωμενος) και πλακωθηκε στα φρενα.Περα απ την ασφαλεια, του ειπα να του κανω το αμαξι κι αυτος το επαιξε μαγκας και μου εφερε ενα λογαριασμο.............τουμπανο.Ο father του(καθοτι φλωρος) με πηγε δικαστικως.Ελα ομως που πηρε τον πουλοδρομο [/list:u:28jd1ojm][list:28jd1ojm]Αυτα προς γνωση και συμορφωση και μην πιανεστε απ τα γραμμα του νομου [/list:u:28jd1ojm][list:28jd1ojm]Ξερεις τι μου ελεγε ο πατερας του?'Κρατουσες αποσταση ασφαλειας απ το corolla?'[/list:u:28jd1ojm][list:28jd1ojm]Εσυ ρε οργιο κρατας 30 μετρα αποσταση και ειδικα στην πολη?[/list:u:28jd1ojm][list:28jd1ojm]Αυτος ομως ηταν 'αλλο'.Ελα ομως που τον ηπιε [/list:u:28jd1ojm][list:28jd1ojm]Ευχομαι κατι ατομα σαν εσενα την επομενη φορα να εχουν πισω τους ενα ACTROS Να δω εγω την μαγκια σου [/list:u:28jd1ojm]
MESA STIN POLI ANALOGA ME TA XILIOMETRA KRATAO OSOI APOSTASI XREIAZETE GIA NA FRENARO AMA PATISEI APOTOMA FRENO O BROSTINOS , MOU TYXANE PERIPTOSEIS POU FRENARE APOTOMA O BROSTINOS MOY FRENARA KAI EGO APOTOMA ALLA DEN XTYPISAME
-
Μάκη, κούλαρε λίγο! Μη δίνεις συνέχεια κι εσύ![list:13aa0lsq]Ρε Κωσταντινε............να μη δωσω σημασια σε εναν ΒΛΑΚΑ που εγινε αιτια να προκληθει ατυχημα ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ και να μη δωσει σημασια?[/list:u:13aa0lsq][list:13aa0lsq]Εχουν θεση τετοιες νοοτροπιες ΕΔΩ?[/list:u:13aa0lsq][list:13aa0lsq]ΤΑ ΖΩΑ [/list:u:13aa0lsq]
-
Συγχωρεμένος. Και καλύτερα να βγάλεις τα κεφαλαία. Είναι σα να φωνάζεις (πράγμα εξαιρετικά αγενές στο διαδίκτυο), άσε που κουράζουν όποιον προσπαθεί να διαβάσει αυτά που γράφεις.sorry alla auto to pc den grafei ellinika. Den fonazo alla to kano gia na einai pio eukola anagnosima
-
Τα κεφαλαία είναι φοβερά δυσανάγνωστα. Γιατί νομίζεις ότι εδώ και κάτι χιλιάδες χρόνια εφευρέθηκε από τους Έλληνες (τους εφευρέτες και του αλφαβήτου άλλωστε) η πεζή γραφή (τα μικρά δηλαδή);
-
Και ποιος σου ειπε εσενα δηλ οτι απο πισω ΠΑΝΤΑ φταιει? [/list][list:w9trq2w0]
Μαθατε ολοι τον ΚΟΚ και οδηγατε σαν ρομποτ σε αποσυνθεση.........εγκληματιες του κερατα [/list:u:w9trq2w0]
[list:w9trq2w0]Μαγκακο, ετσι για την ιστορια, το 92 στην Μ.Αλεξανδρου στην Κατερινη οπου τωρα ειναι πεζοδρομος, χτυπησα απο πισω ενα φλωρο με μια corollaΗ αιτια ηταν οτι βγηκε απο το αντιθετο ρευμα στα μουρα του μια alfa(μαλλον σουρωμενος) και πλακωθηκε στα φρενα.Περα απ την ασφαλεια, του ειπα να του κανω το αμαξι κι αυτος το επαιξε μαγκας και μου εφερε ενα λογαριασμο.............τουμπανο.Ο father του(καθοτι φλωρος) με πηγε δικαστικως.Ελα ομως που πηρε τον πουλοδρομο [/list:u:w9trq2w0][list:w9trq2w0]Αυτα προς γνωση και συμορφωση και μην πιανεστε απ τα γραμμα του νομου [/list:u:w9trq2w0][list:w9trq2w0]Ξερεις τι μου ελεγε ο πατερας του?'Κρατουσες αποσταση ασφαλειας απ το corolla?'[/list:u:w9trq2w0][list:w9trq2w0]Εσυ ρε οργιο κρατας 30 μετρα αποσταση και ειδικα στην πολη?[/list:u:w9trq2w0][list:w9trq2w0]Αυτος ομως ηταν 'αλλο'.Ελα ομως που τον ηπιε [/list:u:w9trq2w0][list:w9trq2w0]Ευχομαι κατι ατομα σαν εσενα την επομενη φορα να εχουν πισω τους ενα ACTROS Να δω εγω την μαγκια σου [/list:u:w9trq2w0]
MESA STIN POLI ANALOGA ME TA XILIOMETRA KRATAO OSOI APOSTASI XREIAZETE GIA NA FRENARO AMA PATISEI APOTOMA FRENO O BROSTINOS , MOU TYXANE PERIPTOSEIS POU FRENARE APOTOMA O BROSTINOS MOY FRENARA KAI EGO APOTOMA ALLA DEN XTYPISAME
[list:w9trq2w0]Οταν για οποιονδηποτε λογο ο μπροστινος σου πατησει φρενο, το γνωριζεις ηδη νωριτερα καθως εκεγχεις το δρομο περα απ τον μπροστινο σου...................κινητο ρομποτ [/list:u:w9trq2w0][list:w9trq2w0]Στην προκειμενη περιπτωση ομως ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.................ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ [/list:u:w9trq2w0]
-
Μάκη, σου ζήτησα κάτι νομίζω, έτσι;
-
Μάκη, σου ζήτησα κάτι νομίζω, έτσι;[list:3vi9ho49]Η υπομονη στην βλακεια εχει και τα ορια [/list:u:3vi9ho49]
-
Ελα να κανουμε μαζι πλακες [/list][list:2knb3fk1]Πριν απο κανα χρονο προσπαθουσε να πιασει στις ανηφορες της Πελασγιας ενα MX5, φορτωμενος και με την οικογενοια [/list:u:2knb3fk1]
[list:2knb3fk1]Για πας γρηγορα σε δημοσιο δρομο, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ, πρεπει να γνωριζεις τα ΔΙΚΑ σου ορια αλλα και του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ [/list:u:2knb3fk1][list:2knb3fk1]Και οι νταλικες που ειναι μπροστα τις ΣΕΒΟΜΑΙ και ξερω ποτε να προσπερασω και ποτε οχι [/list:u:2knb3fk1][list:2knb3fk1]Εσυ με το μυαλο που κουβαλας δεν τη γλυτωνεις την 'μετωπα' [/list:u:2knb3fk1][list:2knb3fk1]ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΔΗΛ. Μην παρεις στο λαιμο σου μονο κανεναν αθωο η οικογενεια......................παλιοφρικες των δρομων [/list:u:2knb3fk1]
Ego pao kanonika ston dimosio ante 10-20 xiliometra pano apo to orio....alla apo oti katalava edo exoun thesi oi kontres
kai prosexe tous xaraktirismous px. BLAKA ANEGKEGALE kai alla giati oute se ksero oute me ksereis kai oloi prepei na milame kosmia eite kainourgioi eite palioi
-
Το να πηγαίνεις πολύ παραπάνω από το όριο σε ανοιχτό δρόμο δε σημαίνει ότι είσαι και επικίνδυνος, όπως επίσης και το να τηρείς τα όρια ταχύτητας δε σε κάνει ασφαλή (μάλλον το αντίθετο...). Αυτό είναι κάτι που έχει τεκμηριωθεί μερικές χιλιάδες φορές, τόσο εδώ, όσο και στο περιοδικό, αλλά και σε όλα τα περιοδικά αυτοκινήτου.
-
[list:3is41aix]Το οτι πας με το οριο ταχυτητας , δε σημαινει οτι εισαι και ασφαλης![/list:u:3is41aix][list:3is41aix]Για τους χαρακτηρισμους, αν δε σου αρεσουν, ειτε σε ξερω ειτε οχι, πρεπει να καταλαβεις οτι κυκλοφορεις σε δημοσιους δρομους και εισαι ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ακομα και ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Ευχομαι ομως να σε αντιμετωπισω με το φορτηγο [/list:u:3is41aix][list:3is41aix]Ρε αι μαστα απ εδω που ασχολουμε με τουβαρι [/list:u:3is41aix]
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!