-
Την επομενη φορα θα ειμαι προετοιμασμενος καταλληλα(φωτογραφικη μεσα στο αμαξι) και θα ανεβασω το πειστηριο....
-
Στο φανάρι του Τροκαντερό προς Γλυφάδα το πρωί, ένα ελαφρά τρακαρισμένο μπροστά 106 μόλις είχε καεί κι έσβηναν τη φωτιά δύο πυροσβεστικά
-
Αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι σε φορτηγάκι:
'Δεν έχω καμία ευθύνη, έτσι έπρεπε να γίνει...' -
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι σε φορτηγάκι:
'Δεν έχω καμία ευθύνη, έτσι έπρεπε να γίνει...''Τη σκότωσε γιατί την αγαπούσε (τον απατούσε)'
-
-
Κατω απο τη γεφυρα της Αλικαρνασσου, διπλα ακριβως απο τον πολυσυχναστο δρομο ειχα κατσει καμμια 20αρια τσιγγανοι γυρω απο μια τηλεοραση και παρακολουθουσαν σε βιντεο τσιγγανικο γαμο με τη φωνη στη διαπασόν!!! Λιγο παραδιπλα ηταν παρκαρισμανε και τα δυο μεγαλα φορτηγα τους. Η απορια ειναι το αν ειχαν γενητρια ή η τηλεοραση ηταν συνδεμενη με τη μπαταρια καποιου απο τα φορτηγα.
Μαλλον το πρωτο λεω εγω. -
1.16 ευρω το λιτρο!!!
Και ο νομος Ηρακλιου δεν ειναι και ο πιο ακριβος. Φανταστειτε σε αλλα μερη... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
1.16 ευρω το λιτρο!!!
Και ο νομος Ηρακλιου δεν ειναι και ο πιο ακριβος. Φανταστειτε σε αλλα μερη...Σας ληστεύουν...εδώ ανατολική αττική η Ultimate 100 έχει 1,19...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1.16 ευρω το λιτρο!!!
Και ο νομος Ηρακλιου δεν ειναι και ο πιο ακριβος. Φανταστειτε σε αλλα μερη...Σας ληστεύουν...εδώ ανατολική αττική η Ultimate 100 έχει 1,19...
Ναι αλλα εγω μιλαω για την 95αρα!!! Η 100 ειναι κοντα στα 1.30!!!
-
1.16 ευρω το λιτρο!!!
Και ο νομος Ηρακλιου δεν ειναι και ο πιο ακριβος. Φανταστειτε σε αλλα μερη...1.27 η 100αρα!!!
-
1.16 ευρω το λιτρο!!!
Ναι αλλα εγω μιλαω για την 95αρα!!! Η 100 ειναι κοντα στα 1.30!!!
το ξέρω για αυτό λέω ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
1.16 ευρω το λιτρο!!!
Και ο νομος Ηρακλιου δεν ειναι και ο πιο ακριβος. Φανταστειτε σε αλλα μερη...1.27 η 100αρα!!!
της Shell ...;
Γιατί την έχω βρει μέχρι κ 1,36... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1.16 ευρω το λιτρο!!!
της Shell ...;
Γιατί την έχω βρει μέχρι κ 1,36...1.27 της ΒΡ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
1.16 ευρω το λιτρο!!!
της Shell ...;
Γιατί την έχω βρει μέχρι κ 1,36...1.27 της ΒΡ
να μην παραπονιέμαι δηλ στο 1,19... ...αν και έχω δει και 1,22 στην περιοχή μου αλλά φυσικά τρώει «φτύσιμο»...
-
Δε θα 'ταν καλύτερα να συνεχίζατε εδώ;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δε θα 'ταν καλύτερα να συνεχίζατε εδώ;Δίκιο έχεις αλλά όπως βλέπεις η βενζίνη καίει πολύ κόσμο και στην πρώτη ευκαιρία λέμε τον πόνο μας...πάντως είναι ότι πιο απίθανο έχω δει στους ελληνικούς δρόμους το 1,36 της Racing όταν κάποτε είχε 1,09 και την θεωρούσαμε «φωτιά».
-
Από σήμερα έπεσε λίγο η τιμή της 95άρας βενζίνης. Από 0,999 την είδα 0,947 και από 1,29>0,997 (σε 2 διαφορετικά πρατήρια που σταμπάρω).
-
-
-
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!