-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Φιλε sirgusγια αυτο το πραγμα εχετε απολυτο δικιο και εσυ και ο cpp, δεν ξερεις τι μπορει να ειναι ο αλλος η τι να κουβαλαει..... για αυτο καλυτερα μακρια και αγαπημενοι
Σαφώς
Ξέρω περίπτωση που κάποιος πήγε νοσοκομείο επειδή ζήτησε το λόγο από άλλον που πέρασε με STOP και τον πλάκωσε στο ξύλο τελικά.Εγώ πέρναγα με πράσινο την διάβαση πεζών και ο άλλος θα με πατούσε κανονικά.
Αν δεν κόρναραν από πίσω άλλοι, θα είχε βγει έξω και θα με είχε λιώσει γιατί τόλμησα και του φώναξα...Και διάφορα τέτοια παραδείγματα.
Το έχω γράψει πάρα πολλές φορές εξάλλου ότι **όσο γίνεται **να αδιαφορούμε...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Φιλε sirgus
για αυτο το πραγμα εχετε απολυτο δικιο και εσυ και ο cpp, δεν ξερεις τι μπορει να ειναι ο αλλος η τι να κουβαλαει..... για αυτο καλυτερα μακρια και αγαπημενοι
Σαφώς
Ξέρω περίπτωση που κάποιος πήγε νοσοκομείο επειδή ζήτησε το λόγο από άλλον που πέρασε με STOP και τον πλάκωσε στο ξύλο τελικά.Εγώ πέρναγα με πράσινο την διάβαση πεζών και ο άλλος θα με πατούσε κανονικά.
Αν δεν κόρναραν από πίσω άλλοι, θα είχε βγει έξω και θα με είχε λιώσει γιατί τόλμησα και του φώναξα...Και διάφορα τέτοια παραδείγματα.
Το έχω γράψει πάρα πολλές φορές εξάλλου ότι **όσο γίνεται **να αδιαφορούμε...
Αντε καλα αμα εχεις αδικο να βρεις τον μπελα σου, αλλα εδω και δικιο να εχεις παλι τον μπελα σου θα βρεις......
-
apostolisδεν εισαι εσυ αυτος που θα κρινει γιατι ειμαι εδω. Νομιζεις εσυ οτι εισαι ο αγιος εδω μεσα. Ασε οτι σπαραζουν για γατια και τριχες κατσαρες.
ΜΑΘΕ ΤΟΝ ΚΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕ
Χρειάστηκαν 3 δημοσιεύσεις για να απαντήσεις σε 1 .
Τα συμπεράσματα .....Δέν έκρινα , σε προέτρεψα να κρίνεις εσύ ο ίδιος .
Αγιοσύνες μακρυά απο εμένα .
Γατιά με κατσαρές τρίχες δεν υπάρχουν , και καλό θα ήταν να προσέχεις
λίγο τις εκφράσεις σου , γιατί σκύλος που γαβγίζει δέν δαγκώνει .....Πάμε για Κ(ώδικα) Ο(δικής) Κ(υκλοφορίας) ????
Μπορείς να διαβάσεις , και να μάθεις , και ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ
τις λανθασμένες απόψεις σου :Άρθρο 24 'Επιβράδυνση'
και άρθρο 43 'Συμπεριφορά σε περίπτωση ατυχήματος'Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου .
Αποστόλης. -
Ο χρήστης gmak έγραψε:
και γενικότερα, έχω βαρεθεί να διαβάζω τους 'αγανακτησμένους' εδώ μέσα. Ξυδάκι και ευγένεια πριν απαντάτε, τι το περάσατε να τραβάτε όποιον βρίσκετε απολογητικό από τα μούτρα; Εάν υπήρχε λιγο τάκτ, θα γνωρίζατε πως δεν επιτίθεσαι σε άτομο που απολογείται [= έχει τύψεις = έχει συνείδηση].ο φίλος αγνοεί την ηθική πλευρά του ζητήματος, εντάξει, υπάρχουν κόσμιοι τρόποι να εκφραζόμαστε, όχι ο καθένας με τα απαξιωτικά του σχόλια. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ.
τώρα πάω να κάνω κάτι καλύτερο. Φαγωθείτε μόνοι σας.
Φίλε gmak,
ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΣ, και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό , είναι ο τρόπος με τον
οποίο κλείνεις την δημοσίευσή σου .'Απολογείται ... έχει τύψεις ... έχει συνείδηση ... αγνοεί την ηθική πλευρά του ζητήματος...'
Όπως αντιλαμβάνεσαι , τα παραπάνω ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝΟΥΝ !!!
Μήπως , θα ήταν καλύτερο να μείνεις και να φαγωθούμε όλοι μεταξύ μας,
εννοώντας να ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ χωρίς αφορισμούς , αλλά με στοιχεία ???Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
και γενικότερα, έχω βαρεθεί να διαβάζω τους 'αγανακτησμένους' εδώ μέσα. Ξυδάκι και ευγένεια πριν απαντάτε, τι το περάσατε να τραβάτε όποιον βρίσκετε απολογητικό από τα μούτρα; Εάν υπήρχε λιγο τάκτ, θα γνωρίζατε πως δεν επιτίθεσαι σε άτομο που απολογείται [= έχει τύψεις = έχει συνείδηση].
ο φίλος αγνοεί την ηθική πλευρά του ζητήματος, εντάξει, υπάρχουν κόσμιοι τρόποι να εκφραζόμαστε, όχι ο καθένας με τα απαξιωτικά του σχόλια. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ.
τώρα πάω να κάνω κάτι καλύτερο. Φαγωθείτε μόνοι σας.
Φίλε gmak,
ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΣ, και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό , είναι ο τρόπος με τον
οποίο κλείνεις την δημοσίευσή σου .'Απολογείται ... έχει τύψεις ... έχει συνείδηση ... αγνοεί την ηθική πλευρά του ζητήματος...'
Όπως αντιλαμβάνεσαι , τα παραπάνω ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝΟΥΝ !!!
Μήπως , θα ήταν καλύτερο να μείνεις και να φαγωθούμε όλοι μεταξύ μας,
εννοώντας να ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ χωρίς αφορισμούς , αλλά με στοιχεία ???Αποστόλης.
Με στοιχεία??
Μην βάζεις δύσκολα. Εγώ ακόμα περιμένω!Σαν να ζητάς από ένα αυτοκίνητο 1000 κυβικών να πάει με 250 σε ανηφόρα.
Θα κουραστεί και τελικά στα 130 θα καεί... -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Άρθρο 24 'Επιβράδυνση'
και άρθρο 43 'Συμπεριφορά σε περίπτωση ατυχήματος'Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου .
Αποστόλης.εσενα οι 3 δημοσειευσεις σε πειραξανε...... τελοςπαντων.
τι λεει για τις αποστασεις ασφαλειας ??? ποιος φταει σε περιπτωση που πεσει απο πισω, μηπως ο μπροστα ???? επιτρεπετε ο αλλος να κολλησει πισω μας ??? και μετα αναρωτιουντε γιατι εχουμε καραμπολες 7 αμαξια και οταν βρεχει μαλιστα ......Ποιος πρεχει να προσεχει να μην πεσει επανω μου ? μηπως πρεπει να κοιταω μονιμος πισω μου ? να βγω και απο το αμαξι να του κανω και σινιαλό ? εγω παντως οσους ρωτησα με ειπαν ο πισω, ...... Τωρα μπορει να βγαλανε κανα αρθρο οτι φταει ο μπροστα....στην Ελλαδα ειμαστε δεν ειναι περιεργο !
ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ....ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟ / ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ .
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ... ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΕς ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ''ΑΜΑ ΣΕ ΒΡΕΙ'' & ''ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ'' ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...
-
Ο φίλος DimisGR έχει απόλυτο δίκιο. Είναι κανόνας ότι πάντα προσέχεις το προπορευόμενο απο σένα αυτοκίνητο.
Πρίν απο κάποια χρόνια αντιμετώπησα το εξής: Βρίσκομαι ακινητος στην πρώτη μεγάλη ανηφόρα στον Καρέα με κατεύθυνση πρός Κατεχάκη, περιμένοντας το φανάρι να γίνει πράσινο. Εχω περίπου ένα μέτρο απόσταση απο το μπροστινό μου αυτοκίνητο. Αλλάζει σε πράσινο το φανάρι και την στιγμή που πάει να ξεκινήσει ο μπροστινός μου τον πήρε λίγο η κλίση του δρόμου πέφτοντας επάνω μου. Η ζημιά ευτυχώς μικρή, σε μένα λίγο η μάσκα και ένα φλάς αν θυμάμαι καλά, εκείνος δε λίγο τα πίσω φώτα του. Ο άνθρωπος δέχτηκε να κάνει θετική δήλωση, και πράγματι την έκανε. Εγώ έχοντας την συγουριά ότι δεν έφταιγα για το συμβάν, δεν έκανα καμία απολύτως δήλωση στη δικιά μου ασφαλιστική. Μετά απο κάποιο διάστημα 15-20 ημερών έλαβα ένα τηλεφώνημα απο την δικιά μου ασφαλιστική. Ο υπάλληλος απο την άλλη γραμμή ούτε λίγο ούτε πολύ μου ζητούσε ευθύνη για το ότι δεν τους είχα ειδοποιήσει για το συμβάν. Του απάντησα λέγοντάς του ότι αφού δεν ήταν δικό μου το φταίξιμο ποιός ο λόγος να σας το δηλώσω. Η απάντηση του ήταν ότι παρά το γεγονός ότι το μπροστά απο μένα αυτοκίνητο κινηθηκε ανάποδα και έπεσε επάνω μου, το γεγονός είναι ότι είναι ακούσιο χτύπημα του δικού μου προφυλακτήρα με το πίσω μέρος άλλου αυτοκινήτου και βάσει των κανονισμών φταίω. Και φταίω γιατί δεν είχα προβλέψει ότι σε ανάβαση θά έπρεπε να κρατήσω μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας απο το μποστινό μου αυτοκίνητο. Για να μην τα πολυλογώ, όχι μόνο δεν πληρώθηκα τη δικιά μου τη ζημιά, αλλά η ασφαλιστική μου πλήρωσε τον μροστινό μου οδηγό.
Για τούτο να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση που χτυπήσετε το μπροστινό σας αυτοκίνητο, άσχετα άν αυτό έγινε με υπαιτιότητα όχι δική σας, παρόλα αυτά σπανίως διακιώνεσαι τόσο απο τον ΚΟΚ όσο και απο τις ασφαλιστικές εταιρείες. Και αν κάπου, κάπως δικαιωθείς πάντα, μα πάντα θα σου καταλογήσουν ποσοστό συν-υπεθυνότητας για το ατύχημα, που σημαίνει ότι θα πληρώσεις πάνω απο τα μισά απο την τσέπη σου για επισκευές κλπ.
-
Άρθρο 24 'Επιβράδυνση'
Αποστόλης.Αποστολε
τι μου λες τωρα για επιβρανδυση οταν ο αλλος ειναι κολλημενος απο πισω σου χιλιοστα, οτι και να κανεις θα τα φατε τα μουτρα και οι 2 γιατι και ο 1ος κινδυνευει αμεσα....
οσο για το αρθρο του ΚΟΚ περι επιβρανδυσης να σου πω τι λεει με απλα λογια: Πρεπει να επιβραδυνεις σταδιακα και να κοιτας πισω σου αμα ακουλουθει οχημα/μηχανη, σε περιπτωση αποτομης επιβρανδυσης κοιτας πισω και ενημερωνεις αυτους που ακουλουθουν με αναμα των αλαρμ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για να προλαβει και ο απο πισω να αντιδρασει....
Δεν επαναπαυεσε στον μπροστινο σου οτι θα σε προειδοποιηση γιατι ειναι δικη σου ευθυνη να προσεχεις και να κρατας αποσταση
απο την στιγμη που ο αλλος δεν τηρει ΚΟΚ τι μου λες....
-
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ... ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΕς ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ''ΑΜΑ ΣΕ ΒΡΕΙ'' & ''ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ'' ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...
Απομονωσα αυτη την παραγραφο απο ολα τα γραπτα σου γιατι μου κανει εντυπωση η ελλειψη ανθρωπιας που θελεις να δειξεις οτι εχεις.
Και βεβαια κανεις δεν μπορει να σου κανει τιποτα (εξ'αλλου οι δυο σας ησασταν μεσα στη νυχτα),αλλα να επιμενεις οτι επειδη αυτος (ισως) ηταν βλακας και βγηκε,εσυ εκανες καλα που δεν σταματησες να τον βοηθησεις,ε δεν δειχνει και τον καλυτερο χαρακτηρα.Τουλαχιστον εμεις οι Ελληνες εχουμε ακομη το 'κουσουρι 'να ειμαστε συντρεχτες σε μια δυσκολη στιγμη καποιου αλλου.
Αυτο λοιπον σου επισημαινουν και ορισμενοι αλλοι και συ απαντας με ενα 'ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ'.
Αφου μετα απο τοσο καιρο απο το συμβαν ακομη το συζητας,δειχνει οτι κατα βαθος ξερεις οτι το 'ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ 'δεν σε εκφραζει.
Συγνωμην για το συμβουλευτικο υφος αλλα ετσι θα μιλαγα και σε ενα φιλο η συγγενη μου. -
Λοιπον αρχιζω:
Εργαζομαι Αθηνα και καθημερινα ειμαι υποχρεωμενος να περνω απο το νταμαρι της λεωφορου(ο θεος να την κανει!) Μαραθωνος.
Τις προαλλες και ωρα 6 το πρωι ενω ειναι ακομα σκοταδι ο καημενος πηγαινοντας στην λεωφορο αυτη με 60 χλμ (και πολλα ειναι για αυτην) και προσεχοντας πολυ διοτι συνεχως αλλαζουν παρακαμψεις και βεβαιως επειδη δεν εχει καθολου φωτισμο ερχεται και μου κολλαει απο πισω ενας corollas mod 97-98 45αρης το πολυ.
Μεχρι εδω ολα καλα.Τι κανει ομως ο κ**ογερος!
Επειδη δεν μπορει να προσπερασει αναβει και αφηνει την μεγαλη σκαλα των φωτων του!!!!!
Τωρα πειτε μου εσεις τι θα κανατε 6 το πρωι????
Αφου ειδα και αποειδα με περασε σε ενα επικινδυνο σημειο ενω κοντεψε να πεσει και στον απεναντι!!!Και δεν ειναι ο μοναδικος..εχω δει κι αλλους 50αρηδες με τα λεγομενα 'οικογενειακα' να κανουν τα απιστευτα!
Η προκαταληψη αυτη με τους νεους που τρεχουν και τα 'γκαζιαρικα' αυτοκινητα πρεπει επιτελους να σταματησει!
Εχουν δει πολλα τα ματια μου απο κατι τετοιους τυπους και με εχουν φερει στο αμην...
Τα γραψα και ξεσπασα..ευχαριστω! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επειδη δεν μπορει να προσπερασει αναβει και αφηνει την μεγαλη σκαλα των φωτων του!!!!!
Τωρα πειτε μου εσεις τι θα κανατε 6 το πρωι????Κάνεις ότι έχει χαλάσει το αμάξι, σταματάς και προσπαθείς να το βάλεις μπροστά. Σε σημείο που να μην μπορεί να περάσει φυσικά!
-
Άρθρο 24 'Επιβράδυνση'
Αποστόλης.εσενα οι 3 δημοσειευσεις σε πειραξανε...... τελοςπαντων.
τι λεει για τις αποστασεις ασφαλειας ??? ποιος φταει σε περιπτωση που πεσει απο πισω, μηπως ο μπροστα ???? επιτρεπετε ο αλλος να κολλησει πισω μας ??? και μετα αναρωτιουντε γιατι εχουμε καραμπολες 7 αμαξια και οταν βρεχει μαλιστα ......Ποιος πρεχει να προσεχει να μην πεσει επανω μου ? μηπως πρεπει να κοιταω μονιμος πισω μου ? να βγω και απο το αμαξι να του κανω και σινιαλό ? εγω παντως οσους ρωτησα με ειπαν ο πισω, ...... Τωρα μπορει να βγαλανε κανα αρθρο οτι φταει ο μπροστα....στην Ελλαδα ειμαστε δεν ειναι περιεργο !
ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ....ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟ / ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ .
[list:36z8z2py]Eγω στο λεω και παλι, που πιθανον να εκανες τον κινεζο.................εαν με ειχες απο πισω σου με κανενα...........2435 ΚΑΙ ΣΥΡΟΜΕΝΟ αλλα και ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ καμια 30αρια ΤΟΝΟΥΣ................σε ειχα παρει παρει απο κατω αν νομιζεις οτι θα σκοτωνα τον απεναντι [/list:u:36z8z2py][list:36z8z2py]Οι Γερμανοι που περνανε τους νεους απο ΨΥΧΙΑΤΡΟ τελικα κατι ξερουν [/list:u:36z8z2py][list:36z8z2py]Και ποιος σου ειπε εσενα δηλ οτι απο πισω ΠΑΝΤΑ φταιει? [/list:u:36z8z2py][list:36z8z2py]Εχει ΖΩΑ που αναβουν φλας στα τελευταια 2 μετρα κοβωντας αποτομα ταχυτητα, αγνοωντας ακομα κι εχουν απο πισω τους φορτηγο [/list:u:36z8z2py][list:36z8z2py]Αυτος που σε ακολουθει απο πισω βλεπει ποιο μπροστα απο σενα..............τωρα αν εσυ εισαι ψυχανωμαλος και φρεναρεις για πλακα, ελα να τα κανεις αυτα τα μαγκικα σε κανα φορτηγο [/list:u:36z8z2py][list:36z8z2py]Μαθατε ολοι τον ΚΟΚ και οδηγατε σαν ρομποτ σε αποσυνθεση.........εγκληματιες του κερατα [/list:u:36z8z2py]
-
Καλά, οι υποτιθέμενοι 'ασφαλείς' οικογενειάρχες είναι άλλο πράγμα... Κάνουν σφήνες και μετά πάνε εκνευριστικά αργά, επιταχύνουν όταν τους προσπερνάς (ΙΔΙΩΣ οι μεσήλικες που επιτέλους πήραν μερσεντέ 180 ή μπεμβέ 316 για να δείξουν ότι έγιναν 'κάποιοι' στον κοινωνικό τους περίγυρο) κι έχεις μικρότερο αμάξι απ'το δικό τους, βλέπουν ότι είσαι σταματημένος με ΑΛΑΡΜ στην άκρη του δρόμου και κολλάνε πίσω σου και κορνάρουν, αντί να προσπεράσουν, παρόλο που υπάρχει αρκετός χώρος για δυο τρένα, βγάζεις φλας να στρίψεις δεξιά ή αριστερά και δεν πάνε από την άλλη να σε παρακάμψουν, παρά σταματάνε πίσω σου, κορνάρουν και βρίζουν, οδηγούν πιωμένοι, με τα παιδιά να κάνουν πάρτυ στο πίσω κάθισμα ή με τη μάνα να τα έχει αγκαλιά στο μπροστινό κάθισμα (δεύτερος αερόσακος ασφαλείας δηλαδή για εκείνη), οδηγούν με ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ καθρέφτες...
Και να σκεφτείτε ότι ακόμα δεν άρχισα να καταγράφω τα όσα κάνουν οι... 'συνετοί' οικογενειάρχες.
-
Προς: Νεαρούς γκαζάκηδες (ο χαρακτηρισμός όχι δικός μου)
Θέμα: Οικογενειακά αυτοκίνηταΕάν σας τύχει ποτέ στο δρόμο να μην μπορείτε να πιάσετε Ford Mondeo 1,6 με ολόκληρη οικογένεια μέσα, σταματήστε να ιδρώνετε: Είναι το δικό μου, αλλά έχει μετατραπεί σε δίλιτρο και πάει όπως κανένας δεν περιμένει από 'οικογενειακό'.
Το τι πλάκες γίνονται με αυτό το αυτοκίνητο, είναι απίθανο.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Θέμα: Οικογενειακά αυτοκίνηταΕάν σας τύχει ποτέ στο δρόμο να μην μπορείτε να πιάσετε Ford Mondeo 1,6 με ολόκληρη οικογένεια μέσα, σταματήστε να ιδρώνετε: Είναι το δικό μου, αλλά έχει μετατραπεί σε δίλιτρο και πάει όπως κανένας δεν περιμένει από 'οικογενειακό'.
[list:2d64kzsa]Ελα να κανουμε μαζι πλακες [/list:u:2d64kzsa][list:2d64kzsa]Πριν απο κανα χρονο προσπαθουσε να πιασει στις ανηφορες της Πελασγιας ενα MX5, φορτωμενος και με την οικογενοια [/list:u:2d64kzsa]
-
Πάνω-κάτω τις ίδιες πλάκες κάνω κι εγώ με τη 1800άρα ξανθούλα του πατέρα μου με κάτι 1400άρια Ibiza και Cordoba... Μου'ρχονται ορεξάτοι στο φανάρι, αλλά δεν ξέρουν ότι έχω τη 1800άρα... Και πού είστε ακόμα! Λέω να της βάλω στο πλάι τα σηματάκια 1.6i και κάτω απ'το καπώ το δίλιτρο μοτέρ, να τους κάνω πλάκα!
-
Χε, χε, το ίδιο θα κάνω κι εγώ άμα τουρμπίσω την BMW. Θα αφήσω τις 15άρες ζάντες, θα της βάλω και ένα 316 πίσω...
-
Ακόμα πιο ωραίο θα είναι να βάλεις σηματάκι 315!
Το πιο τρελό όμως... Να πάρω Audi A3 3.2 V6 quattro και να του βγάλω τα δικά του σήματα και να βάλω τα... 1.6. Εκεί να δείτε τι γέλιο έχει να πέσει!!!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν με ενοχλει το αυτοκινητο να γραφει 1600 και να ειναι 2000 τουρμπατο!
Δικαιωμα σου!
**Με τρελαινει ομως οταν οι 'κυριοι οικογενειαρχες' οι περισσοτεροι μεγαλοι σε ηλικια να το παιζουν Μακινεν σε αθλιους δρομους οπως η Μαραθωνος και οι ιδιοι μετα να κατακρινουν τους νεαρους επειδη τρεχουν με 150 στην Αττικη οδο!!! **Ε οχι!Ημαρτον πια...την επομενη φορα θα τραβηξω χειροφρενο και δεν θα παει πουθενα οπως ειπε και ο φιλος TGD!
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Και ποιος σου ειπε εσενα δηλ οτι απο πισω ΠΑΝΤΑ φταιει? [/list][list:2z4a41tu]
H ASTINOMIA MOU TO EIPE KAI H ASFALISTIKES . PANTA O PISO FTAEI ! OTI KAI NA KANEI..... DIKIA TOU H EY8YNH, AKOMA KAI BLAKIA NA KANEI O BROSTINOS, NA FRENAREI H OTIDIPOTE TIN PLIRONEI O PISO.
OSO TA ''THA SE PARO APO KATO'' DEN MOU LEEI TIPOTA , KRATA APOSTASEIS....AINTE
Μαθατε ολοι τον ΚΟΚ και οδηγατε σαν ρομποτ σε αποσυνθεση.........εγκληματιες του κερατα [/list:u:2z4a41tu]
OLOI AGIOI EDO, OI ALLOI EINAI EGKLIMATIES POTE EMEIS....
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!