-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
αυτος. '**φιλαρακι ξερεις τι αμαξι ειναι αυτο?'
εγω σοκαρισμενος. 'fiat coupe'
αυτος. 'μην σε ξαναδω να το πηγαινεις τοσο αργα ειναι και το 20v t, δεν ντρεπεσαι'**εγω. εεεεεεεεεεεεεεεεε?????????? δεν ειναι δικο μου και....
...ακολουθει συζητηση για την αλφα κ.τ.λ.
αυτος. 'αντε τα λεμε' και την κανει....
αιντε λεω, αν σε βαρεσει ο virus italia δεν σε αφηνει....
Καλός λαμάκας και αυτός δηλ αυτοί που έχουν Porsche εν Ελλάδι από 250 κ πάνω...ε ρε βλακεία που υπάρχει στο κόσμο!
-
σημερα κατα της 14:00, μεταξυ του ΤΕΙ Πατρας και του Πανπελοπονισιακου σταδιου εγινε ενα ατυχημα , εγω μιλουσα σε ενα καρτοτηλεφωνο που ειναι εξω απο τα ΤΕΙ διπλα σε ενα περιπτερο και αξαφνα ακουω ενα μπαμ!! και βλεπω μια νταλικα να σταματαει προς στιγμην και να φευγει. Λεω: καποιο αυτοκινητο θα χτυπησε, αλλα επειδη το περιπτερο ηταν μπροστα μου αδυνατουσα να δω τι εγινε. Μετα απο λιγο ενα νοσοκομειακο περναει με αναμενη την σειρηνα, φευγοντας περναω να δω τι εγινε και βλεπω ενα μοβ Ρενο Κλιο να ειναι το μισο επανω στο πεζοδρομιο και το αλλο μισο στον δρομο με χτυπημενο το μπαμπριζ, και την δεξια πορτα. ειχαν φυγει και τα τασια του. Ακομα ειδα σημαδια απο αιμα στο κρασπεδο και ποιο κατω μια βεσπα χτυπημενη. το αυτοκινητο ειχε χτυπησει την βεσπα. αλλα πως το αυτοκινητο απο το αντιθετο ρευμα βρεθηκε επανω στο πεζοδρομιο κατ'αυτον τον τροπο δεν μπορεσα να καταλαβω.
περπατωντας στον ιδιο δρομο προς το κεντρο βλεπω λιγο ποιο κατω ενα φορτηγακι κλειστο να εχει πεσει στο πισω μερος ενος φιατ πουντο. ευτυχως εκει δεν πρεπει να τραυματιστηκε κανεις.
Τελεικα αυτος ο δρομος πρεπει να ειναι πολυ επικινδυνος. -
-
-
ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ
λες το βραδυ να δουλευει σε κανα μπουζουξιδικο και να διαβαζει την ώρα της πρωινής δουλειας!;;;; -
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ
λες το βραδυ να δουλευει σε κανα μπουζουξιδικο και να διαβαζει την ώρα της πρωινής δουλειας!;;;;τραγουδαει στους πελατες, οση ωρα ειναι πηγμενοι στο ποταμι.... Ετσι και τουςδιασκεδαζει, τσιμπάει και μπουρμπουαρ και αμα τυχει και σε κανενα μερακλη τον κερναει και κανα ουζο....
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για όποιον δεν βλέπει καλά (λόγω της ποιότητας), ο ταξιτζής στο φανάρι παίζει.....μπουζούκιΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!!!! (οχι εσυ.... ο ταριφας!)
αλλα που να το καταλαβετε εσεις οι αδαεις...
Ο ανθρωπος βρε, συνεισφερει ετσι στην οδικη ασφαλεια και την αποτροπη ατυχηματων Γιατι 8 ωρες (τουλαχιστον) στο τιμονι -στους δρομους της Αθηνας- θα τον τρελανουν και θα του σπασουν τα νευρα. Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα ο ιδιος να οδηγει κουρασμενος, εκνευρισμενος κλπ.
Ενω τωρα που ηρεμει και ψυχαγωγει τον εαυτο του και τους επιβατες του... του την λεμε κι απο πανω!!! αχχχχ....Μακαρι ολοι οι ταριφες να επαιζαν μπουζουκι στα φαναρια... Θα συνεβαλλε αυτο και στην αναπτυξη του τουρισμου μας.... αλλα τετοιοι ασχετοι που ειμαστε, τους κατηγορουμε κιολας...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Tελικά μπορείς να δεις στους δρόμους ότι μπορεί να φανταστείς. Για όποιον δεν βλέπει καλά (λόγω της ποιότητας), ο ταξιτζής στο φανάρι παίζει.....μπουζούκιΤην φωτό μου την έδωσε συνάδελφος!
Ε! όχι! απίστευτος ο τύπος!
ερωτήσεις:
Α) παίζει κ άλλο όργανο άραγε, ανάλογα τις προτιμήσεις των πελατών?
Β) αν κάνει καμιά στραβή στο δρόμο κ τον αποκαλέσεις 'μπουζούκι' τι κάνει άρεαγε? το πιάνει κ αρχίζει να σου τα 'σούρνει' τραγουδιστά?
Γ) Στα φανάρια βγάζει κ δίκο όπως οι άλλοι με τα ακορντεόν? -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Α) παίζει κ άλλο όργανο άραγε?ναι... πουλόφωνο!
με όλο το σέβας...
-
Γνωστός ο τύπος, έχω διαβάσει γι'αυτόν σε άλλο φόρουμ.
Όμως οι τύποι έλεγαν ότι έπαιζε μπαγλαμαδάκι. Άντε και σε ακορντεόν. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Α) παίζει κ άλλο όργανο άραγε?
ναι... πουλόφωνο!
**με όλο το σέβας... **
σεβασμό ως προς τί????
(με βάση το αρχικό ερώτημα) στις... απαιτήσεις κ τα γούστα του πελάτη??? -
Ευτηχώς που έμαθε μπουζούκι μικρός κι όχι ντράμς.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ευτηχώς που έμαθε μπουζούκι μικρός κι όχι ντράμς....ή «κλαρίνο»...
-
Απιστευτο τροχαιο που συνεβησαν με διαφορα μερικων ωρων.
Το πρωτο προχθες τα ξημερωματα στην παραλιακη του Ηρακλειου στο υψος του τελωνειου. Peugeot 106 εφυγε απο την πορεια του τα ξημερωματα και επεσε στο στύλο της ΔΕΗ. Τα δυστυχημα που το εδειξε και η τοπικη τηλεοραση, με δυσκολια μπορουσε να διακρινει καποιος για τί αμαξι επροκειτο. Αποτελεσμα: Νεκροι ενας 18χρονος, ενας 14χρονος. Χαροπαλευει ο 18 οδηγος, με λιγα σπασιματα αλλος ενας νεαρος. Το κοντερ ειχε σταματησει στο 160... -
Κάθε φορά που προσπαθω να πιστέψω οτι και οι γυναικα ειναι καλός οδηγός πάντα κατι βλεπω και αλλάζω γνωμη...
Χρονος : 7 το πρώι
Τοπος : Εθνικη οδος πατρών πύργου (άραξο κοντά)
Αμάξι : Toyota Corolla ΜαυροΗ κοπέλα που το οδηγουσε ειχε ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ!!!!
κασκαντέρ!μιλάμε δεν είχε ιχνος άγχους!ειχε πιάσει δεξιά και πήγαινε με 60 στον πύργο!τουλαχιστον είχε μεσαίο!
-
ειναι συνηθες φαινομενο να μην ξερουν να χρησιμοποιουν τους καθρεπτες τους οδηγοι. γι'αυτο δεν μπορουνε να ξεπαρκαρουν ή να κανουν μια σωστη αλλαγη λοριδας για παραδειγμα. δεν κατηγορω κανεναν γιατι ολοι δεν ξεραμε και μαθενουμε με την εμπειρια τι πρεπει να κανουμε αλλα,
εδω και μεγαλοι ανθρωποι τα κανουν αυτα που οδηγουνε χρονια. π.χ ενας φιλος του πατερα μου ποτε του δεν κοιταζε τον εσωτερικο καθρεπτη, ελεγε οτι δεν ηξερε σε τι χρησιμευε. ισως για να βλεπει το προσωπο του. -
Ε δε νομίζω πια πως χρειάζεται ν'αποκτήσουμε εμπειρία για να κοιτάμε και λίγο καθρέφτες. Άλλωστε ειναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που υποτίθεται πως μαθαίνονται στις σχολές οδήγησης
Πάντως ελιναι γνωστό οτί για πολλούς(και ιδιάιτερα γυναίκες νεες οδηγοί) οτι στο αμάξι υπάρχει μόνο το 'μπροστά'. Ουτε το δεξια, ουτε το αριστερά, ουτε το πίσω. ΜΟΝΟ το μπροστά!!
-
-
Ο χρήστης polinikis7 έγραψε:
Ε δε νομίζω πια πως χρειάζεται ν'αποκτήσουμε εμπειρία για να κοιτάμε και λίγο καθρέφτες. Άλλωστε ειναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που υποτίθεται πως μαθαίνονται στις σχολές οδήγησηςΩστόσο, για να περάσεις την εξέταση και να μη σε κόψουν, πρέπει να γυρίσεις το κεφάλι σου και όχι να δεις τον καθρέφτη.
Αν δεις τον καθρέφτη μόνο και προχωρήσεις, κόπηκες με τη μία.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!