-
Αλλη μια απιστευτη ιστορια στο ιδιο ακριβως σημειο πριν 2 περιπου εβδομαδες. Υπαλληλος μεγαλης και πολυεθνικης Rent a Car, μαλλον αφελής, περνοντας απο το ιδιο σημειο, του ρανταρ δηλαδη, πηγαινε με 150...
Τον σταματανε στο μπλοκο.
Το πιο κουφο απο ολα ηταν οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η τροχαια πηρε τις πινακιδες του αυτοκινητου χωρις συζητηση, πηραν τον υπαλληλο 'μέσα', επισης χωρις συζητηση. Ο ιδιοκτητης της εταιρειας κοντεψε να σκασει απο το θυμό του σε τετοιο βαθμο που ετρεχε πανω κατω να βρει τροπο να παρει το αμαξι του πισω γιατι ειχε κατι σημαντικα εγγραφα μεσα, και οταν τον ρωτησαν για τον υπαλληλο του απαντησε:
'Το κωλοπαιδο μου ειπε ψεματα οτι ειχε διπλωμα, να κατσει μεσα για να μαθει, εγω θελω να παρω το αυτοκινητο μου πισω' -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αλλη μια απιστευτη ιστορια στο ιδιο ακριβως σημειο πριν 2 περιπου εβδομαδες. Υπαλληλος μεγαλης και πολυεθνικης Rent a Car, μαλλον αφελής, περνοντας απο το ιδιο σημειο, του ρανταρ δηλαδη, πηγαινε με 150...
Η τροχαια πηρε τις πινακιδες του αυτοκινητου χωρις συζητηση, πηραν τον υπαλληλο 'μέσα', επισης χωρις συζητηση. Ο ιδιοκτητης της εταιρειας κοντεψε να σκασει απο το θυμό του σε τετοιο βαθμο που ετρεχε πανω κατω να βρει τροπο να παρει το αμαξι του πισω γιατι ειχε κατι σημαντικα εγγραφα μεσα, και οταν τον ρωτησαν για τον υπαλληλο του απαντησε:
'Το κωλοπαιδο μου ειπε ψεματα οτι ειχε διπλωμα, να κατσει μεσα για να μαθει, εγω θελω να παρω το αυτοκινητο μου πισω'Πολυ σωστο τον βρισκω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
'Το κωλοπαιδο μου ειπε ψεματα οτι ειχε διπλωμα, να κατσει μεσα για να μαθει, εγω θελω να παρω το αυτοκινητο μου πισω'Πολυ σωστο τον βρισκω.
Ναι πολυ σωστος... του ειπε πως ειχε διπλωμα και τον προσελαβε... ουτε καν το ειδε... Μα τι ανευθηνοτητες χριστε μου! κανονικα επρεπε να τον κλεισουν μεσα και αυτον... Να μαθει και αυτος... ΗΜΑΡΤΟΝ
-
Στο σκηνικό με το jimny για να καταλάβω, το octavia ήταν στην Κλασσική θέση στην έξοδο για Λινοπεράματα με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο, σωστά? ώστε να τους σταματήσουν στην γεφυρα της Παντάνασας?
Να δω αν δεν το σταματάγανε από εκεί κ πέρα πως θα πήγαινε κ ειδικα στις ωραίες στροφούλες που ακολουθούν
Πάντως πριν 1.5 βδομάδα είδα σκηνικό καλό με τοπικό transit κ atos που κατέλειξε σε σύγκρουση κ το transit στο γκερμό!
Σαφώς και δεν είναι το σημείο για 120 κ 150 χλμ!!!Τώρα για το δεύτερο σκηνικό δεν υπάρχουν λόγια για σχολιασμό
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Στο σκηνικό με το jimny για να καταλάβω, το octavia ήταν στην Κλασσική θέση στην έξοδο για Λινοπεράματα με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο, σωστά? ώστε να τους σταματήσουν στην γεφυρα της Παντάνασας?Να δω αν δεν το σταματάγανε από εκεί κ πέρα πως θα πήγαινε κ ειδικα στις ωραίες στροφούλες που ακολουθούν
Πάντως πριν 1.5 βδομάδα είδα σκηνικό καλό με τοπικό transit κ atos που κατέλειξε σε σύγκρουση κ το transit στο γκερμό!
Σαφώς και δεν είναι το σημείο για 120 κ 150 χλμ!!!Τώρα για το δεύτερο σκηνικό δεν υπάρχουν λόγια για σχολιασμό
Ετσι ακριβώς!!!
-
χεχε κλασσικά εικονογραφημένα!!!
Αλλά να την πατάνε οι 'ξένοι' το καταλαβαίνω, να την πατάνε κ οι ντόπιοι πάει πολύ στα κλασσικά σημεία....Κάτι ανέφερες για Αγ. Πελαγία, δεν πιστεύω να πηγαίνεις τακτικά κ να είμουν τόσες μέρες κ να μην σε πέτυχα / με πέτυχες????
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Αλλά να την πατάνε οι 'ξένοι' το καταλαβαίνω, να την πατάνε κ οι ντόπιοι πάει πολύ στα κλασσικά σημεία....Κάτι ανέφερες για Αγ. Πελαγία, δεν πιστεύω να πηγαίνεις τακτικά κ να είμουν τόσες μέρες κ να μην σε πέτυχα / με πέτυχες????
Αγια Πελαγια εισουνα; Παω τουλαχιστον μια φορα τη μερα. Εχω παει και 4 φορες!!! Σε ποιο ξενοδοχειο;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αγια Πελαγια εισουνα; Παω τουλαχιστον μια φορα τη μερα. Εχω παει και 4 φορες!!! Σε ποιο ξενοδοχειο;
Kοίτα στην Κρήτη έχω συγγενείς κ φίλους σε όλους τους νομούς οπότε γυρνάμε πολύ, αλλά ότνα θέλουμε να μείνουμε κοντά στο Ηράκλειο μένουμε Αγ. Πελαγία στους Διόσκουρους, μιας κ με τον Γιώργο γνωριζόμαστε χρόνια
Αν γνωρίζεις που είναι (κοντά στο δημοτικό πάρκινγκ) κ πέρναγες από εκεί σίγουρα θα είδες το Ι (ναι ναι με το παλιό clio κατεβήκαμε) απέξω κυρίως βράδυα (πολύ αργά) κ πρωϊνά, διότι τις άλλες ώρες γυρνάγαμε! χεχε!
Πίσω έχει το διαβολάκι κ το URL του GRC κ είχε (πριν το ξεκολήσουν) κ το '4ΤForum' -
Από τις μέρες των διακοπών: το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έφευγε ένα πρωί από Πειραιά για Μήλο. Οι εκδρομείς πήραν μαζί τους μόνο τα απολύτως απαραίτητα (ένα πιάνο, άπειρες βαλίτσες και σακούλες και δεν ξέρω 'γω τι άλλο)
Έτσι φορτωμένο που είναι σίγουρα θα στρίβει καλά και θα είναι και σταθερό στα πολλά χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Από τις μέρες των διακοπών: το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έφευγε ένα πρωί από Πειραιά για Μήλο. Οι εκδρομείς πήραν μαζί τους μόνο τα απολύτως απαραίτητα (ένα πιάνο, άπειρες βαλίτσες και σακούλες και δεν ξέρω 'γω τι άλλο)Έτσι φορτωμένο που είναι σίγουρα θα στρίβει καλά και θα είναι και σταθερό στα πολλά χιλιόμετρα!
Αυτο εκει πισω τι ειναι;Πισω απο το πλυντηριο.Δεξια απο το ψυγειο . Σαλονοτραπεζαρια;
-
Ένα τέτοιο του χρειάζεται:
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Ναι πολυ σωστος... του ειπε πως ειχε διπλωμα και τον προσελαβε... ουτε καν το ειδε... Μα τι ανευθηνοτητες χριστε μου! κανονικα επρεπε να τον κλεισουν μεσα και αυτον... Να μαθει και αυτος... ΗΜΑΡΤΟΝ
Δεν νομιζω οτι ο ιδιοκτητης μιας εταιριας αναλαμβανει ο ιδιος τον ελενχο για τα προσοντα ενος υπαλληλου του.Καποιος αλλος πρεπει να τα ελενχει αυτα.Πχ αν ο οδηγος ενος φορτηγου της Δελτα δεν εχει διπλωμα δεν μπορει να φταιει ο προεδρος της εταιριας.Το οτι καποιος εδειξε απαραδεκτη ελαφροτητα και ανευθυνοτητα εχεις απολυτο δικιο.
-
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
Κι όμως, κινείται. Χωρίς πινακίδες, χρησιμοποιείται ως επαγγελματικό, και φυσικά είναι ότι πιο σάπιο έχω δει πάνω σε ρόδες.
Αυτο μπορει να ειναι και MAZDA .Παλια αυτου του τυπου οι 'μοτοσυκλετες' εκαναν τις μεταφορες.
Ειναι και Δ.Χ.Αυτα ειναι αληθεια...
Μαλλον εισαι πολυ 'παλιος'Να ενα Mazda ου βλεπαμε συχνα στους ελληνικους δρομους
Δεν είναι Mazda είναι 'ΡΩΣ' 1000 ή 1500 (διέφεραν στο μήκος του 'σασί' ) Ελληνική κατασκευή φυσικά. Νομίζω ότι ο κατασκευαστής τους λεγόταν Κωνσταντινίδης Σταύρος.
'Φορούσε' κινητήρα από VW αερόψυκτο κάτω από το κάθισμα των επιβατών είχε κανονικό στρογγυλό τιμόνι κι όχι μοτοσυκλέτας, έβγαζε άδεια μοτοσυκλέτας (όλα τα τρίκυκλα αυτού του τύπου γι΄αυτό και είχαν πινακίδες με τρείς αριθμούς) είχε οφέλιμο φορτίο 350 κιλά (το οποίο κανείς δε σεβόταν) .
Προσωπικά ο συγκεκριμένος τύπος οχήματος μου έφερε πολλές αναμνήσεις. Κρίμα για τη κατάσταση που το έχει ο κάτοχός του. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κι όμως, κινείται. Χωρίς πινακίδες, χρησιμοποιείται ως επαγγελματικό, και φυσικά είναι ότι πιο σάπιο έχω δει πάνω σε ρόδες.
Αυτο μπορει να ειναι και MAZDA .Παλια αυτου του τυπου οι 'μοτοσυκλετες' εκαναν τις μεταφορες.
Ειναι και Δ.Χ.Αυτα ειναι αληθεια...
Μαλλον εισαι πολυ 'παλιος'Να ενα Mazda ου βλεπαμε συχνα στους ελληνικους δρομους
Δεν είναι Mazda είναι 'ΡΩΣ' 1000 ή 1500 (διέφεραν στο μήκος του 'σασί' ) Ελληνική κατασκευή φυσικά. Νομίζω ότι ο κατασκευαστής τους λεγόταν Κωνσταντινίδης Σταύρος.
'Φορούσε' κινητήρα από VW αερόψυκτο κάτω από το κάθισμα των επιβατών είχε κανονικό στρογγυλό τιμόνι κι όχι μοτοσυκλέτας, έβγαζε άδεια μοτοσυκλέτας (όλα τα τρίκυκλα αυτού του τύπου γι΄αυτό και είχαν πινακίδες με τρείς αριθμούς) είχε οφέλιμο φορτίο 350 κιλά (το οποίο κανείς δε σεβόταν) .
Προσωπικά ο συγκεκριμένος τύπος οχήματος μου έφερε πολλές αναμνήσεις. Κρίμα για τη κατάσταση που το έχει ο κάτοχός του.Είχε και ο πατέρας μου μία ALFAROS ή κάπως έτσι αν θυμάμαι...
Kινητήρα από VW μεγάλο και τις ποιό πολλές φορές καραπειραγμένο.. -
Seat Toledo 1.6-liter προφανώς(το σεντάν όχι το πολυμορφικό Altea ), με βοδι-κιτ και πίσω στις σίτες χαμηλά 4 «εξατμίσεις» από πλαστικά σωληνάκια τόσο εμφανώς ψεύτικα που ήταν για κλάμματα.
Επίσης είχε και λογότυπο....20V - V5 ...Δεν είναι ότι πιο απίθανο αλλά μου προκάλεσε τρελό γέλιο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν είναι ότι πιο απίθανο αλλά μου προκάλεσε τρελό γέλιο...όπως και ένα βιασμένο rallye, με φλόγες, μπλε νέον γύρω γύρω, καπό με τρύπες και δύο σόμπες πίσω
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πριν από λίγο καιρό, είχα τραβήξει (και παραθέσει) αυτή τη φωτό:http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/373177/0/������060.jpg
Επειδή μπορεί και να μην πιστέψατε ότι κινείται, πάρτε χθεσινές φωτογραφίες! (Σημειωτέον ότι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της μέρας χθες, έβρεχε).
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/392228/0/������075.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/392229/0/������076.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/392230/0/������077.jpg
Όλα τα λεφτά είναι οι καθαριστήρες (δηλαδή ότι έχει μείνει), που τους έχει σηκωμένους μάλλον για να μην της βγάλουν κανα μάτι.
Συγχωρήστε μου την κακή ποιότητα, κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης πρόσεχα μη με πάρει χαμπάρι, δεν έχανε και τίποτα να μου αφήσει καμιά στάμπα....
*Προσέξατε τον πίσω προφυλακτήρα; Τότε υπήρχε, τώρα όχι πιά.Ζει και... κυκλοφορεί ακόμα! Το είδα προχθές στην Αμαλιάδα, σε διασταύρωση κοντά στο σταθμό του τρένου. Δεν πρόλαβα να φωτογραφήσω, παρατήρησα όμως την οδηγό του, όπως και το ότι δούλευε ...ο κλιματισμός! ( Είχε αφαιρέσει τα νάυλον από εκεί που κάποτε υπήρχαν τζάμια! Και οι βραχίονες των υαλοκαθαριστήρων όρθιοι, ίσως για να καθορίζουν το εύρος του οπτικού πεδίου!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πριν από λίγο καιρό, είχα τραβήξει (και παραθέσει) αυτή τη φωτό:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/373177/0/������060.jpg
Επειδή μπορεί και να μην πιστέψατε ότι κινείται, πάρτε χθεσινές φωτογραφίες! (Σημειωτέον ότι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της μέρας χθες, έβρεχε).
Όλα τα λεφτά είναι οι καθαριστήρες (δηλαδή ότι έχει μείνει), που τους έχει σηκωμένους μάλλον για να μην της βγάλουν κανα μάτι.
Συγχωρήστε μου την κακή ποιότητα, κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης πρόσεχα μη με πάρει χαμπάρι, δεν έχανε και τίποτα να μου αφήσει καμιά στάμπα....
*Προσέξατε τον πίσω προφυλακτήρα; Τότε υπήρχε, τώρα όχι πιά.Ζει και... κυκλοφορεί ακόμα! Το είδα προχθές στην Αμαλιάδα, σε διασταύρωση κοντά στο σταθμό του τρένου. Δεν πρόλαβα να φωτογραφήσω, παρατήρησα όμως την οδηγό του, όπως και το ότι δούλευε ...ο κλιματισμός! ( Είχε αφαιρέσει τα νάυλον από εκεί που κάποτε υπήρχαν τζάμια! Και οι βραχίονες των υαλοκαθαριστήρων όρθιοι, ίσως για να καθορίζουν το εύρος του οπτικού πεδίου!
Ορίστε, τώρα έχω και μάρτυρα.
Πρόσεξες ότι του λείπουν κι' άλλα κομμάτια; Που θα πάει, κάποτε θα εξαφανιστεί.
ΚΑΛΑ, ΡΕ ΣΥ, ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ, ΕΝΑ ΟΥΖΟ ΜΕ ΜΕΖΕ, ΜΙΑ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ, ΜΙΑ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ, ΚΑΤΙ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;;;;;; -
Πριν από λίγο καιρό, είχα τραβήξει (και παραθέσει) αυτή τη φωτό:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/373177/0/������060.jpg
Ορίστε, τώρα έχω και μάρτυρα.
Πρόσεξες ότι του λείπουν κι' άλλα κομμάτια; Που θα πάει, κάποτε θα εξαφανιστεί.
ΚΑΛΑ, ΡΕ ΣΥ, ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ, ΕΝΑ ΟΥΖΟ ΜΕ ΜΕΖΕ, ΜΙΑ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ, ΜΙΑ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ, ΚΑΤΙ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;;;;;;Ναι ρε ανάγωγε Τακη!!! Να μην ειδοποιήσεις τον Ηλία?!!!
Αστον ρε Ηλία!Ερχομαι εγω αμα είναι για γουρνοπούλα!!! -
ΚΑΛΑ, ΡΕ ΣΥ, ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ, ΕΝΑ ΟΥΖΟ ΜΕ ΜΕΖΕ, ΜΙΑ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ, ΜΙΑ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ, ΚΑΤΙ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;;;;;;Ηλία, αν και το μάτι μου έπαιζε συνεχώς για κάποια ένδειξη, κάποια επιγραφή ίσως, ή 'κάθοδός μου' ήταν έκτακτη.
Όλες μου οι διαδρομές ήταν 'σφεντόνα' Κουρούτα-νοσοκομείο για κάτι τρεχάματα με τον πατέρα μου. Συγκεκριμένα χτύπησε ξαφνικά overboost (έπιασε 21-22). Αποδείχτηκε χολολιθίαση, και αφού ηρέμησε, τον έφερα χθές στα μέρη μας, για τα περαιτέρω...
Τη θειά με το Civic, την είδα ξαφνικά καταβαίνοντας την Πετραλιά, στο φανάρι πριν τις γραμμές, και ενώ προσπαθούσα να αποφεύγω λακούβες, γιατί είχα μέσα τον πατέρα μου. Σε διαφορετική περίπτωση θα την ακολουθούσα για φωτορεπορτάζ!Επιφυλάσσομαι για τη γουρνοπούλα, όπου ίσως προσθέσω και την προβατίνα που κέρδισε ο γιός μου στην λαχειοφόρο αγορά του Άγιου Θανάση στην Κουρούτα!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!